ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ -ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
ΤΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπουλά χωρίς αιδώ τις Λιγνιτικές μονάδες και τα Ορυχεία σε Μεγα-λόπολη και Φλώρινα και καταδικάζει σε μαρασμό την πιο παραγωγική Επιχείρηση της πατρίδας.

Την ύστατη αυτή ώρα τους καλούμε να πάρουν πίσω το επίμαχο νομοσχέδιο και να φάνουν έστω και μία φορά συνεπείς στις προεκλογικές υποσχέσεις που έδιναν ως ένθερμοι υποστηρικτές για την αναγκαιότητα της ΔΕΗ να έχει δημόσιο χαρακτήρα.

Στέλνουμε μήνυμα στους κυβερνώντες ότι και αν ψηφίσουν στην Βουλή, ο αγώνας και η αντίσταση μας, θα συνεχιστεί και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα επίδοξο αγοραστή να πάρει τα κλειδιά καμίας μονάδας και κανενός ορυχείου !

Συνάδελφοι σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρών στο

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Τετάρτη 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Προσυγκέντρωση  10.30 π.μ., (Χαλκοκονδύλη 30)

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

loading...

2 thoughts on “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ -ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ

  1. οταν παιρνατε μισθους και μπονους που ηταν εξωπραγματικοι, οταν για να παρεις ρευμα εγλυφες κολους, και απο μια μονωπολιακη , την κανατε πτωχευμενη εταιρεια, δεν ρωτουσατε το λαο. τωρα να πατε να γ@ μηθητε.εμεις οτι ηταν να χασουμε το χασαμε, κοφτε τον λαιμο σας.

  2. οταν παιρνατε μισθους και μπονους που ηταν εξωπραγματικοι, οταν για να παρεις ρευμα εγλυφες κολους, και απο μια μονωπολιακη , την κανατε πτωχευμενη εταιρεια, δεν ρωτουσατε το λαο. τωρα να πατε να γ@ μηθητε.εμεις οτι ηταν να χασουμε το χασαμε, κοφτε τον λαιμο σας.

Comments are closed.