ΣΥΡΙΖΑ: Το τέλος της αριστεράς – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η μία και μοναδική μεγάλη υπηρεσία την οποία προσέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό λαό είναι ότι επί τέλους κυβερνήθηκε από την αριστερά και κατάλαβαν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας πόσο ανεπαρκείς, πόσο επικίνδυνοι και εγκληματικά ανεύθυνοι ήταν και είναι οι αριστεροί, οι οποίοι όπου κυβέρνησαν άφησαν πίσω τους ερείπια.
Μέχρι την τελευταία όμως στιγμή παρουσιαζόντουσαν σαν σωτήρες και υπέρμαχοι του λαού. Έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας με την περίφημη “φιέστα” του τέλους των μνημονίων στην Ιθάκη.

Άμεση ήταν η απάντησή μου, άμεση και λιτή και είχε ως εξής:

“Επιμένει στην ραψωδία του ψεύδους ο Αλέξης Τσίπρας ότι τέλειωσε η εποχή των Μνημονίων. Επιμένει στον τερατώδη ισχυρισμό του ότι η χώρα επιτέλους έφθασε στην “Ιθάκη της”. Αντίθετα η χώρα συνεχίζει να υποφέρει από τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες της ξενοκρατίας, την οποία υπηρετεί με συνέπεια ο Αλέξης Τσίπρας, θυσιάζοντας τα εθνικά συμφέροντα. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να πέσει αυτή η κυβέρνηση, η οποία αποτελεί ιστορικό παράδοξο. Την ίδια ώρα που τα σοβιέτ έχουν πέσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ηπείρου την οποία κυβερνούν κομμουνιστές.”

Η παραπάνω δήλωση σφαγιάστηκε κυριολεκτικά από τα ΜΜΕ, από τα οποία στα περισσότερα εξαφανίστηκε παντελώς και όπου δημοσιεύθηκε, δημοσιεύθηκε μόνον ένα ελάχιστο τμήμα της, μία μόλις πρόταση! Τόσο πολύ λοιπόν μας φοβούνται; Τόση δύναμη έχει ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Φαίνεται πως έχει! Αυτό σαν απάντηση και σε κάποιους γελοίους επικριτές μας (“αγωνιστές” των πληκτρολογίων οι περισσότεροι), οι οποίοι και μας επικρίνουν σε κάθε περίσταση γιατί δεν κάνουμε… επανάσταση!

Ας αφήσουμε όμως αυτά και ας μιλήσουμε για την ουσία της παρακμής της Πατρίδος μας, η οποία δεν είναι μόνον οικονομική. Το τι συμβαίνει με την εθνική μας οικονομία το είχα πει κατάμουτρα στους επικριτές μας τόσο της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ψευτοδεξιάς της Ν.Δ. μιλώντας στο Ελληνικό κοινοβούλιο στις 22 Ιουλίου του 2015.

22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 – ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “Όταν το 2010 -πριν μπούμε στο μνημόνιο- υπήρχαν καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες 237 δισεκατομμύρια ευρώ,  τότε κανείς δεν σκέφτηκε τον ελληνικό λαό και μια επίκληση, αν θέλετε, στον πατριωτισμό του, προκειμένου να σωθεί και να υπάρξει μια εθνική οικονομία. Και βεβαίως, στο μακρύτερο ορίζοντα υπάρχουν τα σαράντα χρόνια της Μεταπολίτευσης και η περίοδος των επιδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.

Εδώ, δεν πρέπει να χαϊδεύουμε αφτιά, να γινόμαστε αρεστοί. Κατεστράφη η ελληνική οικονομία συστηματικά και με συνένοχο σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, που ανέμελα έβλεπε να γίνονται όλα αυτά γύρω του και δεν έκανε τίποτα. Κατέστρεφαν σοδειές, ξερίζωναν δένδρα, χαλούσαν κτηνοτροφικές μονάδες και η Ευρώπη πλήρωνε. Και έχουμε φθάσει στο σημείο αυτήν τη στιγμή να έχει περισσότερη αγροτική παραγωγή η Γερμανία, χώρες όπως η Ολλανδία, χώρες της Βορείου Ευρώπης και να μην έχουμε εμείς, να έχει καταστραφεί αυτό που υπήρξε η ζωογόνος δύναμις του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια.

Δεν υπάρχει άλλη λύση, λοιπόν. Όταν κατέστρεφαν παραγωγές στις χωματερές και έπαιρναν τις επιδοτήσεις, τις οποίες έτρωγαν στα μπαρ των επαρχιακών οδών οι διάφοροι μεγαλοτσιφλικάδες ή και μικροτσιφλικάδες, όλα αυτά κάποτε θα πληρωνόντουσαν. Και ήλθε η ώρα της πληρωμής. Αλλά οι κουτόφραγκοι που μας τα έδιναν, δεν μας τα έδιναν τσάμπα. Μας περίμεναν στη γωνία και φθάσαμε στη γωνία. Είναι τα μνημόνια, είναι η ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας.

Μια είναι η λύση. Καταγγελία των μνημονίων. Και ένας είναι ο δρόμος για να ξαναζήσει ο Ελληνισμός υπερήφανος και ελεύθερος: επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Εμείς, ως Χρυσή Αυγή, αρνούμαστε να υπακούσουμε στα εκβιαστικά διλήμματα αυτών των νομοθετημάτων με τα προαπαιτούμενα και γι’ αυτό θα καταψηφίσουμε και τη σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία, λέγοντας «όχι» στο μνημόνιο, επιστροφή στην εθνική κυριαρχία, επιστροφή στην εθνική παραγωγή.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

13 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ: Το τέλος της αριστεράς – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Το δυστύχημα είναι ότι η πλειονότητα ψηφίζει ξανά και ξανά κόμματα που έχουν εξαθλιώσει τους πολίτες.
    Αυτό δεν είναι εξωφρενικό;

  2. Στις ευρωπαϊκές χώρες οι λαοί άρχισαν να ξυπνάνε. Ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα.

  3. Η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης μέσω των περισσοτέρων μέσων πληροφόρησης που κατέχει καθίσταται πανίσχυρη. Η παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει όλα τα κόμματα, δεξιά και αριστερά, πολεμά όμως λυσσαλέα τα πατριωτικά κόμματα.

  4. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ο ΖΑΓΚΑΡΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΑΝΙΟ ΨΩΡΡΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Το δυστύχημα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σώσει έναν λαό ραγιαδοπροβάτων που δεν θέλει να σωθεί!

  6. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

    ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

    Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
    ΠΟΤΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ 🤔🤔🤔

  7. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΙΚΟΥ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ΑΥΤΟ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ….

    ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΓΩ,Ο ΑΛΛΟΣ Η Ο ΠΑΡΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ….

    ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ…

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7/9 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΣ,ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ….

    https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/40530030_1838341612917434_2557879004472279040_n.jpg?_nc_cat=0&oh=b250eeeb83177b5ad54e64f66af86ddc&oe=5BFFD671

  8. Εδώ συμφωνώ απόλυτα.
    Η αρχαία ειδωλολατρική θρησκεία είχε ως σκοπό να διαιρέσει την κοινωνία και να την καταστρέψει με τις ανθρωποθυσίες.

  9. ΠΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΑΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…. 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΙΘ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ…ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…!!!

  10. ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ 😨

    Η Ε.ΣΥ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 🤔

  11. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΟΥΦΦ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΞΑΝΑΜΕΝΟ…Ε ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΈΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΔΙΘΝΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΕΛΑΤΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΤΑΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΙΛΙ. ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΩΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΩ….Ε ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΝΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΑΝ ΒΡΑΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΨΙΛΑ ΧΟΝΤΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΣΙΙΣΣΣΣ ΤΣΙΙΙΣΣ ΑΣΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ…. ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΣΙΣΣΣΣ? ΩΩΩΩ ΧΟΟΟΟ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΠΑΛΙ!!…ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΥΟΣ ΨΩΛΑΡΑΚΙΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom….salom..

  12. ΩΩΩΩ ΡΕΕΕ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΡΑΦΛΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ….ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΝΛΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΦΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ!!!!….ΑΛΑΞΟΚΩΛΛΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΥΛΑΡΑ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ

  13. το πατεροζαγκλαρ βαλανε σε ενα καραβι μουτσο και για παρεα του του δωσανε ενα λουτσο μα μολιs τον αντικρυσε αρχισε να τον ρουφα χλουτσου χλουτσου

Comments are closed.