Βελτιώνει Αρθρίτιδα, Οσφυαλγία και Ισχιαλγία καλύτερα από χάπια

Ένα απλό και εύκολο τέχνασμα για την εξάλειψη της Αρθρίτιδας, της Οσφυαλγίας και της Ισχιαλγίας το οποίο λειτουργεί καλύτερα από τα φάρμακα!

Το Καστορέλαιο είναι ένα απίστευτα ευεργετικό λάδι το οποίο διαθέτει αμέτρητες υγιείς ενώσεις και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες.
Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θεραπείες διαφόρων προβλημάτων υγείας και να παρέχει θετικά αποτελέσματα.

Καταπραΰνει αποτελεσματικά τη φλεγμονή και καταπολεμά τους ιούς και τα βακτήρια.
Οι ευεργετικές επιδράσεις του έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια, ακόμα και στην αρχαία Ινδία.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι πλούσιο σε υγιεινά λίπη και λιπαρά οξέα, όπως το Ρικινελαϊκό οξύ. Έχει ισχυρές αντιβακτηριακές, αντι-ιικές, αναλγητικές, και καθαρτικές ιδιότητες, και έτσι είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην περίπτωση της ισχιαλγίας, της αρθρίτιδας και του πόνου στην πλάτη (Οσφυαλγία).

Επιπλέον, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενυδατώνει το δέρμα, αντιμετωπίζει την χρόνια δυσκοιλιότητα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζει καταστάσεις του εντέρου.

Αντιμετωπίζει επίσης τσιμπήματα, ακμή, κονδυλώματα (μυρμηκιές), και κύστεις σμήγματος. Λόγω των εκπληκτικών ευεργετικών του ιδιότητων το καστορέλαιο συχνά χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα.
Επιπλέον, χρησιμοποιείται για την παραγωγή ελαστικού, βερνικιού, μπογιάς, υφασμάτων και στην κλωστοϋφαντουργία.

Για την ανακούφιση από τον πόνο, την αρθρίτιδα, και τον πόνο της ισχιαλγίας, σας παρουσιάζουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο έλαιο:

Απλώστε το στις επώδυνες περιοχές και κάντε απαλά μασάζ. Επαναλάβετε αρκετές φορές την ημέρα, μέχρι να παρατηρήσετε βελτίωση.

Ωστόσο, πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την θεραπεία ελαίου ως θεραπεία του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζετε.

loading...

2 thoughts on “Βελτιώνει Αρθρίτιδα, Οσφυαλγία και Ισχιαλγία καλύτερα από χάπια

  1. Οταν ξέρετε κάποια θεραπεία που δεν θα καταλήγει στο τέλος να ρωτήσουμε το γιατρό γιατί ίσως είναι επικίνδυνη ή άχρηστη,τότε να την δημοσιεύετε.Ευχαριστώ!

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΚΕΙ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΜΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙΑ ΓΑΡΙΔΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ? ΑΜΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ? ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ? ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Comments are closed.