Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Μετά τις αποκαλύψεις, του παρακάτω βίντεο, αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους.

Μερικά θέματα που αναφέρονται στην εκπομπή:

Εντεταλμένοι του Διεθνούς Ρουφιανισμού αυτοί που κτύπησαν τον Έλληνα διαδηλωτή επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Επαγγελματίες ρουφιανο-πράκτορες

Ο παραλογισμός των Κυπρίων ψηφοφόρων – Πως γίνεται οι Κύπριοι που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν να ψηφίζουν κόμματα που λένε ΝΑΙ;

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων.

Πως οι Εβραίοι διεισδύουν στα απανταχού εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα. Η περίπτωση του Εβραίου ιδρυτή του Σιωνισμού Benjamin – Theodore Herzl

Ο αβάπτιστος Γιωργάκης Παπανδρέου και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας

Ο Αλέξης με το πραγματικό όνομα «Axel»!

Οι Σαραγκούσι που έγιναν Ραγκούση!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Τσίπρα! Ο πρόγονος του Αλέξη που έκανε λαθρεμπόριο σταφίδας στην Βρετανία!

Και άλλες φοβερές αποκαλύψεις για τους «περιούσιους» που ευθύνονται για την κατάντια μας επειδή άλλαξαν ονόματα και θρήσκευμα και μας κυβερνούν!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

 1. ΕΥΗ ΕΙΠΕ

  ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ

  ΕτΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΔΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ-ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ !!

   Διαγραφή
 2. ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕ Η ΕΥΗ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΛΦΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΙΝΒΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΣΙΟΠΟΥΝ ΔΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΛΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΕΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΝΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΝ Ε Λ Λ Α Δ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή
 3. ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΕΤΟΥΤΟ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΕΙ.ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ,ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Η ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Η ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ Η ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ Η ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ Η ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Η ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΗΔΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ,ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝΕ ΞΕΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝΕ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ,ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΕΧΕΙ.ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἐλέησον ἡμᾶς, ὁ Θεός, κατὰ τὸ μέγα ἔλεός σου, δεόμεθά σου, ἐπάκουσον καὶ ἐλέησον.
   Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ τοῦ εὐσεβοῦς ἡμῶν Ἔθνους καὶ πάσης Ἀρχῆς καὶ ἐξουσίας ἐν αὐτῷ, τοῦ κατὰ ξηράν, θάλασσαν καὶ ἀέρα φιλοχρίστου ἡμῶν Στρατοῦ, καὶ ὑπέρ τοῦ Κύριον τὸν Θεὸν ἡμῶν ἐπὶ πλέον συνεργῆσαι καὶ κατευοδῶσαι αὐτοὺς ἐν πᾶσιν.

   Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ μακαρίας μνήμης καὶ αἰωνίου ἀναπαύσεως πάντων τῶν ἐν τοῖς ἱεροῖς ἡμῶν ἀγῶσιν ὑπὲρ πίστεως καὶ πατρίδος ἀγωνισαμένων καὶ πεσόντων καὶ ὑπέρ τοῦ συγχωρηθῆναι αὐτοῖς πᾶν πλημμέλημα ἑκούσιόν τε καὶ ἀκούσιον.

   Τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.

   Κύριε ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὁ τὰ σύμπαντα τῷ σῷ κράτει συνέχων τῇ θείᾳ σου καὶ πανσθενεῖ βουλῇ κυβερνῶν, ὁ ἑκάστω ἔθνει τὰς ἰδίας ὁροθεσίας θέμενος, τὸ δὲ εὐσεβές ἡμῶν Ἔθνος ἐξαιρέτως εὐεργετήσας, τὴν ἐπίγνωσιν τῆς σῆς ἀληθείας αὐτῷ χαρισάμενος, καὶ πρὸς τὸ φῶς τῆς ἀληθοῦς ἡμῶν θρησκείας καθοδηγήσας, ἐξ αὐτοῦ δὲ μεγάλους τῆς Ἐκκλησίας πατέρας καὶ διδασκάλους ἀναδείξας, καὶ ἐλεύθερον μὲν αὐτὸ ἐπὶ αἰῶνας διατηρήσας τῇ θείᾳ σου χάριτι, δουλωθὲν δὲ στηρίξας καὶ διασώσας καὶ εἰς ἐλεύθερον αὖθις βίον αὐτὸ ἐξαναστήσας, Αὐτός, πανάγιε Δέσποτα, πρόσδεξαι τὰς εὐχαριστηρίους ἡμῶν δεήσεις ἐπὶ τῇ ἀπελευθερώσει καὶ τῇ παλιγγενεσίᾳ αὐτοῦ. Καὶ τὰς μὲν ψυχὰς τῶν ὑπὲρ Πίστεως καὶ Πατρίδος ἡρωϊκῶς ἀγωνισαμένων καὶ ἐνδόξως ἐν τοῖς ἱεροῖς ἡμῶν ἀγῶσι πεσόντων ἢ ὑπὸ τῶν πολεμίων ἀναιρεθέντων πατέρων καὶ ἀδελφῶν ἡμῶν μετὰ τῶν ἀπ' αἰῶνός σοι εὐαρεστησάντων ἀνάπαυσον. Ἡμᾶς δὲ πάντας ἀξίους τῆς ἐλευθερίας ἀνάδειξον, ἐν εἰρήνῃ καὶ ὁμονοίᾳ διατήρησον καὶ εἰς πᾶν ἔργον ἀγαθὸν καὶ σοὶ εὐάρεστον καθοδήγησον, τοὺς πιστοὺς ἄρχοντας ἡμῶν ἐν εἰρήνῃ καὶ ὁμονοίᾳ διατήρησον καὶ λάλησον ἀγαθὰ ἐν ταῖς καρδίαις αὐτῶν ὑπὲρ τῆς Ἐκκλησίας σου καὶ παντὸς τοῦ λαοῦ σου. Σὺ γὰρ εἶ ὁ Βασιλεὺς τῆς εἰρήνης καὶ Σωτὴρ τῶν ψυχῶν ἡμῶν, καὶ σοὶ τὴν δόξαν ἀναπέμπομεν, τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ καὶ τῷ Ἁγίῳ Πνεύματι, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων, Ἀμήν.

   Διαγραφή
 4. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΝΑΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΧΕΙΑ ΠΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΟΠΗΣ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΥ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΕΝΤΕ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ Ο ΤΕΤΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΡΕΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ενσωματονονται πληρως στις χωρες που ζουν,αριστοι χαμελεοντες,και ουτο δεν ειναι εξ αναγκης κακο.κακο ειναι οτι το παιζουν σε δυο ταμπλω,αφου υπακουνε και στις εντολες της φυλης τους,το οποιο και αυτο δεν ειναι κακο απο μονο του,οταν ομως εργαζονται για δυο αφεντικα τοτε ειναι επομενο να υπηρετησουν το ενα και να πουλησουν το αλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


  Πώς ο φόνος της Θώμης ξεσκέπασε το... Σώρρας gate

  Στον Αβραάμ Λίνκολν αποδίδεται η φράση «μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».


  Η περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα φαίνεται πως καταρρίπτει τη θεώρηση του Αμερικανού προέδρου. Εμφανίστηκε στη δημόσια σφαίρα τα πρώτα χρόνια του μνημονίου ως σωτήρας του ελληνικού λαού που θα ξεπλήρωνε τα χρέη του.

  Συστήθηκε ως ομογενής από την Αμερική που επέστρεψε στην πατρίδα του για τη σώσει από τα δεινά, αρχικά με τη θεωρία της «Τράπεζας της Ανατολής» και εν συνέχεια ισχυριζόμενος ότι διαθέτει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων.

  Οσοι είχαν επιχειρήσει τότε να αποκαλύψουν το Σώρρας-gate, ανάμεσά τους και το «Εθνος της Κυριακής», είχαν γίνει αποδέκτες υβριστικών σχολίων από τους λιγοστούς αλλά φανατικούς οπαδούς του. Μολονότι αρκετοί στηλίτευσαν τους καταφανώς απίθανους ισχυρισμούς του Σώρρα, ο ίδιος και η οργάνωσή του μεγάλωναν με τα χρόνια, διευρύνοντας τη βάση των μελών του.

  Ο φόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα λειτούργησε καταλυτικά για την ελληνική κοινωνία, αναγκάζοντάς την να δει κατάματα τη σκοτεινή πλευρά του «πολιτικού» φορέα με την ονομασία «Ελλήνων Συνέλευσις».

  Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, «πρωτοπαλίκαρο» του Σώρρα και φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της Θώμης στη Λαμία, προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη. Μέσα σε μία εβδομάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας... τσουνάμι νέων στοιχείων τόσο για τη δράση της οργάνωσης όσο και για τον φερόμενο ως δολοφόνο.............................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ 'ΚΑΠΟΥ' ΚΑΙ Τ' ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 'ΠΝΕΥΜΑ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΕΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΕΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΑΒΕΣ 'ΓΝΩΣΗ' ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΕΘΝΟΥΣ' ΤΟΥ ''ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ'' ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΕΣ ΓΑΜΙΣΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
 7. Αλληλοκατηγορίες των 12θεων προβάτων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Αλλά και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των μελών των γραφείων της Θεσσαλίας, στα οποία πρόεδρος ήταν ο Χρ. Μπαλαντίνας. Το Σώρρας?gate έφθασε στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο, προκαλώντας την επέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης που έστειλε τον «φάκελο» στον Αρειο Πάγο.

  Τον νέο «χορό» των αποκαλύψεων έσυρε πρώτος ο Ελευθέριος Ρήνος με το δημοσίευμα «Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή» στο mignatiou.com

  Ο Ελ. Ρήνος ασχολείται με τον Σώρρα από το 2012 όταν τον είδε σε τηλεοπτική εκπομπή να αναφέρεται στην ιστορία της «Τράπεζας της Ανατολής». Αντιλαμβανόμενος ότι μάλλον πείθει τους συνομιλητές του, έγραψε σειρά άρθρων. Οσα ακολούθησαν μάλλον δεν τα είχε φανταστεί. «Αρχιζαν να με βρίζουν, να γράφουν ότι είμαι "χαζάρος" (σ.σ.: έτσι αποκαλούν στην οργάνωση του Εβραίους), πράκτορας της CIA, ότι κατάγομαι από τον Σείριο, είμαι εκπρόσωπος του Τζορτζ Σόρος και άλλα υβριστικά μηνύματα», λέει στο «Εθνος της Κυριακής».Δεν έκανε πίσω και συνέχισε να γράφει για τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», συγκεντρώνοντας πλήθος στοιχείων.

  Οπως λέει, είχε στοχοποιηθεί από τον Σώρρα και τους οπαδούς του. Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2014 ο φερόμενος ως δολοφόνος της Θώμης τον είχε απειλήσει στο Facebook αποκαλώντας τον μίασμα και γράφοντάς του «θα φάτε πολύ σφαίρα ρε προδότες», ενώ δήλωνε ότι τον ψάχνουν οι «συναγωνιστές» του να τον γεμίσουν κλωτσιές. «Μετά τις απειλές, ευτυχώς κινήθηκα δικαστικά και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία σε βάρος του Χρήστου Μπαλαντίνα. Πρόκειται για παραθρησκευτική οργάνωση με έντονα εγκληματικά στοιχεία. Είναι επικίνδυνοι, έχουν απειλήσει πολύ κόσμο και η ιδεολογία τους προτρέπει στη βία, καθώς ο υπέρτατος εχθρός είναι ο "χαζάρος", ο Εβραίος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Στα ίχνη του Χίτλερ οι 12θεοι και των γουρουνιών ##############  Ακολουθούν τα ιδεολογικά χνάρια του Αδόλφου Χίλτερ και της πολιτικής θεώρησης των ναζί της δεκαετίας του 1930. Ο Σώρρας έχει απαθανατιστεί σε βίντεο να υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν πέθανε γιατί είναι εβραιόπουλο. Παίρνουν χρήματα από τον κόσμο, χωρίς αποδείξεις και όλα τα έγγραφα που διακινούν είναι πλαστά και τα χρησιμοποιούν για να προσηλυτίσουν κόσμο», υπογραμμίζει ο Ελ. Ρήνος.

  Ο φόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στον φερόμενο ως δράστη Χρήστο Μπαλαντίνα. Ενα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με τη Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, με παρουσία σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

  Πριν από τη δολοφονία, οι Μπαλαντίνας και Καλογερόπουλος εμφανίζονταν μαζί σε πολλές εκδηλώσεις της οργάνωσης.

  Ομως, στις 27 Δεκεμβρίου, ο Καλογερόπουλος γράφει στο Facebook ότι ο Μπαλαντίνας πουλάει μαντζούνια, «προϊόντα - σκευάσματα - έλαια» και καλεί όλα τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» να αναφέρουν στην οργάνωση τα είδη που αγόρασαν και τα ποσά των αγορών. Ο ίδιος ανακοινώνει μάλιστα πως διεξάγεται έρευνα από τον κεντρικό οργανισμό της «Ελλήνων Συνέλευσις» για το συγκεκριμένο ζήτημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

  Ο Αρτέμης Σώρρας κατάφερε με τη δημιουργία του μορφώματος που αποκαλεί «Ελλήνων Συνέλευσις» να πείσει περί τους 12.500 συμπολίτες μας για τους απίθανους ισχυρισμούς του. Εχει ανοίξει γραφεία σ' όλη την Ελλάδα και ορκίζει τα νέα μέλη σε τελετές οι οποίες παραπέμπουν τουλάχιστον σε αίρεση.

  Τα νέα μέλη ορκίζονται στον Δία και στους «12 ολύμπιους θεούς δημιουργούς μας» επαναλαμβάνοντας μετά τον εκφωνητή τον «ιερό όρκο του πολεμιστή».

  Ο «πολέμαρχος»
  Τα μέλη ορκίζονται πίστη και υπακοή στον Σώρρα και «στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί». Στο Διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες βίντεο με τις ορκωμοσίες μελών και αρκετές ιστοσελίδες στις οποίες αναρτώνται μηνύματα για τους Ελληνες, την αρχαία Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα.

  Κοινό σημείο των περισσότερων ιστοσελίδων, που έχουν δημιουργηθεί προφανώς από τους οπαδούς του Σώρρα είναι η ανάρτηση με τίτλο «Αρτέμης Σώρρας, οι αποδείξεις και τα στοιχεία».

  Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από κάθε αρνητικό σχόλιο για τον Σώρρα, ενεργοποιείται ένας μικρός στρατός από οργισμένα «τρολ» (σ.σ.: ανώνυμους χρήστες) που υβρίζουν και απειλούν όλους όσοι χλευάζουν, ειρωνεύονται ή προειδοποιούν για τα «ψέματα του Σώρρα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Επιμένουν οι οπαδοί του Σώρρα: Έχουμε ξεχρεώσει με τα ομόλογα .................

  Εμμένουν στους ισχυρισμούς τους οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν εκκρεμεί καμία οφειλή τους στην εφορία επικαλούμενοι τα επίμαχα ομόλογα.

  Δεκάδες οφειλέτες-μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις αγνοούν τα συνεχόμενα τελεσίγραφα της εφορίας, κάνοντας λόγο για «δόλο» ορισμένων που έχουν στόχο την ακίνητη περιουσία τους.

  Την ίδια ώρα το υπουργείο Οικονομικών διαμήνυσε ότι δεν θα γίνουν διακρίσεις, σημαίνοντας το «καμπανάκι» των αναγκαστικών μέτρων και για τους 6400 οφειλέτες που έχουν ζητήσει με εξώδικα τους στις εφορίες να πληρωθούν τα χρέη τους με το Παγκόσμιο καταπίστευμα.

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ .......................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΔΟΕ ΤΑ 10 ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΜΑΘΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΗΝ 'ΘΩΜΗ' ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ 'ΞΕΡΟ' ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΖΟΡΙΚΑ ΜΕΣ' ΣΤΟ ΜΑΙΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΠΟΔΑ.

   Διαγραφή
 11. παραθρησκευτική οργάνωση, με έντονα εγκληματικά στοιχεία των Ε.ΣΥ τα νέα μέλη τότε ορκίζονταν στον Δία και στους «12 ολύμπιους θεούς δημιουργούς» επαναλαμβάνοντας μετά τον εκφωνητή τον «ιερό όρκο του πολεμιστή» !!! δηλαδή τρίχες κατσαρές !!! τα λαμόγια και οι μπαταξήδες μαζεύτηκαν εκεί για να πέρνουν τα πλαστόχαρτα του παραμυθά δίνοντας 150 ευρα για να γλυτώσουν τους φόρους και τα χρέη στις τράπεζες, έτσι δεν πλήρωναν αυτά που χρωστούσαν και έκαναν το κορόιδο τα λαμόγια, έτσι φάσωναν τους υπόλοιπους Έλληνες που κάθε χρόνο με αίμα και αγώνα πληρώνουν τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, την ΔΕΗ ενώ αυτοί οι 12θεοι την κοπανούσανε και παραμύθια, φυσικά οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν επιπλέον φόρους κατά 20 % περίπου για τα λαμόγια και τους μπαταξήδες που δεν πληρώνουν και το παίζουν και Ελληναράδες ταυτόχρονα και αυτό συμβαίνει διότι η τρόικα όταν θέτει ένα φόρο, βάζει επιπλέον ένα ποσοστό περίπου 20 % γι' αυτούς που δεν θα πληρώνουν για να πιάσουν τα έσοδα που υπολογίζουν, άρα οι φορολογούμενοι Έλληνες πληρώνουν επιπλέον για τα λαμόγια των οργανώσεων αυτών, το ίδιο συμφαίνει και στη ΔΕΗ, κτλ, αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή και να είναι, πρέπει να λέγεται και να μάθουν όλοι οι Έλληνες τι ρόλο παίζουν ορισμένες τέτοιες οργανώσεις που παρακινούν τον κόσμο να μην πληρώνει τους φόρους στο κράτος ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΟΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ 12ΘΕΟΥΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ, ΚΤΛ, ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 12ΘΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ? ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΥΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΕΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ Ε.ΣΥ.. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ...ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...ΚΑΝΤΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ...ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
 13. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

  ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ! ΤΟ..ΧΡΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΝ ΓΑΡ...

  ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΠΑΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝ, ΞΟΥΡΑΦΕΙΣΘΗΤΩ"!!!

  ΑΚΟΜΗ...

  << Ώ συ μιαρά Σύνοδος της Κων/πόλεως...εσύ είσαι γεμάτη από χρήματα, οπού καθημερινώς κλέπτεις από τους ταλαιπώρους χριστιανούς... εσύ, τους πτωχούς δεν καταδέχεσαι ούτε καν να τους ιδής, ουχί δε να τους βοηθήσης. Η λύσσα σου διά τα χρήματα είναι απερίγραπτος >>
  ("Ελληνική Νομαρχία", Ανωνύμου τού ΄Ελληνος. Σελ.152 & 153, κεφ.7& 8)


  << Θανατική νόσος!!! Ερωτήσατε τους αναξίους τού Ελληνικού ονόματος, υποκριτάς τής θεοσεβείας, διατί αυτή πολεμεί την Ελλάδα... ώ τ΄όνομα μόνον ΄Ελληνες....
  Κι εγώ πιστεύω, με σάς, ότι μόνον το ταλαίπωρον γένος ημών μαστίζεται, αλλ΄η μεγαλυτέρα του μάστιξ είσθε σείς αυτοί, μηδέ θέλει παύσει να μαστίζει, ενόσω σάς σέβεται και σάς υποφέρει επιστάτας τής παιδείας του!>>
  (Αδαμάντιος Κοραής, "Πλουτ. Βίοι, τ.6, σ. ζ)


  ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΒΕΡΚΟΙ ΒΩΔΙΝΟΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ,
  ΣΚΕΜΠΕΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΘΟΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΔΑΡΟΥΚΛΕΣ.

  ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ, ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΟΙ,
  ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ.

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ(ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΡΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ),
  ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ!

  ΚΙ ΑΠΕ ΡΕΒΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΕΙΑ, ΞΑΠΛΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ,
  ΚΙ ΑΒΑΣΤΑΓΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝΕ ΦΑΓΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ.

  ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΦΩΝΑΖΕ: "ΠΕΙΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ",
  ΓΕΡΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ.

  ΚΙ ΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΦΙΧΤΟΙ ΝΥΚΟΚΥΡΕΟΙ,
  ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΑΝ: "ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ" !!

  (Κώστας Βάρναλης, "ποιητικά", σελ. 212)

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]