ΠΡΩΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ-51! Εργαζόμουν μαζί με «εξωγήινους»! [Βίντεο]

Πρώην στέλεχος της αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην περιοχή 51 – γνωστή ευρέως και ως Area 51 – ισχυρίστηκε ότι μαζί με τα μέλη της βάσης εργαζόντουσαν μαζί και …εξωγήινοι!

Πολλά έχουν ακουστεί για την περίφημη μυστική βάση στην Περιοχή-51 των ΗΠΑ και πολλά θα ειπωθούν ακόμα. Πριν κάποια χρόνια, ένας 71-χρονος που είχε εργαστεί ως μηχανικός στην βάση, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος εργαζόταν μαζί με …εξωγήινους! Ο Bill Uhouse υποστήριξε ότι ο «αλλοδαπός» με τον οποίο συνεργαζόταν λεγόταν «J-Rod» που μάλιστα τον έμαθε το πώς να ελέγχει τον διαστημικό «ξένο» σκάφος. Ο Bill Uhouse απεβίωσε το 2009.

Ο Bill Uhouse δεν ήταν ο πρώτος που είχε πει για κάτι τέτοιο. Και άλλοι κατά το παρελθόν έχουν αναφέρει παρόμοια περιστατικά.Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά:

Πολλά ερωτήματα μπορούν να εξαχθούν από το «γεγονός» ότι «εξωγήινοι» βρίσκονται στην Γη και εργάζονται σε μια μυστική βάση της μοναδικής, μέχρι πριν κάποια χρόνια τουλάχιστον, υπερδυνάμεως του πλανήτη.

Ποιοι είναι αυτοί, οι «εξωγήινοι», γιατί εργάζονται μαζί με τους ανθρώπους, πόσο μεγάλα είναι τα εργαστήρια στην βάση-51, πόσα είδη εξωγήινων είναι, και πολλά άλλα που μπορούμε να κάνουμε.

Η περιβόητη βάση δεν έχει σταματήσει να τροφοδοτεί τον «μύθο» του μυστηρίου που την περικλείει και όσο πιο φανερή προσπαθούν να την κάνουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, τόσο πιο «μυστική» θα την βλέπουν οι συνομωσιολόγοι.

loading...

4 thoughts on “ΠΡΩΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ-51! Εργαζόμουν μαζί με «εξωγήινους»! [Βίντεο]

  1. Εκεί βρήκα δουλειά κι εγώ, όταν ο ιπτάμενός μου δίσκος ξέμεινε από καύσιμα και δεν μπορούσα ως εξωγήινος να επιστρέψω στον γαλαξία μου.
    Έχει γούστο να μην με πιστεύετε !

  2. αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  3. ΑΜΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΙ ''ΔΙΑΤΟΡΗΜΑΤΑ''΄ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑ ΣΟΥ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ 5.0000.000 0 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΛΑΚΤΙΣΗ ΤΩΜ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΑΜΗΕΜΝΝΕ ΧΑΣΙΚΛΗ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ,,,ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΥΛΜΩΜΕΝΕ…….

  4. ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΝΕΣΗ 'Η SKIA
    ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ `

Comments are closed.