50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ!


ΒΙΝΤΕΟΣτρατιωτικό κίνημα, που εξερράγη τα ξημερώματα τις 21ης Απριλίου 1967, με επικεφαλής τον ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό και
τους συνταγματάρχες Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο. Κατέλυσε το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα και επέβαλλε μία στυγνή δικτατορία, που διήρκεσε επτά χρόνια.

Η χώρα την εποχή εκείνη βρισκόταν ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο. Οι εκλογές είχαν προκηρυχθεί για τις 28 Μαΐου και την εξουσία ασκούσε από τις 3 Απριλίου η ΕΡΕ, με πρωθυπουργό τον αρχηγό της Παναγιώτη Κανελλόπουλο, έχοντας τη συναίνεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γεωργίου Παπανδρέου και του Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Γεγονός των ημερών ήταν η συναυλία των Rolling Stones στο γήπεδο του Παναθηναϊκού (17 Απριλίου), που όμως διαλύθηκε από την Αστυνομία, προς μεγάλη απογοήτευση των αθηναίων ροκάδων, που θα έβλεπαν ένα συγκρότημα - θρύλο στην ακμή της δημιουργικότητάς του.

Διάχυτη ήταν η πεποίθηση ότι τις επερχόμενες εκλογές θα κέρδιζε η Ένωση Κέντρου και θα επανερχόταν θριαμβευτικά στην εξουσία υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου. Πολλοί ήλπιζαν ότι θα ετίθετο ένα τέλος στη διετή πολιτική ανωμαλία, που έμεινε στην ελληνική ιστορία ως «Αποστασία» και σηματοδοτήθηκε με την παραίτηση του λαοπρόβλητου πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου (είχε λάβει το 52,2% στις εκλογές του 1964) στις 15 Ιουλίου 1965, μετά τη σύγκρουσή του με τον βασιλιά Κωνσταντίνο.

Στα δεξιότερα του πολιτικού φάσματος, ένα τμήμα της ΕΡΕ ζητούσε ένα «λοχία» για να σώσει τη χώρα από τον αναρχοκομμουνισμό. Για τη μετεμφυλιακή Δεξιά της προδικτατορικής περιόδου, κομμουνιστές ήταν εν ευρεία εννοια και οι κεντρώοι και οπωσδήποτε ο απρόβλεπτος Ανδρέας Παπανδρέου, που ήταν το ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή και εκινείτο αριστερότερα από το κόμμα του, την Ένωση Κέντρου.

Οι στρατηγοί, το Παλάτι, κάποιοι πολιτικοί της Δεξιάς και οι Αμερικανοί καλόβλεπαν μία μικρής διάρκειας συνταγματική εκτροπή, που θα επανέφερε την πολιτική κατάσταση στη σωστή ρότα, δηλαδή στην εναλλαγή στην εξουσία της Δεξιάς και ενός μετριοπαθούς Κέντρου. «Η Χούντα των Στρατηγών» έμεινε στα σχέδια, καθώς τους πρόλαβαν με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου οι μικροί αξιωματικοί, με πρόσχημα τον κομμουνιστικό κίνδυνο. Τέτοια περίπτωση δεν διαφαινόταν στον ορίζοντα, καθώς η ΕΔΑ, που εκπροσωπούσε την κομμουνιστική Αριστερά (το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου), κινούνταν στο 11,80% των ψήφων στις εκλογές του 1964, σε σχέση με το 24,43% του 1958.

Πρέπει, όμως, να συνυπολογίσουμε ότι βρισκόμασταν 17 χρόνια από τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου και στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, όσον αφορά τον διεθνή περίγυρο. Ο στρατός ήταν πανίσχυρος, με παράδοση επεμβάσεων τον 20ο αιώνα, οι Αμερικανοί θεωρούσαν φέουδό τους την Ελλάδα, το δεξιό παρακράτος ήταν ισχυρό (Δολοφονία Λαμπράκη) και το Παλάτι ήταν ένας αυτόνομος πόλος εξουσίας, «που δεν βασίλευε, αλλά κυβερνούσε».

 Οι πολιτικοί που κυβέρνησαν αυτά τα 17 χρόνια (Πλαστήρας, Παπάγος, Καραμανλής και Παπανδρέου), ασχολήθηκαν κυρίως με την ανοικοδόμηση της χώρας και την οικονομική ανάπτυξη, παρά με το «βάθεμα και το πλάτεμα» των δημοκρατικών θεσμών και την εξάλειψη των μνημών του Εμφυλίου.

Το πραξικόπημα, «Επανάσταση» για τους θιασώτες του, εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Απριλίου. Λίγες ώρες πριν, είχε ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τα μέλη του αποχώρησαν για τα σπίτια τους, χωρίς να έχουν ιδέα για το τι θα επακολουθούσε. Ανάμεσά τους και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Παπαληγούρας.

Η τριάδα των Παπαδόπουλου, Παττακού και Μακαρέζου, μπορεί να ήταν άσοι στη συνωμοσία, αλλά εκμεταλλεύτηκαν τον βαθύ ύπνο των δημοκρατικών κυβερνήσεων και φρόντισαν να τοποθετήσουν στις πιο νευραλγικές θέσεις του στρατεύματος ανθρώπους μυημένους στα σχέδιά τους. Τους βοήθησε, επίσης, το γεγονός ότι μέσα στην Αθήνα υπήρχαν μεγάλες μάχιμες μονάδες, όπως το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, που βρισκόταν στη σημερινή Πολυτεχνειούπολη, με διοικητή τον ταξίαρχο Παττακό.

21 Απριλίου 1967: Τα τανκς της χούντας στους δρόμους της ΑθήναςΑπό εκεί βγήκαν τα πρώτα τανκς στις 2 τα ξημερώματα, για να καταλάβουν όλα τα στρατηγικά σημεία της πρωτεύουσας (Βουλή, Υπουργεία, ΕΙΡ, ΟΤΕ, Ανάκτορα). Την ίδια ώρα, ο συνταγματάρχης Ιωάννης Λαδάς εξαπέλυε πιστές στο κίνημα δυνάμεις για να συλλάβουν το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

 Οι πραξικοπηματίες έβαλαν σε εφαρμογή το ΝΑΤΟικό σχέδιο «Προμηθεύς», για την αντιμετώπιση του κομμουνιστικού κινδύνου, με αποτέλεσμα να κινηθούν όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Αττικής. Μεγάλη ήταν η συμβολή του διοικητή της Σχολής Ευελπίδων, Δημήτρη Ιωαννίδη, ο οποίος κινητοποίησε το τάγμα της σχολής και τη Στρατιωτική Αστυνομία (ΕΣΑ).

Μία από τις πρώτες ενέργειες των συνωμοτών ήταν να συλλάβουν τον αρχηγό του ΓΕΣ αντιστράτηγο Σπαντιδάκη και να τον αντικαταστήσουν με τον ομοιόβαθμό του Οδυσσέα Αγγελή, που ήταν μυημένος στο κίνημα. Ο νέος αρχηγός του Στρατού έδωσε εντολή σε όλους του μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς να εφαρμόσουν το σχέδιο «Προμηθεύς» κι έτσι να εξασφαλισθεί η υπακοή του στρατεύματος σε όλη τη χώρα.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

 1. ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!!

  ΖΗΤΩ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΈΛΛΗΝΕΣ'' ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΝΩΡΙΣΕΝ ΔΥΟ ΧΡΥΣΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αριστεροκουλτουριάρικη προπαγάνδα, μετά την πτώση της χούντας, δηλητηρίασε τα μυαλά της πλειονότητας των πολιτών.
   Συνοδοιπόρος σ' αυτήν προπαγάνδα ήταν και η θολοκουλτούρα της λεγόμενης δεξιάς ή ψευτοδεξιάς.

   Διαγραφή
 3. Ο τρισκατάρατος Παπαδόπουλος έφερε οικονομική ευημερία στη χώρα μας !!!
  Οι ευλογημένοι, μετά τη χούντα, πολιτικοί έφεραν χρεοκοπία, εξαθλίωση, δυστυχία στη χώρα μας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όσοι κατηγορούν τον Γ. Παπαδόπουλο,
  ας κοιτάξουν το μαύρο χάλι που προκάλεσαν στην Ελλάδα οι πολιτικοί που διαδέχθηκαν τον Παπαδόπουλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατηγορούν ποιον;;; Τον άνθρωπο που έφερε την πρόοδο στην Ελλάδα;

   Διαγραφή
  2. Οι δήθεν ''προοδευτικοί'', οι αριστερο-δεξιοί κουλτουριάρηδες, χρεοκόπησαν τη χώρα και φτωχοποίησαν τους Έλληνες.
   Αυτούς μήπως πρέπει να τους λέμε ''μπράβο'' ;;;;;;;;;

   Διαγραφή
 5. πουσαι ρα Παπαδοπουλε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ένα βίντεο που δείχνει την δημοφιλία του Παπαδόπουλου:
   https://www.youtube.com/watch?v=pdSR2tDA6B4

   Διαγραφή
 6. Οικονομική ανάπτυξη τότε, σχεδόν μηδενικό χρέος, φυλασσόμενα σύνορα, ασφάλεια, έλλειψη εγκληματικότητας, εποχή ακμής σ' όλους τους τομείς.
  Σήμερα; Σήμερα κλαίμε τη μοίρα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΚΟΜΗ 26 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΕΣ...

  ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

  *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
  Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

  ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΝΤΑΓΙΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΜΕΣΑ,ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ...

  ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΒΡΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ...

  ΕΔΩΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΑΝΚΣ,ΤΑ Α7 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ,Ο 6ος ΣΤΟΛΟΣ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΑ,ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ Μ/Σ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΑΘΩΩΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΟΛΙΑΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΓΟΝΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΠΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ..

  ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ...!!!!..Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.....

  ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΞΕΡΟΥΝ...!!!

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ(εβραιος,εφιαλτης) ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΦΑΕ ΦΑΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 9 1/2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΖΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΧΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΟΥΤΣΙΚΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΦΙΓΚΟΤΑΝΕ Ο ΓΙΟΥΦΤΑΚΟΣ? ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??

   ΜΗ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ,ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ....

   Διαγραφή
  3. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΝΑΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΚΑΚΙΑ ΠΑΧΕΙΑ ΠΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΟΠΗΣ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΥ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΕΝΤΕ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ Ο ΤΕΤΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΡΕΕ!!!

   Διαγραφή
 9. Ένα βίντεο που δείχνει την δημοφιλία του Παπαδόπουλου:
  https://www.youtube.com/watch?v=pdSR2tDA6B4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι έγινε; Σου τελείωσαν τα σχόλια, δεν ήξερες τι άλλο να γράψεις και λες ας ξαναβάλω το βίντεο; Να σου πω... είναι το ίδιο με το πιο πάνω που έχεις βάλει ή διαφορετικό; Εκτός αν είχες ξεχάσει ότι το έβαλες ξανά παραπάνω... Ου γαρ....

   Διαγραφή
  2. αρφ αρφ αρφ

   Διαγραφή
 10. Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΜΕΤΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΣΕ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΪΤ... ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.... porka mizeria...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]