30 χρόνια το ίδιο παραμύθι – Σκεφτείτε τίποτα καινούριο

30 χρόνια τα ίδια. Εκει που εφθάρη η Κυβέρνηση, παρουσιαζουν γκάλλοπ με τα ίδια γνωστα νοήματα. Δηλαδη, να ερχεται η Αντιπολίτευση που αν και με δυσκολία θα πάρει μαλλον αυτοδυναμια, με τους ηττημενους να χανουν αξιοπρεπώς και με το ΚΚΕ να είναι πάντα στο 6% και
κατι μικρα κόμματα να μπαινοβγαίνουν (που ανεκαθεν συνεργαζοταν με το κυβερνητικό όταν τους ζητήθηκε). Ο δε αντιπαλος Προεδρος και ανερχομενος Πρωθυπουργος πάντα χαρακτηρίζεται ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ. Μιλαμε τωρα για ατομα χωρις βιογραφικό/ενσημα και ενίοτε τζάκια. Σε προσφατες εκλογες (περίπου στο 2013) ολοι βγαζαν το ΠΑΣΟΚ απλως ηττημένο με μικρη διαφορα και αντ αυτου βλεπαμε ολοι το βράδυ να πασχίζει να μπεί στην Βουλη με προτοφανη ποσοστα -4% και με μια εκπληξη την Χρυση Αυγη για την οποια δε μίλαγε κανεις πρωθυστερα. Τα ξερουμε τα γκαλοπ στην Ελλαδα. Καντε μας την χάρη εντολοδόχοι του Σορος και της ΝτΠ. Αμερικανο-λάγνοι.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “30 χρόνια το ίδιο παραμύθι – Σκεφτείτε τίποτα καινούριο

  1. Μεταξυ τους βγαζουν τα γκαλοπς.Ρωτανε τους παρακαθημενουν των κομματων και βγαζουν ποσοστα οπως τους βολευει.Ας περπατησουν στις γειτονιες και ας παρουν μια γευση απο τους πολιτες.Την εκπληξη λαμογια των κομματων θα την φατε στη μαπα σας στις καλπες,εκτος αν απο τωρα μαγειρευεται την νοθεια.

Comments are closed.