IncreaseRev

22 Γιγάντια ζώα που μπροστά τους μοιάζουμε αδύναμοι

Οι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται τελικά στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, χάρη στην εξέλιξη και την εφευρετικότητα, αλλά δεν είναι τα πιο σκληρά πλάσματα σε αυτόν τον πλανήτη.
(Αν αφαιρέσουμε την τεχνολογία και τα παιχνίδια μας). Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε ούτε και τα μεγαλύτερα πλάσματα.

Σε σύγκριση με αυτά τα 22 μεγαθήρια, είμαστε μικροί και αδύναμοι. Υπάρχουν εξημερωμένα ζώα που μας κάνουν να φαινόμαστε νάνοι… και στη συνέχεια υπάρχει το γιγαντιαίο oarfish, οι μέδουσες θωρηκτά και πολλά, πολλά άλλα. Αυτά τα ζώα είναι τόσο φυσικά μεγάλα, είναι τερατώδη.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

1. Percheron ο υπέρτατος παγκόσμιος πρωταθλητής:

Αυτό το τεράστιο άλογο στέκεται ψηλά στα 2 μέτρα και είναι φυσικά έχει ένα καλό λόγο να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής.

2. Γιγάντιο oarfish:

Αυτό το σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε στην ακτή, φρικάροντας τους λουόμενους.

3. Ιαπωνικό καβούρι αράχνη:

Το τεράστιο καβούρι αράχνη είναι ένα από τα βασικά είδη αλιείας της Ιαπωνία, αυτά τα καβούρια μπορούν να ζυγίζουν μέχρι 18,5 κιλά και να κάνουν σοβαρή ζημιά με τις δαγκάνες τους. Είναι υπό εξαφάνιση.

4. Ιπτάμενη αλεπού:

Αυτή η νυχτερίδα τρώει φρούτα και βρίσκεται στη Νέα Γουινέα. Είναι η μεγαλύτερη νυχτερίδα στον πλανήτη.

5. Trigger η αγελάδα:

Η Trigger έχει 2 μέτρα ύψος, μήκος 4.3 μέτρα και ζυγίζει πάνω από 1 τόνο. Θα μπορούσε να παράγει 7.665 Big Macs.

6. Σκαθάρι Τιτάνας

Αυτό το σκαθάρι βρίσκεται στη Νότια Αμερική και το σκαθάρι Τιτάνας είναι δεύτερο σε μέγεθος μετά το σκαθάρι Ηρακλής. Μπορεί να φτάσει έως και 16.5 εκατοστά.

7. Το γατόψαρο του Mekong:

Αυτά τα γιγαντιαία ψάρια βρίσκονται στις μολυσμένες υδάτινες οδούς της Κίνας.
Μπορούν να μεγαλώσουν έως τα 3,25 μέτρα μήκος και τρέφονται με τους εφιάλτες των παιδιών (μπορούμε μόνο να υποθέσουμε).

8. Αστερίας Macroptychaster:

Αυτοί οι γιγάντιοι αστερίες βρέθηκαν από επιστήμονες στα νερά της Ανταρκτικής το 2008, πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα τους…

9. Μέδουσα Nomura:

Αυτή η μέδουσα βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας και μπορεί να ζυγίζει μέχρι 200 κιλά. Είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με τη μέδουσα γνωστή ως χαίτη του λιονταριού, τη μεγαλύτερη στον κόσμο. Είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς ο Godzilla ήρθε από την Ιαπωνία.

10. Γιγάντιο Αγριογούρουνο:

Αυτό το άγριο, γιγάντιο γουρούνι σκοτώθηκε από ένα 11χρονο κυνηγό. Νομίζετε ότι είναι ψεύτικο; Το όνομά του είναι Jamison Stone (του αγοριού, όχι του γουρουνιού). Ο χοίρος ζύγιζε 472 κιλα και μετρήθηκε στα 3 μέτρα από την άκρη του ρύγχους έως τη βάση της ουράς του.

11. Αφρικανικός Βάτραχος Γολιάθ:

Μπορείτε να βρείτε αυτά τα μεγάλα βατράχια στο Καμερούν. Μπορούν να ζήσουν μέχρι και 15 χρόνια και τρώνε: έντομα, φίδια, άλλα βατράχια, τα όνειρα σας.

12. Η γιγάντια αράχνη κυνηγός:

Αυτή η γιγαντιαία αράχνη κυνηγός πουλιών μπορεί να βρεθεί στο Λάος και είναι πολύ μεγαλύτερη από τον ξάδελφό της στην Αυστραλία (η γη των γιγάντων, επικίνδυνα ζώα). Ξοδεύει το χρόνο της να κρύβεται στο σκοτάδι σε σπηλιές (και κάτω από το κρεβάτι σας).

13. Γιγάντιος Μεγάλος Δανός:

Ο George ο σκύλος κέρδισε θέση του στο Guinness World Records ως το μεγαλύτερο σκυλί. Ζύγιζε πάνω από 110 κιλά και έφαγε πάνω από 50 κιλά κροκέτες ένα μήνα. Είναι αξιολάτρευτος, επίσης, παρά τα τεράστια χαρακτηριστικά του.

14. Τα καβούρια Καρύδας:

Αυτά δεν είναι τόσο νόστιμα όσο ακούγονται. Είναι πραγματικά γιγαντιαία καβούρια με δαγκάνες αρκετά ισχυρές για να σπάνε καρύδες. Βρίσκεται σε νησιά στον Ινδικό Ωκεανό και σε μέρη του Ειρηνικού Ωκεανού.

15. Γιγάντιο σαλάχι του γλυκού νερού:

Διαφορετικά γνωστό ως υλικό του εφιάλτη, αυτά τα τέρατα μπορούν να αυξηθούν μέχρι και 60 κιλά και είναι πραγματικά σε κίνδυνο.

16. Γιγάντιος Αρουραίος:

Αυτός ο τεράστιος αρουραίος σκοτώθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, στο Foot Locker τον Ιανουάριο του 2012. Φαίνεται ψεύτικος και οι άνθρωποι πρέπει να ελπίζουμε ότι είναι ψεύτικος… αλλά οι αναφορές δείχνουν αυτός ήταν ένα πραγματικός αρουραίος που σκοτώθηκε…Και ήταν πραγματικά μεγάλος.

17. Φλαμανδικό κουνέλι:

Το Φλαμανδικό κουνέλι είναι μεγάλο, αλλά η Sandy είναι ένα από τα μεγαλύτερα. Εδώ είναι με το κατοικίδιό της τη Sheltie.

18. Κροκόδειλος Αλμυρού Νερού:

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κροκόδειλος που έχει ποτέ συλληφθεί ζωντανός, μήκους άνω των 6,5 μέτρων. Συνελήφθη ζωντανός μετά από κυνήγι τριών εβδομάδων.

19. Γιγάντιος Γρύλος:

Ο γρύλος Jiminy εδώ βρίσκεται μόνο σε ένα μικρό νησί κοντά στη Νέα Ζηλανδία (το μικρότερο νησί τεράτων, δίπλα στην Αυστραλία). Είναι αρκετά μεγάλος για να καταβροχθίσει ένα καρότο. Και μάλλον το χέρι σας.

20. Γιγάντια σαλαμάνδρα:

Αυτή η σαύρα μπορεί να αυξηθεί έως και 2 μέτρα σε μήκος, είναι σχεδόν εντελώς τυφλή. Είναι επίσης το μεγαλύτερο αμφίβιο στον κόσμο, μπορείτε να τη βρείτε σε ρυάκια και λίμνες στην Ιαπωνία και στη Κίνα. Είναι υπό εξαφάνιση. Ξάδελφος του Godzilla;

21. Φρύνος Cane:

Αρχικά βρέθηκαν στη Νότια και Κεντρική Αμερική, οι φρύνοι είναι μια ενόχληση στα (επικίνδυνα) άγρια ζώα της Αυστραλίας. Έχει λίγους θηρευτές, λόγω του ότι έχει εξαιρετικά τοξικό δέρμα.

22. Αφρικανικό σαλιγκάρι γίγαντας:

Σαλιγκάρια; Αυτό το γιγαντιαίο σαλιγκάρι βρίσκεται στην Ανατολική Αφρική και μπορεί να φτάσει έως και 8 εκατοστά σε μήκος. Είναι παράσιτο των αστικών περιοχών και εξαπλώνει ανθρώπινες ασθένειες.

Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να υπάρχουν ζώα τέτοιου μεγέθους, εκτός κι αν πρόκειται απλώς να στοιχειώνουν τα όνειρά μας (που θα το κάνουν). Αν βρεθείτε ποτέ σε διακοπές στην Ιαπωνία ή την Κίνα, πιθανώς καλή ιδέα να μείνετε έξω από τα νερά, εκτός και αν θέλετε γιγάντιες μέδουσες, σαλαμάνδρες, σαλάχια ή καβούρια να τρίβονται στις μύτες των ποδιών σας.


xorisorianews.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...