ΑΥΤΑ είναι τα 12 βήματα για να δεχτούν όλοι οι άνθρωποι το «ΤΣΙΠΑΚΙ» κάτω από το δέρμα τους…

Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να… αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας.


Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.

Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα…

Δείτε το βίντεο της Master Card για την «επανάσταση» της πληρωμής μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο! Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε…».


Το πράγμα πάει κάπως έτσι :

1. Δημιουργήστε ένα κλίμα φόβου.

2. Κάντε τους όλους να είναι online.

3. Κάντε ώστε και ο κάθε φτωχός να έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο.

4. Κάντε όλοι να μιλούν για RFID και βιομετρικά στοιχεία: το πρώτο στάδιο για την αποδοχή κάποιου πράγματος είναι η προσδοκία του.

5. Βάλτε chip σε τόσα περισσότερα πράγματα και ανθρώπους μπορείτε (τηλέφωνα, κατοικίδια ζώα, ρούχα, κλπ.) ώστε να φαίνεται ότι είναι κάτι «φυσιολογικό».

6. Προωθείστε ένα σύστημα παγκόσμιας ταυτότητας, αλλά κάντε το σιγά σιγά.

7. Προωθήστε εμφυτεύματα για την υγεία και την ασφάλεια, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι κάτι καλό.

8. Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας.

9. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ!

10. Κυβερνο-επίθεση! Επανάσταση! Σας παρακαλούμε, προστατεύστε μας!

11. Η οικονομία καταρρέει… το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά.

12. Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται.

Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση…

Αλλά… «Ψιτ!!! Ώρα για rewind!»

Ώρα να ξεσηκωθούμε.

Ώρα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.

Δεν χρειάζεται να συνεργαστούμε. Αφυπνισμένοι και αποφασισμένοι, αρνούμαστε να εγγραφούμε σε μια υπηρεσία Παροχής Ταυτότητας, και αρνούμαστε να πληρώσουμε για κάτι με τηλέφωνο.

Το σχέδιό τους παίρνει μια παράξενη τροπή:

Γίνε μέρος του κινήματος που δεν περίμεναν.

Είμαστε οι πολεμιστές, που γράφουμε ιστορία:

Μέχρι το 2020, σε μια προσπάθεια να είμαστε ελεύθεροι, αντιστεκόμαστε στην επιχειρηματοκρατία (corporatocracy) και κερδίζουμε.

xorisorianews.gr/
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Η υποδούλωση πολιτών και λαών ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΟΥΝ.
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΝΑ Π.Χ ΑΝ ΠΗΓΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΜΑΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΩΩΩΠ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ 'ΜΑΛΑΞ'' ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΙΙΙΟΥΥ ΙΙΙΟΥΥ7 ΙΙΙΟΥΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ''ΟΝΤΑ' ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ....ΕΛΑ ΕΔΩ ΒΡΑΧΥΣΩΜΕ ΡΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΣΥ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΚΑΙ 150ρικα ΕΦΟΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ?....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΠΑΤΣΕΣ ΟΟΟΧΙΙΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΩΩΠΠ ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑφΗΣΑΝΕ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΡΒΟΥΛΙΑΚΑΣ Ο ''ΤΟΥΣ ΕΠΜΕΝΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΛΩ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΝΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΙΣΣΗ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛ0 ΖΑΓΑΡΙ Ο ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ !!!! ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΕΞΑΒΛΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ Ε.ΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΠΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΗΤΕ ΒΑΛΤΕΤΟΝ.......
  ΑΧΧΧ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑ ΞΕΡΩ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΝΑ ''ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ''΄ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ....ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕ ''ΔΙΚΗ'' ΣΟΥ....΄΄ΧΥΝ-ΝΤΕΝΤ''

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]