10 λόγοι για να ΜΗΝ κάνετε το εμβόλιο..

Υπακοή στην νέα τάξη !!!!!!!!!!!!!!! Μόνο έτσι θα επιβιώνει κάποιος σε λίγο καιρό !!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να αναρωτηθούμε όλοι για τις αξίες μας, και να πάρουμε την σωστή απόφαση για την κατάσταση που μας εισάγουν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και ηθικής!!

1) Μπορεί να σε σκοτώσει

2) Και να κολλήσεις τον ιό θα τον περάσεις. Υπάρχουν φάρμακα, ψάξου γιατί σου πασάρουν τα ακριβά εμβόλια που..

3) Δεν προστατεύουν από μεταλλάξεις του ιού, άρα ΠΑΝΤΑ θα χρειάζεσαι συμπληρωματική δόση..

4) Ψάξε όλα τα στατιστικά στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Τα κρούσματα ανεβαίνουν γιατί οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κάτι το οποίο δεν το αρνούνται ούτε οι κατασκευαστές!

5) Προστατέψτε τα παιδιά. Ούτε ένα δεν έχει πεθάνει από τον ιό, γιατί να πάρετε το ρίσκο; Σταματήστε να τους φοράτε μάσκα, δεν υπάρχει ούτε μία έρευνα που να αποδεικνύει πως κάνει καλό, εν αντίθεση θα βρείτε άπειρες που αποδεικνύουν πως κάνουν κακό

6) Προστατέψτε το μέλλον μας, πάρα πολύ θάνατοι σε νεογνά, αποβολές, δεν υπάρχει λόγος εμβολιαστείτε ως έγκυος.

7) Δείτε στατιστικά. Σχεδόν 8/10 εμβολιασμένοι στις εντατικές

Θυμηθείτε πως δεν αναφέρονται όλα τα περιστατικά, πολλαπλασιάστε επί 10 στα στατιστικά που βλέπετε..

9) Βγάλτε επιτέλους τη μάσκα, φίμωτρο, οι ελευθερίες μας χάνονται. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τα ποσοστά θνησιμότητας είναι ίδια με αυτά της γρίππης. Η μία μετά την άλλη. Εξαφανίζονται. Κονιορτοποιούνται. Και δεν θα τις κερδίσουμε πίσω χωρίς αγώνα..

10) Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι γίνετε στο κόσμο. Ο κόσμος φωνάζει Ελευθερία. Δεν λέει είμαστε αντιεμβολιαστές. Νομίζετε πως οι πολιτικοί, οι φαρμακευτικές και τα κανάλια πραγματικά ενδιαφέρονται για την υγεία σας ή να βγάλουν παραδάκι;

loading...