Κρέας από ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ χοίρων ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ 100% από ΡΟΜΠΟΤ!!! Έσκασε «ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» στην παγκόσμια διατροφή, vid

 Ερευνητές στην Κίνα φέρεται να έχουν αναπτύξει μια διαδικασία για την κλωνοποίηση χοίρων εξ ολοκλήρου μέσω της χρήσης ρομπότ – μια εξέλιξη που δείχνει τι ετοιμάζεται στην παγκόσμια παραγωγή!

Η επισιτιστική κρίση είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου, η όποια εξουσία να αναλάβει την μαζική παραγωγή κρέατος εργαστηρίου και μάλιστα με την βοήθεια των ρομπότ! Στο θέμα αναφέρεται και ο Guardian!

«Κάθε βήμα της διαδικασίας κλωνοποίησης ήταν αυτοματοποιημένο και δεν εμπλέκεται καμία ανθρώπινη επέμβαση», δήλωσε ο Liu Yaowei, μέλος της ομάδας που ανέπτυξε το σύστημα.

Ο Liu πρόσθεσε ότι η χρήση ρομπότ αύξησε επίσης το ποσοστό επιτυχίας της διαδικασίας κλωνοποίησης επειδή ήταν λιγότερο πιθανό να βλάψουν τα κύτταρα κατά την εκτέλεση της περίπλοκης διαδικασίας κλωνοποίησης – ένα πρόβλημα που οι επιστήμονες λένε ότι έχει καθυστερήσει την ευρύτερη χρήση της εν λόγω τεχνολογίας.

«Εάν λειτουργήσει, αυτό το αυτοματοποιημένο σύστημα θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε κιτ κλωνοποίησης που μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε εταιρεία ή ερευνητικό ίδρυμα για να απελευθερώσει επιστήμονες από την χρονοβόρα χειρωνακτική κλωνοποίηση», δήλωσε ο Pan Dengke, πρώην ερευνητής της Κινεζικής Ακαδημίας Γεωργικών Επιστημών, που βοήθησε στην παραγωγή του πρώτου κλωνοποιημένου χοίρου της Κίνας το 2005.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΤΚ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!!

Υπενθυμίζεται πως το μεγαλύτερο εργοστάσιο μαζικής παραγωγής τεχνητού κρέατος στην Ασία πρόκειται να κατασκευαστεί στην Σιγκαπούρη, το οποίο θα ανοίξει τον επόμενο χρόνο . Η χώρα έγινε η πρώτη κυβέρνηση που επέτρεψε την πώληση κρέατος που καλλιεργείται σε εργαστήριο το 2020 και το νέο εργοστάσιο θα κατασκευαστεί από την αμερικανική εταιρεία Eat Just.

loading...