Για να απομυθοποιησουμε την κατασταση ως εχει ας δουμε ποιοι ειναι αυτοι οι ψυχοπαθεις που δεκαετιες τωρα εργαζονται πανω στο σχεδιο διασωσης του πλανητη.

Μεριδα απο αυτους λοιπον ειναι  εγκληματιες πολεμου γιατι σαν πολιτικοι με εξουσια εκαναν εγκληματα εναντιον αλλων χωρων,σχεδιασαν εισβολες οπως αυτη των Τουρκων στην Κυπρο,σκοτωσαν δεκαδες αμαχους στο Ιρακ η αλλες χωρες,αδιαφορησαν δεκαετιες για την μολυνση του περιβαλλοντος απο φιλικα προς αυτους συμφεροντα,αγκαλιαστηκαν με πετρελαικες εταιρειες και χημικες βιομηχανιες που μολυναν το περιβαλλον..και πολλα αλλα.

Αλλη μεριδα ειναι αυτη των τελειως ηλιθιων που εχουν πειστει μεσα στην τελεια ανικανοτητα τους οτι ειναι ξεχωριστα οντα πανω στον πλανητη και εχουν την τυχη να υπηρετουν ενα σχεδιο που θα τον σωσει με καθε κοστος,εναν απο αυτους εχουμε και στην χωρα μας,μαριονετα που της δινουν ενα σχεδιο και τρεχει αλαφιασμενος να το πραγματοποιησει για να παρει πρωτος τα ευσημα απο τους εντολεις του.

Αισθανεται σπουδαιος μεσα στο απολυτο τιποτα που ειναι.

Επομενη ομαδα ειναι των ζαπλουτων οι οποιοι ζουν σε αλλη διασταση,εχουν τοσα χρηματα και κενο μεσα τους που το γεμιζουν με την ιδεα οτι θα μεινουν στην αιωνιοτητα γιατι υπηρετουν μια ιδεα που θα διασφαλισει την επαρκεια του πλανητη στους αιωνες,μιλουν για περιορισμο των ορυκτων καυσιμων ενω οι ιδιοι οπως και ολοι που ανηκουν στην ομαδα των εκλεκτων κυκλοφορουν παντου με ιδιωτικα αεροπλανα που μολυνουν την ατμοσφαιρα χιλιαδες φορες περισσοτερο σε εναν χρονο απο οτι ενας μεσος ανθρωπος μολυνει επι δεκαετιες.

Αυτο ονομαζεται καθαρη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Διπλα τους ειναι υπο-ομαδες απο τον κοσμο του θεαματος,του τραγουδιου,καλλιτεχνες γνωστοι,η διαφορες εκκλησιες,οι μεγαλυτερες εταιρειες,χρηματοπιστωτικα ιδρυματα,τραπεζιτες.. 

Μιλουν για υπερθερμανση του πλανητη οταν φετος χιονισε μεχρι το Αφγανισταν και στην Αυστραλια το καλοκαιρι δεν ξεπερασε η θερμοκρασια τους 30 βαθμους Κελσιου,δεκαετιες τωρα προβλεπουν καταστροφες και συμπληγαδες που αν ειχαν συμβει σημερα θα ειμαστε ολοι κατω απο το νερο της θαλασσας,αλλα δεν απογοητευονται,συνεχιζουν να προβλεπουν.

Ολοι αυτοι μαζι,οι εγκληματιες,οι ανικανοι κι οι προφητες καθοδηγουνται απο τις κρυφες στοες και κλαμπ που αιωνες τωρα εχουν το ιδιο ακριβως σχεδιο,την εξαλειψη του πληθυσμου τον οποιο αποκαλουν αχρηστο τρωγοντα και τον ελεγχο των υπολοιπων μεσω της ενωσης τους με την τεχνολογια.

Η 4η βιομηχανικη επανασταση.

Φυσικα και δεν ειναι εκλεκτοι οσο κι αν προσπαθουν στις μεταξυ τους συναντησεις να φανουν ετσι,μια σπειρα μερικων χιλιαδων ειναι που καταφεραν ενωμενοι να προσελκυσουν οσους ακομα ψυχοπαθεις πιστευουν σε οσα αυτοι σχεδιαζουν,εχουν την δυναμη γιατι εκτος απο τους αφανεις ηγετες οι υπολοιποι ελεγχουν τα μιντια,εχουν τις βιομηχανιες και τραπεζες,ελεγχουν την δικαιοσυνη και πολλους αλλους τομεις.

Τα προβατα πειστηκαν οτι ολοι αυτοι θελουν το καλο τους,τα προβατα πρεπει να οδηγηθουν με ηρεμια στο σφαγειο,μετα απο πολλαπλες κρισεις και με τον καταλληλο χειρισμο πανε ανυποπτα προς τα εκει και ο χρονος μικραινει,ειναι προετοιμασμενα για μια βολτα,διχως επιστροφη

Ετσι καταφεραν με την προπαγανδα τους και τον αποκλεισμο της αντιθετης αποψης να παρουσιασουν ενα σκευασμα σαν σωτηρια,και πλεον ειναι σιγουροι οτι ολα ειναι ετοιμα για την επομενη φαση,καταλαβαν οτι τα προβατα ειναι προθυμα για εθελοντικη σφαγη,μερικα αντιδρουν ακομα,αν δεν γινουν περισσοτερα τοτε θα εχουν πετυχει τον στοχο τους.

Οι ψυχοπαθεις εκλεκτοι ετοιμαζονται δεκαετιες τωρα,δεν εγιναν ολα ξαφνικα,οσο εσεις κοιμαστε αυτοι δουλευουν…και την καταλληλη ωρα θα φροντισουν να μην ξυπνησετε ξανα.

Με τον εναν η τον αλλον τροπο.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/01/o.html

loading...