Gatestone Institute: «Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο αν αποχωρήσει από το ευρώ αλλιώς... έρχεται στρατιωτικός νόμος»

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.ΤΡΑΜΠ

Ότι η μόνη σωτηρία για την Ελλάδα είναι να αποχωρήσει από το ευρώ και την ΕΕ
αναφέρει εκτενής ανάλυση του αμερικανικού «Gatestone Institute International Policy Council» το οποίο είναι ένα υπερσυντηρητικό Think Tank προσκείμενο στους κύκλους της κυβέρνησης Ν.Τραμπ, αλλιώς όπως αναφέρει οι Γερμανοί θα ωθήσουν τον Α.Τσίπρα σε παραίτηση και η επόμενη κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να επικαλεστεί το άρθρο 48 του Συντάγματος για να αντιμετωπίσει τις εξεγέρσεις των Ελλήνων πολιτών!

«Ο πρωθυπουργός Α.Τσίππας δεν είναι άνθρωπος με κακές προθέσεις και προσπαθεί εντός των ορίων που οι δανειστές του αφήνουν να διαπραγματευτεί όσο σκληρά γίνεται για την χώρα του. Ξέρει πολύ καλά ότι η Ελλάδα για να επιβιώσει πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ και την ΕΕ. Γνωρίζει επίσης όπως και ο ελληνικός λαός, ότι η ελληνική Ιστορία, οι ελληνικές αξίες και η ελληνική Γεωπολιτική πάντα βρίσκονται κοντά στις ναυτικές δυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία. Η Ελλάδα ουδέποτε μπόρεσε να συνδεθεί με τις ηπειρωτικές ευρωπαϊκές δυνάμεις».

Εδώ θα διαφωνήσουμε διότι η Ελλάδα είναι και αυτή μια ναυτική δύναμη και πάντα μεταξύ ναυτικών δυνάμεων τα συμφέροντα τα οποία επικρατούν είναι της ισχυρότερης δηλαδή των ΗΠΑ κάτι που ιστορικά έχει επιβεβαιωθεί.

Μια ναυτική δύναμη συνεργάζεται άριστα με μια ηπειρωτική διότι η μια εξυπηρετεί τα συμφέροντα της άλλης. Με τους Γερμανούς δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια γεωπολιτική συνεργασία διότι η νοοτροπία τους είναι πάντα να βλέπουν τους άλλους ως επέκταση του «ζωτικού» τους χώρου, εν ολίγοις τους θεωρούν ένα είδος «υπηρετών» κάτι που το αποδεικνύουν απέναντι στην Ελλάδα στα χρόνια των Μνημονίων

Με την Ρωσία αντίθετα υπάρχει ο πανίσχυρος δεσμός της Ορθοδοξίας και θα είναι αποδεκτή η συνεργασία αυτή από την πολύ μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Η ηπεριωτική χώρα χρειάζεται την ναυτική δύναμη για να βρει εμπορικές και οικονομικές διεξόδους στα «θερμά» νερά

Το ίδρυμα όμως αναφέρει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό:

«... Την ίδια στιγμή ο αγαπημένος στόχος των ελληνικών ΜΜΕ είναι ο πρόεδρος Ν.Τραμπ και ο ειρηνική και αληθινά δημοκρατική πολιτική επανάσταση που τον έφερε στην εξουσία.»

Δηλαδή η κυβέρνηση Ν.Τραμπ έχει πλήρη γνώση ότι στην Ελλάδα ως προς αυτήν επικρατεί ένα εχθρικό κατεστημένο. Αυτό δεν είναι καλό για τα ελληνικά συμφέροντα και θα πρέπει το ελληνικό πολιτικό σύστημα να το κατανοήσει άμεσα. Δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία σύγκριση ανάμεσα στα μεγέθη των ΗΠΑ και της Γερμανίας για να επιλέγει κάποιος το «άρμα» της δεύτερης. Η διαφορά είναι χαοτική υπέρ των ΗΠΑ.

Το ίδρυμα όμως βλέπει ότι εάν τελικώς συνεχίσει ο Α.Τσίπρας στην ίδια πορεία, χωρίς να έρθει σε ρήξη με τους δανειστές τότε κινδυνεύει ο ίδιος με αναγκαστική παράιτηση από τους Γερμανούς και η χώρα να εισέλθει σ εμια περίοδο ταραχών που θα έχει ως κατάληξη την επιβολή ενός έκτακτου στρατιωτικού νόμου.

«Η φτώχεια, η εγκληματικότητα, η διαφθορά, η παράνομη μετανάστευση και η απονομιμοποίηση του πολτικού συστήματος συνδέονται άμεσα με το άρθρο 48 του ελληνικού Συντάγματος. Αυτό το άρθρο καθορίζει πότε η κυβέρνηση μπορεί να αναστείλει τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών και πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί η κατάσταση εκτάτου ανάγκης κατόπιν ταραχών, πολιορκίας ή κτυπημάτων εσωτεριικών εχθρών»

Με περισσότερους φόρους , με περισσότερες περικοπές σε συντάξεις και μσιθούς και με την Τουρκία να στέλνει μετανάστες στην Ελλάδα δεν μπορεί η χώρα να κυβερνηθεί χωρίς η κυβέρνηση να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να επιβάλλει τις πολιτικές της στον πληθυσμό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό.

Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι οι Γερμανοί θα αναγκάσουν τον Τσίπρα να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές. Εάν αυτό γίνει τότε τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα κερδίσουν τις εκλογές αλλά για να ανταπεξέλθουν ενάντια στον θυμό των αριστερών και των Ελλήνων πολιτών που θα πρέπει να πληρώσουν ακόμα περισσότερους φόρους όπως οι Γερμανοί ζητάνε, η ελληνική κυβέρνησγη θα πρέπει να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Άλλο σενάριο είναι ότι η ΕΕ θα αναγκάσει τον Τσίπρα να συνεργαστεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης για να δημιουργηθεί μια οικουμενική κυβέρνηση που θα επιβάλλει όλους του νέους φόρους και τις περικοπές στις συντάξεις.

Τότε όλοι επαναστατημένοι πολίτες θα εξεγερθούν κατά του πολιτικού συστήματος και θα μεταφέρουν τις συγκρούσεις όχι στην Βουλή αλλά στους δρόμους»

Το ίδρυμα εκφράζει τις απόψεις της κυβέρνησης Ν.Τραμπ. Ο Ν.Τραμπ έχει εκφραστεί κατά της ΕΕ και του ευρώ και έχει δηλώσει ότι με την κάθε ευρωπαϊκή χώρα ξεχωριστά θα προχωρήσει σε διμερείς συμφωνίες.

Αξίζει να σημειώσουμε την δήλωση του υπόψήφιου Αμερικανού πρεσβευτή στην ΕΕ, Τ.Μάλοχ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου εάν βλέπει θετικά ένα trade deal με την ΕΕ.

«Όχι βέβαια αφού στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα. Trade deals ξεχωριστά με χώρες που σήμερα είναι μέλη μπορεί να γίνουν. σε 18 μήνες δεν θα υπάρχει το Ευρώ ως νόμισμα.»

Μπορεί η κυβέρνηση Μ.Ομπάμα να ήταν υπέρ των υπερεθνικών οργανισμών τύπου ΕΕ αλλά το αφεντικό στον Λευκό Οίκο και δεν κρύβει την απέχθειά του απέναντι στις Βρυξέλλες
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Να αποχωρήσει η ΕΛΛΑΔΑ απο το Ευρώ και την ΕΕ πολύ σωστά, γιατί έτσι θα είναι ποιό εύκολο να μπούν οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη να πάρουν το Καστελόριζο και όποια Νησιά γουστάρουν , πολύ σοφή αναφορά , μπράβο στην ανάρτηση,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΣ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΝΑΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑΡΘΟΥΝΕ? Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.!!!!

   ΑΠΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΕΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ.!!!!!!!!
   ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....!!!!!
   ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ...!!!!!
   http://epamhellas.gr/metavasi/diagrafi-xreous.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/ethniko-nomisma.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/anatropi-mnimonion.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/dikaiosyni.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/neo-syntagma.html

   Διαγραφή
 2. TRAITORS.

  SADISTIC, STUPID, SUPERSTITIOUS, GREEDY, SELF-MUTATED TRAITORS.

  YOU CHOOSE TO OBEY DRAGONS, SHADOWS, MONSTERS, HYBRIDS, DELUSIONS, LIES AND TRAITORS.

  YOU BETRAY YOUR ASTRAL HELLENIAN HERITAGE.

  YOU BETRAY YOUR RACE.

  FOR MILLENNIA YOU BETRAY, SLAUGHTER, TORTURE, MUTILATE AND ENSLAVE YOUR INNOCENT CHILDREN TO DRACONIAN DARKNESS, BARBARIAN MADNESS AND RELIGIOUS DESPAIR.

  FOR MILLENNIA YOU HATE LIGHT.

  NOW THE TRANSGALACTIC EMPIRE OF LIGHT IS UPON YOU.

  DO YOU REALLY THINK STAR WARS MOVIES PROPAGANDA WILL MAKE ANY DIFFERENCE?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πουτ δε κοτ νταουν σλοουλυ!Αϊντε που μας καμεις και τον αγγλομαθη εδω μεσα βλαχαδερο!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]