Αλλάξτε τους τα φώτα!

Του Θανάση Κ.

Τώρα που τα τρομο-δέματα με προέλευση την Ελλάδα σκάνε στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, είναι καιρός να έλθει στην επιφάνεια μια άλλη διάσταση των εγκληματικών ευθυνών του ΣΥΡΙΖΑ…


Οι («εγκάρδιες») σχέσεις του με την τρομοκρατία!

Σχέσεις ανοχής σίγουρα…

Ίσως και σχέσεις «συνενοχής».

Και πάντως σχέσεις που υποδηλώνουν πλήρη έλλειψη δημοκρατικής ευθύνης εκ μέρους του. Γιατί στοιχειωδώς «δημοκρατικά κόμματα» δεν κάνουν τέτοια.

Για την ακρίβεια, τα κόμματα που έχουν δημοκρατική συνείδηση κάνουν τα ακριβώς αντίθετα…

Οφείλουν να πληροφορηθούν οι Ευρωπαίοι, λοιπόν – και επισήμως πλέον - ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύπλοκες και βαθιές και αποδεδειγμένες σχέσεις με εγκληματικά κυκλώματα.

Κι ας διαμαρτύρεται σήμερα, πως «δεν έχει καμιά σχέση» με όλα αυτά.

Μερικά μόνο παραδείγματα:

* Ήταν και παραμένουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, άτομα που πήγαιναν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» στις δίκες της 17ης Νοέμβρη!

* Ήταν και παραμένουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, άτομα που αποκαλούσαν τους καταδικασμένους δολοφόνους της 17Ν «πολιτικούς κρατούμενους»!

Που ζητούσαν και ζητούν (ακόμα και σήμερα) την αποφυλάκισή τους.

* Ήταν και παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, άνθρωπος που συνδέεται με τους κουκουλοφόρους, που πρωτοστατούσε επί χρόνια στην άμεση αποφυλάκιση όσων πιάνονταν από την Αστυνομία, και πριν ενάμιση χρόνο καταγγέλθηκε από πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι διαπραγματευόταν με τους έγκλειστους τρομοκράτες την αποφυλάκισή τους!

Κι ότι στήνεται «αριστερό Παρακράτος»…

Αυτά όλα, όπως θα δούμε, αμέσως είναι απλώς η μύτη του παγόβουνου.

Αλλά πρέπει να αρχίσουν να τα μαθαίνουν έξω…

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η επαναφορά του λεγόμενου Πανεπιστημιακού «ασύλου». Που μετέτρεπε τους Πανεπιστημιακούς χώρους σε ορμητήρια κουκουλοφόρων, σε αποθήκες εφοδίων για «αντάρτικο πόλης» (μολότοφ, λοστοί, βαριοπούλες κλπ.), αλλά και κέντρα διακίνησης ναρκωτικών!

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η ηθική και πολιτική «κάλυψη» της τρομοκρατίας που ασκείται στα Πανεπιστήμια, σε βάρος κάθε «αντιφρονούντος» (φοιτητή ή καθηγητή) από… «εξωπανεπιστημιακούς» τραμπούκους που προστατεύονται από το «άσυλο».

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η κατάργηση του Νόμου Διαμαντοπούλου του 2011 που είχε ψηφιστεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κι είχε σπάσει τον έλεγχο της μειοψηφικής Αριστεράς στα Πανεπιστήμια.

Μετά από δυόμιση χρόνια εφαρμογής του Νόμου Διαμαντοπούλου, το καλοκαίρι του 2014, επί κυβέρνησης Σαμαρά πλέον, στα περισσότερα Ελληνικά Πανεπιστήμια έχασε τον έλεγχο η Αριστερά!

Εκλέχθηκαν αρχές που έβαζαν τέλος στην ασυδοσία των αριστερών γκρουπούσκουλων. Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες!

Χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Πλην έξι μήνες αργότερα ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση και επιστρέψαμε στο παλαιό καθεστώς των μπαχαλάκηδων και της αριστερής ιδεολογικής τρομοκρατίας.

* Ήταν και παραμένει διακηρυγμένη και επίσημη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η ανοχή απέναντι στους μπαχαλάκηδες (εντός και εκτός Πανεπιστημίων).

Ο σημερινός υπουργός του Τσίπρα, τους αποκαλεί… «συλλογικότητες»!

Και τους καλεί δημόσια να …διαπραγματευθούν μαζί του!

Τι θα πει «συλλογικότητες»;

Εγκληματικές οργανώσεις είναι, κύριε!

Αυτά που κάνουν είναι φθορά ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και σωματικές βλάβες κατά προσώπων και απειλές ανθρωποκτονίας ακόμα…

Μερικοί μαζεύουν και «προστασία» από ανυποψίαστους περίοικους για να μην «περιποιηθούν» τα μαγαζιά τους.

Όλα αυτά είναι κακουργήματα!

Κα-κουρ-γή-μα-τα!

Και τι θα πει «συλλογικότητες»;

Τότε και η μαφία είναι… «συλλογικότητα»!

Θα αρχίσετε να διαπραγματεύεστε και με τη μαφία;

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή είναι η πολιτική του…

Κι αυτά όλα πρέπει η ΝΔ να τα κάνει φειγ βολάν στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στον Ξένο Τύπο…

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η υποκίνηση, στήριξη και κάλυψη έκνομων ενεργειών από «ακτιβιστές» σε βάρος επενδύσεων που πληρούν όλα τα νόμιμα κριτήρια.

--Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ υποκίνησε και στήριξε τις «κινητοποιήσεις» κατά της επένδυσης στις «Σκουριές». Τότε διεπράχθησαν κανονικά εγκλήματα! Άνθρωποι ξυλοκοπήθηκαν και κινδύνευσαν να πεθάνουν. Τους φρουρούς των εργοταξίων τους έδεσαν σε δένδρα και τους περιέλουσαν και πετρέλαιο. Σώθηκαν από τύχη τότε, γιατί έπιασε βροχή…

--Ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε την επένδυση και κινδύνευσε να φύγει η εταιρία.

Αυτή ήταν η πολιτική του. Κι αυτή παραμένει…

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η πλήρης κάλυψη στους κουκουλοφόρους.

Ο άνθρωπος που φωτογραφήθηκε με μολότωφ μπροστά στη φλεγόμενη «Μαρφίν» (όπου βρήκαν φριχτό θάνατο 3 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και μια έγκυος) ήταν γνωστός ακτιβιστής συνεργαζόμενος με το ΣΥΡΙΖΑ. Ουδέποτε παραπέμφθηκε! Προχθές εθεάθη μαζί με άλλους δύο να έχουν στήσει «τραπεζάκι» μπροστά από τον χώρο του «Άγνωστου Στρατιώτη» και να παρεμποδίζουν την αλλαγή της τιμητικής φρουράς.

Τώρα πια δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε αυτούς που έφυγαν και τον καταγγέλλουν. Αλλά και τώρα ακόμα κανείς δεν τον αγγίζει…

Ίσως τους «κρατάει», γιατί ξέρει πολλά…

Το τι ακριβώς έγινε το Δεκέμβριο του 2008 είναι γνωστό.

Μέχρι και το ΚΚΕ είπε τότε στο ΣΥΡΙΖΑ:

--Δικοί σας είναι (οι μπαχαλάκηδες).

Από τα δικά σας μπλόκα βγαίνουν. Εσείς τους χαϊδεύετε!

Μέχρι και το ΚΚΕ τους το είπε. Δημόσια! Μέσα στη Βουλή…

Κι εμείς «αναρωτιόμαστε» ακόμα… αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με τους κουκουλοφόρους και αν είναι σωστό να τους λέμε.

Ε λοιπόν, είναι σωστό! Είναι και επιβεβλημένο:

Γιατί πρώτον, είναι η Αλήθεια!

Γιατί δεύτερον, είναι η Αλήθεια που δεν «σοκάρει» πια κανένα, την ξέρουν οι πάντες.

Και γιατί τρίτον, μόνο αν τους πούμε κατάμουτρα, θα σπάσει η τρομοκρατία τους.

Αν εμείς, η αντιπολίτευση, που είμαστε μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στο θέμα αυτό, φοβόμαστε να τους πούμε ότι έχουν σχέσεις με την τρομοκρατία, τότε ο απλός κόσμος φοβάται δέκα φορές!

* Είναι πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τα σύνορα της χώρας (που τα κράταγε κλειστά και έλεγχε απολύτως τις «ροές» η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά).

* Ήταν πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να φέρει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες (με το πρόσχημα ότι ήταν, δήθεν, «πρόσφυγες». Τελικά ελάχιστοι ήταν, πράγματι, πρόσφυγες). Και να τους στείλει μετά στην υπόλοιπη Ευρώπη.

* Ήταν αυτή η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε τους υπόλοιπους εταίρους να κλείσουν τα σύνορα τους προς την Ελλάδα.

* Ήταν αυτή η πολιτική που παγίδευσε δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο hot spot.

* Ήταν πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τον έλεγχο των λαθρομεταναστών (και τα κονδύλια για την εδώ «φιλοξενία» τους) σε «περίεργες» ΜΚΟ που ήταν τελικά «κινούμενα» των «διακινητών».

Και τους καταγγέλλει πλέον και η Ευρωπαϊκή Frontex γι’ αυτό.

Αυτά όλα πρέπει να τα κάνει φειγ βολάν η ΝΔ σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στον ξένο Τύπο…

Αυτά τα ξέρουμε, τα είδαμε, έχουν εν πολλοίς ομολογηθεί από τους ίδιους τους ΣΥΡΙΖΑίους.

Δεν χρειάζονται επί πλέον «αποδείξεις». Είναι παγκοίνως γνωστά.

Υπάρχουν όμως, άλλα που χρειάζονται περαιτέρω «ψάξιμο»:

--Όπως ποια είναι η σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΑ με διεθνή ύποπτα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών (όπως αυτά που καταγγέλλει η Frontex τώρα);

Για να μάθουμε κάποτε ποιοι μας έφεραν μιλιούνια τυχοδιωκτών από χώρες που ΔΕΝ δικαιούνται άσυλο, μεταφέροντας ναρκωτικά, όπλα, «Τζιχάντ», νεαρές γυναίκες για πορνεία ή και ασυνόδευτα παιδάκια για… «όργανα»!

Και μετά ήθελαν να τους δεχθούμε εδώ ως «πρόσφυγες» – που δεν ήταν οι περισσότεροι – και να τους ενσωματώσουμε στη χώρα μας. Ενώ στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες τους μαντρώνουν και τους διώχνουν όταν «παραφέρονται».

Όπως τους μάντρωνε και τους έδιωχνε, πίσω στις πατρίδες τους, η κυβέρνηση Σαμαρά προηγουμένως…

--Να μάθουμε ακόμα ποια είναι η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με περίεργα κυκλώματα που συστηματικά ματαιώνουν επενδύσεις σε όλη την Ελλάδα…

Είτε είναι ορυχεία χρυσού (όπως στις Σκουριές), είτε είναι μαρίνες, είτε είναι ολόκληροι προσοδοφόροι κλάδοι (θυμάστε τι έγινε με το Καμποτάζ στην Κρουαζιέρα, που το έσπασε «με τη μία» η κυβέρνηση Σαμαρά το 2012), είτε είναι εγγειοβελτιωτικά έργα (φράγματα, κανάλια κλπ) είτε είναι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είτε είναι ναυπηγεία…

Να μάθουμε κάποτε σε βάθος, ποιοι και γιατί θέλουν να σταματήσουν κάθε τέτοια δραστηριότητα που θα φέρει ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ποιοι εκβιάζουν κάθε επιχειρηματία που έρχεται, πότε με την «αρχαιολογία», πότε με τα «δασαρχεία», είτε για να παίρνουν «λύτρα», είτε για να «προστατέψουν» τοπικά μικροσυμφέροντα…

Να τα μάθουμε όλα αυτά και – κυρίως – να πληροφορηθούμε τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με όλα αυτά τα κυκλώματα.

Γιατί… «όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη»!

Όπου πήγε να γίνει κάποια σοβαρή επένδυση, ακόμα κι όταν είχε πάρει όλα τα σχετικά δικαιολογητικά, ακόμα κι όταν είχε περάσει απ’ όλες τις «κρισάρες», ακόμα κι όταν το ΣτΕ είχε αποφανθεί θετικά, πάντα – μα πάντα – βρέθηκαν απέναντι κάποιοι «ακτιβιστές» οι οποίοι – τι σύμπτωση;

Πάντα μα πάντα είχαν την εκ των προτέρων υποκίνηση και την εκ των υστέρων στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!

Ή μήπως όχι;

--Και να πληροφορηθούμε τέλος, τι σχέσεις έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με περίεργα διεθνή κυκλώματα, με περιφερόμενες ορδές σύγχρονων βανδάλων (όπως η περιβόητη «ΑΝΤΙΦΑ» ή οι «ακτιβιστές της Γένοβας»), που τους καταγγέλλουν ακόμα και άνθρωποι από τον αντί-εξουσιαστικό χώρο διεθνώς ή από εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις του εξωτερικού.

Και που οι διωκτικές αρχές της Ευρώπης τους θεωρούν ύποπτους και τους ψάχνουν εδώ και χρόνια.

Κάποτε να τα ερευνήσουμε κι εμείς όλα αυτά. Έτσι;

Και βέβαια ήλθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε σοβαρά όλη αυτή την συνδυασμένη επιχείρηση λάσπης – τρομοκρατίας κατά της παράταξής μας!

--Λάσπης από τα «ντοκουμέντα» του «εκτελεστή συμβολαίων» του ΣΥΡΙΖΑ. Λάσπης κατά όλων των ενοχλητικών βουλευτών και ηγετικών στελεχών της ΝΔ…

--Και τρομοκρατίας με «γκαζάκια» που έγιναν πια κανονικές εμπρηστικές βόμβες με στόχους πάντα ηγετικά στελέχη της ΝΔ, αλλά και με τρομο-δέματα που στέλνονται σε ξένες πρωτεύουσες.

Να αντιμετωπίσουμε σοβαρά σημαίνει: Να καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ πως, αν δεν σταματήσει μαχαίρι «αυτά που ξέρει» κι αν δεν μαζέψει αμέσως «αυτούς που ξέρει», δεν θα υπάρξει εφημερίδα και κανάλι και ειδησιογραφικό site διεθνώς, που δεν θα έχει πρωτοσέλιδα τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ και τις σχέσεις του με την τρομοκρατία.

Κι αυτά για αρχή. Για να σφίξουν οι…πωποί!

Με δύο λόγια:

Αλλάξτε τους τα φώτα. Πριν αλλάξουν εκείνοι το Πολίτευμα!

Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλώς είναι… «δημοκρατικό» κόμμα!

«Δημοκρατικότατο», αλίμονο…

Αναπόσπαστο μέρος του… «δημοκρατικού τόξου»!

Σίγουρα!

Οπωσδήποτε…

Ποιος λέει το αντίθετο.

Δεν αφήνουμε τις… «μακακίες», λέω εγώ.

ΥΓ. Κάποιοι λένε, δεξιά και αριστερά:

--«Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν κουνιούνται οι μπαχαλάκηδες γιατί είναι δικοί τους»!

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, παιδιά:

Επί ΣΥΡΙΖΑ ξεσάλωσαν οι μπαχαλάκηδες, επειδή ακριβώς είναι «δικοί τους»!

Επί Σαμαρά δεν κουνιούνταν γιατί τους είχε βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Γιατί τους καθάριζε τα «ορμητήρια». Γιατί γνώριζαν πια ότι θα πήγαιναν φυλακή (ποινικοποίηση κουκούλας κλπ). Άσε που από τη στιγμή που έχωσε μέσα τη ΧΑ, «λύθηκαν» εντελώς και τα χέρια του να καθαρίσει και τους «άλλους» (Εφάρμοσε τον νόμο περί «εγκληματικής οργάνωσης»…).

Αν εξαιρέσει κανείς ένα περιστατικό το Δεκέμβριο του 2014, λίγες μέρες πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά (με την απεργία πείνας του Ρωμανού, τότε) περιστατικά βίας και φωτιές στους δρόμους δεν υπήρξαν επί κυβέρνησης Σαμαρά…

Αυτά που γίνονται τώρα καθημερινά στην Πατησίων δεν γίνονταν τότε!

Ο «Ρουβίκωνας» δεν υπήρχε τότε.

Λεωφορεία, τρόλευ και ακυρωτικά μηχανήματα δεν καταστρέφονταν τότε.

Συγκεντρώσεις «αγανακτισμένων» δεν υπήρχαν τότε (υπήρχαν πριν, επί ΓΑΠ).

Τράπεζες δεν καίγονταν τότε (η Μαρφίν κάηκε το Μάϊο του 2010, επί ΓΑΠ).

«Καραβάνια» λαθρομεταναστών δεν πήγαιναν πέρα-δώθε, καταλαμβάνοντας πανεπιστήμια και κτίρια στο κέντρο της πόλης (η υπόθεση της «βίλας-Υπατεία» είχε γίνει το 2011 κι αυτή επί ΓΑΠ).

«Αλληλέγγυοι» δεν πουλούσαν «προστασία» τότε, σε ντόπιους και ξένους.

Ο Σαμαράς είχε σχεδόν μηδενίσει την παρουσία των ΜΚΟ!

Οι λαθρομετανάστες μαντρώνονταν στην «Αμυγδαλέζα» κι από εκεί επαναπατρίζονταν, ενώ το κέντρο της Πόλης είχε «καθαρίσει» τότε, από την Πλατεία Αμερικής ως την Ομόνοια και του Ψυρρή.

Η κυβέρνηση Σαμαρά τους καθάριζε σιγά-σιγά.

Και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι…

Και η διαφορά είχε αρχίσει να φαίνεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τους «μπαχαλήκηδες» ως «μακρύ χέρι» για να τρομοκρατεί τους αντιπάλους του.

Αυτή είναι η αλήθεια, που ακόμα δεν τολμούν κάποιοι να δουν…

Και που δεν τολμούμε ακόμα να βροντοφωνάξουμε. Μέσα κι έξω από τη χώρα.

Κατά τα άλλα, βέβαια, είναι πολύ… «δημοκρατικό κόμμα» οι θαυμαστές του Μαδούρο! Οπωσδήποτε…

Ε κάποτε, πρέπει να κόψουμε τις… «μακακίες»!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

22 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυνατό άρθρο!
  Μπράβο σου Θ.Κ. τα γράφεις όλα.
  Κάτι πρέπει να γίνει.
  Έχουμε πάρει τον κατήφορο!
  Ισμήνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΑΝΤΕ ΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η λύση στο σημερινό αδιέξοδο δεν θα δοθεί από καμιά δύναμη ή παράταξη του παρελθόντος.
   Αυτές όλες, έχουν φάει τα ψωμιά τους !!!

   Αν δεν δώσουμε εμείς τη δύναμη σ' αυτούς που οφείλουν να τραβήξουν μπροστά, τότε πώς θα μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους;
   Αν δεν απαιτήσουμε καθαρές λύσεις με βάση το συμφέρον μας, τότε πώς θα γλυτώσουμε;
   Αν δεν βάλουμε πλάτη όλοι εμείς, δεξιοί και αριστεροί σε μια δύναμη που είναι γέννημα θρέμμα δικό μας για να μας λύσει το πρόβλημα, τότε τι περιμένουμε; Κι από ποιους το περιμένουμε; Από τους ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης ;
   Αλήθεια.
   Με το χέρι στην καρδιά.
   Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το Ε.ΠΑ.Μ., ένα είναι αδιαμφισβήτητο.
   Υπάρχει άλλη δύναμη που να γεννήθηκε μέσα από τη σημερινή κρίση και να ενώνει δεξιούς και αριστερούς στο βασικό πατριωτικό καθήκον;
   Υπάρχει άλλη δύναμη που να απευθύνεται και να οργανώνεται μέσα στον ίδιο το λαό, χωρίς να μοιράζεται τις εμφυλιοπολεμικές παθογένειες της παραδοσιακής δεξιάς και της αριστεράς;
   Υπάρχει άλλη δύναμη με τόσο καθαρό πατριωτικό και δημοκρατικό λόγο;
   Μόνο το Ε.ΠΑ.Μ. !!!

   ΤΑ 5 ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
   1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

   2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

   3. Έξοδος από το ευρώ και αναθεώρηση της σχέσης μας με την Ε.Ε.

   4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

   5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης

   Η μοναδική ορθολογική, έγκριτη και εμπεριστατωμένη πρόταση ανάταξης και ανάπτυξης της Ελλάδας, έξω από τον ζουρλομανδύα της Ε.Ε και της ευρωζώνης, όπως πολύ συγκεκριμένα και συντεταγμένα έχει παρουσιάσει το Ε.ΠΑ.Μ.
   Αυτό ακριβώς είναι το φυσικό επακόλουθο απουσίας ακόμη, μετά από τόση εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, ιδίως επί μνημονιακής πολιτικής, ενός σοβαρού δημόσιου διαλόγου περί μετάβασης σε Εθνικό Νόμισμα, κάτι το οποίο ήδη διεξάγεται σε χώρες πιο εύρωστες οικονομικά από την Ελλάδα, όπως στην Ολλανδία και στην Αυστρία.
   Η Πατριωτική λύση πλέον, ξεκάθαρα ορατή, ως η ολοκληρωτικά λυτρωτική επιλογή !!!

   Τα 25 μέτρα των 100 πρώτων ημερών μια πατριωτικής κυβέρνησης ενός παλλαΪκού μετώπου, που θα απεγκλωβίσει την Ελληνική κοινωνία από την μνημονιακή πολιτική και θα την οδηγήσει στην ευημερία και στην ανάπτυξη.
   https://www.youtube.com/watch?v=GzUxHJuX00g
   http://www.epamhellas.gr/metavasi/

   Διαγραφή
 4. Όσο κάποιοι θα ''διεκδικούν'' τα δικαιώματα τους με αυτές τις ''ξεφτισμένες'' και αναποτελεσματικές μεθόδους, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Με πορείες ''ζητιανιάς'' και με εθιμοτυπικές συγκεντρώσεις δεν υπάρχει δικαίωση, γιατί πολύ απλά οι δανειστές-εκβιαστές δεν συγκινούνται από αυτά. Χρειάζεται οργάνωση και έμπρακτη αντίδραση, ανυπακοή και μη τήρηση των ανθρωποκτόνων νόμων των μνημονίων (και όχι μόνο).

  Μη καταβολή φορολογικών δηλώσεων και άρνηση πληρωμής των φορολογικών τελών. ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΗΣΗ.
  ΚΑΤΩ Η ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΞΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.!

  Eιναι η μεγιστη ντροπη και ξευτιλα να υπακουμε σε μερικους δωσιλογους, που ενω ξερουμε ΟΛΟΙ οτι ειναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ, εμεις κανουμε σε ο,τι μας λενε, ΠΌΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ???
  ΑΝ ΤΟΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΑΛΑΚΗ, ΚΙΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.!!!

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ανυπακοή, αντίδραση και εξέγερση τώρα, είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που έχουμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατί το ΕΠΑΜ είναι η μόνη λύση.
  Ευτυχώς που η κυβέρνηση κατέληξε σ' έναν ακόμη "έντιμο συμβιβασμό". Τερμά πια η διαρκής λιτότητα. Μόνο το αφορολόγητο θα μειωθεί δραστικά και θα διευρυνθεί η φορολογική βάση καταργώντας τις όποιες εξαιρέσεις έχουν απομείνει. Οι συντάξεις θα μειωθούν εκ νέου, θέτοντας πλαφόν ανώτατης σύνταξης ώστε να μειωθεί η μέση κι όλο περισσότερο να προσεγγίσει τα 380 ευρώ.
  Από τη μεριά της η αντιπολίτευση διαμαρτείρεται εντόνως. Ευτυχώς που έχουμε αντιπολίτευση τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το Λεβέντη και Σία. Για φανταστείτε να μην τους είχαμε. Πόσο φτωχό θα ήταν το κοινοβούλιό μας; Μπορεί να μην έχουν να προτείνουν απολύτως τίποτε διαφορετικό. Μπορεί να τα έχουν ψηφίσει όλα από την εποχή του 3ου μνημονίου τον Αύγουστο του 2015, αλλά είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτοί θα τα έκαναν διαφορετικά.
  Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να νομίζει ο Έλληνας ιθαγενής προκειμένου να εναλλάσονται στην εξουσία οι δήμιοί του και οι δανειστές να κερδίζουν χρόνο ώστε να ολοκληρώσουν τη γενοκτονία του ελληνικού έθνους. Τάπαμε. Αυτό που θέλουν είναι το οικόπεδο. Και για να το πάρουν πρέπει να εξοντωθεί ο γηγενής πληθυσμός και να καταλυθεί ολοκληρωτικά το ελληνικό κράτος ως πολιτειακή έκφραση του ελληνικού λαού. Ακόμη και με τον τρόπο που υπήρχε στην μεταπολίτευση.
  Και μέχρι οι δανειστές να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, οι ιθαγενείς οφείλουν να παίζουν τις κουμπάρες με τα δοτά κόμματα της Βουλής, να διαχωρίζονται σε βαμμένους δεξιούς και αριστερούς και να ψέλνουν το απολυτίκιο του ηλίθιου: όλοι ίδιοι είναι, ας κοιτάξουμε την πάρτη μας!
  Κι όσο η τηλεόραση δεν μας εμφανίζει έναν πολύπόθητο σωτήρα, για να τον πάρουμε ξωπίσω σαν πρόβατα, δικαίως καθόμαστε στα αυγά μας και κακαρίζουμε εναγωνίως κάθε φορά που έρχεται το μοιραίο. Έτσι είναι. Εμείς θα καθόμαστε στα αυγά μας και κάποιοι άλλοι θα κόψουν το λαιμό τους να μας σώσουν. Εμείς δεν χρειάζεται ούτε καν να κουράσουμε το μυαλό μας. Έτσι λειψό που είναι, δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμαι κάτι εξαιρετικά απλό. Αν δεν δώσουμε εμείς τη δύναμη σ' αυτούς που οφείλουν να τραβήξουν μπροστά, τότε πώς θα μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους; Αν δεν απαιτήσουμε καθαρές λύσεις με βάση το συμφέρον μας, τότε πώς θα γλυτώσουμε; Αν δεν βάλουμε πλάτη όλοι εμείς, δεξιοί και αριστεροί σε μια δύναμη που είναι γέννημα θρέμα δικό μας για να μας λύσει το πρόβλημα, τότε τι περιμένουμε; Κι από ποιούς το περιμένουμε; Από τους ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης ;
  Αλήθεια. Με το χέρι στην καρδιά. Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το ΕΠΑΜ, ένα είναι αδιαμφισβήτητο. Υπάρχει άλλη δύναμη που να γεννήθηκε μέσα από τη σημερινή κρίση και να ενώνει δεξιούς και αριστερούς στο βασικό πατριωτικό καθήκον; Υπάρχει άλλη δύναμη που να απευθύνεται και να οργανώνεται μέσα στον ίδιο το λαό, χωρίς να μοιράζεται τις εμφυλιοπολεμικές παθογένειες της παραδοσιακής δεξιάς και της αριστεράς; Υπάρχει άλλη δύναμη με τόσο καθαρό πατριωτικό και δημοκρατικό λόγο; Μόνο το ΕΠΑΜ.
  Η λύση στο σημερινό αδιέξοδο δεν θα δωθεί από καμιά δύναμη ή παράταξη του παρελθόντος. Αυτές, όλες, έχουν φάει τα ψωμιά τους. Μόνο μια παντελώς καινούργια δύναμη, που δεν ανακυκλώνει κομματικά ή ιδεολογικά υλικά οικοδομής, μπορεί να δώσει τη λύση. Και η μόνη που υπάρχει είναι το ΕΠΑΜ.

  Πρώτη πράξη ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. για επιστροφή σε "Εθνικό Νόμισμα", η καταγγελία του χρέους στον ΟΗΕ
  https://youtu.be/jURHiCMoSV4?t=1m1s

  Το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μπορει να μην ειναι ικανη, αλλα ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ.!!
  Tο νομισμα απηχει ΣΧΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΧΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. !!
  Με την αποχωρηση απτην ευρωζωνη, αλλα και την ΕΕ, θα ανακτησουμε την κυριαρχια στους νόμους μας, στους θεσμους μας, θα εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε τι θελουμε για την οικονομια μας, και τι δεν θελουμε.!!!!
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

  Αν δεν λυσουμε το ΜΕΓΑ θεμα του ποιος εκδιδει το νομισμα, το ποιος ελεγχει τη νομισματικη κυκλοφορια, ολα τα μεσα παραγωγης να παρεις στα χερια σου, δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εφοσον δεν κανουμε και τιποτα αλλο, και ο,τι κιαν δοκιμασαμε ως τωρα δεν ειχε το επιθυμητο αποτλεσμα, τοτε μια και μονη επιλογη εχουμε, να κανουμε αυτό που επρεπε να ειχαμε κανει εδώ και 2 τουλαχιστον εκλογικες αναμετρησεις, επιτελους να παμε και να ψηφισουμε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

  Γιατι αν πανε τουλαχιστον το 1/3 οσων ψηφιζουν και ψηφισουμε Ε.ΠΑ.Μ., αυτοι φυσικα και θα κανουν νοθεια, εξαλλου αυτό ξερουν μονο να κανουν, αλλά ποσο θα μπορεσουν να νοθευσουν το αποτελεσμα, οταν δουν ότι ολος αυτος ο κοσμος τους εστειλε ενα ηχηρο μηνυμα, ψηφιζοντας Ε.ΠΑ.Μ.???

  ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ", ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ???
  Γιαυτο λοιπον δεν χρειαζεται να κανει κανενας αποχή, τωρα πια εχουμε επιλογη.!!!
  Παλιότερα είχα φλερτάρει με την ιδέα της αποχής. Αλλά πήρα την απόφαση ότι ακόμη και αν ανήκω στο 1% δεν θα αφήσω ποτέ τους άλλους να κατευθύνουν όπου θέλουν τα πράγματα. Να θυμίσω τι ανακοίνωση είχε βγει όταν υπήρξαν συνομιλίες του ΛΑΕ με το ΕΠΑΜ; Υπάρχουν αντιμνημονιακοί και "αντιμνημονιακοί".
  Καλύτερη απόδειξη ο σημερινός πρωθυπουργός που θα καταργούσε τα μνημόνια "..με ένα νόμο και ένα άρθρο", που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ κτλ κτλ.
  Αν πράγματι πιστεύει κανείς ότι η αποχή θα αλλάξει κάτι…

  Παλιότερα είχα φλερτάρει με την ιδέα της αποχής. Αλλά πήρα την απόφαση ότι ακόμη και αν ανήκω στο 1% δεν θα αφήσω ποτέ τους άλλους να κατευθύνουν όπου θέλουν τα πράγματα. Να θυμίσω τι ανακοίνωση είχε βγει όταν υπήρξαν συνομιλίες του ΛΑΕ με το ΕΠΑΜ; Υπάρχουν αντιμνημονιακοί και "αντιμνημονιακοί".
  Καλύτερη απόδειξη ο σημερινός πρωθυπουργός που θα καταργούσε τα μνημόνια "..με ένα νόμο και ένα άρθρο", που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ κτλ κτλ.
  Αν πράγματι πιστεύει κανείς ότι η αποχή θα αλλάξει κάτι…
  Εφοσον δεν κανουμε και τιποτα αλλο, και ο,τι κιαν δοκιμασαμε ως τωρα δεν ειχε το επιθυμητο αποτλεσμα, τοτε μια και μονη επιλογη εχουμε, να κανουμε αυτό που επρεπε να ειχαμε κανει εδώ και 2 τουλαχιστον εκλογικες αναμετρησεις, επιτελους να παμε και να ψηφισουμε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

  Γιατι αν πανε τουλαχιστον το 1/3 οσων ψηφιζουν και ψηφισουμε Ε.ΠΑ.Μ., αυτοι φυσικα και θα κανουν νοθεια, εξαλλου αυτό ξερουν μονο να κανουν, αλλά ποσο θα μπορεσουν να νοθευσουν το αποτελεσμα, οταν δουν ότι ολος αυτος ο κοσμος τους εστειλε ενα ηχηρο μηνυμα, ψηφιζοντας Ε.ΠΑ.Μ.???

  ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ", ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ???
  Γιαυτο λοιπον δεν χρειαζεται να κανει κανενας αποχή, τωρα πια εχουμε επιλογη.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΘΑΝΑΣΑΚΗ Κ.

  ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ..

  ΟΜΩΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟ(ΠΑΣΟ)ΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ;

  ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ 2008 ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

  ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ;

  ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ;

  Τ Ι Π Ο Τ Ε ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!!

  ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟ. Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.!

  ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ;

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστος οχι παλι Νου ΔΟΥΛΑ των αριστερων

   Διαγραφή
 8. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

  - Αφελλήνισε την Παιδεία,

  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμένους και το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων!

  Ποτέ ξανά ψήφος στους προδότες της ψωφοδεξιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ»:

  "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ", "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

  ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΝΑΙ, Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ !!

  ΕΠΕΙΔΗ:

  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

  ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
  ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. RE ΑΝΘΈΛΛΗΝΑ 5,54 δεν πας να κρεμαστείς να ξευρομίσει ο τόπος. κοπρόσκυλο . Που έχεις το θράσος να κάνεις κριτική, ΗΛΙΘΙΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΕ ΚΟΠΡΙΤΗ 6:35.

  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"!

  ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ" ΤΟΝ ΧΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ»:

  "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ", "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

  ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΝΑΙ, Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ !!

  ΕΠΕΙΔΗ:

  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

  ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
  ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ»:

  "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ", "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

  ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΝΑΙ, Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ !!

  ΕΠΕΙΔΗ:

  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

  ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
  ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ»:

  "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ", "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

  ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΝΑΙ, Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ !!

  ΕΠΕΙΔΗ:

  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

  ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
  ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΓΑΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Σήμερα θα σας πω μιαν ιστορία. Απίστευτη ιστορία… (ΞΕΡΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Κ...)
  Μια ιστορία σχεδόν «θεατρική» – σε «πέντε πράξεις», μάλιστα…
  Και σας καλώ όχι να την πιστέψετε, αλλά να την ψάξετε! Να την τσεκάρετε!
  Να διασταυρώσετε όλες τις πληροφορίες που θα διαβάσετε μόνοι σας…
  Όπως διασταύρωσα κι εγώ, όσα σας γράφω πιο κάτω.
  Κι είναι όλα αλήθεια! Ως την τελευταία λεπτομέρεια…

  Πράξη 1η:
  Υπήρχε το 1993 ένας τυχοδιώκτης πολιτικός από την Καλαμάτα, το όνομά του Αντώνης Σαμαράς,ο οποίος,αφού πρώτα, ως υπουργός εξωτερικών,έφερε στην Ελλάδα όλους τους φυλακισμένους Αλβανούς, ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ και έρριξε την κυβέρνηση τού Κ.Μητσοτάκη, επειδή δεν του έφθανε το αξίωμα του υπουργού. ΄Ηθελε την αρχηγία τού κόμματος, ώστε να γίνη ο ίδιος πρωθυπουργός.

  Πράξη 2η:
  ΄Υστερα από αρκετά χρόνια, κατάφερε να γίνη ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ (!!!) και, ενώ είχε ήδη υπογραφεί το 1ο μνημόνιο,ως αντιπολίτευση διαλαλούσε πώς αυτός έχει τον τρόπο για να μας βγάλη από τα μνημόνια. Ο τρόπος ήταν τα «ΖΑΠΠΕΙΑ», τα οποία παρουσίαζε κάθε λίγο, ώστε να πείση τους αφελείς ψηφοφόρους!

  Πράξη 3η:
  Προεκλογικά, τον Ιούνιο του 2012, προκειμένου να πείση τους αφελείς «δεξιούς», διερρήγνυε τα ιμάτιά του πώς δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να συνεργαστή με το Πασόκ!
  Η ακριβής δήλωσίς του:
  <<….. Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
  ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΄Οσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
  Δεν μπορούμε να βγούμε απ΄ την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση...>>

  Πράξη 4η:
  Μ΄αυτά και με άλλα ψέμματα, κατάφερε και κέρδισε τις εκλογές και έγινε επί τέλους πρωθυπουργός. Τύποις όμως, επειδή στην ουσία τον έσερνε από την μύτη ο υπέρβαρος αρχηγός του Πασόκ (με το οποίο δεν θα συγκυβερνούσε…)Τούρκογλου (Βενιζέλος).
  Και ώ τού θαύματος! Εφαρμόζοντας τα «Ζάππεια» έσωσε την Ελλάδα, υπογράφοντας το 2ο μνημόνιο!!
  Και επειδή κάποιο κόμμα του έμπαινε πολύ..στη μύτη και του έπαιρνε τους δεξιούς ψηφοφόρους που κατάλαβαν πως τους κορόιδεψε, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, χειραγωγώντας την Δικαιοσύνη, ΔΙΩΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ το τρίτο κόμμα της Βουλής, γράφοντας στους γεννητικούς του αδένες και το Σύνταγμα των Ελλήνων και την ίδια (την υποτιθέμενη) Δημοκρατία!!
  Με τηλεφωνήματά του στον εισαγγελέα Ντογιάκο, γνωστό και ως «παναθηναϊκάκια», φυλάκισε τον αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αυτού (Χρυσή Αυγή)!!

  Πράξη 5η:
  Αφού απέτυχε παταγωδώς και ο κόσμος τον καταψήφισε εκλέγοντας ως πρωθυπουργό τον διεθνιστοκομμουνιστή Τσίπρα, περιμένοντας την «ελπίδα», ο πολιτικάντης από την Καλαμάτα βρέθηκε στην αντιπολίτευση.
  Από εκεί, ως ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ,ΕΓΙΝΕ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζοντας:
  το 3ο μνημονιο..
  την χορήγηση της Ελληνικής..Ιθαγενείας (!!!) στους λαθροεισβολείς αφροασιάτες..
  το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφύλων..
  την ανέγερση απανταχού της χώρας, μουσουλμανικών τεμενών…
  και αρκετά άλλα αντεθνικά νομοσχέδια.

  Κι όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που νοσταλγούν αυτόν τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ!!
  Και φυσικά, αδυνατώ να πιστέψω πώς αυτοί είναι τόσο ηλίθιοι. Όχι, το αποκλείω.
  Προφανώς, επί των ημερών Σαμαρά, θα λάδωσαν καλά το εντεράκι τους!
  Μάλλον τύπους σαν κι αυτούς, εννοούσε το παχύδερμο του Πασόκ όταν δήλωνε πώς «μαζί τα φάγαμε»….
  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Γ
  ΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8:00

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

  ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!

  ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ
  ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

  ΕΝΩ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...) ΕΙΣΤΕ "ΔΕΞΙΟΙ", "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ", "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ)..

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

  ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΝΑΙ, Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ !!

  ΕΠΕΙΔΗ:

  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

  ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
  ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Κοιταχτε ρε θρασος...η Ψωφοδεξια το απο-κομμα της μασονιας,η αμερικανικη παραφυαδα,οι υπαλληλοι του Σορος...
  ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]