Βλάκες όλης της Ελλάδος... ΕΝΩΘΕΙΤΕ..!!! - Ένα δριμύ "κατηγορώ" για όλους και για όλα...

Αθανάσιος Καρανάσιος
Πολιτικός Μηχανικός - Επιμελητής

Το απεχθές "κουαρτέτο" έφυγε, η ανείπωτη τραγωδία μένει. Μόνη σχεδόν συμβολική αντίσταση ενός ολόκληρου λαού, είναι
το εξώδικο διαμαρτυρίας (βλ. προηγούμενη δημοσίευσή μας) που επεδώσαμε μια δράκα ενεργών πολιτών, στους απεσταλμένους των άπληστων νεοαποικιοκρατών, στο ξενοδοχείο Χίλτον την Τρίτη 7/3/2017. Πάντα, μια "σταγόνα" δράσης ισοδυναμεί με ένα ωκεανό μελάνης ή επών πτερόεντων!

Μόνο στην χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων και των… βλακών, μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν την δημόσια περιουσία και την Ελληνική Γη, να δημεύουν την ιδιωτική περιουσία, να επιβάλουν καταστροφικές μεταρρυθμίσεις με χιλιάδες σελίδες νομοθετημάτων "ζωής και θανάτου" (αποδιοργάνωσης, αποικιοποίησης, ανεργίας, υποσιτισμού, πείνας, εξαθλίωσης, μετανάστευσης, γενοκτονίας, υποδούλωσης), που παραβιάζουν κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα -σύμφωνα με το ευρωπαϊκό, το διεθνές δίκαιο και πάνω από όλα τους άγραφτους κανόνες του ηθικού δικαίου- στην εργασία, την κοινωνική ασφάλιση, την παιδεία, την στέγαση, τον ανθρωπισμό, την άμυνα της χώρας, την κρατική και εθνική οντότητα του αυτόχθονος Ελληνικού Λαού... χωρίς να ανοίγει μύτη!

Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων  και των… βλακών -σιτιζόμενοι με αστακούς και σούσι σε βάρος ενός φτωχοποιημένου Λαού- μπορούν
να παρελαύνουν ανενόχλητα μέσα στην πατρίδα του οι στυγνοί εκτελεστές του "κουαρτέτου"...("Δρακουλέσκου"-"ζόμπι"-"ρέφερι"-"καστέλο"), ως κυνικοί πρεσβευτές κάποιων περίεργων εγκάθετων τύπων, όπως ο αστειάκιας πονηρούλης Γιούνκερ (που η χώρα του χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της και το παίζει και δραγουμάνος), το "παλικάρι" ο Ντάισελμπλουμ, η ξερακιανή νονά Μέρκελ, η φρου-φρου-φουλάρια αποστεωμένη Λαγκάρντ, έως και ο σακάτης κρυφοναζιστής Σόϊμπλε.. (Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)!

Ενώ θα έπρεπε, αυτούς τους ειδεχθείς πρεσβευτές, που θρασύτατα ζητούν "την γη και το ύδωρ" της Ελλάδας μας, να τους πετάξουμε σε πηγάδια, για να βρουν εκεί, αυτά που θρασύτατα και παρανοϊκά ζητούν  -όπως έπραξαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες με τους απεσταλμένους των Περσών, όταν ζήτησαν "γη και ύδωρ", δηλαδή την άνευ όρων (και χωρίς πόλεμο) ολοκληρωτική υποδούλωση της Σπάρτης.
 
Με ξεχειλισμένη οργή και ασίγαστο μίσος, γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, να ζήσεις (να επιβιώσεις) εν ειρήνη στην χώρα που γεννήθηκες και που σου ανήκει. Δεν είναι δυνατόν, να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα και να μην ακούγεται κιχ. Να λεηλατείται η Ελλάδα και να μην υπάρχει πουθενά από κανέναν η παραμικρή αντίσταση. Να πλήττουν τις πολιτισμικές ρίζες ενός δοξασμένου Λαού, δηλαδή την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ακόμα και τα φυλετικά του χαρακτηριστικά και να μην "κουνιέται φύλλο". Να λουφάζουν οι πάντες... όταν οι ασπάλακες (τυφλοπόντικες), οι έρποντες γεωσκώληκες και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες και ανθέλληνες προδότες διαβρώνουν, υποτιμούν και ξεπουλάνε την περιουσία του Ελληνικού Λαού και εκχωρούν τα πάντα στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες κακουργηματικές πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια των τεχνοκρατών και των δικηγόρων και τις έωλες λαθροχειρίες των μνημονιακών (και όχι μόνον) χλιδάτων πολιτικών!

Και μόνο το γεγονός, ότι ψήφισαν και υπόγραψαν την αποξένωση ακόμα και χρυσοτόκων ορνίθων όπως π.χ  ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Αεροδρόμια, Εθνικές οδοί, Σιδηρόδρομοι, Λιμάνια, τον ίδιο τον Χρυσό της χώρας, όλες τις Ελληνικές Τράπεζες, τεράστιες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ακίνητα κάθε λογής στο εσωτερικό και το εξωτερικό και επιχειρήσεις, κατέστρεψαν την αγροτική, κτηνοτροφική και αλιευτική παραγωγή, κατέκλεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων και βγάζουν ακόμα και τώρα στο σφυρί τις εναπομείνασες δημόσιες επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας, όπως την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ κ.ά.... είναι απόδειξη, ότι ξεφεύγουν περίτεχνα σαν κοινοί μαφιόζοι εγκληματίες από τον Ελληνικό Λαό. Δεν άφησαν τίποτα σε Ελληνικά χέρια, ακόμα και το Εθνικό νόμισμα., που το αντάλλαξαν με αέρα κοπανιστό, υποθηκεύοντας παράλληλα τα παντά στους αεριτζήδες ταχυδακτυλουργούς.
. όλα τα παρέδωσαν βορά στους ξένους στα μουλωχτά, χωρίς να χυθεί μια σταγόνα αίμα. Είναι εξόχως αποπνικτικό, οικτρό και προκλητικό να κινούνται με τόσο πονηρές μεθόδους, ειδεχθείς σκοπιμότητες και τέτοια χαμηλά κίνητρα κατά του Έθνους, της Ελλάδος και της πλειονότητας των Ελλήνων!

Κι είναι όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι χαραμοφάηδες σαπιοκοιλαράδες, που τους πλήρωνε και τους πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, για να προστατεύσουν και διαχειριστούν αποδοτικά την περιουσία του. είτε ως πολιτικοί αντιπρόσωποι, είτε ως μέλη Δ.Σ. δημόσιων επιχειρήσεων, Οργανισμών ή Ταμείων. Κι αυτοί, αντί διαχείρισης προστρέχουν στον συνένοχο συμβολαιογράφο και ξεπουλάνε την περιουσία άλλων (των Ελλήνων Πολιτών) όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Είναι λένε πολιτική απόφαση... Και ποιος εξουσιοδότησε ποτέ τους πολιτικούς; Με βάση ποιο κοινωνικό συμβόλαιο; Ασφαλώς και με κανένα! Είναι ακάλυπτοι και αυταπόδεικτα ένοχοι. Γι αυτό είναι όλα έωλα, απεχθή, παράνομα και κακουργηματικά!

Άκουσον, άκουσον… "ξεπούλησαν" (δώρισαν) οι "τζάμπα μάγκες" τον μοναδικό χώρο του Ελληνικού, σαν να ήταν τσιφλίκι των παππούδων τους, έκτασης 6.200 στρεμμάτων αντί του ποσού των τριακοσίων εκατομμυρίων πέτσινων ευρώ (αεριτζήδικων, λογιστικών πλασματικών αρθμών στις οθόνες). Με αυτά τα λεφτά, δεν αγοράζει κανείς αντίστοιχη έκταση ούτε σε εκτός σχεδίου χωράφια στις πιο απρόσιτες περιοχές. Οι δε homo εξυπνάκηδες νέοι (έωλοι) "ιδιοκτήτες" υπόσχονται στους ευκολόπιστους ιθαγενείς "καθρεφτάκια και χάντρες", δήθεν (εν τοις πράγμασι, τυραννική και υποαμειβόμενη) δουλίτσα για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους Έλληνες, ενώ -όπως και στα Ολυμπιακά έργα άλλωστε έπραξαν - θα προσλάβουν πάλι έγχρωμους αλλοεθνείς σκλάβους πρόσχαρους να δουλοποιηθούν για πέντε-δεκαπέντε ευρώ μεροκάματο! Γι αυτό είναι εκτεθειμένοι απαξάπαντες οι εμπλεκόμενοι ενώπιον του ελληνικού λαού. Γι αυτό είναι ποινικά και αστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι! Και να είναι σίγουροι, μ όλη την τρέλα και την αλλοφροσύνη, που τους "δέρνει", οι ανόσιες αυτές πράξεις, τα ειδεχθή αυτά εγκλήματα, δεν θα μείνουν ατιμώρητα -αυτό διδάσκει η μακραίωνη ιστορία της ανθρωπότητας.

Πέραν αυτού όμως του αυτονόητου, είναι εύλογη η απορία: «Πού είναι ολάκερη η λαλίστατη κατά τα άλλα κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, όλων των κομμάτων; Μπλα μπλα μπλα. Κατά τα άλλα … μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει τσεπώνουν κι αυτοί, τους παχυλούς μισθούς (αποζημιώσεις τις λένε), που αδειάζουν, πάλι άμεσα ή έμμεσα με απάτη και φορομπηχτικούς κεφαλικούς φόρους του Μεσαίωνα από τους δοκιμαζόμενους, άνεργους πολίτες, που είχαν την ατυχία, να γεννηθούν στη χώρα των κακοποιών, των δοσίλογων, των λαμόγιων και των ευγενικών αγαθοβιόληδων.

Πού είναι όλοι οι συλλογικοί φορείς κάθε είδους και σκοπού; Πάνω από όλα, πού είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος των πάλαι ποτέ μαχητικών μηχανικών; Πού είναι ο κατ επίφαση αγωνιστικός δικηγορικός σύλλογος; Πού είναι τόσα άλλα Επιμελητήρια; Η Ακαδημία Αθηνών; Γιατί είναι απούσα η «διακριτή» δικαστική εξουσία; Οι επιστήμονες κάθε κλάδου; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Οι  καλλιτέχνες; Ακόμα και η "πατριωτική" μπουρζουαζία; Απαξιώνουμε να αναφερθούμε στην εξωνημένη 4η εξουσία τα μμε, που έχουν αρπάξει αυθαίρετα τις δημόσιες συχνότητες, για να υπηρετούν, με το αζημίωτο και ομοθυμαδόν μηδενός σχεδόν εξαιρουμένου, τα ξενόφερτα αντεθνικά συμφέροντα και να "ταίζουν" τον κοσμάκη με κουτόχορτο. Μα κι όλοι οι επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι; Παρόντες-απόντες όλοι τους. Για ευνόητους λόγους έβαλαν και διατηρούν την ουρά κάτω από τα σκέλη τους, παρά τις μύγες που κολλάνε πάνω στην βρωμιά του πισινού τους...

Πολλά από τα παραπάνω καθάρματα, για λόγους ηθικής δικαίωσης, θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες σε λαϊκά δικαστήρια, να ξεθαφτούν ακόμα και τα πτώματά τους και αυτά τα αποτρόπαια σκύβαλα να εκτελεστούν, έστω και πεθαμένα για το μεγάλο κακό, την ανείπωτη τραγωδία που διέπραξαν και διαπράττουν κατ΄εξακολούθηση στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ντροπή, αίσχος, κατάρα! Μα και πάλι, όλοι αυτοί, δεν θα ήταν αρκετοί, για να διαπράξουν τόσα αναρίθμητα εγκλήματα τέτοιου μεγέθους, αν δεν είχαν να κάνουν με έναν λαό, ανεκτικό, αδιάφορο και …. βλάκα. Που είναι ακόμα στην … "κοσμάρα" του. Σε πλήρη σύγχυση και φορτωμένος ως ραγιάς και κορόιδο με το ανυπόφορο φορτίο της συλλογικής ευθύνης. Ο «μαζί τα φάγαμε» έχει εισχωρήσει στο υποσυνείδητό του, και τον παθητικοποιεί, τον ναρκώνει. Τον κατακλέβουν από όλες τις πάντες κι αυτός έχει ακόμα τύψεις κι ενοχές. Εδώ καίγεται το σύμπαν κι αυτός βλέπει ατάραχος τις εκπομπές μαγειρικής, τις χαζοχαρούμενες τηλεπερσόνες, τα χαρακτηρισμένα αμόρφωτα παπαγαλάκια της ντπ και τις τούρκικες μη μεταγλωττισμένες σειρές στα κατάπτυστα κανάλια. Του παίρνουν «μπιτ παρά» (όχι μπιρ) την δημόσια περιουσία του, τον πετάνε έξω από το σπίτι του νε αλχημείες, εξαναγκάζουν τα παιδιά του σε μετανάστευση, υπεξαιρούν και βάζουν χέρι στις πενιχρές καταθέσεις του, του δημεύουν βίαια οτιδήποτε ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο, του βουτάνε τα αποθεματικά των ταμείων του, που τα 'χε άτοκα μια ζωή στην Τράπεζα «Ελλάδος», τον καταχρεώνουν μετακυλύοντας σε δημόσιο χρέος τα τραπεζικά δάνεια, και αυτός … σφυρίζει αδιάφορα, περί άλλων τυρβάζει... συμπεριφέρεται σαν υποτελής σαν εσαεί οφειλέτης, σαν καθυστερημένος, σαν ντιπ για ντιπ άνους, σαν ευήθης, φελλός, άφρων, ζωντόβολο, μπούφος, κοιμισμένος, πίτουρας, στούρνος, στόκος, αγαθιάρης, νταμάρι, κρετίνος, ανεγκέφαλος, γκαβός, κόπανος, ανερμάτιστος, μπουμπούνας, πρόβατο, τενεκές, βλήτο, βούρλο, γκαγκά, κοκωβιός, βλαμμένος, σαν καραμπινάτος βλάξ... (ατέρμονοι οι σχετικοί χαρακτηρισμοί, τυχαίο;...Μνήσθητί μου Κύριε!...).

Γιατί, όλα τα παραπάνω; Γιατί... "Μισώ σημαίνει αγαπώ, σημαίνει ότι διακατέχομαι απ' την καταφρόνια των αισχρών και βλακωδών πραγμάτων... Μισώ σημαίνει, ότι καλλιεργώ έναν σκοτεινό και βίαιο ρεαλισμό εναντίον των ευτελών υπανθρώπων, που διαπνέεται από μια βαθύτερη αγάπη για τον αδικημένο συνΆνθρωπο." (βλ. Εμίλ Ζολά, "ΜΙΣΩ", 1866)

Σαν κατακλείδα –για να μην σκάσουμε απ' το κακό μας σήμερα- αντιγράφεται από το βιβλίο του ιστορικού Carlo Cipolla «Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας»: «Μετά τον Δαρβίνο γνωρίζουμε, πως έχουμε κοινή καταγωγή με τα κατώτερα μέλη του ζωικού βασιλείου. Και τα σκουλήκια, όπως και οι ελέφαντες αναγκάζονται, να υπομείνουν το καθημερινό τους μερίδιο από δοκιμασίες, παθήματα και κακουχίες. Τα ανθρώπινα όντα όμως, έχουν το προνόμιο, να είναι υποχρεωμένα, να υπομείνουν ένα επιπλέον φορτίο-ένα πλεόνασμα βασάνων, που δημιουργούνται καθημερινά από μία ομάδα ατόμων μέσα στο ίδιο το ανθρώπινο είδος. Αυτή η ομάδα είναι πιο ισχυρή κι από τη μαφία, … και κατευθύνεται από αόρατο χέρι. Είναι η μεγάλη ομάδα των ηλιθίων, που βρίσκονται ανάμεσά μας. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων. Ηλίθιοι ονομάζονται τα άτομα, που οι πράξεις τους (σ.σ. ή οι απραξίες τους) προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς τα ίδια να αποκομίζουν κέρδη, ενώ πιθανά, να υφίστανται ακόμα και ζημιές».

Αθανάσιος Καρανάσιος, 12/3/2017
Πολιτικός Μηχανικός -  Επιμελητής
Μέλος Δ. Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών
Πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Εργοληπτών"

ΥΓ. Και ενώ είναι αδύνατο, να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα, που μας περιβάλλει -ή την έχουμε και εντός μας- τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας, χλευάζοντας την.
Το απεχθές "κουαρτέτο" έφυγε, η ανείπωτη τραγωδία μένει. Μόνη σχεδόν συμβολική αντίσταση ενός ολόκληρου λαού, είναι το εξώδικο διαμαρτυρίας (βλ. προηγούμενη δημοσίευσή μας) που επεδώσαμε μια δράκα ενεργών πολιτών, στους απεσταλμένους των άπληστων νεοαποικιοκρατών, στο ξενοδοχείο Χίλτον την Τρίτη 7/3/2017. Πάντα, μια "σταγόνα" δράσης ισοδυναμεί με ένα ωκεανό μελάνης ή επών πτερόεντων!

Μόνο στην χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων και των… βλακών, μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν την δημόσια περιουσία και την Ελληνική Γη, να δημεύουν την ιδιωτική περιουσία, να επιβάλουν καταστροφικές μεταρρυθμίσεις με χιλιάδες σελίδες νομοθετημάτων "ζωής και θανάτου" (αποδιοργάνωσης, αποικιοποίησης, ανεργίας, υποσιτισμού, πείνας, εξαθλίωσης, μετανάστευσης, γενοκτονίας, υποδούλωσης), που παραβιάζουν κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα -σύμφωνα με το ευρωπαϊκό, το διεθνές δίκαιο και πάνω από όλα τους άγραφτους κανόνες του ηθικού δικαίου- στην εργασία, την κοινωνική ασφάλιση, την παιδεία, την στέγαση, τον ανθρωπισμό, την άμυνα της χώρας, την κρατική και εθνική οντότητα του αυτόχθονος Ελληνικού Λαού... χωρίς να ανοίγει μύτη!

Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων  και των… βλακών -σιτιζόμενοι με αστακούς και σούσι σε βάρος ενός φτωχοποιημένου Λαού- μπορούν
να παρελαύνουν ανενόχλητα μέσα στην πατρίδα του οι στυγνοί εκτελεστές του "κουαρτέτου"...("Δρακουλέσκου"-"ζόμπι"-"ρέφερι"-"καστέλο"), ως κυνικοί πρεσβευτές κάποιων περίεργων εγκάθετων τύπων, όπως ο αστειάκιας πονηρούλης Γιούνκερ (που η χώρα του χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της και το παίζει και δραγουμάνος), το "παλικάρι" ο Ντάισελμπλουμ, η ξερακιανή νονά Μέρκελ, η φρου-φρου-φουλάρια αποστεωμένη Λαγκάρντ, έως και ο σακάτης κρυφοναζιστής Σόϊμπλε.. (Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)!

Ενώ θα έπρεπε, αυτούς τους ειδεχθείς πρεσβευτές, που θρασύτατα ζητούν "την γη και το ύδωρ" της Ελλάδας μας, να τους πετάξουμε σε πηγάδια, για να βρουν εκεί, αυτά που θρασύτατα και παρανοϊκά ζητούν  -όπως έπραξαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες με τους απεσταλμένους των Περσών, όταν ζήτησαν "γη και ύδωρ", δηλαδή την άνευ όρων (και χωρίς πόλεμο) ολοκληρωτική υποδούλωση της Σπάρτης.
 
Με ξεχειλισμένη οργή και ασίγαστο μίσος, γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, να ζήσεις (να επιβιώσεις) εν ειρήνη στην χώρα που γεννήθηκες και που σου ανήκει. Δεν είναι δυνατόν, να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα και να μην ακούγεται κιχ. Να λεηλατείται η Ελλάδα και να μην υπάρχει πουθενά από κανέναν η παραμικρή αντίσταση. Να πλήττουν τις πολιτισμικές ρίζες ενός δοξασμένου Λαού, δηλαδή την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ακόμα και τα φυλετικά του χαρακτηριστικά και να μην "κουνιέται φύλλο". Να λουφάζουν οι πάντες... όταν οι ασπάλακες (τυφλοπόντικες), οι έρποντες γεωσκώληκες και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες και ανθέλληνες προδότες διαβρώνουν, υποτιμούν και ξεπουλάνε την περιουσία του Ελληνικού Λαού και εκχωρούν τα πάντα στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες κακουργηματικές πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια των τεχνοκρατών και των δικηγόρων και τις έωλες λαθροχειρίες των μνημονιακών (και όχι μόνον) χλιδάτων πολιτικών!

Και μόνο το γεγονός, ότι ψήφισαν και υπόγραψαν την αποξένωση ακόμα και χρυσοτόκων ορνίθων όπως π.χ  ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Αεροδρόμια, Εθνικές οδοί, Σιδηρόδρομοι, Λιμάνια, τον ίδιο τον Χρυσό της χώρας, όλες τις Ελληνικές Τράπεζες, τεράστιες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ακίνητα κάθε λογής στο εσωτερικό και το εξωτερικό και επιχειρήσεις, κατέστρεψαν την αγροτική, κτηνοτροφική και αλιευτική παραγωγή, κατέκλεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων και βγάζουν ακόμα και τώρα στο σφυρί τις εναπομείνασες δημόσιες επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας, όπως την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ κ.ά.... είναι απόδειξη, ότι ξεφεύγουν περίτεχνα σαν κοινοί μαφιόζοι εγκληματίες από τον Ελληνικό Λαό. Δεν άφησαν τίποτα σε Ελληνικά χέρια, ακόμα και το Εθνικό νόμισμα., που το αντάλλαξαν με αέρα κοπανιστό, υποθηκεύοντας παράλληλα τα παντά στους αεριτζήδες ταχυδακτυλουργούς.
. όλα τα παρέδωσαν βορά στους ξένους στα μουλωχτά, χωρίς να χυθεί μια σταγόνα αίμα. Είναι εξόχως αποπνικτικό, οικτρό και προκλητικό να κινούνται με τόσο πονηρές μεθόδους, ειδεχθείς σκοπιμότητες και τέτοια χαμηλά κίνητρα κατά του Έθνους, της Ελλάδος και της πλειονότητας των Ελλήνων!

Κι είναι όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι χαραμοφάηδες σαπιοκοιλαράδες, που τους πλήρωνε και τους πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, για να προστατεύσουν και διαχειριστούν αποδοτικά την περιουσία του. είτε ως πολιτικοί αντιπρόσωποι, είτε ως μέλη Δ.Σ. δημόσιων επιχειρήσεων, Οργανισμών ή Ταμείων. Κι αυτοί, αντί διαχείρισης προστρέχουν στον συνένοχο συμβολαιογράφο και ξεπουλάνε την περιουσία άλλων (των Ελλήνων Πολιτών) όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Είναι λένε πολιτική απόφαση... Και ποιος εξουσιοδότησε ποτέ τους πολιτικούς; Με βάση ποιο κοινωνικό συμβόλαιο; Ασφαλώς και με κανένα! Είναι ακάλυπτοι και αυταπόδεικτα ένοχοι. Γι αυτό είναι όλα έωλα, απεχθή, παράνομα και κακουργηματικά!

Άκουσον, άκουσον… "ξεπούλησαν" (δώρισαν) οι "τζάμπα μάγκες" τον μοναδικό χώρο του Ελληνικού, σαν να ήταν τσιφλίκι των παππούδων τους, έκτασης 6.200 στρεμμάτων αντί του ποσού των τριακοσίων εκατομμυρίων πέτσινων ευρώ (αεριτζήδικων, λογιστικών πλασματικών αρθμών στις οθόνες). Με αυτά τα λεφτά, δεν αγοράζει κανείς αντίστοιχη έκταση ούτε σε εκτός σχεδίου χωράφια στις πιο απρόσιτες περιοχές. Οι δε homo εξυπνάκηδες νέοι (έωλοι) "ιδιοκτήτες" υπόσχονται στους ευκολόπιστους ιθαγενείς "καθρεφτάκια και χάντρες", δήθεν (εν τοις πράγμασι, τυραννική και υποαμειβόμενη) δουλίτσα για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους Έλληνες, ενώ -όπως και στα Ολυμπιακά έργα άλλωστε έπραξαν - θα προσλάβουν πάλι έγχρωμους αλλοεθνείς σκλάβους πρόσχαρους να δουλοποιηθούν για πέντε-δεκαπέντε ευρώ μεροκάματο! Γι αυτό είναι εκτεθειμένοι απαξάπαντες οι εμπλεκόμενοι ενώπιον του ελληνικού λαού. Γι αυτό είναι ποινικά και αστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι! Και να είναι σίγουροι, μ όλη την τρέλα και την αλλοφροσύνη, που τους "δέρνει", οι ανόσιες αυτές πράξεις, τα ειδεχθή αυτά εγκλήματα, δεν θα μείνουν ατιμώρητα -αυτό διδάσκει η μακραίωνη ιστορία της ανθρωπότητας.

Πέραν αυτού όμως του αυτονόητου, είναι εύλογη η απορία: «Πού είναι ολάκερη η λαλίστατη κατά τα άλλα κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, όλων των κομμάτων; Μπλα μπλα μπλα. Κατά τα άλλα … μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει τσεπώνουν κι αυτοί, τους παχυλούς μισθούς (αποζημιώσεις τις λένε), που αδειάζουν, πάλι άμεσα ή έμμεσα με απάτη και φορομπηχτικούς κεφαλικούς φόρους του Μεσαίωνα από τους δοκιμαζόμενους, άνεργους πολίτες, που είχαν την ατυχία, να γεννηθούν στη χώρα των κακοποιών, των δοσίλογων, των λαμόγιων και των ευγενικών αγαθοβιόληδων.

Πού είναι όλοι οι συλλογικοί φορείς κάθε είδους και σκοπού; Πάνω από όλα, πού είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος των πάλαι ποτέ μαχητικών μηχανικών; Πού είναι ο κατ επίφαση αγωνιστικός δικηγορικός σύλλογος; Πού είναι τόσα άλλα Επιμελητήρια; Η Ακαδημία Αθηνών; Γιατί είναι απούσα η «διακριτή» δικαστική εξουσία; Οι επιστήμονες κάθε κλάδου; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Οι  καλλιτέχνες; Ακόμα και η "πατριωτική" μπουρζουαζία; Απαξιώνουμε να αναφερθούμε στην εξωνημένη 4η εξουσία τα μμε, που έχουν αρπάξει αυθαίρετα τις δημόσιες συχνότητες, για να υπηρετούν, με το αζημίωτο και ομοθυμαδόν μηδενός σχεδόν εξαιρουμένου, τα ξενόφερτα αντεθνικά συμφέροντα και να "ταίζουν" τον κοσμάκη με κουτόχορτο. Μα κι όλοι οι επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι; Παρόντες-απόντες όλοι τους. Για ευνόητους λόγους έβαλαν και διατηρούν την ουρά κάτω από τα σκέλη τους, παρά τις μύγες που κολλάνε πάνω στην βρωμιά του πισινού τους...

Πολλά από τα παραπάνω καθάρματα, για λόγους ηθικής δικαίωσης, θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες σε λαϊκά δικαστήρια, να ξεθαφτούν ακόμα και τα πτώματά τους και αυτά τα αποτρόπαια σκύβαλα να εκτελεστούν, έστω και πεθαμένα για το μεγάλο κακό, την ανείπωτη τραγωδία που διέπραξαν και διαπράττουν κατ΄εξακολούθηση στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ντροπή, αίσχος, κατάρα! Μα και πάλι, όλοι αυτοί, δεν θα ήταν αρκετοί, για να διαπράξουν τόσα αναρίθμητα εγκλήματα τέτοιου μεγέθους, αν δεν είχαν να κάνουν με έναν λαό, ανεκτικό, αδιάφορο και …. βλάκα. Που είναι ακόμα στην … "κοσμάρα" του. Σε πλήρη σύγχυση και φορτωμένος ως ραγιάς και κορόιδο με το ανυπόφορο φορτίο της συλλογικής ευθύνης. Ο «μαζί τα φάγαμε» έχει εισχωρήσει στο υποσυνείδητό του, και τον παθητικοποιεί, τον ναρκώνει. Τον κατακλέβουν από όλες τις πάντες κι αυτός έχει ακόμα τύψεις κι ενοχές. Εδώ καίγεται το σύμπαν κι αυτός βλέπει ατάραχος τις εκπομπές μαγειρικής, τις χαζοχαρούμενες τηλεπερσόνες, τα χαρακτηρισμένα αμόρφωτα παπαγαλάκια της ντπ και τις τούρκικες μη μεταγλωττισμένες σειρές στα κατάπτυστα κανάλια. Του παίρνουν «μπιτ παρά» (όχι μπιρ) την δημόσια περιουσία του, τον πετάνε έξω από το σπίτι του νε αλχημείες, εξαναγκάζουν τα παιδιά του σε μετανάστευση, υπεξαιρούν και βάζουν χέρι στις πενιχρές καταθέσεις του, του δημεύουν βίαια οτιδήποτε ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο, του βουτάνε τα αποθεματικά των ταμείων του, που τα 'χε άτοκα μια ζωή στην Τράπεζα «Ελλάδος», τον καταχρεώνουν μετακυλύοντας σε δημόσιο χρέος τα τραπεζικά δάνεια, και αυτός … σφυρίζει αδιάφορα, περί άλλων τυρβάζει... συμπεριφέρεται σαν υποτελής σαν εσαεί οφειλέτης, σαν καθυστερημένος, σαν ντιπ για ντιπ άνους, σαν ευήθης, φελλός, άφρων, ζωντόβολο, μπούφος, κοιμισμένος, πίτουρας, στούρνος, στόκος, αγαθιάρης, νταμάρι, κρετίνος, ανεγκέφαλος, γκαβός, κόπανος, ανερμάτιστος, μπουμπούνας, πρόβατο, τενεκές, βλήτο, βούρλο, γκαγκά, κοκωβιός, βλαμμένος, σαν καραμπινάτος βλάξ... (ατέρμονοι οι σχετικοί χαρακτηρισμοί, τυχαίο;...Μνήσθητί μου Κύριε!...).

Γιατί, όλα τα παραπάνω; Γιατί... "Μισώ σημαίνει αγαπώ, σημαίνει ότι διακατέχομαι απ' την καταφρόνια των αισχρών και βλακωδών πραγμάτων... Μισώ σημαίνει, ότι καλλιεργώ έναν σκοτεινό και βίαιο ρεαλισμό εναντίον των ευτελών υπανθρώπων, που διαπνέεται από μια βαθύτερη αγάπη για τον αδικημένο συνΆνθρωπο." (βλ. Εμίλ Ζολά, "ΜΙΣΩ", 1866)

Σαν κατακλείδα –για να μην σκάσουμε απ' το κακό μας σήμερα- αντιγράφεται από το βιβλίο του ιστορικού Carlo Cipolla «Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας»: «Μετά τον Δαρβίνο γνωρίζουμε, πως έχουμε κοινή καταγωγή με τα κατώτερα μέλη του ζωικού βασιλείου. Και τα σκουλήκια, όπως και οι ελέφαντες αναγκάζονται, να υπομείνουν το καθημερινό τους μερίδιο από δοκιμασίες, παθήματα και κακουχίες. Τα ανθρώπινα όντα όμως, έχουν το προνόμιο, να είναι υποχρεωμένα, να υπομείνουν ένα επιπλέον φορτίο-ένα πλεόνασμα βασάνων, που δημιουργούνται καθημερινά από μία ομάδα ατόμων μέσα στο ίδιο το ανθρώπινο είδος. Αυτή η ομάδα είναι πιο ισχυρή κι από τη μαφία, … και κατευθύνεται από αόρατο χέρι. Είναι η μεγάλη ομάδα των ηλιθίων, που βρίσκονται ανάμεσά μας. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων. Ηλίθιοι ονομάζονται τα άτομα, που οι πράξεις τους (σ.σ. ή οι απραξίες τους) προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς τα ίδια να αποκομίζουν κέρδη, ενώ πιθανά, να υφίστανται ακόμα και ζημιές».  

ΥΓ. Και ενώ είναι αδύνατο, να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα, που μας περιβάλλει -ή την έχουμε και εντός μας- τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας, χλευάζοντας την.
https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=840740729402028&id=100003983275609

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

152 σχόλια :

 1. Τα χρυσά κουτάλια του ΣΥΡΙΖΑ

  Κατάπιαμε αμάσητη την είδηση προ διετίας ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκατομμυριούχοι.

  Πάθαμε ένα στιγμιαίο σοκ και ξεχάστηκε.
  1.329.00 δηλώνει περιουσία ο Δημήτρης Παπαδημούλης,
  897.000 διαθέτει ο Τσακαλώτος,
  909.500 ευρώ έχει στο εξωτερικό η Νάντια Βαλαβάνη, 827.000 ο Σταθάκης (συν 1.700.000 και τριάντα επτά (37) ακίητα που....... ξέχασε να δηλώσει),
  πάνω από 1 εκατομμύριο κατέχει ο Δημήτρης Τσουκαλάς.
  Πολλά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν λίγο πάνω-λίγο κάτω από 500.000 ευρώ σε καταθέσεις. Είναι γνωστά τα ονόματα.

  Κατάπιαμε αμάσητη την είδηση γιατί η Αριστερά είχε φροντίσει τα προηγούμενα χρόνια να εμπλουτίσει τον μύθο της με την ιδέα του τίμιου διανοητή, γαλουχημένου με αξίες και ήθος. Η Αριστερά, στο παραμύθι του 19ου και 20ού αιώνα, ήταν συνυφασμένη με την ανιδιοτελή μάχη υπέρ της αγνής λαϊκής ψυχής. Ρομπέν της φτωχολογιάς, εχθροί του κεφαλαίου!

  Δεν θυμηθήκαμε ότι ιστορικά οι κομμουνιστές ηγέτες ήταν και ζάπλουτοι και διεφθαρμένοι. Ο Στάλιν είχε πλούτο και διέθετε ντάτσα στη λίμνη Ρίτσα της Γεωργίας που θα ζήλευαν πολλοί αιμοβόροι καπιταλιστές: Ενα παλάτι που κολυμπούσε στη χλιδή, χτισμένο το 1947.
  Οχι ένα, αλλά δύο παλάτια είχε χτίσει για πάρτη του και ο κομμουνιστής δικτάτορας Τσαουσέσκου, ο οποίος κατέκλεψε και κατέστρεψε τη Ρουμανία, πριν τον σβήσει η οργή της αλλαγής.
  Και να μην ξεχάσουμε τον σύντροφο των Συριζαίων Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος σε μια Κούβα που λιμοκτονούσε, είχε αμύθητη περιουσία, ιδιωτικό νησί, 20 πολυτελείς κατοικίες.

  Σε αυτούς τους «ανιδιοτελείς» κομμουνιστές θα προσθέσει ο ιστορικός του μέλλοντος και τον φρενοβλαβή δικτάτορα της Βόρειας Κορέας και τον ομόλογό του Νικολάς Μαδούρο, που έχουν ισοπεδώσει τις χώρες τους και τους λαούς τους πλουτίζοντας.

  Καμία σύγκριση με το σημερινό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ. Τα ποσά είναι διαφορετικά, το ίδιο και τα ιστορικά μεγέθη.
  Ομως το κακό με τον πλούτο στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρατραβάει, επαναλαμβάνεται, επεκτείνεται, προκαλεί.

  Τα πρόσφατα κρούσματα:

  Αύξησαν, με απόφασή τους, μισθούς τους στις 20.000€ τον μήνα και ζητούν απ τον ΑΔΜΗΕ αναδρομικά ακόμα 200.000€, ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων και νυν πρόεδρος της θυγατρικής της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Κορωνιωτάκης, και ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Μπλάνας .

  Αύξηση κατά 79,5%(!) πήραν δύο στελέχη του ΟΔΔΗΧ. Ο Μουζάλας έδωσε αύξηση 50% στη διευθύντρια Υποδοχής μεταναστών.
  Ο επικεφαλής του ΔΕΣΦΑ χάρισε προαγωγή και εφάπαξ 250 χιλιάδων ευρώ στον εαυτό του.
  Στραγγίζουν τα αποθεματικά των υπουργείων προκειμένου να καλυφθούν οι πληρωμές των νέων μετακλητών και ειδικών συμβούλων που προστίθενται στα γραφεία υπουργών.

  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατόρθωσε να εξαιρέσει τους βουλευτές από την εισφορά αλληλεγγύης που πληρώνουν, ματώνοντας όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες.

  Τα παραδείγματα δεν είναι λίγα, για να τα καταπιούμε πάλι αμάσητα. Και ίσως τα κρούσματα πολλαπλασιαστούν όσο γίνεται φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τις επόμενες εκλογές.
  Το εξοργιστικό είναι ότι για όλους τους Ελληνες που δεν ανήκουν στην νομενκλατούρα της κυβέρνησης αντιστοιχούν μισθοί πείνας στα 500 ευρώ, φορολογητέα.

  Ο,τι ψίχουλα κερδίζουν οι Ελληνες με τον ιδρώτα τους καταλήγει στην εφορία. Για τις τσέπες που στράγγιξαν προβλέπονται κατασχέσεις και τα δάνεια στα «κοράκια». Μας έμεινε ως αριστερό μπόνους η Θεανώ Φωτίου, που όνειρό της είναι να μοιράζει μια μέρα επίδομα αλληλεγγύης στα 10 εκατομμύρια Ελληνες που θα έχουν εξαθλιωθεί.

  Και η πρώτη φορά Αριστερά ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα, σφιχταγκαλιασμένη με το Μνημόνιο.
  Το σύγχρονο παραμύθι της Αριστεράς διανέμεται καθημερινά στα τηλεπαράθυρα και στις ομιλίες του πρωθυπουργού. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, όσο μένει σε βίλα με πολυτελή χαλιά (Μαξίμου), τόσο φαρδαίνει το χαμόγελό του για εμάς τους υπόλοιπου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ
   ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
   ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
   Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

   Διαγραφή
  2. ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ «ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΘΥΜΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΝΕΟΝΑΖΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ.
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΡΑΤΣΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΣΟΙΜΠΛΕ-ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΛΠ» ΚΑΙ «Κ Α Θ Ο Ν Τ Α Ι ΣΤΑ Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.
   ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΕΥΡΩΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, (ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ), ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΕΥΡΩΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΟΡΝΕΑ.

   Διαγραφή
 2. Eιναι η μεγιστη ντροπη και καταντια να υπακουμε σε καποιους δωσιλογους, που ενω ξερουμε ΟΛΟΙ οτι ειναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ως το μεδουλι, εμεις παρολαυτα κανουμε σε ο,τι μας λενε, ΠΌΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να πληρωνουμε τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ???

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ανυπακοή, αντίδραση και εξέγερση τώρα, είναι οι μόνες υποχρεώσεις που έχουμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.!!!

  Το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μπορει να μην ειναι ικανη, αλλα ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ.!!
  Tο νομισμα απηχει ΣΧΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΧΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. !!
  Με την αποχωρηση απτην ευρωζωνη, αλλα και την ΕΕ, θα ανακτησουμε την κυριαρχια στους νόμους μας, στους θεσμους μας, θα εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε τι θελουμε για την οικονομια μας, και τι δεν θελουμε.!!!!
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

  Αν δεν λυσουμε το ΜΕΓΑ θεμα του ποιος εκδιδει το νομισμα, το ποιος ελεγχει τη νομισματικη κυκλοφορια, ολα τα μεσα παραγωγης να παρεις στα χερια σου, δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί το ΕΠΑΜ είναι η μόνη λύση.
   Ευτυχώς που η κυβέρνηση κατέληξε σ' έναν ακόμη "έντιμο συμβιβασμό". Τερμά πια η διαρκής λιτότητα. Μόνο το αφορολόγητο θα μειωθεί δραστικά και θα διευρυνθεί η φορολογική βάση καταργώντας τις όποιες εξαιρέσεις έχουν απομείνει. Οι συντάξεις θα μειωθούν εκ νέου, θέτοντας πλαφόν ανώτατης σύνταξης ώστε να μειωθεί η μέση κι όλο περισσότερο να προσεγγίσει τα 380 ευρώ.
   Από τη μεριά της η αντιπολίτευση διαμαρτείρεται εντόνως. Ευτυχώς που έχουμε αντιπολίτευση τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το Λεβέντη και Σία. Για φανταστείτε να μην τους είχαμε. Πόσο φτωχό θα ήταν το κοινοβούλιό μας; Μπορεί να μην έχουν να προτείνουν απολύτως τίποτε διαφορετικό. Μπορεί να τα έχουν ψηφίσει όλα από την εποχή του 3ου μνημονίου τον Αύγουστο του 2015, αλλά είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτοί θα τα έκαναν διαφορετικά.
   Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να νομίζει ο Έλληνας ιθαγενής προκειμένου να εναλλάσονται στην εξουσία οι δήμιοί του και οι δανειστές να κερδίζουν χρόνο ώστε να ολοκληρώσουν τη γενοκτονία του ελληνικού έθνους. Τάπαμε. Αυτό που θέλουν είναι το οικόπεδο. Και για να το πάρουν πρέπει να εξοντωθεί ο γηγενής πληθυσμός και να καταλυθεί ολοκληρωτικά το ελληνικό κράτος ως πολιτειακή έκφραση του ελληνικού λαού. Ακόμη και με τον τρόπο που υπήρχε στην μεταπολίτευση.
   Και μέχρι οι δανειστές να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, οι ιθαγενείς οφείλουν να παίζουν τις κουμπάρες με τα δοτά κόμματα της Βουλής, να διαχωρίζονται σε βαμμένους δεξιούς και αριστερούς και να ψέλνουν το απολυτίκιο του ηλίθιου: όλοι ίδιοι είναι, ας κοιτάξουμε την πάρτη μας!
   Κι όσο η τηλεόραση δεν μας εμφανίζει έναν πολύπόθητο σωτήρα, για να τον πάρουμε ξωπίσω σαν πρόβατα, δικαίως καθόμαστε στα αυγά μας και κακαρίζουμε εναγωνίως κάθε φορά που έρχεται το μοιραίο. Έτσι είναι. Εμείς θα καθόμαστε στα αυγά μας και κάποιοι άλλοι θα κόψουν το λαιμό τους να μας σώσουν. Εμείς δεν χρειάζεται ούτε καν να κουράσουμε το μυαλό μας. Έτσι λειψό που είναι, δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμαι κάτι εξαιρετικά απλό. Αν δεν δώσουμε εμείς τη δύναμη σ' αυτούς που οφείλουν να τραβήξουν μπροστά, τότε πώς θα μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους; Αν δεν απαιτήσουμε καθαρές λύσεις με βάση το συμφέρον μας, τότε πώς θα γλυτώσουμε; Αν δεν βάλουμε πλάτη όλοι εμείς, δεξιοί και αριστεροί σε μια δύναμη που είναι γέννημα θρέμα δικό μας για να μας λύσει το πρόβλημα, τότε τι περιμένουμε; Κι από ποιούς το περιμένουμε; Από τους ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης ;
   Αλήθεια. Με το χέρι στην καρδιά. Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το ΕΠΑΜ, ένα είναι αδιαμφισβήτητο. Υπάρχει άλλη δύναμη που να γεννήθηκε μέσα από τη σημερινή κρίση και να ενώνει δεξιούς και αριστερούς στο βασικό πατριωτικό καθήκον; Υπάρχει άλλη δύναμη που να απευθύνεται και να οργανώνεται μέσα στον ίδιο το λαό, χωρίς να μοιράζεται τις εμφυλιοπολεμικές παθογένειες της παραδοσιακής δεξιάς και της αριστεράς; Υπάρχει άλλη δύναμη με τόσο καθαρό πατριωτικό και δημοκρατικό λόγο; Μόνο το ΕΠΑΜ.
   Η λύση στο σημερινό αδιέξοδο δεν θα δωθεί από καμιά δύναμη ή παράταξη του παρελθόντος. Αυτές, όλες, έχουν φάει τα ψωμιά τους. Μόνο μια παντελώς καινούργια δύναμη, που δεν ανακυκλώνει κομματικά ή ιδεολογικά υλικά οικοδομής, μπορεί να δώσει τη λύση. Και η μόνη που υπάρχει είναι το ΕΠΑΜ.

   http://epamhellas.gr/metavasi/
   http://epamhellas.gr/metavasi/diagrafi-xreous.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/ethniko-nomisma.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/anatropi-mnimonion.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/dikaiosyni.html
   http://epamhellas.gr/metavasi/neo-syntagma.html

   Διαγραφή
 3. Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Η ΧΤΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ
  Κάθε καρυδιάς καρύδι στο πλευρό του Εθνικού Σωτήρα

  Κάθε καρυδιάς καρύδι είχε βρει καταφύγιο στην αγκαλιά του μεγαλοαπατεώνα Αρτέμη Σώρρα, καθώς όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ανάμεσα τους είναι και ο διαβόητος Ανδρέας Χτενάς που κατηγορείται εκ νέου για το «ορφανό» τριπλό φονικό στην Καλλιράχη της Θάσου με θύμα τον προϊστάμενο της πολεοδομίας Καβάλας, Γιάννη Κουλούση και τους δυο φίλους του που τότε φιλοξενούσε για διήμερο στη βίλα του, το καλοκαίρι του 2001. Ο Χτενάς, τρόφιμος σήμερα των φυλακών αλλά για άλλο αδίκημα, εμφανίζεται στο Νο14 της σχετικής λίστας με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων προς το Δημόσιο και ανάμεσα σ’ αυτούς που απέστειλαν το εξώδικο με ομόλογα στο όνομα του μεγαλοαπατεώνα Αρτέμιου Σώρρα, για να μην πληρώσουν την εφορία. Ως ποσό οφειλής μάλιστα του Χτενά αναφέρονται οι 224.864,48 ευρώ.

  10

  –Ποιος όμως είναι ο Ανδρέας Χτενάς;

  Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν μοιάζουν σταγόνα στον ωκεανό για το «τέχνασμα» Σώρρα, καθώς όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο κατηγορούμενος –λόγω αμφιβολιών- πέτυχε να αθωωθεί τον Ιούνιο του 2014 από το μεικτό ορκωτό δικαστήριο της Δράμας αλλά ο αρμόδιος εισαγγελέας όμως και μελετώντας διεξοδικά τα στοιχεία, άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης και έτσι ο Χτενάς γίνεται πλέον αμετάκλητα και εκ νέου κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό.

  -Όλα ξεκίνησαν πριν από 16 χρόνια

  -Το ανατριχιαστικό φονικό

  Ένας δολοφόνος με δύο πιστόλια εκτέλεσε στην Καλλιράχη τον Γιάννη Κουλούση, 48 ετών, προϊστάμενο της Πολεοδομίας Καβάλας και ιδιοκτήτη του σπιτιού, που βρέθηκε νεκρός στη βεράντα και δίπλα του βρισκόταν ο Γιώργος Χαλκίδης, 55 ετών, υπάλληλος της Τοπογραφικής Υπηρεσίας. Το τρίτο θύμα, ο Κυριάκος Αθανασάς, 49 ετών, υπάλληλος στη Βιομηχανία Ζάχαρης, είχε προλάβει να τρέξει ως τον ελαιώνα του οικοπέδου. Οι τρεις φίλοι δολοφονήθηκαν με δύο διαφορετικά όπλα των 9 χιλιοστών και είχαν δεχτεί όλοι χαριστική βολή. Όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση, οι δύο πυροβολήθηκαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι στο μπαλκόνι του σπιτιού και ο τρίτος με δύο σφαίρες στην πλάτη και μία στο κεφάλι στον ελαιώνα του εξοχικού, προσπαθώντας να διαφύγει. Το κίνητρο του τριπλού εγκλήματος, στην περίπτωση ενοχοποίησης του Χτενά, ήταν γνωστό στις αρχές από την πρώτη στιγμή, όταν άλλωστε ο 57χρονος επιχειρηματίας είχε κριθεί ύποπτος, χωρίς όμως να βρεθούν στοιχεία σε βάρος του. Ακόμη και όταν συνελήφθη για ληστείες και φυλακίστηκε γι’ αυτό, σχεδόν δυόμισι χρόνια αργότερα από το έγκλημα της Θάσου. Η κατεδάφιση ενός αυθαιρέτου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της συζύγου του Χτενά, τον Μάιο του 2001, λιγότερο από έναν μήνα πριν από την τριπλή δολοφονία, θεωρείται ως μοναδικό κίνητρο και έτσι καταγράφεται και στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Καβάλας. Στο οικόπεδο αυτό που ανήκε στο δημόσιο βρίσκεται σήμερα το νέο νοσοκομείο Καβάλας. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναγραφόταν στο βούλευμα που παρέπεμψαν τον Χτενά στην πρώτη δίκη: «Σε διάστημα μίας εβδομάδας από την κατεδάφιση έντονη είναι η αντίδραση του Ανδρέα Χτενά, ο οποίος απειλεί ότι θα θάψει σε φέρετρα που είχε τοποθετήσει εντός του παραπάνω οικοπέδου (τρία σε αριθμό) όποιον του κατεδάφιζε το σπίτι», τονίζεται στο διατακτικό της απόφασης που επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Ο φόβος του υπαλλήλου της πολεοδομίας Ιωάννη Κουλούση, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην κατεδάφιση, κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, επιβεβαιώνεται από μαρτυρίες κατοίκων της Θάσου, με τους οποίους συνομίλησε μία ημέρα πριν να δολοφονηθεί, όταν επισκέφτηκε πάλι το νησί στις 14 Ιουνίου 2001.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η χτένα πάνω στο φέρετρο

   Μία χτένα ωστόσο πάνω στο φέρετρο του 48χρονου υπάλληλου της πολεοδομίας Καβάλας, που τοποθετήθηκε από γείτονά του, ήταν το «στοιχείο» που έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση, η οποία «στοίχειωνε» επί τόσα χρόνια την περιοχή. Η χτένα, όπως δέχονται οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καβάλας στο βούλευμά τους, τοποθετήθηκε για «συμβολικούς» λόγους και … υποδήλωνε πως ένοχος του τριπλού εγκλήματος ήταν ο 57χρονος επιχειρηματίας Ανδρέας Χτενάς. Ο άνθρωπος που έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση να τοποθετήσει τη χτένα πάνω στη σορό του θύματος, δέχτηκε για πρώτη φορά στην τελευταία κατάθεσή του το 2011 ότι το έπραξε. Το δικαστικό συμβούλιο Καβάλας στο βούλευμά του με αριθμό 16/2014- με το οποίο παραπέμπει σε δίκη τον 57χρονο και τον προφυλακίζει- σημειώνει πως η αιτιολογία που δίνει ο μάρτυρας ότι «ήταν αυθόρμητη αντίδραση να τοποθετήσω τη χτένα» δεν ευσταθεί, καθώς ο νεκρός υπάλληλος Ιωάννης Κουλούσης είχε ελάχιστα μαλλιά και παράλληλα η χτένα παρέπεμπε ευθέως στο όνομα του βασικού υπόπτου Ανδρέα Χτενά. «Το γεγονός αυτό έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, καθότι η τοποθέτηση του αντικειμένου (χτένας) συνδέεται με το όνομα του κατηγορούμενου», αναφέρεται συγκεκριμένα. Οι δικαστές στο βούλευμά τους συνδυάζουν ακόμη την κατάθεση της χήρας του υπαλλήλου, η οποία υποστηρίζει ότι τρία διαφορετικά πρόσωπα εκμυστηρεύτηκαν στην ίδια πως δολοφόνος του συζύγου της ήταν ο Αν. Χτενάς. Το στοιχείο της χτένας δεν ήταν το μοναδικό που οδήγησε το δικαστικό συμβούλιο να παραπέμψει τον 57χρονο τότε επιχειρηματία Ανδρέα Χτενά σε δίκη για το τριπλό έγκλημα. Όπως φαίνεται από το βούλευμα, αξιολογήθηκαν περισσότερες από 20 καταθέσεις μαρτύρων, με σημαντικότερη όμως αυτή του γείτονα του κατηγορούμενου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως είδε έναν ψηλό την ημέρα του φονικού να πηδάει το μπαλκόνι του εξοχικού του θύματος στην Καλλιράχη της Θάσου.

   Τώρα το μόνο που απομένει είναι να προσδιοριστεί η ημερομηνία της νέας δίκης για το τριπλό φονικό και με κατηγορούμενο τον «συνήθη» ύποπτο Ανδρέα Χτενά( ο οποίος απολαμβάνει το αναμφίβολο τεκμήριο αθωότητας), ήδη έγκλειστο των φυλακών για άλλα αδικήματα.

   ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   Διαγραφή
  2. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

   ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ...

   ΓΙΑ ΤΙΣ 30.000 ΨΥΧΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??

   Διαγραφή
  3. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ *** ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ *** ΕΞΕΛΙΞΗ
   ****************************************

   Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ *** ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ *** ΨΩΡΡΑΣ * ΑΥΤΟΧΘΩΝ * ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ
   ***************************************************

   ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ * Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
   ************************************************

   ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΞΩΔΙΚΩΝ
   **************************************************
   ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
   *******************************

   ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ
   ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
   ***********************************************

   ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
   ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΘΑ ΙΚΕΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ
   ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.....
   ***********************************************

   ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
   'Η ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
   'Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΥΠΗΣ
   **************************************************
   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
   ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΙΚΗΓΟΡΟ ΖΟΥΡΛΟΧΑΡΑΛΑΜΠΗ

   ================================================================

   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ Ο ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ 'Ή ΑΡΣΙΝΟΗ ΜΙΑ ΖΟΥΡΛΗ ΚΥΠΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ Η ΟΝΕΙΡΟΒΑΛΒΙΔΑ ΜΙΑ ΤΡΕΛΟΓΡΙΑ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COPY Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΦΛΟΓΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΨΩΡΙΛΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
   ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ 12 ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΝΑΣ ΖΟΥΡΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΑΚΗΣ ΞΕΧΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΥΣ ΝΑΖΙΑΡΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΘΕΟΥΣΑ SKIA ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗ [ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ... ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ω!ΑΓΑΠΗ

   Διαγραφή
  4. οταν ΛΕΜΕ Ε.ΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥ.ΜΜΟΡΙΑ..., ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ...Shit high & Watch… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  5. ΤΡΕΜΕΙ ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ,ΕΤΣΙ ΨΕΜΑ ΔΙΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ...

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143


   Διαγραφή
  6. ............./´¯/)).......... ..((\¯`\
   ............/....//........... ...\\....\
   .........../....//............ ....\\....\
   ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
   .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
   (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
   .\................\/.../....\. ..\/................/
   ..\................. /........\................../
   ....\..............(.......... ..)............../
   ......\.............\......... ../...............

   Διαγραφή
  7. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ *** ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ *** ΕΞΕΛΙΞΗ
   ****************************************

   Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ *** ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ *** ΨΩΡΡΑΣ * ΑΥΤΟΧΘΩΝ * ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ
   ***************************************************

   ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ * Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
   ************************************************

   ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΞΩΔΙΚΩΝ
   **************************************************
   ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
   *******************************

   ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ
   ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
   ***********************************************

   ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
   ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΘΑ ΙΚΕΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ
   ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.....
   ***********************************************

   ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
   'Η ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
   'Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΥΠΗΣ
   **************************************************
   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
   ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΙΚΗΓΟΡΟ ΖΟΥΡΛΟΧΑΡΑΛΑΜΠΗ

   ================================================================

   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ Ο ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ 'Ή ΑΡΣΙΝΟΗ ΜΙΑ ΖΟΥΡΛΗ ΚΥΠΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ Η ΟΝΕΙΡΟΒΑΛΒΙΔΑ ΜΙΑ ΤΡΕΛΟΓΡΙΑ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COPY Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΦΛΟΓΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΨΩΡΙΛΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
   ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ 12 ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΝΑΣ ΖΟΥΡΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΑΚΗΣ ΞΕΧΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΥΣ ΝΑΖΙΑΡΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΘΕΟΥΣΑ SKIA ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗ [ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ... ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ω!ΑΓΑΠΗ

   Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΟΥΧΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ????????????????????????????
   16/1/13 ΕΣΕΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ''ΔΙΑΤΑΓΗ'' Ο ΨΩΡΙΑΡΕΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ,4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΡΕΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ????????????????????

   Διαγραφή
  9. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ''ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ'' ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΔΩ?
   ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ!

   Διαγραφή
  10. ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΚΕΦΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ, ΠΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΟΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΩΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΝΑΟΥΜΕ?????? ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕΧΟΥΜΕ ΚΙΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙΣ;, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ????? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙΟΤΕΨΑΜΕ ΜΩΡΗ ΛΕΡΑ????????????????????????????
   ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΕΛΛΕΙΝΗ ΣΑΥΡΑ ΠΑΛΙΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΡΥΦΟ-ΕΒΡΑΙΕ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 4. Φίλε όσο και αν οργίζεσαι , όσο και να βρίζεις , όσο φαιά ουσία και να σπαταλησες για να γράψεις αυτά τα απελπισμένα λόγια , στα οποία ξεχειλίζει το μίσος η οργή και η αγανάκτηση δεν πρόκειται να κανείς ΤΙΠΟΤΑ , αυτοί εκεί οι κοπρίτες που μας κυβέρνησαν και αυτοί που μας κυβερνούν τους εκλέξαμε εμείς με την ψήφο μας , εμείς τους χειροκροτήσαμε , εμείς τους ζητοκραγευσαμε , εμείς τρέξαμε στις πλατείες για να ακούσουμε τους ψεύτικους και ωραιογραμμενους λόγους , εμείς τρέχαμε φίλε μου με σημαίες και τραγούδια για κάτι νέο και αλλιώτικο ,τώρα φίλε θα τους ανεχθείς και θα τους ανεχθώ , και δεν ξέρω ίσως αύριο στις επόμενες εκλογές μπορεί να τρέχουμε μαζί με χιλιάδες άλλους ηλίθιους Έλληνες και τότε πάλη θα τους χειροκροτάμε . Λοιπόν φίλε μην αγανακτείς με αυτούς που πέτυχαν αυτό που ήθελαν , αλλά καλύτερα να αγανακτούμε με την ηλιθιότητα μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι επείγουσα ανάγκη, ο Ελληνικός λαός να κατανοήσει σήμερα, πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την συνένωση σε ένα Παλλαϊκό Μέτωπο, ικανό να οδηγήσει σε μια Δημοκρατική Ελλάδα !!!

   Επιτέλους, μετά από τέτοια πολυετή δοκιμασία, ταλαιπωρία και εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, σταθερά το τρέχον διάστημα, γιγαντώνεται η τάση της Ελληνικής κοινωνίας, για έναρξη δημόσιας συζήτησης για μετάβαση σε Νέο Εθνικό Νόμισμα, σε ευθεία αντιπαραβολή με τα επιχειρήματα των υποστηρικτών του ευρώ και της παραμονής της Χώρας σε καθεστώς οικονομική κατοχής, εσαεί.

   Παλιότερα είχα φλερτάρει με την ιδέα της αποχής. Αλλά πήρα την απόφαση ότι ακόμη και αν ανήκω στο 1% δεν θα αφήσω ποτέ τους άλλους να κατευθύνουν όπου θέλουν τα πράγματα. Να θυμίσω τι ανακοίνωση είχε βγει όταν υπήρξαν συνομιλίες του ΛΑΕ με το ΕΠΑΜ; Υπάρχουν αντιμνημονιακοί και "αντιμνημονιακοί".
   Καλύτερη απόδειξη ο σημερινός πρωθυπουργός που θα καταργούσε τα μνημόνια "..με ένα νόμο και ένα άρθρο", που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ κτλ κτλ.
   Αν πράγματι πιστεύει κανείς ότι η αποχή θα αλλάξει κάτι…
   Εφοσον δεν κανουμε και τιποτα αλλο, και ο,τι κιαν δοκιμασαμε ως τωρα δεν ειχε το επιθυμητο αποτλεσμα, τοτε μια και μονη επιλογη εχουμε, να κανουμε αυτό που επρεπε να ειχαμε κανει εδώ και 2 τουλαχιστον εκλογικες αναμετρησεις, επιτελους να παμε και να ψηφισουμε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  3. ............./´¯/)).......... ..((\¯`\
   ............/....//........... ...\\....\
   .........../....//............ ....\\....\
   ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
   .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
   (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
   .\................\/.../....\. ..\/................/
   ..\................. /........\................../
   ....\..............(.......... ..)............../
   ......\.............\......... ../...............

   Διαγραφή
  4. Προσθετω στον unknown 1 : ..... γι΄αυτο λοιπον , φιλε κειμενογραφε , δεξου αυτην την κατασταση , να ξεδωσεις , να ξεσκασεις , να νοιωσεις καλυτερα μεσα στην απελπισια ..... Ζησε με το κοκκαλο , αφου στο παρελθον ο λαουτζικος ψηφισε ολους αυτους . Δεξου , κατα τον unknown , τη συμφορα που σου ετυχε . Ετσι εκανε κι΄ο Ρηγας , ο Καραϊσκακης , ο Ανδρουτσος , ο Καναρης , η Μπουμπουλινα .... Να εισαι σιγουρος , τοτε θα σου πεταξουν και δευτερο κοκκαλο , θα σού αφισουν να βλεπεις οταν θα τακτοποιουν τη γυναικα και τις κορες σου --- τι αλλο θελεις , αχαριστε .....

   Διαγραφή
  5. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ *** ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ *** ΕΞΕΛΙΞΗ
   ****************************************

   Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ *** ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ *** ΨΩΡΡΑΣ * ΑΥΤΟΧΘΩΝ * ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ
   ***************************************************

   ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ * Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
   ************************************************

   ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΞΩΔΙΚΩΝ
   **************************************************
   ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
   *******************************

   ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ
   ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
   ***********************************************

   ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
   ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΘΑ ΙΚΕΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ
   ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.....
   ***********************************************

   ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
   'Η ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
   'Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΥΠΗΣ
   **************************************************
   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
   ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΙΚΗΓΟΡΟ ΖΟΥΡΛΟΧΑΡΑΛΑΜΠΗ

   ================================================================

   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ Ο ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ 'Ή ΑΡΣΙΝΟΗ ΜΙΑ ΖΟΥΡΛΗ ΚΥΠΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ Η ΟΝΕΙΡΟΒΑΛΒΙΔΑ ΜΙΑ ΤΡΕΛΟΓΡΙΑ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COPY Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΦΛΟΓΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΨΩΡΙΛΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
   ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ 12 ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΝΑΣ ΖΟΥΡΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΑΚΗΣ ΞΕΧΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΥΣ ΝΑΖΙΑΡΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΘΕΟΥΣΑ SKIA ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗ [ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ... ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ω!ΑΓΑΠΗ

   Διαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

   ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΥΠΗΡΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ...

   ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΣΑΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ.

   ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ??

   ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....

   ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ..

   ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...
   ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ??

   ΧΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ,ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙ ΜΙΣΘΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ,ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΡΙΖΙ ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ..

   ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...

   Διαγραφή
  7. Η ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ
   --------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΟΥ Η ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ
   KAI ANAΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΑΣ

   Διαγραφή
  8. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΦΜ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΓΑΖΑ

   Διαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ????????????????????????????
   16/1/13 ΕΣΕΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ''ΔΙΑΤΑΓΗ'' Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ,4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΡΕΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ????????????????????

   Διαγραφή
  10. ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

   Διαγραφή
  11. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΕ ΟΛΑ...!!!!

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   Διαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   Διαγραφή
  13. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   Διαγραφή
  14. ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΗΣ

   ΜΟΛΙΣ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΟΣΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!
   ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 12ΘΕΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΖΟΥΝ
   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ

   Διαγραφή
  15. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   Διαγραφή
  16. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ''ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ'' ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΔΩ?
   ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ!

   Διαγραφή
  17. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ??

   ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

   ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ...

   ΓΙΑ ΤΙΣ 30.000 ΨΥΧΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??

   Διαγραφή
  18. ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΩΡΟΓΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  19. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   ------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/
   ------------------------------------------------------------------

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   -----------------------------------------------------

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   Διαγραφή
  20. ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ...

   ΠΡΟ 25ΕΤΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΝΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ "ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ" ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ...??

   ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ,Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ??

   ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ??

   ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙΣ??

   ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ ΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ..

   Διαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ..

   ΠΑΡΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,Η ΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

   ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΟΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΒΡΑΘΗΚΑΤΕ,ΦΤΥΝΑΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ,ΑΛΛΑ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ...

   Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΣΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ....

   ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΩΧΛΕΙ,Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ...

   Διαγραφή
  22. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   ------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/
   ------------------------------------------------------------------

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   -----------------------------------------------------

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,

   ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
   http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

   Διαγραφή
  23. ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!!!!!!
   ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΣ????????????????ΟΥΤΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  24. ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΑΓΟΣ....

   ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ..!!!

   ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα λόγω αρμοδιότητας»

   Προς:

   1=ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

   ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"??

   ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???


   Διαγραφή
  25. αποδειξεις αποπληρωμης απο την τραπεζα και την εφορια εχεις να μας δειξεις;
   δεν εχεις
   σαλτα και ...ησου που νομιζεις οτι θα μας δουλεψεις εσυ ηλιθιε σκατογυφτε
   οταν εσυ πηγαινες εμεις ειχαμε γυρισει

   Διαγραφή
  26. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Η ΠΑΡΕΑ MPI MPI SOUPER MPI

   Διαγραφή
  27. Giannis Paterakis11 Μαρτίου 2017 - 6:58 μ.μ.
   --------------------------------------------------------------------------------------------------

   ΤΟ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΔΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟ...
   ----------------------------------------------------------------------------------------------
   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΙΔΙ????????????ὍΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ????????????

   Διαγραφή
  28. ΤΩΡΑ Η ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ??

   ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΣ...!!!

   ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??

   ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

   ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ...

   ΓΙΑ ΤΙΣ 30.000 ΨΥΧΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??

   Διαγραφή
  29. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ???????????????
   ΤΗΝ 16/1 14 ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ,ΕΤΣΙΕΧΕΤΕ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ!ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?

   Διαγραφή
  30. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠOY ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Η ΠΑΡΕΑ MPI MPI SOUPER MPI

   Διαγραφή
  31. ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ?ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΩΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ?600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ?ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ?Η ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΡΕ ΓΙΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΖΩΟ

   Διαγραφή
  32. Δε βλεπω να βγαζεις καμια κουβεντουλα γυφτικο τσαρουχι για την οφσορ που εχετε στον Παναμα κ ξεπλενετε τα χρηματα??
   12θεα ζωα!!!!απατεωνες!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  33. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΩΡΟΓΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!!!!ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΤΙ ΛΕΝΕ
   ------------------------------------------------------------------------------------------------------
   https://www.youtube.com/watch?v=dNYJJSROr7M
   -------------------------------------------
   ΕΔΩ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ.
   -------------------------------------------
   https://www.youtube.com/watch?v=l5I1xHdAJWM
   -------------------------------------------
   ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ.
   Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ????ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ????!!

   Διαγραφή
  34. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ..

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΩΡΑ Η ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ..

   ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Η ΤτΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ,ΞΑΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!!1

   Διαγραφή
  35. ΑΚΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!
   ''Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ'' ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΦΜ,ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΚΛΕΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

   Διαγραφή
  36. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ?????????????????????????????ΚΟΨΕ ΡΕ ΤΗ ΓΥΦΤΙΚΗ ΠΡΕΖΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΑΣΙΚΛΑ!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ????????????4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????????????????

   Διαγραφή
  37. ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ 12ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ
   ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ

   Διαγραφή
  38. ποια καταπιστευματα ρε παιδια??ολες οι τραπεζες εβγαλαν πλαστους τους λογαριασμους των γυφτων!
   πιο επισημη απαντηση υπαρχει????????την εχει στειλει στον οικονομικο εισαγγελεα

   Διαγραφή
  39. ΠΟΙΟΣ ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ
   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ
   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ APOSTILE
   ΑΝΤΕ ..ΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΓΥΦΤΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
   ΦΑΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.html

   Διαγραφή
  40. ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

   ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

   ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ...
   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143


   Διαγραφή
  41. Ανώνυμος13 Μαρτίου 2017 - 8:04 μ.μ.
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠOY ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Η ΠΑΡΕΑ MPI MPI SOUPER MPI

   Διαγραφή
  42. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
  43. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ, ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΚΗΣ???? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕ?????

   ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ???
   ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΙΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΞΕΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΙΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΑΚΡΤΙΒΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΙΜΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΧΡΥΣΟ???? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ, Ή ΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΙ ΓΡΑΦΕΙ????
   ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΗ ΕΤΚΑΙΡΙΑ, ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΟΠΗΚΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟΚΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  44. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΙΚΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΠΖΑΡ!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΜΠΑΡ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ!

   Διαγραφή
  45. δεν μπορει 8/34 να απαντησει ο απατεωνας γυφτος διοτι απλα δεν υπαρχει κανενα καταπιστευμα και οι λογαριασμοι που ποσταρουν επισημα ειναι πλαστοι

   Διαγραφή
  46. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ "ΚΟΛΕΤΣΗΣ" ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ,ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..!!!

   ΠΟΣΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 115 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ...

   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ Ο ΥΠ-ΟΙΚ ΕΧΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ...

   ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ..

   Διαγραφή
  47. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ''ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ'' ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  48. ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

   ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

   ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ...
   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   Διαγραφή
  49. ΜΗ ΦΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟ ΣΟΥΠΑ!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ??

   Διαγραφή
  50. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??

   ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

   ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

   ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ...
   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   Διαγραφή
  51. ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Θ' ΑΚΟΥΣΕΙΣ...

   Διαγραφή
  52. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΡΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΖΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????????????????????????????????????????????????/
   ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ 12ΘΕΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ

   Διαγραφή
  53. ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΚΟΜΗ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ...

   ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΩ...

   Διαγραφή
  54. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
  55. ρε ζωο πιθηκα σκοπιανε την εντολη την εδωσε ο γυφτοσ τον ιανουαριο του 14!!!!!!!!!!! σε ρωταμε απλα ελληνικα γιατι 4 χρονια δεν εστειλε ο κομπζαρ τα λεφτα??????????????
   ντρεπεσαι να απαντησεις οτι ειναι απατη??????????

   Διαγραφή
  56. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
  57. ὍΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΧΑΣΙΚΛΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  58. ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΥΝΕΙ Η 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ...

   ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ...

   ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΝΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΕΣΥ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ...

   ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ??
   ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΜΜΕ...

   ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΔΙΑ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ??..

   ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΔΕΣ ΤΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...!!!
   https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.621493491256961&type=1

   Διαγραφή
  59. ειπαμε ρε παιδια οτι απο την πιο επισημη πηγη την τραπεζα ελλαδας οι λογαρισμοι ειναι πλαστοι!
   τωρα αυτο το ζωο δεν μπορει να απαντησει επισημα οτι ειναι απατη

   Διαγραφή
  60. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ "ΚΟΛΕΤΣΗΣ" ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ,ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..!!!

   ΠΟΣΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 115 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ...

   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ Ο ΥΠ-ΟΙΚ ΕΧΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ...

   ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ..

   Διαγραφή
  61. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΔΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 12ΘΕΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  62. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
   ΕΣΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ' @@ ΜΑΣ;

   Διαγραφή
  63. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??

   ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

   ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

   ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...
   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   Διαγραφή
  64. ΧΑΣΙΚΛΑ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 16/1/14 ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 2,300.000.000 ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ????????????

   Διαγραφή
  65. ΚΟΚΑΛΟ ΤΑ ΓΥΦΤΟΕΙΔΗ ΔΙΠΟΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ!

   Διαγραφή
  66. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
  67. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΓΙΑΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ

   Διαγραφή
  68. ΔΕΙΧΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ...

   ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ 2.300.000.000 ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΝΚ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...
   ==========================
   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??

   ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

   ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

   ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...
   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??

   ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

   ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

   ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...
   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   Διαγραφή
  69. ΕΔΒΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Δ. ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

   Διαγραφή
  70. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ "ΚΟΛΕΤΣΗΣ" ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ,ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..!!!

   ΠΟΣΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 115 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ...

   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ Ο ΥΠ-ΟΙΚ ΕΧΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ...

   ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ..

   Διαγραφή
  71. ΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ????????????????ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΛΕΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ!!!!!!!!!
   ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΔΙ??

   Διαγραφή
  72. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
  73. καλα ρε γυφτο υποτιμας την νοημοσυνη μας τωρα??????????ἕλληνικα μιλαμε και μας απαντας σκοπιανα??
   ρωταμε γιατι 4 χρονια δεν ηρθαν τα τρις απο το κομπζαρ ρε καθυστερημενε γυφτο

   Διαγραφή
  74. ΔΕΙΧΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ...

   ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ 2.300.000.000 ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΝΚ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...
   ==========================
   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??

   ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

   ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

   ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...
   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   Διαγραφή
  75. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠ'ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣ

   Διαγραφή
  76. ΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
   ΟΧΙ ΟΙ ΕΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΞΕΥΤΙΛΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΑΡΑ ΤΡΥΠΙΑ

   Διαγραφή
  77. αυτα ειναι πιθηκοειδη ρε!!!!!!!!!!!!!δεν ξερουν φαινεται την ελληνικη γλωσσα γιατι 10 φορες την ιδια ερωτηση και τους πιανει πυρετος να απαντησουν

   Διαγραφή
  78. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
  79. ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ,ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ....

   ΔΕΣ ΤΑ ΛΙΝΚ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

   ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ..!!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   Διαγραφή
  80. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΡΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΖΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????????????????????????????????????????????????/
   ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ 12ΘΕΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ

   Διαγραφή
  81. σοβαρα ρε γυφτε ειναι στις ελληνικες τραπεζες 2.300.000.000.???????????????????????
   ποσο γελοιοι εισαστε ρε ζωα που υποτιματε την νοημοσυνη μας ρε αληταραδες γυφτοι??????

   Διαγραφή
  82. ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ 9.32
   ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 2.300.000.000.000
   2 ΤΡΙΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΩΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 5. Εδω εισαι καλη μου τρελεγκο ,δυσλεξαρα
  ΕτΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εδώ μωρό μου!

   κυρά Φροσύνη του αλη πασα

   Διαγραφή
 6. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

  Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΩΡΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------


   ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…
   Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΡΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΡΣΥΝΟΗ H OΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ
   http://bankstersae.blogspot.gr/2016/06/blog-post_15.html
   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ;;;
   ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ;
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

   Διαγραφή
 7. ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΡΑΦΕΙ, ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??

  ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ??

  ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!

  ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

  ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

  Νικος Κωλετσης:
  ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

  ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

  Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

  ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
  ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

  ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

  ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
  http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

  ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
  2. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠ'ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣ

   Διαγραφή
  3. ειπαμε ρε παιδια οτι απο την πιο επισημη πηγη την τραπεζα ελλαδας οι λογαρισμοι ειναι πλαστοι!
   τωρα αυτο το ζωο δεν μπορει να απαντησει επισημα οτι ειναι απατη

   Διαγραφή
  4. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ Η ΤτΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΔΕΤΕ ΕΔΩ..
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΕ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΓΙΔΙ ΒΑΣΕΙ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΞΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ???????????????????????????
   ΡΕΜΑΛΙΑ 12ΘΕΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΣΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   Διαγραφή
  6. χαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   πολυ σωστα λες 9/41 χααχχχαχχαχαχχχχαχαχχα
   τι σκατα θεματοφυλακασ ειναι ο μαλακας ο γυφτοσ????????????τζαμπα πηγαν οι υπογραφες της τσουτσουνα ς του?????????? χαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχ

   Διαγραφή
  7. ΕΚΑΤΟ ΕΒΡΑΙΕΣ ΦΟΥΤΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ,Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...

   ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ,ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...

   ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΥΠΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ...

   ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΩ Η ΘΑ ΜΕΙΝΩ...

   Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΕ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΓΙΔΙ ΒΑΣΕΙ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΞΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ???????????????????????????
   ΡΕΜΑΛΙΑ 12ΘΕΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΣΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   Διαγραφή
  9. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ.,ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..

   ΤΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ..!!!

   Διαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???????????????????????
   ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΡΟΜΑ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  11. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

   Διαγραφή
  12. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Ρ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!!!!!!!!!1ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?????????????
   ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΙΘΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΕΑΣ??????????

   Διαγραφή
  13. ΠΟΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΡΟΜΑ ΣΑΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟΤΕ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΡΟΜΑ 2 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΜΠΟΙ ΝΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ????????????

   Διαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΖΩΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ??????????????

   Διαγραφή
  15. ακουστε ελληνες........τα 2,3 τρις ηρθαν στην ελλαδα αλλα ο αγραμματος γυφτος πρεπει να γινει πρωθυπουργος για να μπρεσουμε να τα παρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  16. ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΦΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ,ΕΔΕΙΞΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..

   ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ...

   ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ..

   Διαγραφή
  17. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΡΕ ΛΙΓΟ??ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ????????????
   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ

   Διαγραφή
  18. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
   ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ???????????
   ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

   Διαγραφή
  19. ΠΑΤΕΡΑΚΗ? ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΗ!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΠΡΟΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΣΑΠΙΑ...

   Διαγραφή
  20. Το VICE επικοινώνησε με τον πρώην Δήμαρχο Τροιζηνίας και Μεθάνων, Γιάννη Σαμπάνη. Μας είπε ότι ο ίδιος «δέχθηκε να ονομαστεί το πληρεξούσιο ανέκκλητο και μεταθανάτιο μετά από προτροπή του κ. Σώρρα, χωρίς αυτό ωστόσο να δεσμεύει νομικά ή να ζημιώνει το δήμο». Ο κ. Σαμπάνης, δήλωσε: «Εγώ εξουσιοδότησα τον Αρτέμη Σώρρα να φέρει επενδύσεις στο δήμο μας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα απαιτήσει καμία αμοιβή, ότι η χρηματοδότησή του θα είναι νόμιμη και διαφανής και ό,τι επένδυση φέρει θα περάσει από το δημοτικό συμβούλιο», λέει ο ίδιος. Όσον αφορά στα 2,3 τρις, ο πρώην δήμαρχος αναφέρει ότι «δεν είχα έγγραφη απόδειξη στα χέρια μου, ούτε είχα τα μέσα να κάνω τους σχετικούς ελέγχους. Η δικαστική απόφαση άλλωστε δικαίωνε τον Αρτέμη Σώρρα για τα 600 δις και τον απέλασε από την κατηγορία των ψευδών ειδήσεων. Αυτή η απόφαση με έκανε να σκεφτώ ότι ίσως αυτός ο άνθρωπος να μπορεί να μας χρηματοδοτήσει. Εγώ προσωπικά δεν έκανα έρευνα για να βεβαιωθεί ότι υπάρχουν τα χρήματα. To σημαντικό είναι ότι προστάτεψα το Δήμο μου».

   Διαγραφή
  21. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΡΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ............ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  23. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 120% ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...

   ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

   ΜΕΤΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ??
   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

   Διαγραφή
  24. ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΒΡΑΙΕ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ..

   Διαγραφή
  25. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΠΙΘΗΚΑ ΓΥΦΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!1
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ????????ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ????????????
   '' ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ''ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ???ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΤΟ ΟΚ Η CIA????????????????ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΩΡΡΑ????????????????????ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΝΑΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΖΩΟ

   Διαγραφή
  26. θα δεις πολλεσ ταινιες του χολυγουτ στη φυλακη ρε γιδι!!!!!!!!!!!δεν πηρες χαμπαρι ποση ξευτιλα τρως τωρα εδω με αυτες τις μαλακιες που λες ρε μαλακα????????τα παιδια σου δεν τα σεβεσαι ρε γιδι?

   Διαγραφή
  27. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η CIA ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΡΑ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΓΥΦΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙ!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  28. δηλαδη 10/22 εαν 4 χρονια δεν ηρθαν γιατι πρεπει να πεσουν υπογραφες cia ελεγχους κλπ θα εχει φυγει μια γενια για να παρουμε τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!αρα??????????????εσεις εισαστε αχρηστοι!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  29. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ 10.44 ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
   ΕΔΩ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  30. Ο κ. Σαμπάνης, όσο διατέλεσε δήμαρχος, έβαλε την υπογραφή και το δακτυλικό του αποτύπωμα κάτω από ένα πληρεξούσιο προς το Σώρρα, με το οποίο του έδωσε λευκή επιταγή διαχείρισης κεφαλαίων. Δεν νομίζω ούτε ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος να κατάλαβε ποτέ τις αρλούμπες που ενέκρινε και για αυτό έχει πλήρη την ευθύνη. Θεωρώ πως σε κάθε ευνομούμενο κράτος θα βρισκόταν ήδη υπό εισαγγελική διερεύνηση.

   Διαγραφή
  31. Ο κ. Σαμπάνης μάλιστα φρόντισε να ορίσει τον Σώρρα «τον μοναδικό, αληθινό και νόμιμο Καταπιστευματοδέκτη / Θεματοφύλακα και ειδικό οικονομικό σύμβουλο του Δήμου», με μεταθανάτια ισχύ και δεσμεύοντας τάχα τους επόμενους δημάρχους!

   Διαγραφή
  32. ΑΦΗΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ CIA,ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Η CIA,ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ,ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΠΣΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΕΓΩ ΕΦΕΡΑ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΕΔΩ...

   ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ...

   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/02/49000.html

   Διαγραφή
  33. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΙΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΓΥΦΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΖΩΟ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΜΑΤΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΗ ΖΩΟ

   Διαγραφή
  34. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΩΡΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------


   ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…
   Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΡΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΡΣΥΝΟΗ H OΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ
   http://bankstersae.blogspot.gr/2016/06/blog-post_15.html
   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ;;;
   ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ;
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

   Διαγραφή
 9. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΝΑΣΙΕ ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;
  ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ....ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

  ΠΟΛΥ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ!

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΥΦΤΟΕΙΔΕΣ 9.15

   Διαγραφή
  2. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

   http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

   Διαγραφή
 10. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!
  ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΟΠΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ;
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


  ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ!

  ΙΣΜΗΝΗ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΛΑΚΩΣΕ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 3 ΣΗΜΕΙΑ!!!!!!!!!!
   ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΣΣΣΣΣΣ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ

   Διαγραφή
  2. ΙΣΜΗΝΗ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
   ΣΕ ΦΙΛΩ

   ΑΝΤΙΓΟΝΗ

   Διαγραφή
  3. ααααααααααααααααααααααααααααα

   η ισμηνη και η αντιγονη μπραβο κοριτσια καλως ηλθατε

   λυκος οπ δαιμωνας του τυπογραφειου

   Διαγραφή
  4. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΩΡΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------


   ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…
   Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΡΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΡΣΥΝΟΗ H OΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ
   http://bankstersae.blogspot.gr/2016/06/blog-post_15.html
   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ;;;
   ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ;
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

   Διαγραφή
 11. ΑΝΕΚΔΟΤΟ


  Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!

  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/1-1966-60000000000000000000000000000000.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος13 Μαρτίου 2017 - 9:09 μ.μ.
  ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΡΑΦΕΙ, ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις μετά τις αποκαλύψεις και το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο μιλά για «αέρα» αναφορικά με τα υπέρογκα συγκεντρωμένα ποσά που ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας, ισχυρίζεται πως κατέχει και τα θέτει στη χρήση του ελληνικού κράτους.

  Ακόμα και πρώην οπαδών του πλέον στρέφονται εναντίον του με δηλώσεις τους.

  Όπως μετέδωσε ο Alpha, ένας μεγαλοοφειλέτης, που είχε καταθέσει εξώδικο σε εφορία της κεντρικής Ελλάδος για χρέος που έφτανε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ακολουθώντας τις «διδαχές» και τις παροτρύνσεις του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται μετανιωμένος καθώς απέσυρε το εξώδικο. Ο ίδιος ανέφερε πως ζήτησε να αποπληρώσει το χρέος του. «Μετά τα γραφόμενα και τις δημοσιογραφικές έρευνες κατάλαβα πως όλο αυτό ήταν μία μεγάλη μπαρούφα», σχολίασε σχετικά ο πρώην οπαδός του κ. Σώρρα.

  Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «κάναμε ανάκληση του εξωδίκου που αφορούσε χρέος 600.000 συν τις προσαυξήσεις», ενώ συμπλήρωσε πως «ο άνθρωπος αυτός έχει τρελάνει τον κόσμο. Δύο λύσεις υπάρχουν: Αν λέει ψέματα να επιληφθεί η δικαιοσύνη άμεσα. Αν λέει αλήθεια να βρει τρόπο το κράτος να πάρει αυτά που λέει πως υπάρχουν».

  Στο μεταξύ, η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας της Ελλάδος ανέφερε πως «μετά από ερώτημα του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών, για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».
  Newsbeast.gr - Δηλώσεις μετανιωμένου οπαδού του Σώρρα
  https://www.youtube.com/watch?v=p7zpzuwhj0Y

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΑΤΕΡΑΚΗ? ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΗ!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΠΡΟΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΣΑΠΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΩΡΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------


   ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…
   Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΡΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΡΣΥΝΟΗ H OΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ
   http://bankstersae.blogspot.gr/2016/06/blog-post_15.html
   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ;;;
   ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ;
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]