Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Βατοπεδίου

Αυλαία με την αθώωση όλων των κατηγορουμένων που κάθονταν στο εδώλιο εδώ και δυο χρόνια για την υπόθεση των ανταλλαγών του ελληνικού δημοσίου με την Μονή Βατοπεδίου, έριξε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το δικαστήριο με την απόφαση του αναγνωρίζει ότι η λίμνη Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες έκτασης αυτής ανήκουν στο δημόσιο.
Οι δικαστές, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Βασιλικής Κρίνα, έκριναν πως δεν στοιχειοθετήθηκαν τα αδικήματα της φυσικής ή ηθικής αυτουργίας σε κακουργηματική απιστία και ψευδείς βεβαιώσεις που κατά περίπτωση αποδόθηκαν στους 14 εμπλεκομένους για την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλιμνίων εκτάσεων της με ακίνητα του Δημοσίου.
Μεταξύ αυτών που κάθισαν στο εδώλιο αυτά τα δυο χρόνια ήταν ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, η συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη, ο πατέρας και ο αδελφός της Διονύσης και Δημήτρης Πελέκης (δικηγόροι και οι δύο), ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Πέτρος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Γκράτσιος, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Γεωργίας Κωνσταντίνος Σκιαδάς, ο πρώην διευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης ακινήτων της ΚΕΔ Γεώργιος Μητρόπουλος και ο πρώην αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Γρηγόρης Κρόμπας.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Τότε γιατί έγινε όλος αυτός ο Θόρυβος;
  Μήπως για την εποχή δεν υπήρχε τίποτε χειρότερο ή καλύτερο; και για πιο λόγο έγινε η φυλάκιση του Μοναχού;δηλαδή τότε υπήρχαν σοβαρά στοιχεία ενώ τώρα παραγράφηκαν; και τότε έχασε και τη θέση του ο τότε σπουδαίος Υπουργός γεωργίας, Κόντος,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. OI ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ "ΧΟΜΕΪΝΙ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ "ΑΛΛΗ ΜΙΑ" ΔΙΚΗ..!..ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..!..ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΟΠΑΔΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]