Αν δεν αλλάξουμε βουλευτές θα καταστραφεί η χώρα

Η αποκάλυψη της νέας λαθροχειρίας των βουλευτών για να μην υποστούν τις μειώσεις συντάξεων που ψήφισαν για τους άλλους πολίτες, ακολουθείται από νέα ρουσφετολογική ρύθμιση που δίνει μισθούς στους αιρετούς!
Αφού έχουν ήδη απαλλάξει οι βουλευτές τους εαυτούς τους από 16 αδικήματα, με τα οποία έχαναν την ασυλία και τα προνόμιά τους! Η σύγκριση της ζωής πολιτών και βουλευτών είναι πλέον εξοργιστική.

Μέσα σε λιγότερο από 15 μέρες δημοσιογράφοι, τους οποίους πολλοί βουλευτές εσχάτως προσπαθούν να απαξιώσουν συλλήβδην, προφανώς για να κάνουν ανενόχλητοι τις βρωμοδουλειές τους, έχουν αποκαλύψει ότι τα μέλη του κοινοβουλίου και οι αιρετοί έχουν απαλλάξει τους εαυτούς τους από δύο τουλάχιστον άγριες περικοπές, τις οποίες, όμως, έχουν ψηφίσει για τους πολίτες! Αλλά, δεν είναι οι μόνες! Είναι τουλάχιστον τέσσερις (4)!

Η πρώτη είναι η ελάφρυνση βουλευτών, δημάρχων, νομαρχών και υψηλόμισθων διοικητών δημόσιων οργανισμών από την εισφορά αλληλεγγύης!

Η δεύτερη είναι η εξαίρεση των βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, νομαρχών και ΣΙΑ από τη μείωση των συντάξεων, με εξαίρεση από τον κόφτη, την περικοπή της προσωπικής διαφοράς και τον επανυπολογισμό προς τα κάτω που υφίστανται όλοι οι πολίτες!

Αυτή η δεύτερη μάλιστα έχει γίνει υπόγεια και αδιαφανώς, καθώς δεν προβλέπεται από κανέναν νόμο. Απλώς δεν συμπεριλαμβάνονται οι βουλευτές στους νόμους που συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υπόλοιποι πολίτες!

Η τρίτη είναι το αφορολόγητο του 50%- 77% από το ετήσιο εισόδημα των βουλευτών, το οποίο υπερασπίζονται σχεδόν όλα τα κόμματα!

Η τέταρτη, που έρχεται και είναι άγνωστη ακόμα, ξαναφέρνει από την πίσω πόρτα τις «αποζημιώσεις» των δημοτικών συμβούλων για τις συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια και πρόσθετη αμοιβή σε όλους τους αντιδημάρχους με τη μορφή αντιμισθίας!

Απαλλάχτηκαν από αδικήματα!

Ταυτόχρονα, οι βουλευτές έχουν απαλλάξει τους εαυτούς τους από αδικήματα, για τα οποία οι πολίτες πηγαίνουν φυλακή και τα οποία είναι άγνωστα για τους ψηφοφόρους! Με νόμο, οι βουλευτές χάνουν τα βουλευτικά προνόμιά τους μόνο για 9 από τα 25 πλημμελήματα που προβλέπονταν παλιότερα, και αφού καταδικαστούν τελεσίδικα!

Από τα αδικήματα που εξαιρέθηκαν είναι εκείνα για τα οποία κατηγορούνταν πιο συχνά!

Και είναι τα πιο σοβαρά! Της απιστίας περί την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος, της συκοφαντικής δυσφήμισης! Γι αυτά τα αδικήματα κατηγορούνται κυρίως βουλευτές για την περίοδο που είχαν χρηματίσει δημοτικοί ή νομαρχιακοί άρχοντες.

Και ενώ για την αναστολή βουλευτικών ατελειών ή προνομίων (ΙΧ με λήζινγκ, ατέλειες επικοινωνιών, δωρεάν εισιτήρια, επίδομα γραφείου κα) αρκούσε η αμετάκλητη παραπομπή, τώρα απαιτείται καταδίκη και από εφετείο για κακούργημα!

Σύγκριση με τους πολίτες.

Οι βουλευτές λοιπόν, με 6.500 ονομαστικό μισθό ή 1400 ευρώ το μήνα ονομαστική ελάχιστη σύνταξη (με 2 τετραετίες) κερδίζουν πολύ περισσότερα από τα διπλάσια, χάρη σε μια σειρά από απαλλαγές και ελαφρύνσεις που έχουν ψηφίσει για τους εαυτούς τους!

Στις απαλλαγές αυτές δεν περιλαμβάνω τα 75 ευρώ για κάθε συμμετοχή σε επιτροπές της Βουλής, ούτε το επίδομα γραφείου (1780 ευρώ το μήνα), ούτε τα 1000 ευρώ το μήνα επίδομα ενοικίου στους βουλευτές εκτός Αθήνας, ούτε τα 50 ευρώ το μήνα οικογενειακό επίδομα.

Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες πρέπει να πληρώσουν με τα 300 ή τα 1000 ευρώ που παίρνουν το μήνα: Φαΐ, νοίκι, δάνεια, ρεύμα, νερό, τηλέφωνα, ταχυδρομεία, φόρους, εισφορές, συντήρηση αυτοκινήτου, βενζίνες, εισιτήρια σε λεωφορεία, μετρό, τρένα, αεροπλάνα, πλοία και παιδικό σταθμό. Κατ ελάχιστο.

Οι βουλευτές, με τα πάνω από 6.500- 8.000 ευρώ το μήνα, έχουν επιδοτούμενο νοίκι, μειωμένα επιτόκια στα τραπεζικά δάνεια, άτοκα δάνεια από τη Βουλή σε 48 μηνιαίες δόσεις, μειωμένες χρεώσεις σε ρεύμα και νερό, τζάμπα γραμμές σταθερής τηλεφωνίας και 200 ευρώ το μήνα για κινητό, τζάμπα κινητό, ΙΧ τζάμπα με δωρεάν σέρβις και 500 ευρώ το μήνα για βενζίνη, ταχυδρομική ατέλεια περίπου 900 ευρώ το χρόνο, τζάμπα εισιτήρια σε τρένα, λεωφορεία, πλοία, αεροπλάνα, μειωμένα ή τζάμπα διόδια, οικογενειακή και εργοδοτική εισφορά υπέρ ΕΟΠΥΥ περίπου 350 ευρώ, δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και καλλιτεχνικούς χώρους, δωρεάν παιδικό σταθμό στη Βουλή και εκπτωτικά ψώνια από το συγκρότημα προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας!

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα με 2.000.000 άνεργους, 2.500.000 συνταξιούχους και 2.000.000 με μισθούς μέχρι 800 ευρώ το μήνα! Που καλούνται όχι απλώς να επιζήσουν, αλλά και να υποστούν διαρκώς νέα βάρη χωρίς να γογγίζουν! Τα οποία ψηφίζουν αυτοί οι βουλευτές!

Χυδαία επιχειρήματα.

Σ' αυτή τη Λουδοβίκεια διαφορά πλούτου οι βουλευτές (οι υπόλοιποι αιρετοί σιωπούν ευφυώς, κρυμμένοι πίσω από τους ευεργέτες νομοθέτες τους) προτάσσουν δύο επιχειρήματα!

Το πρώτο είναι ότι «δε βγαίνουν»! Ενώ οι πολίτες που έχουν να πληρώσουν τους ίδιους λογαριασμούς χωρίς χαρίσματα πρέπει να βγαίνουν! Και μάλιστα να κάθονται στ αυγά τους!

Το δεύτερο είναι ακόμα πιο χυδαίο. Πρέπει να παίρνουν αρκετά λεφτά ώστε «να βγαίνουν» γιατί αλλιώς θα είναι εύκολη βορρά στα νύχια άνομων χρηματοδοτών και εκβιαστών!

Αυτό το δεύτερο επιχείρημα, που το χρησιμοποιούν και δικαστές, είναι ευθύς εκβιασμός αν δεν είναι ομολογία σαπίλας! Επειδή βουλευτές και δικαστές είναι ορκισμένοι στην αδέκαστη υπηρεσία του λαού. Χωρίς οικονομικές προϋποθέσεις! Δεν ορκίζεται κανείς τους να υπηρετεί τους νόμους και το λαό αρκεί να παίρνει τα απαραίτητα χρήματα!

Βουλευτιλίκι και δικαστιλίκι είναι εξουσίες του πολιτεύματος, με τεράστιες υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στους πολίτες και τη Δημοκρατία. Δεν είναι θέσεις εργασίας και προσπορισμού, ούτε θέσεις αποθησαύρισης. ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Κάθε απαίτηση που ορθώνεται στο όνομα της διατήρησης έντιμης στάσης δεν είναι παρά εκβιασμός. Και κάθε πράξη που αποσκοπεί σε προνόμια έναντι των πολιτών δεν είναι παρά κατάχρηση εξουσίας. Και σαν τέτοια έπρεπε να τα αντιμετωπίζει η Πολιτεία.

Η Ελλάδα έμπλεξε με τα μνημόνια και με τον κατήφορο που ζει, ακριβώς επειδή η πολιτική της τάξη δεν έχει αυτές τις βασικές αρχές της καθαρότητας και των υποχρεώσεων απέναντι στους πολίτες. Είναι από ολίγιστη μέχρι διεφθαρμένη. Δεν έχει δημοκρατική και πατριωτική συνείδηση.

Οι πρόσφατες διαρκείς ρουσφετολογίες βουλευτών και αιρετών υπέρ της τσέπης τους και του ακαταδίωκτού τους αποδεικνύουν ότι η ίδια αυτή τάξη με την ίδια νοοτροπία διαχειρίζεται ακόμα την τύχη της χώρας. Γι αυτό τη διαχειρίζεται τόσο εγκληματικά και γι αυτό η χώρα δεν θα ορθοποδήσει όσο αυτή η νοοτροπία θα κυβερνά.

Κάθε συζήτηση για αλλαγή χωρίς να ξεκινάει από την καταδίκη, την τιμωρία και την αλλαγή αυτής της νοοτροπίας, όπου ανεύθυνοι άρχοντες καταχρώνται της εξουσίας τους την ώρα που οδηγούν έναν λαό σε καταστροφή, είναι μάταιη.

Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από την εξαφάνιση τέτοιων εκπρόσωπων του λαού από την πολιτική σκηνή. Και από την ανάδειξη ανθρώπων που θα πονάνε πρώτα και κύρια τους πολίτες και τη Δημοκρατία. Η υπηρεσία των πολιτών είναι θέση αυτοθυσίας, όχι φιλοτομαρισμού. Όλα τα άλλα είναι η συνέχιση του ίδιου δρόμου προς την καταστροφή.

Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

 1. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΦΙΕΔΩΝ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ- «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
  Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑΛΑΞ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το σημερινό κοινοβουλετικό σώμα είναι επικίνδυνο, όχι εξαιτίας των προδοτικών πολιτικών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας του ευκολόπιστου λαού που τους κοιτάζει ανυποψίαστος χωρίς να κάνει τίποτα.Αφήσαμε αυτούς τους αλήτες της πολιτικής και των ΜΜΕ και την ψεύτικη ελπίδα που διαλαλούν προεκλογικά να μας καθοδηγήσουν στις αποφάσεις μας, με αποτέλεσμα να νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας όλα τους τα εγκλήματα εις βάρος ημών και των συμπολιτών μας…Μας παίζουν στα δάχτυλα σαν μαριονέτες, με αόρατα νήματα, που κατευθύνουν με ακρίβεια τα συναισθήματά μας.
  Π.χ. Όταν ο Γιωργάκης είπε «Λεφτά υπάρχουν» δεν σκεφθήκαμε λογικά.
  Δεν σκεφθήκαμε ότι ήταν στήριγμα και μέλος της ίδιας Πράσινης συμμορίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.
  Όταν ο Σαμαράς είπε ότι θα καταργήσει το χαράτσι, δεν σκεφθήκαμε λογικά.
  Ήταν κι αυτός μέλος της Γαλάζιας συμμορίας που μας …«ευεργέτησε», όπως και η Πράσινη.
  Όταν ο Τσίπρας είπε ότι θα καταργήσει το Μνημόνιο, με έναν νόμο κι ένα άρθρο, δεν σκεφθήκαμε λογικά. Δεν σκεφθήκαμε ότι μερικοί εκατομμυριούχοι, που δηλώνουν «αριστεροί» ή μετανιωμένοι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ, δεν θα έβαζαν ποτέ το δικό μας συμφέρον επάνω από το δικό τους.
  Όταν ο Μητσοτάκης λέει πως αν βγει πρωθυπουργός θα προβεί άμεσα στις νέες αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που δεν έκαναν, αλλά έκαναν οι προηγούμενοι, τότε θα σκεφτούμε ότι αυτό σημαίνει πάλι νέους φόρους, και πάλι νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
  Καθώς όμως η ανάγκη διογκώνεται, ο φόβος παραμερίζεται από την ψυχή των Ελλήνων και η λογική Εθνικής σωτηρίας πρυτανεύει, πλησιάζει πια ο χρόνος της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. γιατι βαζεις ρε αυτο το σιχαμενο μοριο το θα..? δεν θα,εχει καταστραφει τωρα αυτη την στιγμη που μιλαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η μνημονιακή γενετική μετάλλαξη προσέβαλε τους Έλληνες πολιτικούς άρρενες ως βόμβα που έσκασε στα χέρια τους, με συνέπεια την ολοκληρωτική απώλεια των γεννητικών τους αδένων.
  Αποτέλεσμα αυτής είναι να κυκλοφορούν πλέον αναρίθμητοι πολιτικοί «άνδρες» χωρίς αρχίδια και εξίσου πολυάριθμα «πολιτικά αρχίδια» σκέτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ «ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΘΥΜΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΝΕΟΝΑΖΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΡΑΤΣΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΣΟΙΜΠΛΕ-ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΛΠ» ΚΑΙ «Κ Α Θ Ο Ν Τ Α Ι ΣΤΑ Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΕΥΡΩΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, (ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ), ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΟΡΝΕΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κανεις λαθος.λαο πρεπει να αλαξουμε,τοχουν παρει χαμπαρι και το προσπαθουν και απο οτι αποδεικνυεται ειναι ευκολο.θα τα καταφερουν.στην δε βουλη θα ειναι οι ιδιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΩΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!
   Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΑΒΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
   Η ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΟΙΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΕΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.
   ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΤΕ."Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ."

   Διαγραφή
  2. αμην και πότε??????????????

   Διαγραφή
 7. «Η κυβέρνηση αυτή δεν σέβεται τον λαό και τη χώρα.»
  Πρόκειται για την πιο πρόστυχη, και την πιο χυδαία μορφή διακυβέρνησης, η οποία οδηγεί ευθέως με απειλές βία και τρομοκρατία στην γενοκτονία, κοινωνιοκτονία και εθνοκτονία των Ελλήνων.
  O θάνατος χιλιάδων συνανθρώπων μας από την εφαρμογή του μνημονίου μέχρι σήμερα είναι μια συνειδητή πολιτική επιλογή των εκάστοτε συγκυβερνώντων οι οποίοι προτίμησαν και προτιμούν να εξοφλούν τα χρέη τους σε ξένες τράπεζες θυσιάζοντας κι εκτελώντας ΕΝ ΨΥΧΡΩ τον πληθυσμό της χώρας τους.
  Στα επερχόμενα ειδικά δικαστήρια θα τεκμηριωθεί σύντομα και πολύ εύκολα ότι δεκάδες κυβερνητικά λαμόγια, είχαν στα χέρια τους συγκεκριμένες μελέτες για τις επιπτώσεις της πολιτικής λιτότητας στα επίπεδα γενοκτονίας του λαού, αλλά έβαλαν την υπογραφή τους φαρδιά πλατιά και εν πλήρη συνείδηση για να πεθάνουν χιλιάδες συμπολίτες τους.
  Και μόνο η θέα τους πλέον πόσο μάλλον τα λόγια τους ερεθίζουν την ΟΡΓΗ και προκαλούν τη φρίκη του ψεύδους και της γλοιώδους υποκρισίας, συσσωρεύοντας εκρηκτικά τον θυμό του Ελληνικού λαού… Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν το έργο και τις εντολές των αφεντικών τους για να διατηρήσουν την προσωπική τους ευημερία και την καρέκλα της εξουσίας.
  Η μνημονιακή υποτακτική πολιτική της σημερινής βουλής, υπηρετεί την Ευρωγερμανική εξουσία σερβίροντας στο πιάτο της φράου μέρκελ τον λαό και τη χώρα.
  Πίσω από την φανερή κυβέρνηση κάθεται στον θρόνο της μια κρυφή κυβέρνηση η οποία δεν είναι σε τίποτε πιστή στον λαό.
  Ορατή δια γυμνού οφθαλμού η ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Μόνο οι (εθελοντικά) τυφλοί δεν την βλέπουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΘΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ. ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΘΕ ΑΚΟΜΑ..
  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τέλος ρε ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΟΡΝΕΑ η ανοχή στην υποκρισία πάρτε το χαμπάρι ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Μετρήστε τον χρόνο σας ΛΑΜΟΓΙΑ και θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πόσες μέρες σας έχουν μείνει ακόμα μέχρι τον πολιτικό σας ενταφιασμό.
  Επειδή η Ελλάδα πεθαίνει και καθήκον μας είναι να μην πεθάνει μαζί της και ο Ελληνισμός.
  Επειδή ο τόπος εισέρχεται σε κατάσταση ελεγχόμενου χάους, ώστε φρέσκες νεοταξίτικες μαριονέτες να ξεπροβάλουν ως νέοι «σωτήρες».
  Επειδή οι ταραχές που θα ακολουθήσουν θα είναι από πολύ σοβαρές έως καταστροφικές.
  Επειδή ορδές από πρακτόρια και χουλιγκάνια μασκαρεμένα σε «επαναστάτες» βρίσκονται σε ετοιμότητα για ανάληψη δράσης, ενώ αδίστακτα λαθραία αλλοδαπά καθάρματα περιμένουν να επωφεληθούν.
  Επειδή «αντιεξουσιαστές» και κακοποιοί είναι ένα και το αυτό, δηλαδή φρουροί του καθεστώτος. Επειδή κινδυνεύει πλέον και η φυσική μας υπόσταση, δηλαδή η ζωή και η σωματική μας ακεραιότητα.
  Επειδή προστάτες του πολίτη (sic) και δικαστές, κρατάνε τα μπόσικα της εξουσίας και μόνο αφελείς θα περίμεναν βοήθεια από δαύτους...
  Επειδή είναι φανερό ότι το καθεστώς έχει επιστρατεύσει πια και ωμή σωματική βία (φόνους-ληστείες-βιασμούς από το στρατό κατοχής των εποίκων, προπηλακισμούς-ξυλοδαρμούς-βανδαλισμούς από τους εκλεκτούς του παρακρατικούς δήθεν αντιεξουσιαστές και ρατσιστοφάγους), εκτός από ψυχολογική βία, προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου (απειλές, επαγγελματικές και δικαστικές διώξεις, επιδοτούμενες κουλτουροευαισθησίες, δελτία μη-ειδήσεων κτλ).
  Επειδή πλέον τα προσχήματα δεν τηρούνται και οι καλές προθέσεις δεν μετρούν.
  Επειδή, Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις και Δικαιοσύνη οι δομές σας αποτελούν τμήματα διεθνών-νεοταξικών υπηρεσιών και οργανισμών, παρακολουθούνται στενά και έχουν πολιτικούς προϊσταμένους καθόλου φιλέλληνες, αν και Έλληνες. Γενικά δηλαδή είναι καθεστωτικοί μηχανισμοί και σε περίπτωση αναμετρήσεως του λαού με το καθεστώς θα κληθείτε να πάρετε το μέρος του καθεστώτος.
  Επικαλούμαι τον όρκο που δώσατε. Στο Σύνταγμα. Και ο νοών νοείτο…
  Το ίδιο το Σύνταγμα ορίζει ότι ο λαός, ο πατριωτικός δηλαδή κορμός, είναι υπεύθυνος για την τήρησή του. Όταν και αν ο λαός αποφασίσει να το προστατεύσει…Δεν πρέπει να σας βρει απέναντί του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Όσο κάποιοι θα ''διεκδικούν'' τα δικαιώματα τους με αυτές τις ''ξεφτισμένες'' και αναποτελεσματικές μεθόδους, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Με πορείες ''ζητιανιάς'' και με εθιμοτυπικές συγκεντρώσεις δεν υπάρχει δικαίωση, γιατί πολύ απλά οι δανειστές-εκβιαστές δεν συγκινούνται από αυτά. Χρειάζεται οργάνωση και έμπρακτη αντίδραση, ανυπακοή και μη τήρηση των ανθρωποκτόνων νόμων των μνημονίων (και όχι μόνο). Μη καταβολή φορολογικών δηλώσεων και άρνηση πληρωμής των φορολογικών τελών. ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΗΣΗ. ΚΑΤΩ Η ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΞΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ανυπακοή, αντίδραση και εξέγερση τώρα, είναι οι μόνες υποχρεώσεις που έχουμε.!!!

  Η μοναδική ορθολογική, έγκριτη και εμπεριστατωμένη πρόταση ανάταξης και ανάπτυξης της Ελλάδας, έξω από τον ζουρλομανδύα της Ε.Ε και της ευρωζώνης, όπως πολύ συγκεκριμένα και συντεταγμένα έχει παρουσιάσει το Ε.ΠΑ.Μ.
  Αυτό ακριβώς είναι το φυσικό επακόλουθο απουσίας ακόμη, μετά από τόση εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, ιδίως επί μνημονιακής πολιτικής, ενός σοβαρού δημόσιου διαλόγου περί μετάβασης σε Εθνικό Νόμισμα, κάτι το οποίο ήδη διεξάγεται σε χώρες πιο εύρωστες οικονομικά από την Ελλάδα, όπως στην Ολλανδία και στην Αυστρία.
  Η Πατριωτική λύση πλέον, ξεκάθαρα ορατή, ως η ολοκληρωτικά λυτρωτική επιλογή !!!

  Τα 25 μέτρα των 100 πρώτων ημερών μια πατριωτικής κυβέρνησης ενός παλλαΪκού μετώπου, που θα απεγκλωβίσει την Ελληνική κοινωνία από την μνημονιακή πολιτική και θα την οδηγήσει στην ευημερία και στην ανάπτυξη.
  https://www.youtube.com/watch?v=GzUxHJuX00g
  http://www.epamhellas.gr/metavasi/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ενας λαός που πάνω από 40 χρόνια εκπαιδεύετε στο,να τ αρπάξουμε,να τη γαζώσουμε,να τη βολέψουμε,να κάνουμε την καλή δίνοντας άσυλο στούς επιβήτορες του(βολευτέςκαι λοιπές συμορίες κοματοκυνών)είναι έτοιμος γιά υποδούλωση,δυστυχώς μόνοι μας επιλέξαμε το χάλι μας.Μονο ένας νέος ξεσηκωμός με φωτιά και τσεκούρι για τους προσκυνημένους μπορεί να αναστήση τη χώρα,αλλα που να βρεθεί Κολοκοτρώνης σε μιά χώρσ που εκτρέφει Νενέκους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όσο πιο βλάκας είναι ο εξαπατημένος λαός τόσο πιο άπληστος γίνεται ο απατεώνας πολιτικός. Ποτέ δεν χορταίνει. Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας του στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει το αξίωμα, εν γνώση του απλά τους κοιτάζει να ασελγούν επάνω στη χώρα και το λαό της χωρίς να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες προστασίας του.
   Βλάκα Έλληνα η πολύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σου θα σε σκοτώσει.

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]