Εκλογές λόγω μεταναστευτικού «βλέπουν» στο ΣΥΡΙΖΑ

Στο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπουν» ή «ελπίζουν» σε εκλογές λόγω αδυναμίας διαχείρισης από την κυβέρνηση του μεταναστευτικού, έτσι τουλάχιστον εκτίμησε ο τέως πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης εκθέτουν τη χώρα και εκτίμησε ότι αν γίνουν εκλογές μέσα στον επόμενο χρόνο αυτές θα δεν θα προκύψουν λόγω της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση αλλά λόγω των αδιεξόδων στο μεταναστευτικό . Ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι το μεταναστευτικό θα απασχολήσει τη χώρα και την Ευρώπη για αρκετά χρόνια και υπογράμμισε ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση και συζήτηση στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην οικονομία ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι η οικονομική κατάσταση επιτρέπει τολμηρές δημοσιονομικές κινήσεις, τις οποίες είχε «φροντίσει» η προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορώντας, παράλληλα, τη Νέα Δημοκρατία ότι μέσω του φορολογικού νομοσχεδίου, «κλείνει το μάτι» προς το μεγάλο κεφάλαιο και τους ισχυρούς και όχι στους αδύνατους.

Βέβαια αν γίνουν εκλογές λόγω μεταναστευτικού θα γίνουν λόγω πίεσης «από τα δεξιά» κι όχι «τα αριστερά», άλλωστε οι συγκεντρώσεις γίνονται εναντίον των μεταναστών όχι υπέρ.

Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «κυβίστηση» και σ’ αυτό το ζήτημα.

loading...