Είστε κρεατοφάγοι; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα ζώα τρώτε κατά τη διάρκεια της ζωής σας; Δείτε λοιπόν…!!

Οι λάτρεις του κρέατος μπορεί να νιώσουν λίγο σιχαμερά ακούγοντας αυτούς τους αριθμούς από το κομπιουτεράκι των χορτοφάγων.
Με βάση τον οργανισμό χορτοφάγων, οι κρεατοφάγοι θα καταναλώσουν περισσότερα από
7000 ζώα κατά την διάρκεια της ζωής τους.
Αυτές είναι πολλές μπριζόλες!
Η Daily Mail αναφέρει ότι ένας μέσος άνθρωπος θα φάει 11 αγελάδες, 27 γουρούνια, 2.400 κοτόπουλα, 80 γαλοπούλες, 30 πρόβατα και 4.500 ψάρια μέχρι την ηλικία των 80.
Αυτό είναι βασικά το μέγεθος μίας φάρμας, και επίσης με ένα σωρό κοτόπουλα.!
Και αυτός ο αριθμός δεν συμπεριλαμβάνει τα άλλα μικρά ζώα που θα φάει κανείς στην διάρκεια της ζωής του. Αν για παράδειγμα σας αρέσουν οι λαγοί, οι καραβίδες, οι χήνες, ο πάπιες ή τα καλαμάρια, θα προσθέστε άλλα 500 ζώα στην λίστα σας.
Αυτός ο αριθμός μπορεί να κάνει αρκετούς λάτρεις του κρέατος να θέλουν να ξεράσουν. Για να μην αναφέρουμε ότι η κτηνοτροφία συμβάλλει περισσότερο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου από ότι τα αυτοκίνητα.
Αλλά για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει να τρώω κρέας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία καλή μπριζόλα, και το να τρως απλά μία σαλάτα χωρίς την συνοδεία ψητού κοτόπουλου, απλά δεν είναι επιλογή.
Είμαι κρεατοφάγος – ή αφήστε αυτό – είμαι κρεατολάτρης! αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω τα ζώα.
Τρώγοντας σωστά, αν είστε κρεατοφάγος, χορτοφάγος, vegan ή οτιδήποτε άλλο, απαιτείται ένα μέτρο. Έτσι, την επόμενη φορά που σας προσφερθεί μια δεύτερη μερίδα κρέατος,επανεξετάστε αν θα την φάτε. Απλά σκεφτείτε το κοτόπουλο που θα σώσετε.

loading...

1 thought on “Είστε κρεατοφάγοι; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα ζώα τρώτε κατά τη διάρκεια της ζωής σας; Δείτε λοιπόν…!!

  1. Σώσε τα εσύ τα κοτόπουλα, γιατί εμένα μου αρέσουν τα αρνιά και τα μοσχάρια και θα φάω και τρίτη μερίδα.

Comments are closed.