Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ “ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”

Tου Αλεξάντερ Ντούγκιν*

Στην περίπτωση των τεχνολογιών δικτύου (τεχνολογία) – Google, twitter, youtube, facebook, instagram κ.λπ. – βλέπουμε ένα πολύ σημαντικό

φαινόμενο: όντως αντιτίθενται στη Ρωσία όχι επειδή εξαρτώνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. 

Δεν εξαρτώνται από αυτό. Είναι τα εργαλεία των παγκοσμιοποιητών, μιας υπερεθνικής ολιγαρχίας που κανείς δεν εξέλεξε. Και κανείς δεν τους έδωσε το δικαίωμα να θέτουν τους δικούς τους κανόνες σε παγκόσμια κλίμακα.

Αλλά αν οι ΗΠΑ οδηγούνται από έναν ηγέτη που δεν ευχαριστεί τους παγκοσμιοποιητές, τότε όλα αυτά τα δίκτυα ενοποιούνται και εναντίον του – όπως συνέβαινε με τον Τραμπ όταν ήταν ακόμη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών! Και ο λογαριασμός του στο Twitter έχει ήδη κλείσει γιατί σε κάποιον δεν άρεσε αυτό που είπε. Το ερώτημα είναι ποιος;

Τώρα όλη η Ρωσία έχει κλείσει. Οι παγκοσμιοποιητές τιμωρούν τη χώρα μας. Αλλά δεν αφορά μόνο τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Το ίδιο το διαδίκτυο σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από το Πεντάγωνο. Και είναι οι ΗΠΑ που ελέγχουν τους domains και τα ονόματα domains σε παγκόσμια κλίμακα. 

Όπως ακριβώς ελέγχουν το SWIFT, το δολάριο και ολόκληρη την παγκόσμια -κυρίως χρηματοοικονομική- οικονομική υποδομή. Είναι ο κόσμος τους, η τεχνολογία τους, οι κανόνες τους, και είναι ιδιαίτερα εμφανές τώρα.

Όποιος αποδέχεται αυτούς τους κανόνες γίνεται αμέσως εξαρτημένος από αυτούς. Και αυτό περιλαμβάνει τη Microsoft, την Apple, τα iPhone και όλη την τεχνολογία γενικά, τα κλειδιά της οποίας παραμένουν στα χέρια των κορυφαίων παγκοσμιοποιητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...