Δέηση στον Άγιο Τριαδικό Θεό για την απαλλαγή μας από τους προβατόσχημους λυκοποιμένες, τους εγχώριους και τους ξένους μασονοκίνητους ολετήρες.

Προσευχή υπέρ της δοκιμαζόμενης Πατρίδος μας και προς ενίσχυσή μας στο τρομερό επερχόμενο  πόλεμο.
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός
Χθες, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, βγαίνοντας έξω από την Εκκλησία, μου έδωσαν μια προσευχή για τον δοκιμαζόμενο λαό μας.

Δεν γνωρίζω ποιος έγραψε αυτή την προσευχή, αλλά αυτό δεν έχει τη παραμικρή σημασία.
Σημασία έχει να απευθύνουν αυτή την προσευχή στον Άγιο Τριαδικό Θεό, με ειλικρινή και έμπρακτη μετάνοια και συντριβή καρδιάς, όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες, προκειμένου ο Πολυεύσπλαγχνος Κύριός μας να εκριζώσει  τους προβατόσχημους λυκοποιμένες από την Εκκλησία Του, να μας απαλλάξει από τους εγχώριους και ξένους μασονοκίνητους δυνάστες μας (http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_1574.html, http://www.triklopodia.gr/προεκλογική-διαδικτυακή-κινητοποίησ/ ,
http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/blog-post_225.html, http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/01/blog-post_522.html) και να μας ενδυναμώσει στον επερχόμενο Παγκόσμιο πόλεμο (http://katohika.gr/ellada/2017-tha-einai-etos-tou-tromerou-genikou-polemou-tou-agiou-ieromartiros-kosma-tou-aitolou/,
http://kataggeilte.blogspot.com/2017/03/2017_15.html,
http://www.ksipnistere.com/2017/03/2017_15.html,
http://www.triklopodia.gr/το-2017-θα-είναι-το-έτος-του-τρομερού-γενικ/).
Σας παραθέτω τη δέηση που αντέγραψα στο iPad μου (από τη πολυτονική στην μονοτονική γραφή για λόγους ευκολίας) :

"Δέησις υπέρ του δοκιμαζομένου λαού της Πατρίδος ημών.

Κύριε Ιησού Χριστέ, ο Θεός ημών, ο Θεός των Δυνάμεων, ο πάσης κτίσεως δημιουργός, ο διακυβερνών τα σύμπαντα εν απείρω και ακαταλήπτω σοφία. Ο διακρατών τας λυχνίας των ορθοδόξων εκκλησιών εν τη χειρί Σου. Ο αρχηγός της πίστεως ημών, έπιδε ευσπλάγχνω όμματι επί τω εξουθενημένω και τεταπεινωμένω εν Ελλάδι ποιμνίω Σου, ότι λύκοι βαρείς επέπεσαν επί τω έθνει ημών.
Πανάγαθε Δέσποτα, κλυδωνιζόμενοι εν τοις κύμασι των αντιθέων δυνάμεων, κραυγάζομεν ως ο Άγιός Σου Απόστολος Πέτρος : Επιστάτα, σώσον ημάς απολλύμεθα. Μη παρίδης, Πολυεύσπλαγχνε Δέσποτα, τας ικεσίας ημών, μηδέ καταισχύνης την εις Σε προσδοκίαν ημών.
Υπεράγαθε Κύριε Ιησού Χριστέ, ο ανιστών από γης πένητα και από κοπρίας εγείρων πτωχόν, ύψωσον το κέρας του ορθοδόξου λαού Σου. Εύσπλαγχνε Κύριε, μη εγκαταλείπεις ημάς εις τέλος και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν υπέρ δύναμιν, αλλά ρύσαι ημάς εκ της λαίλαπος του αθεϊσμού, των αιρέσεων, της πλάνης του οικουμενισμού, του ολεθρίου συγκρητισμού και της εσχάτης εκλύσεως των ηθών, οδηγών ημάς εις τρίβους σωτηρίας και επισκιάζων ημάς τω Πνεύματί Σου τω Αγίω.
Σώσον ημάς, Παντοδύναμε, ο δυνάμενος εν ενί νεύματι συντρίψαι τους εχθρούς Σου, ως σκεύη κεραμέως. Κατάπαυσον τον κλύδωνα των πειρασμών, κατεύθυνον τους ταγούς της αγιωτάτης Εκκλησίας και τους άρχοντας της φιλτάτης Πατρίδος ημών, στήριξον τον στρατόν και τους ηγήτορας αυτού κραταίωσον, παραμύθησον τον τεθλιμμένον και απεγνωσμένον λαόν Σου, ότι κύνες πολλοί εισήλθοσαν εν τη Αγία Σου Μάνδρα.
Μακρόθυμε και ανεξίκακε Κύριε, ο Σταυρόν και θάνατον δι' ημάς υπομείνας, μη καταλείπεις ημάς. Γινώσκομεν την ασθένειαν και την ευτέλειαν ημών. Σοι μόνω αμαρτάνομεν, αλλά και Σοι μόνω λατρεύομεν. Ουκ οίδαμεν προσκυνείν Θεώ αλλοτρίω, ουδέ διαπετάζειν προς έτερον Θεόν τας εαυτών, Δέσποτα, χείρας. Ηνομήσαμεν, ηδικήσαμεν ενώπιόν Σου, ουδέ συνετηρήσαμεν, ουδέ εποιήσαμεν καθώς ενετείλω ημίν. Όθεν μη τω θυμώ Σου ελέγξης ημάς, μηδέ τη οργή Σου παιδεύσης ημάς, μηδέ δια τας πολλάς ημών αμαρτίας απωλέσης ημάς.
Σου δεόμεθα και Σε ικετεύομεν μη κινήσης την λυχνίαν Σου εκ του μαρτυρικού τόπου της πατρίδος ημών. Ενίσχυσον τον χριστώνυμον λαόν Σου φυλάττειν και υπηρετείν την αγίαν ημών πίστιν εις την Αΐδιον και Ζωοποιόν Τριάδα, δυνάμει του Ζωοποιού Σου Σταυρού και ικεσίαις της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, της ακαταμαχήτου ημών προστασίας και ελπίδος.
Δια πρεσβειών των αγίων Σου ομολογητών και μαρτύρων, των οσίων ασκητών και ασκητριών φώτισον τους αρχιερείς, κληρικούς και μοναχούς και το λείμμα του πιστού λαού Σου, ίνα εμμένωμεν σταθεροί και ακλόνητοι εις την τήρησιν των ευαγγελικών Σου επιταγών και ίνα ομολογώμεν εν παρρησία τα της αγίας ημών πίστεως δόγματα και θεσπίσματα, τοις αγίοις ημών πατράσιν επόμενοι.
Ευλόγησον, Πανάγαθε Κύριε, το έθνος ημών και τήρησον αυτό εν τη ορθοδόξω πίστει και εν αδιαπτώτω ελευθερία. Δώρησαι πνεύμα συντριβής και μετανοίας τω λαώ Σου. Ευλόγησον τον κόσμον Σου άπαντα και ειρήνευσον τα έθνη τα τους πολέμους θέλοντα.
Μνήσθητι, Κύριε, των απανταχού της γης Ορθοδόξων Χριστιανών και ευδόκησον ίνα γνωρίσωσί Σε εν Πνεύματι Αγίω πάντες οι λαοί της γης. Αμήν".

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός του Υπουργείου Υγείας.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

32 σχόλια :

 1. ΔΟΚΤΩΡ? ΕΠΑΨΕ Η ΔΙΩΞΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ? ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι, φίλε συνεχίζεται η πολιτική μου δίωξη. Εξακολουθώ να βρίσκομαι σε αργία.

   Διαγραφή
  2. ΑΑ ΚΡΙΜΑ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ.

   Διαγραφή
 2. Από σας τους αφιονισμένους Εβραιοχριστιανούς
  πώς θα απαλλαγούμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΠΩΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ!!!!

   Διαγραφή
  2. Τι να σου απαντήσω ; Μήπως να σου πω να πας στο Μοναστηράκι να βρεις μεταχειρισμένο εγκέφαλο σε παλαιοπωλείο ; Προσκύνησε τον τραγόμορφο θεό Πάνα και τους μασόνους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και μην ασχολείσαι με την Ορθοδοξία. Πήγαινε να κάνεις θυσίες στους Ολύμπιους θεούς.

   Διαγραφή
  3. Μάθε πρώτα τι σημαίνει Ορθοδοξία, Σιωνισμός, Εβραϊσμός, Ταλμούδ, Καμπάλα, Παπισμός, Προτεσταντισμός και όταν εντρυφήσεις σε αυτά και μπορέσεις να ξεχωρίσεις τις έννοιες, τότε να αναλύσουμε τι σημαίνει εβραιοχριστιανός.

   Διαγραφή
  4. Αυτή νομίζω πως είναι η πλέον αποστομωτική απάντηση.

   Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΚΡΙΤΩΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑΙΣΜΟ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

   Διαγραφή
  6. Έχει πάρει το λαμόγιο πολλούς στο λαιμό του. Πολύ σωστά τα λες σωρραϊσμός.

   Διαγραφή
  7. ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΤΣΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΣΙ? ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΛΕΡΩΝΩ ΝΤΙΡΤΝΑΜΑΜ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

   Διαγραφή
  8. Αντί να μπει στη φυλακή ο Σώρρας θα μπει ο Πολάκης, αν δεν προλάβει το ελικόπτερο.

   Διαγραφή
 3. ''Από σας τους αφιονισμένους Εβραιοχριστιανούς
  πώς θα απαλλαγούμε'';

  Σου δίδει την απάντηση ένας Έλλην Ορθόδοξος.
  "Πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να τη στερεώσετε, διότι,
  όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως κι ύστερα
  υπέρ Πατρίδος".
  (Θ. Κολοκοτρώνης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΨΗΦΙΖΩΝΤΑς ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΦΟΡΑ

   Διαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος !

   Διαγραφή
 4. Σακη?.....Ελα Βαγγελη.....Ε σε εχασα ειχα και ενα ωραιο θεμα για Ματακι χαθηκες δεν σε βρηκα ημουν με τον Τσερο οποτε ηλθε μια πληροφορια τησ στιγμης εβραζε η ''πραξις'' σε καλουσα δεν απαντουσες οποτε πηγα μονος μου αλλο πραμα Σακη αφου μετρησα την πιεση μου αμεσως μετα (του ματιου ε) και ειχε κατεβει στο νορμαλ πολυ καλο. Συντεταγμενες πηρες? ειναι σταθερης βασης? Τεντα χρειαζετε οπως και Μπανιστρο νυκτερινης παρατηρησης?.....Ναιι ολα τα τα πηρα Σακη τι πρωταρηδες ειμαστε και psn with G.p.s confirmed οχι υπερυθρο μπανιστρο δεν χρειαζετε θελει φως αυτη τεντα σταθερα παντα σε χρηση.....Ααα ωραια Βαγγελη δεν θα κοιμηθω απο την αγωνια εγω τωρα να μεχρι να παμε αυριο να ''γευθουμε'' το νεο πραμα....Εεε υπομονη Σακη αυριο παλι θα ειμαστε εκει οργανωμενοι με την πουτσα σηκωμενη και κλαπα κλαπα τα περιστερακια ντρουνγκου ντρουγκου τα καυλακια ....θα πεφτουνε βροχη και τα σκυλια θ'αλυχτουνε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εγω Σακη μιλησα με τον Τσερο αυτος τα λεει με τον Ντελικανη τον 49ρη θα του πει να κοψει ενα κονδυλι για την συγχρονη τηλε-μπανιστηριαση για ατομα ΑΜΕΑ. Ναι κυριε ειναι ο αλλος ατομο με ειδικες αναγκες αλλα ειναι και λατρης του Οφθαλμου τι θα κανει αυτος δηλαδη? δεν θα ''ΔΕΙ'' ξερα θα την Βγαλει? θα του πω να παραγγειλει μερικα Drone INFRARED τηλεμπανιστρα για τους αναξιοπαθουντες συνανθρωπους μας - συμπανιστες για να λυθει το θεμα γιαυτο σου λεω ξεχνατα ολα Ελα να παμε μαζι στον Μεγαλο και ο Τσερο μου το ειπε Ελα να του φιλησεις το Χερι και ολα μελι γαλα ολα θα συχωρεθουνε θα εχεις ξανα το γραφειακι σου το κομπιουτερακι σου αντε και ενα αυτοματο αλεξιπτωτο (αυτοματου ανοιγματος) και θα κανεις την δουλιτσα σου ωραια και καλα σαν να μην εγινε τιποτα ολοι θα σε αγγαλιασουν με Αγαπη αρκει να μην παιρνεις ματακι στην δουλεια...εξω εξω κανε οτι θες στην δουλεια ΟΧΙ !!! Σκεψουτο εισαι προσοντουχος εχεις νεες ιδεες μην χαραμιστεις...Αντε τιποτα δεν θα ειναι ενα φιλακι στο χερι του Ντελικανη θα δωσεις αν θελεισς να Προκοψεις για να μην σε αφαλοκοψει και θα σε συχωρεσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι με περάσατε, σα τα μούτρα σας ; Πεσμένοι στα τέσσερα σιχαμεροί γλυφοκώληδες του ΣΥΡΙΖΑ. Τι νομίζετε ότι θα φιλήσω το χέρι του απεχθούς εθνοπροδότη, που φιλάει τις κατουρημένες ποδιές των σιωνιστών, προκειμένου να έχει εξουσία ; Για μένα η Ορθόδοξη Πίστη μου και η Πατρίδα μου είναι πάνω απ' όλα. Καλύτερα ζητιάνος, παρά προσκυνημένος και πεογλύφτης σαν το Φώντα Τσέρο, τρομπέρο, αυνανιστέρο, μπανιστέρο, σομπρέρο, ξεκωλέρο από τη Λέρο. Να πεις ανώνυμη αδελφάρα στο προστάτη σου το Πολάκη ότι μόλις που προλαβαίνει να μπει στο ελικόπτερο. Σημειωτέον ότι θα επανέλθει και η θανατική ποινή.

   Διαγραφή
 6. Και χιλια Περιστερια να τον παιζω με τα δυο χερια κι'εγω να ''Μπανιστρωωω'' κι'έγω να ΄΄Μπανιστρωωω'΄'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αφιερωμενο στην αρχηγο των ''γουρουνι-τσων''

  Για Τα Σεε Μπανιστηρακος θα γενωωωω και τις τις γουρουνιτσεες θα παρατηρωωωωω.... σ'άγαπαω Θυμιουλα δωσε μου την θεση και παρτα μου ουλα...(τι να παρεις δηλαδη τα δυο μου αρχιδια εχω)...Αχχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χεσμένη την έχω την αγάπη σας, τη νεοεποχίτικη αγάπη του κώλου. Μου το παίζατε και φίλοι, Ιούδες, τερψίπρωκτες λουμπίνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ξεφτίλες, επιδειξίες, εφαψίες, συκοφάντες, λακέδες των ξανθοπολακικών λαμογιών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος που βρίσκομαι σε αργία, εξαιτίας των λαμογιών που κωλογλύφετε, προσκυνημένα ανθρωπάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Άντε πηγαίνετε να κυλιστείτε στη λάσπη με τις ανώμαλες γουρουνίτσες της Θύμιαινας μαζί με τον αρχιπροδότη Πολάκη, τη Φράγκου και το Παππατασούλη, λούγκρες του Ιούδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Ανώνυμος21 Μαρτίου 2017 - 1:19 π.μ.
   20 Χρονια ΑΡΓΙΤΗ θα κυβερνουΜε συνεχως 20 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ....ΤΣΕΡΟΣ....


   Κρίτων Ιακώβου Α21 Μαρτίου 2017 - 1:58 μ.μ.
   Είκοσι χρόνια θα κάνεις υποχρεωτικό γλυφομούνι στις λεσβίες γουρουνίτσες της Θύμισινας και θα σε μαστιγώνει η Φράγκου όταν τολμήσεις να σηκώσεις κεφάλι, το τσέρεις Τσέρο ;

   Διαγραφή
 12. Περιμένετε ψηφαλάκια από τις ελληνοποιήσεις των ισλαμολαθροαλλοδαπών για να κυβερνήσετε 20 χρόνια ; Είκοσι χρόνια καταναγκαστικά έργα θα κάνετε στο ξερονήσι "τρύπια καπότα". Το τσέρεις Τσέρο το νησί αυτό ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ή μήπως από τις παράνομες προσλήψεις στο Δημόσιο, πεσμένων στα τέσσερα αργόσχολων αργιτών ματάκηδων ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Νενέκε Τσέρο, η περίοδος χάριτος τελειώνει. Ο Θεός σου έδωσε πολλές ευκαιρίες για να μετανοήσεις. Εσύ όμως εμμένεις στις αντίθεες συριζαϊκές ιδεοληψίες, διότι έτσι νομίζεις ότι θα γαμάς απρόσκοπτα από τα κέρδη σου από τα χαφιεδόσημα ή ρουφιανόσημα ή ισλαμολαγνόσημα ή πουστοφιλόσημα ή κτηνοβατόσημα ή ανωμαλοσυριζόσημα. Τρομάρα σου, σε λίγο δε θα σου σηκώνεται ούτε με γερανό ούτε με είκοσι βιαγκρόπουλα. Οραματίζεσαι μια αμερικανοκατσαπλιάδικη Ελλάδα ισλαμοκρατούμενη και εξαθλιωμένη. Τίποτα από όσα φαντάζεσαι δεν θα γίνει. Έρχεται φοβερός παγκόσμιος πόλεμος και όλοι οι ΝουΔουλοΣυριζοναζί που κωλογλύφεις θα εγκαταλειφθούν στην οργή του Ελληνικού λαού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Εεενας χρονοσ περασε
  περασε και παει
  που με απογειωσες
  Αχχ να μην γινοτανε
  να με εκπαραθυρωνες
  και εγωω θα σου κανα
  οτι θα μου ζηταγες
  Εναας χρονος περασε
  που με καταξευτιλισες
  εφυγες Σπυριδουλα μου
  κι'εχασα το ματακι μου
  που μες την ζεστα το επαιρνα
  και γυριζω τωρα στα αγρια
  μερη με την Τεντα μου
  Ενας χρονοις περασε
  και θα ερθουν κι'αλοι πολοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]