ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑΠΡΩΤΑ !! Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και Σταύρος Μπένος ” Κάνουμε πάρτυ για την… πατρίδα”

 Κύριοι Βουλευτές,

Μη το χάσετε.

Ας απομαγνητοφωνίσουμε , ΑΚΡΙΒΩΣ ότι είπε ο κ. Μπένος, στο κατωτέρω βίντεο.  Στο βάθος όπως θα δείτε και όπως πονηρά αναφέρει για να καταλαβαίνει μόνον όποιος γνωρίζει: βιωσυμότητα, δηλαδή, δείτε κατωτέρω, ανεμογεννήτριες!!!!!  (δείτε κατωτέρω για βιωσιμότητα)

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης                

Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και Σταύρος Μπένος ” Κάνουμε πάρτυ για την… πατρίδα”

Ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα (σκέτο, πλήρης οικειότητα).
·      Βρίσκομαι, σας το λέω όπως το νοιώθω, σε ένα πέλαγος δημιουργίας, με όλεςτις ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Ε. Μ. : Θεός φυλάξοι τη χώρα;).
·      Εγώ κυρίες και κύριοι, αυτό το αίσθημα που σας περιγράφω (παίρνει κατάλληλο ύφος), το ένιωσα όταν ήμουν υπουργός πολιτισμού. Και ξέρετε γιατί;
·      Γιατί είδα ξεκάθαρα. Και έπαθα σοκ (ύφος κατάλληλο) ότι το σύστημα διαχείρισης των μνημείων μας ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ το τονίζει (Ε. Μ Κατά Αδώνιδα η ομιλία: Να μην έχει το κράτος τιιιίποτα). Δεν είναι δημόσιο
(Ε. Μ. Προφανώς εννοεί ώς δήμο τους «εκλεκτούς» καλεσμένους του)
·      Αυτό είναι το μήνυμα μου στο Διάζωμα  !!!!!
(Ε. Μ.: Διάζωμα, η οργάνωση που έστησε που πήρε στα μουλωκτά με έγκριση Μητσοτάκη και υπογραφή της υπουργού πολιτισμού, Δρχς 10,2 δις ή €30.000.000 για έργο με θέμα Εθνικές Οδοί και Αρχαία, €30.000.000. Ξέπερασε και τις Δραγώνα και  και Φραγκουδάκη για τα προγράμματα μουσμανοπαίδων. Δικά μου και τα θαυμαστικά)
·      Τα μνημεία να τα φέρουμε στο κέντρο της «αειφόρου και βιώσυμης ανάπτυξης»
(Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανακουστεί. Τί σχέση έχει ο φάντες, δηλαδή οι ανεμοηγεννήτριες, που όπως λένε οι κακές γλώσσες καίνε τα δάση μας, 1.000.000 στρέμματα φέρτος  με το ρετσινόλαδο δηλαδή τηναειφόρο ανάσπτυξη που σέβεται το περιβάλλον !!!!!!)
·      Και εδώ μιλάμε για διπλή βιωσυμόητα (άλλη «εξυπνάδα)
·      Και αξιοποιώντας εμείς οι Διαζωματικοί
(Ε. Μ.: συμπληρώνω με καμιά τριανταριά ίσως πάλιν εκαττομμύρια ευρώ δηλαδή  10,2 δις δραχμές, «σπουδαία μηχανή»)
·      ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ τα οποία λες και έγιναν για την (διαζωματική συμπληρώνω) πατρίδα μας, στις ολοκληρωνένες χωρικές επιδοτήσεις, έχουμε αφήσει (Ε. Μ: στα μουλωκτα σημειώνω)  το αποτύπωμα μας ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!!!!(Ε. Μ.: δικά μου πάλιν τα θαυμαστικά)
·      Είναι μια μεγάλη συμμαχία πια, που είναι το κράτος, οι περιφέρειες, οι δήμοι της χώρας, όλα τα ιδρύματα της χώρας, το τραπεζικό σύστημα
(Ε. Μ. Θυμίζει το όλοι μαζί οι πασοκζήδες, τα φάγαμε, του Πάγκαλου)
·      Ιδρύσαμε και έναν θεσμό ξέρετε. Τον θεσμό των εταιρικών μελών.
·      Τα περισσότερα εταιρικά μας μέλη (παρατηρηση Ε. Μ.: Σαν τους αναδόχουςαναδάσωσης του κ. Μητσοτάκη) είναι σήμερα εδώ. Στο καταστατικό μας όχι μόνον φυσικά πρόσωπα .
·      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
·      Ένα  πάρτυ κυρίεςκαι κύριοι για την πατρίδα (Ε. Μ. !!!!!)
·      Ένα πάρτυ για να φέρουμε τα μνημεία εκεί που τους αξίζει.
·      Ένα πάρτυ για να αλλάξουμε τη μοίρα αυτής της χώρας.
·      Ένα πάρτυ έτσι ώστε το αναπτυξιακό μοντέλλο να έχει στο κέντρο του τη βιωσιμότητα
(Ε.Μ. Τουτέστιν τι θέλει να πει ο ποιητής: Στόχος των βιώσιμων διαδικασιών είναι να επιτύχουν περισσότερη παραγωγή με μικρότερη δαπάνη πρώτης ύλης, γι’ αυτό η βιωσιμότητα αναφέρεται μαζί με την ανακύκλωση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τον βιοκλιματικό σχεδιασμό)
·      Ένα πάρτυ συνεργειών. Ένα πάρτυ συγκλίσεων.
·      Σας ευχαριστώ
loading...