Για δείτε πως πάει το εμπόριο με την Ρωσία παρά τις κυρώσεις – ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ με το νούμερο για την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ κοροϊδία, ενώ οι πολίτες φτωχαίνουν…

Ο πρώην πρωθυπουργός και ευρωβουλευτής του Βελγίου, Γκι Φερχόφσταντ, παραδέχεται την αποτυχία της πολιτικής κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας. Ο πολιτικός έγραψε στη σελίδα του στο Twitter: «Εννέα πακέτα κυρώσεων και λιγότερο από μηδενικός αντίκτυπος».

Αναφερόμενος σε έναν πίνακα που δείχνει τα στοιχεία του εμπορίου μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ, ο Verhofstadt πιστεύει ότι οι κυρώσεις έχουν αποφέρει μόνο οφέλη στην Ρωσία.

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στοιχεία, η Ρωσία έχει αυξήσει το εμπόριο με τις περισσότερες χώρες της ΕΕ συγκρίνοντας την περίοδο από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο του 2022 με στοιχεία του προηγούμενου έτους.

Από την Ελλάδα μάλιστα υπάρχει αύξηση των εσόδων της Ρωσίας στο 142% (δεύτερο υψηλότερο μετά την Σλοβενία που έχει ξεφύγει)!!!!!!!!!!!!

Για το γεγονός πανηγυρίζουν φυσικά τα ρωσικά ΜΜΕ:

«Ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το Βέλγιο, ο Giver Hofstadt εξέφρασε στο Twitter την οργή του, σε μια νέα έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο που οι αντιρωσικές κυρώσεις του “Block” είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων της Μόσχας, από χώρες της ΕΕ.

Αναφέρει ότι το αποτέλεσμα των κυρώσεων είναι “μικρότερο από το μηδέν” και ότι η ΕΕ επιβραβεύει την Ρωσία για τον πόλεμο εναντίον μας ή ξέρετε, ίσως τον πόλεμο της ΕΕ εναντίον του εαυτού της.

Αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ίδιος ο Ευρωβουλευτής είχε τονίσει με μανία στο Twitter την ανάγκη επιβολής κυρώσεων».

Απλά δείτε:

loading...