Δείτε 6 τρόπους που μπορούν να φέρουν καλή τύχη στο σπίτι σας!

 Και ποιός δεν θέλει να έχει την τύχη με το μέρος του; Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν “τεχνικές” για να προσελκύσουν την τύχη και να διώξουν…την κακή ενέργεια από το σπίτι ή και από το χώρο εργασίας τους.Δείτε λοιπόν παρακάτω κάποιους από τους τρόπους για να φέρετε καλή τύχη στο σπίτι σας!

Σύμφωνα με τη θεωρία του φένγκ σούι τα φρέσκα λουλούδια φέρνουν καλή τύχη. Αποφύγετε αυτά που έχουν αγκάθια γιατί σταματούν τη ροή του τσι.

2. Χρωματιστή πόρτα

Το χρώμα της πόρτας σας θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη. Σύμφωνα με το φενγκ σούι, οι πόρτες που βλέπουν στο Νότο πρέπει να βάφονται κόκκινες ή πορτοκαλί, εκείνες που βλέπουν στο Βορρά μπλε ή μαύρες, για εκείνες που βλέπουν στη Δύση είναι καλύτερο το γκρι ή το άσπρο και για εκείνες που βλέπουν την Ανατολή το καφέ ή το πράσινο.

3. Διάταξη των επίπλων

Πιστεύετε ότι όταν τοποθετούμε τα έπιπλα του γραφείου σε κυκλική διάταξη βοηθάμε τη ροή της ενέργειεας. Το ίδιο λένε και για το κρεβάτι όταν τοποθετείται διαγώνια προς την πόρτα του μπάνιου.

4. Πέταλο

Σε πολλούς πολιτισμούς πιστεύεται ότι ένα πέταλο πάνω από την πόρτα θα φέρει τύχη στο σπίτι. Ωστόσο δεν συμφωνούν στον τρόπο που πρέπει να κρεμιέται. Μερικοί λένε ότι όταν κοιτάζει προς τα πάνω εξασφαλίζει ότι η τύχη δεν θα ξεγλιστρήσει ενώ όταν κοιτάζει κάτω θα ρίξει τύχη σε όποιον διαβεί την πόρτα.

5. Ονειροπαγίδα

Οι Ιθαγενείς της Αμερικής πιστεύουν πως μία ονειοροπαγίδα στο υπνοδωμάτιο διώχνει τα κακά όνειρα.

6. Ένας καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι

Αυτό ακριβώς πρέπει να το αποφύγετε, όπως αναφέρει το tilestwra. Πιστεύεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση καθώς προσελκύει ανεπιθύμητη εξωγενή επιρροή σε έναν κατά τα άλλα υγιή γάμο.

loading...