Ελλάδα ‘17: Γερμανοί, στρατιωτικός νόμος και ο «κόπανος»!

Στις 17 Μαρτίου 2017, δημοσιεύτηκε στην έγκριτη ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, crash magazine online, με 13 μήνες καθυστέρηση ένα φαινομενικά, επίκαιρο  άρθρο με τίτλο, «Στρατιωτικός νόμος στην Ελλάδα»
- Νέα ύποπτα σενάρια από Αμερικανικό Ινστιτούτο. Ποιό Αμερικανικό Ινστιτούτο και κουραφέξαλα όταν η προσπάθεια των Γερμανών, να επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο στην Ελλάδα, είναι ήδη γνωστή από το 2011. Επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Α. Παπανδρέου αντιλήφθηκαν  ότι ο εν λόγω «κύριος» τους κάνει νερά, αφότου κατάλαβε τι σόϊ εγκλήματα διέπραξε, να υπογράψει δηλαδή μνημόνια με τοκογλύφους και να παραδώσει την χώρα αμαχητί στα κοράκια, με αποτέλεσμα να αλλάξουν σχέδια.

Eπί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, τους «δόθηκε» για πρώτη φορά η ευκαιρία  να δημιουργήσουν ανώμαλες καταστάσεις στην χώρα (όπως έκαναν λ.χ. αργότερα στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο 2014). Βρήκαν τον κατάλληλο για την υλοποίηση των σχεδίων τους, στο πρόσωπο Έλληνα, γνωστού λόγω του χαμηλού IQ που τον διακρίνει και της εμμονής του, ότι εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ από την CIA. Τον επιστράτευσαν και τον χρηματοδότησαν μέσω κύκλων, προσκείμενων στο Εβραϊκό λόμπυ της Βοστώνης. Η προσπάθεια τους όμως απέτυχε επειδή, συν τοις άλλοις, δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «το κακό όνειρο» (24.02.12) που έγινε και αιτία να μας ρίξουν την ιστοσελίδα.

Τον Μάιο 2013 έπεσαν  …. τυχαία στα χέρια μας, επίσημα έγγραφα του Γερμανικού Υπουργείου Αμύνης που αναφέρονταν σε στρατιωτικές εκθέσεις και σε μελέτες του Ινστιτούτου για πολιτική και θέματα ασφαλείας στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου, όπου περιγράφεται πώς σκοπεύει η Γερμανία να αντιδράσει σε περίπτωση που επαναστατήσει ο Ευρωπαϊκός Νότος και ειδικά η Ελλάδα. Την 12η Μαϊου 2013 δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «Γερμανία: Πνίξτε το σπόρο στο φύτρο του» αλλά δεν κουνήθηκε ούτε «φύλλο» στην Ελλάδα έως τώρα, ικανό να εμποδίσει τους Γερμανούς στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

Επίσημα σχέδια του Γερμανικού Υπ.Εξ αντικατοπτρίζονται επίσης στις δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές «ταξειδιωτικών» ντοκυμαντέρ που προβλήθηκαν το 2015 στα Γερμανικά κανάλια. Ήθελαν να προετοιμάσουν το κοινό τους, για τυχόν ανάκτηση της εδαφικής κυριαρχίας μέρους της νησιώτικης Ελλάδας, (επιδιώκουν μήπως να την κάνουν αποικία τους με τον ίδιο τρόπο όπως το Ηνωμένο βασίλειο υπενοικίασε το Χονγκ-Κόνγ;), δήθεν για να αποτραπεί ένας Ε.λληνοτουρκικός πόλεμος στο Αιγαίο. Η δημοσίευση (08.01.2016) του άρθρου,  « The deal ist, …. „παραχωρούνται“ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 έτη έναντι 156,45 δις € (χρέους)!», μπορεί μεν να σταμάτησε την προβολή  αυτών των ντοκυμαντέρ στα κανάλια τους αλλά δεν εμπόδισε το Βερολίνο να πλημμυρίσει τα νησιά μας με Γερμανούς στρατοχωροφύλακές της «FRONTEX».

Οι δημοσιεύσεις μας, «Συνταγές για στρατιωτικούς νόμους» (31.01.2016) και «ΠΡΟΣΟΧΗ, ποίοι σχεδιάζουν μακελειό» (07.02.2016) ενημερώνουν με απόλυτη σαφήνεια για τα σχέδια των Γερμανών, που ευρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την «εκτέλεσή» τους. Τους «λείπει» μόνο ο «κόπανος», ένας πολιτικός όπως ο Praynth Chan-ocha λ.χ.,  ο οποίος, με την βοήθεια των Γερμανών (μέσω της Friedrich-Νaumann -Stiftung)  επέβαλε τον Μάϊο του 2014 στην Ταϋλάνδη … «πολιτική» δικτατορία. Οι Γερμανοί δεν αφήνουν ποτέ κάτι στην τύχη, πόσο μάλλον τον «κόπανο» και την «έλευσή» του. Ακριβώς με την ίδια σπουδή, που φρόντισαν, τον Νοέμβριο του 2007, σε συνάντηση τους στα Σκόπια, να πάρει ο Αλέξης Τσίπρας το δαχτυλίδι της διαδοχής στο ΣΥΡΙΖΑ από τον Α. Αλαβάνο, μερίμνησαν και το 2016 προκειμένου να αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα ηνία στο κόμμα της ΝΔ. Οι συζητήσεις της Καγκελαρίας με την οικογένεια Μητσοτάκη άρχισαν ήδη από το 2013. (Δημοσίευση, 20.06 2013).

Η χώρα είναι υπό Γερμανική κατοχή. Η Ελλάδα οδηγείται συνειδητά στον εδαφικό διαμελισμό της και κανείς άλλος, πλήν του Έλληνα πατριώτη δεν πρόκειται να αντισταθεί στον εισβολέα. Ας κάνουμε το καθήκον μας λοιπόν.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Νέα Φιλική Εταιρεία.


ΥΓ.: Αφιερωμένο στην μνήμη των 200 αμάχων, κατοίκων των Άνω και Κάτω Κερδυλίων/Σερρών που εκτελέστηκαν στις 17 Οκτωβρίου 1941 από άντρες της Γερμανικής Βέρμαχτ. Είθε οι σημερινοί 1.192 Γενοκτόνοι των Ελλήνων υπό τον Γερμανό Υπ. tων Οικονομικών Wofgang Schäuble να μην μείνουν ατιμώρητοι όπως οι Γερμανοί λοχαγοί της Βέρμαχτ, Wendler  και Schreiner, που είχαν το γενικό πρόσταγμα στη «σφαγή των Κερδυλίων».

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]