Αρτέμης Σώρρας: Πάει για εκλογές, τον ψάχνει ο εισαγγελέας

Αποκαλυπτικό το καταστατικό της εταιρείας «Ελλήνων Συνέλευσις» που φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ» - Προβλέπεται ότι δεν φέρει καμιά ευθύνη γιατί... δεν έχει κανένα δόλο!

O πρόεδρος είναι ο «Απόλυτος Αρχων» που πρέπει να βεβαιώσει την ελληνική του ταυτότητα με εξέταση DNA, η εταιρεία αποκαλείται «Κύτταρο», ενώ αν και έχει κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ υποστηρίζει ότι διαχειρίζεται σχεδόν 3 τρισ. δολάρια.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο μιας cult ταινίας, επιστημονικής φαντασίας ή κωμωδίας. Είναι όμως το καταστατικό της Ελλήνων Συνέλευσις του… δισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα. Και όπως φαίνεται, από το ρεύμα που έχει τον τελευταίο καιρό η υπόθεση δεν έχει καθόλου πλάκα.
Το εν λόγω καταστατικό σύστασης της Αστικής Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΣΥ - Ελλήνων Συνέλευσις, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», υπεγράφη στις 18 Νοεμβρίου 2014 από τους συμβαλλόμενους Αρτέμη Σώρρα (πρόεδρος), την Κύπρια συνεργάτιδά του Βίκυ Χαραλάμπους (διευθύνουσα σύμβουλος) που τον συνοδεύει παντού, και τους λιγότερο γνωστούς Ιωάννη Αλεξάντερ (ταμίας), Κωνσταντίνο Ανδρουλιδάκη (εκτελεστικό μέλος) και Βασίλη Θεοδωρόπουλο (εκτελεστικό μέλος). Η εταιρεία συστάθηκε, όπως λένε, με σκοπό να σώσει τους Ελληνες από την τρόικα και τα μνημόνια πληρώνοντας όλα τα χρέη τους μέχρι του ποσού των 600 δισ. από τα συνολικά 3 τρισ. δολάρια που ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι εισέπραξε από την Αμερική. Αντί όμως το κεφάλαιο της εταιρείας να ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια, όπως θα περίμενε κάποιος, αγγίζει μόλις τα 1.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι πέντε εταίροι πλήρωσαν από 200 ευρώ και δημιούργησαν την «Ελλήνων Συνέλευσις» που θα σπάσει... τα δεσμά των μνημονίων.

Στο καταστατικό, λοιπόν, ο πρόεδρος της εταιρείας, δηλαδή ο Αρτέμης Σώρρας, είναι ο «Απόλυτος Αρχων», που εκλέγεται από την τριμερή επιτροπή, και μάλιστα χωρίς θητεία. Το μόνο που όφειλε ήταν να αποδείξει την ελληνική του ταυτότητα. «Ο πρόεδρος υποχρεωτικώς θα πρέπει να φέρει τη πραγματική του ελληνική ταυτότητα, η οποία μπορεί μόνον να καταχωρηθεί ως αδιαμφισβήτητα αυθεντική ελληνική βάσει του αίματος και DNA», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Και προφανώς ο εκ Πάτρας ορμώμενος Αρτέμης Σώρρας απέδειξε την ελληνική του ταυτότητα σε κάποιο μικροβιολογικό εργαστήριο δίνοντας το αίμα του για εξέταση!

Οι υπογραφές των μελών που συγκρότησαν το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της «Ελλήνων Συνέλευσις»

Σε περίπτωση πολέμουΣτο καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις» περιγράφεται αναλυτικά και πώς θα αντιμετωπιστεί ενδεχόμενο τραγικό γεγονός για τη χώρα ή τον ίδιο τον πρόεδρο. Σε περίπτωση πολέμου ή άλλης ανεξέλεγκτης συγκυρίας (πέραν των ανθρωπίνων δυνατοτήτων), η προεδρική θητεία παρατείνεται ως τη λήξη του. Εάν ο πρόεδρος δεν δύναται να συνεχίσει ή αντικατασταθεί λόγω απόρριψης, παραίτησης, θανάτου, διανοητικής ικανότητας ή απομάκρυνσης από το δικαστήριο, τότε αναλαμβάνει νέος πρόεδρος, ο οποίος υποχρεούται να συνεχίσει να ενεργεί με τις ίδιες αξίες, τους περιορισμούς και όλες τις αρμοδιότητες που καλύπτονται με το καταστατικό. Οπως διευκρινίζεται στο καταστατικό, «ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να είναι είτε φυσικό πρόσωπο με ελληνική/κυπριακή ιθαγένεια (εξ αίματος και DNA) που όχι μόνο θα είναι ελληνικά ομιλών, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος που μόνο θα σκέφτεται, θα σχεδιάζει, έχει πρόθεση και θα δημιουργεί στοχευμένη στρατηγική για να εξασφαλίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και του Ελληνισμού στο παγκόσμιο επίπεδο».
Το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο της εταιρείας είναι η 13μελής Κεντρική Επιτροπή, που αποκαλείται «Κύτταρο». Ακόμη, η εταιρεία δέχεται την εγγραφή νέων τακτικών μελών-εταίρων, αλλά εφόσον είναι «μόνο αυτόχθονες Ελληνες και όχι πολιτογραφημένοι», ενώ το ποσό που θα καταβάλλουν για την εγγραφή τους θα καθοριστεί από τη γενική συνέλευση μετά από εισήγηση του προέδρου. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μπορεί να ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση, να διοικεί και να λαμβάνει αποφάσεις κατόπιν διαβουλεύσεως, να διαχειρίζεται κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία. Τα έσοδα προέρχονται, μεταξύ άλλων, από δωρεές ή επιχορηγήσεις των εταίρων, εθνικές και ευρωπαϊκές, ενώ «μπορεί να δομηθεί χρηματοδότηση δεσμεύοντας περιουσία μελών που δύνανται να προσφέρουν χαρτοφυλάκιο με προσωπικές εγγυήσεις». Η οικονομική επιτροπή έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε χρηματοκιβώτιο που είτε ανήκει στην εταιρεία ή και θα διαχειρίζεται.


«Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημία»


Και αν από τις πράξεις του Αρτέμη Σώρρα και της «Ελλήνων Συνέλευσις» κάποιος υποστεί ζημία ή και καταστραφεί; Ούτε γάτα ούτε ζημιά, εφόσον δεν υπήρχε... δόλος. «Η επιτροπή και ο πρόεδρος, ενεργώντας στα πλαίσια του παρόντος, στην πραγματικότητα δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από μια λάθος απόφαση που έγινε καλόπιστα. Ωστόσο, η επιτροπή θα ευθύνεται εάν υπάρξει αποτυχία ως προϊόν δόλου ή/και εκούσιας παράβασης καθήκοντος ή/και δεν ενεργεί με καλή πίστη, ενώ ενεργεί υπό την εξουσία αυτού του καταστατικού και της ευθύνης της αρμοδιότητάς της». Στο άρθρο 20, δε, γίνεται σαφές ότι «τα μέλη της εταιρείας δεν μπορούν να εγείρουν κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου αγωγή αποζημίωσης (λόγω ζημιών ή δαπανών) των εισφορών τους αν προηγούμενα δεν κινήσουν τη διαδικασία παύσης αυτών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις», ενώ στο άρθρο 21 σημειώνεται ότι «σε καμία περίπτωση η εταιρεία δεν ευθύνεται με την περιουσία της έναντι των ατομικών δανειστών των μελών της». Ακόμη κι αν κάποιο μέλος καταγγείλει τα υπόλοιπα, η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της. «Η εταιρεία δεν λύεται σε περίπτωση καταγγελίας της από ένα ή περισσότερα μέλη της, αλλά συνεχίζεται μεταξύ των λοιπών. Το μέλος που κατήγγειλε την εταιρεία αποχωρεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 14,4», σημειώνεται στο άρθρο 18.
Τι θα κάνει ο Σώρρας αν... κυβερνήσει


Το καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις» θυμίζει πρόγραμμα πολιτικού κόμματος που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών. Εξάλλου μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας, όταν πρωτοβγήκε στη δημοσιότητα, να δήλωνε ότι στόχος του είναι μόνο η αποπληρωμή του χρέους, σήμερα όμως λέει ανοιχτά ότι θα κατέβει στις εκλογές. Σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις», το 2014, στους σκοπούς της είναι η πλήρης κατάργηση των έμμεσων φόρων, π.χ. ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, και η σημαντική μείωση των υπόλοιπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτούς των ειδών πολυτελείας, αλλά και η παροχή από το κράτος προς τους πολίτες δωρεάν υγείας, και μάλιστα υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, κατατίθενται προτάσεις για αλλαγές στο πολιτικό και το τραπεζικό σύστημα, όπως ο περιορισμός της βουλευτικής θητείας σε δύο τετραετίες και η επιλογή υπουργών αμιγώς εξωκοινοβουλευτικών, αλλά και «η αντικατάσταση της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος με μία αμιγώς ελληνικής ιδιοκτησίας».


Ο «τρισεκατομμυριούχος» με ετήσιο εισόδημα 20.000 ευρώ


Οι αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική κατάσταση του Αρτέμη Σώρρα μπορεί να πέφτουν βροχή, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να επιμένει ότι έχει... 3 τρισ. δολάρια, να υβρίζει και να απειλεί όσους υποστηρίζουν το αντίθετο. Οχι μόνο εκείνους, αλλά και τις γυναίκες τους. Τι κι αν το «ΘΕΜΑ» αποκάλυψε το χρέος του 12.000 ευρώ προς την Εφορία από παλαιότερη επιχειρηματική του κίνηση, τη φορολογική του δήλωση των μόλις 20.000 ευρώ ετησίως, αλλά και ότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια πούλαγε φουσκωτά παιχνίδια και συνεργαζόταν με παιδότοπους;

Ο 50χρονος Πατρινός αμφισβητεί τη φορολογική του δήλωση λέγοντας ότι δεν φέρει την υπογραφή του - μολονότι οι δηλώσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Διαψεύδει ότι χρωστάει στην Εφορία και ζητά να του δείξουν έγγραφα με τα χρέη του. Απαντά ότι δεν έχει καμία σημασία αν πούλαγε φουσκωτά παιχνίδια ή αν... τρώει τυρόπιτες, καθώς η ουσία είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει τα «Παγκόσμια Ταμεία» και τα τρισεκατομμύρια δολάρια. Απαρνείται ακόμη και τον πρώην στενό του συνεργάτη Λαμπράκη, που είχε πει ότι ο Σώρρας δημιούργησε την αμύθητη περιουσία του από τον Μπαράκ Ομπάμα πουλώντας διαστημική τεχνολογία που ήταν γνωστή στους αρχαίους Ελληνες. Υποστηρίζει δε ότι δεν υπάρχει βίντεο γι’ αυτό, ενώ στην πραγματικότητα όχι μόνο υπάρχει το σχετικό απόσπασμα, αλλά έχει γίνει και viral στο YouTube. «Ψεύτες και καθάρματα» θεωρούνται όσοι τον καταγγέλλουν.

Ακόμη και ο πεθερός του, που τον κατηγόρησε ότι δεν του απέδωσε ποτέ τα χρήματα που εισέπραξε για λογαριασμό του από πώληση αυτοκινήτου. Μέχρι και ο πρώην συνέταιρός του και κολλητός του φίλος στην Πάτρα. «Κατακάθια» χαρακτηρίζει και όσους δημοσιεύουν την απάντηση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών προς το αντίστοιχο ελληνικό το 2013, που θεωρεί τα ομόλογα προϊόν απάτης και συστήνει να ενημερωθούν οι διωκτικές αρχές. Για κάποιους είναι βέβαιο ότι, αν σφίξει ο κλοιός της Δικαιοσύνης γύρω από τον Σώρρα, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα διαψεύσει ότι τον λένε... Αρτέμη.


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

166 σχόλια :

 1. Ελα Παύλο-Πατεράκη , σκάσε μύτη να μας ζαλίσεις τους γεννητικούς αδένες. Ο μπαμπάς τι κάνει;;; Φοράει το σταυρουδάκι του ακόμα;; Πες του να το βγάλει για να μυην καρφώνεται μιας καί το παίζει δωδεκασκατιάρης....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΒΡΑΙΕ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ Η ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΙΣ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ...

   ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ 12ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΑΣ ΜΩΡΕ??

   ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ 12ΘΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..

   ΑΚΟΜΗ ΜΩΡΕ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ??

   ΜΕΤΑ ΝΤΡΟΠΗ....

   ΝΑ ΛΕΤΕ 12 ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΚΑΖΑΡΙΑ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΑΣ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ....

   ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ...

   ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

   ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΣΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...

   ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

   ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.....

   Διαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ..

   https://www.youtube.com/watch?v=JnCUA5lPJN4&feature=share

   Διαγραφή
  4. ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????

   Διαγραφή
  5. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,Η ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ Η ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ???

   Διαγραφή
  6. ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!!
   ΚΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΡΜΑ!!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!

   Διαγραφή
  7. ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  8. ΑΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ.........
   ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ SWIFT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ??????????????????????
   ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ!
   ΤΟΛΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΠΑΚΙΣΤΟΓΥΦΤΑ?ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

   Διαγραφή
  9. ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  10. ΑΜΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΕ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣ!ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

   Διαγραφή
  11. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  12. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Artemis Sorras :---------
   ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ;ΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.......ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

   Διαγραφή
  13. Ρε μαλάκα ΠΑΝΟ γιατί λες άλλα λόγια να αγαπιώμαστε ρε μούφα δωδεκασκατιάρη;; Η μάνα σου δεν είναι στην εκκλησία με τον πατέρα σου τον Παύλο που φοράει νυφικό και σταυρό;;; Η μήπως θέλεις να πούμε και για την Βίκυ που την κάνατε μέχρι μπογιατζού για κονόμα στα γραφεία του Ψώρρα;; Διάλεξε.. ή είσαι ψεύτης καί τα μασάς του ψώρρα ή είσαι μαλάκας καί δουλεύεις τζάμπα με κανα δεκάρικο για μπομπότα.... Α! Καί άσε τα περί "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" που πουλάς μούρη... ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ..σώζων εαυτόν σωθήτω.... Νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου να γιορτάζετε οικογενειακώς καί τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ... ... Χα χα χα χα!!! Γειά σου Πανούλη....

   Διαγραφή
  14. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ,ΠΟΥ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΒΡΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ...

   ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ,ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...

   ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 400 ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ...

   ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΙΟ ΥΓΕΙΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

   Διαγραφή
 2. Αν δεν μας φέρει βεβαίωση από τον Ιπποκράτη πως είναι γνήσιος απόγονός του δεν πιστεύουμε τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αυτόν στη Θεσσαλονίκη τον πέταξαν τον πατσά στη μάπα ρε, το σούριελο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ...

   Διαγραφή
  2. ΑΓΩΓΕΣ?????? 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!

   Διαγραφή
  3. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  4. ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
   ΡΗΝΟΟΟΟΟΣΣ
   ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΖΟΥΜΠΑ,4 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!

   Διαγραφή
  5. ΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΗΝΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ...

   ΒΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ???

   Διαγραφή
  6. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ?
   ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ!

   Διαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχα
   πολυ καλο

   Διαγραφή
  8. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ,ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...!!!!

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  9. ΑΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ.........
   ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ SWIFT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ??????????????????????
   ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ!
   ΤΟΛΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΠΑΚΙΣΤΟΓΥΦΤΑ?ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

   Διαγραφή
  10. ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  11. ΑΜΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΕ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣ!ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

   Διαγραφή
  12. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  13. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Artemis Sorras :---------
   ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ;ΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.......ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

   Διαγραφή
  14. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2.850.000.ΟΟΟ
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100.000.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
   ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ!
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------
   Η απόφαση αναφέρει ΣΑΦΩΣ ότι ο Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δις Αμερικανικού δημοσίου. Μόνο αν κάποιος δεν διαβάσει ο ίδιος την απόφαση μπορεί να πιστέψει αυτό το άθλιο επιχείρημα. Και σε αυτούς απευθύνεται… Εξάλλου πώς θα μπορούσε

   Διαγραφή
 6. τι έχει πάθει ο Πατεράκης και απειλή όλους τους Έλληνες ; φοβάται την αλήθεια ; τι θέλει να κρύψει άραγες ; δεν καταλαβαίνει ότι είναι απελπιστικά μόνος του, θέλει να φυμώσει την ελεύθερη δημοσιογραφία, σε μία δημοκρατική χώρα ; εάν έχει διαφορετική άποψη από αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ τότε με στοιχεία και αποδείξεις να τα δημοσιεύσει, οι απειλές και λέει δεν φοβίζουν κανέναν, οι Έλληνες έχεουν μάθει να αγωνίζονται να πολεμούν καινα μην φοβούνται ........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  αποκαλύψεις χθές από την εφημερίδα ''Real news'' που γράφει μόνο αλήθειες. Πρωην μέλος της οεγάνωσης των Ε.ΣΥ. αποκαλύπτει τις τελετές και στοιχεία στον εισαγγελέα που διενεργεί την έρευνα...................

  Ο πολέμαρχος Σώρρας και ο κραταιός άρχοντας του φωτος.
  Καταγγελίες = φωτιά για τον επικεφαλής της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις από πρώην μέλος, που οι ανακριτικές Αρχές χαρακτηρίζουν ως τον πιο σημαντικό μάρτυρα στην υπόθεση. Τι λέει στη ''R'' για τις μεταμεσονύχτιες τελετές και τις απειλές που δέχθηκε.................
  τις ακραίες και επικύνδυνες καταστάσεις που βίωσαν ο ίδιος και η σύζυγός του Κατερίνα για όσο καιρό έμειναν στην οργάνωση Ελλήνων Συνέλευσις του Σώρρα περιγράφει μιλώντας στη Reainews ένα πρώην μέλος ο Σωτήρης Χρήστου. Οι μεταμεσονύχτιες επικλήσεις, κυρίως σε αρχαιολογικούς χώρους στον κραταιό άρχοντα του φωτός ο όρκος του πολεμιστή που δίνουν τα μέλη, το νερό που πίνουν για να σφαραγίσουν τον όρκο και να κλειδωθούν ως πολεμιστές οι οποίοι οφείλουν να υπηρετούν το σχέδιο του πολέμαρχου, τρόμαξαν το ζευγάρι..............................
  Και όταν άρχισαν να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το όλο εγχείρημα, βρέθηκαν στο στόχαστρο απειλών όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και το ανήλικο παιδί τοους. Μάλιστα, από τα e-mails που αποκαλύπτει η ''R'' μεταξύ αυτών που τους απειλούσαν ήταν οι Γ.Β. και Σ.Β. δύο εκ των τριών ατόμων με τα οποία φαίνεται να συνομίλησε το βράδυ της δολοφονίας της αδικοχαμένης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα ο φερόμενος ως δράστης Χρήστος Μπαλαντίνας..................
  Και οι δύο φέρονται να είναι φανατικοί υποστηρικτές του Σώρρα και μάλιστα δεν διστάζουν να επιτίθενται στο διαδίκτυο σε όποιον γράφει κάτι εναντίον του ιδρυτή της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις [email protected]@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ο Σ, Χρήστου μιλά και για τα περίφημα ομόλογα των 600 δις που ο Σώρρας ισχυρίζεται ότι διαχειρίζεται και τα προσφέρει προς όφελος της Ελλάδας. Όπως λέει, πρόκειται για προιόντα και κατασκευάσματα άλλων διεθνών κυκλωμάτων.................
  Όλα αυτά το ζευγάρι τα κατήγγειλε στην Αστυνομία πριν από περίπου δύο χρόνια, λίγο μετά την αποχώρησή του από την οργάνωση. Τότε, βέβαια, οι περισσότεροι θεωρούσαν τον Σώρρα και τα καμώματά του ως μια τουλάχιστον κωμική ιστορία, ίσως ανάξια για να ασχοληθεί σοβαρά κάποιος με αυτή..................................
  Μετά, όμως, τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με αφορμή τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία, η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή και ο Σ. Χρήστου αποφάσισε να καταφύγει και στη Δικαιοσύνη.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Real news κυριακάτικη, αποκάλυψη Βόμβα, ΧΘΕΣ.

   Η κατάθεσή του στην εισαγγελία που διενεργεί την έρευνα για τον Σώρρα και των συνεργατών του, (πρωτοπαλήκαρα), έχει μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελέας και συνεκτιμάται με τα υπόλοιπα στοιχεία που προσκόμισαν μάρτυρες, όπως ο Λευτέρης Ρήνος, ο Θέμης Σοφός,
   κτλ.....................
   Ο Σ. Χρήστου αποκαλύπτει στην ''R'' τα όσα περιέγραψε μερικώς στην κατάθεσή του.

   Ο όρκος στην ταβέρνα.

   Ο Σ. Χρήστου και η σύζυγός του γνώρισαν τον Σώρρα μέσα από τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Έτυχε στην πρώτη ομιλία που βρεθήκαμε (χωρίς την παρουσία του Σώρρα), σε ένα ταβερνάκι κάπου στο Βοτανικό, να πραγματοποιηθεί και ορκωμοσία στο τέλος της ομιλίας. Χωρίς να το σκεφτούμε, λάβαμε και εμείς μέρος σε αυτή. Μάλιστα ήπιαμε και το νερό του όρκου, μετά το πέρας της τελετής της ορκωμοσίας. Το νερο αυτό υποτίθεται ότι σφραγίζει τον όρκο, δηλαδή κλειδώνει ως πολεμιστή να υπηρετείς το σχέδιο του πολέμαρχου, που απ' 'οτι καταλάβαμε μετά, εμμέσως πλην σαφώς ήταν ο Σώρρας. Αυτό έγινε στις 24/3/2015. Η επόμενη επαφή ήταν σε ομιλία του Σώρρα στη Λαμία, στο πνευματικό κέντρο της πόλης, στις 4 Απριλίου του 2015, που είδαμε και τον ίδιο από κοντά για πρώτη φορά..................
   Σε επαφή μας με ένα από τα πρωτο παλίκαρά του, τον Γ.Κ. με τον οποίο μιλήσαμε στη συνάντηση αυτή, όπου βρισκόταν και ο ίδιος ως ομιλητής, κανονίσαμε να πραγματοποιήσουμε ομιλία - ενημέρωση και στον τόπο μας. Η ομιλία έγινε στις 2/5/2015, που φιλοξενήσαμε και στο σπίτι μας τον ίδιο τον Γ.Κ. ο οποίος μας παρότρυνε να ανοίξουμε γραφείο Ελλήνων Συνέλευση. Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες ανοίγματος της ΕΣΥ Κορωνείας. Για να μπορέσουμε να ανοίξουμε το γραφείο, έπρεπε να ορκίσουμε άλλα τέσσερα μέλη, όπως ορίζει το καταστατικό (το γραφείο ανοίγει εξ ολοκλήρου με έξοδα των μελών). Το καταστατικό ορίζει πως για να γίνεις διοικητικό μέλος, πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, κλπ θα πρέπει να έχεις πάρει τον όρκο του πολεμιστή. Έτσι αφού με τη σειρά μας πείσαμε με αυτές τις ανοησίες τρία άτομα από το χωριό, με δικά μας έξοδα τους μεταφέραμε τον Μάιο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Καματερό, όπου γίνονταν τα εγκαίνια της τοπικής ΕΣΥ. Εκεί, λοιπόν, έγινε και η αρχή της αμφισβήτησης της προσωπικότητας του Σώρρα. Παρουσία μου, και όλων των μελών της κεντρικής οργάνωσης είδαμε για πρώτη φορά έναν αρχιεπίσκοπο με το όνομα Ρωμανιάς ρασοφόρο που μαζί του είχε και άλλους ρασοφόρους, οι οποιοι παρουσιάστηκαν στα εγκαίνια με μια jaguar. Αυτό το χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα, πήγε περίπατο. Μας παρουσίασε, λοιπόν τον αρχιεπίσκοπο, ως έναν από τους ανθρώπους της εκκλησίας με ελληνικό μυαλό, ο οποίος θέλει να βοηθήσει κι αυτός με τη σειρά του την Ελλάδα. Η κατάσταση ήταν τραγική και χειροτερο θέατρο δεν έχουμε παρακολουθήσει ............

   Διαγραφή
  2. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  3. και παλι μπραβο στο ρηνο!!!
   παλικαρος

   Διαγραφή
  4. ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
   12ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ

   Διαγραφή
  5. ΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΗΝΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ...

   ΒΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ???

   Διαγραφή
  6. κι'εσυ δηλωνεις τρισεκατομυριουχος και σε ξερουν οσοι τους χρωστας!!!

   Διαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!

   Διαγραφή
  8. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ?
   ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  9. ΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ...!!!

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  10. αντιλαβου αντιλαβου
   ετοιμασε τη βαλιτσα για τον κορυδαλλο.....αντιλαβου?

   Διαγραφή
  11. ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  12. ΑΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ.........
   ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ SWIFT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ??????????????????????
   ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ!
   ΤΟΛΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΠΑΚΙΣΤΟΓΥΦΤΑ?ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

   Διαγραφή
  13. ΑΜΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΕ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣ!ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

   Διαγραφή
  14. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  15. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Artemis Sorras :---------
   ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ;ΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.......ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

   Διαγραφή
  16. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  17. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2.850.000.ΟΟΟ
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100.000.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
   ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ!
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------
   Η απόφαση αναφέρει ΣΑΦΩΣ ότι ο Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δις Αμερικανικού δημοσίου. Μόνο αν κάποιος δεν διαβάσει ο ίδιος την απόφαση μπορεί να πιστέψει αυτό το άθλιο επιχείρημα. Και σε αυτούς απευθύνεται… Εξάλλου πώς θα μπορούσε

   Διαγραφή
 8. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Real news κυριακάτικη, αποκάλυψη Βόμβα, ΧΘΕΣ.


  Η επόμενη συνάντηση του Σ.Χρήστου με την συζυγό του με τον Σώρρα, λίγο πριν πάρουν τη σφραγίδα για το άνοιγμα του γραφείου, όπως λέει ο ίδιος ήταν απογοητευτική ......

  Εκεί σταμάτησαν κάθε ενέργεια για την έναρξη του γραφείου, καθώς έμαθαν την όλη διαδικασία των επικλήσεων .......................

  Οι επικλήσεις που θα πραγματοποιούνταν ήταν ακριβώς 144 και θα γίνονταν κάθε βράδυ στις 00:01 μετά τα μεσάνυκτα από κάθε μέλος στον τόπο που βρίσκεται ή αναλόγως εάν έδινε εντολή ο πολέμαρχος σε καποιον αρχαιολογικό χώρο. Το ότι απευθύνονταν προς τον κραταιό άρχοντα του φωτός μέσα στα μεσάνυκτα ήταν αμφιλεγόμενο από μόνο του.........
  Μετά από αυτό αρχίσαμε να κάνουμε έρευνα, πρωτίστως για το θέμα των επικλήσεων και κατόπιν για όλες τις διασυνδέσεις του Σώρρα και γενικά όλης της οργάνωσης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και αφού ανακοινώσαμε μέσω Facebook την επικινδυνότητα των επικλήσεων, δεχθήκαμε απειλές από συγκεκριμένους οπαδούς, όπως από τον Γ.Β. και τον Σ.Β. τους δύο δηλαδή εκ των τριών με τους οποίους μίλησε το βράδυ της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου ο δολοφόνος .............................
  Οι περισσότεροι από τους οπαδούς προχώρησαν σε υβριστικά σχόλια και απειλές του τύπου ''λίγες είναι οι ημέρες σας προδότες, μασόνοι, πράκτορες, ανθέλληνες, πρόβατα, ζώα, κλπ''.
  Από την έρευνα που έκανε το ζευγάρι ανακάλυψε ότι οι τελετές και οι επικλήσεις δεν ήταν εφεύρημα του Σώρρα. Για τις επικλήσεις βρήκαμε ότι την ίδια ημέρα, ημερομηνία 2 Ιουνίου 2015, τις ξεκίνησε ως παγκόσμια ημέρα επικλήσεων η αποκρυφιστική οργάνωση Lucis Trust..............
  Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να καταλάβει το τι πρεσβεύει η εωσφορική αποκρυφιστική οργάνωση Lucis Trust..............
  Τη νέα εποχή και την προετοιμασία για μια πλανητική πανθρησκεία ..............
  Εκτός από τις επικλήσεις η έρευνα μας προχώρησε και στα οικονομικά εργαλεία. Και εκεί διαπιστώσαμε ότι άλλα προέρχονταν από πλαστογραφίες άλλα ήταν παραποιημένα και άλλα ήταν προιόντα και κατασκευάσματα άλλων διεθνών κυκλωμάτων, όπως και τα ψευδοκαταπιστεύματα Α-Ω station, από διεθνή σπείρα εγκληματιών, όπως οι Red Dragon Family, ο Neel Keenan - Edy Seno, ο Vladimir Kobzar, μιας και υπάρχουν και φωτογραφίες του Σώρρα μαζί τους .....................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!

   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  2. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΡΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.....ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΕΒΑΖΕ" ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ

   Διαγραφή
  3. 4-5 κακουργηματα στη πλατη ο παλιοσαμπρελας ο αυγοποδαρος

   Διαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  5. ευελπιδων κορυδαλλος......αντιλαβου?

   Διαγραφή
  6. ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  7. ΑΜΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΕ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣ!ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

   Διαγραφή
  8. ΜΟΓΓΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ,ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ,ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΕΡΠΕΤΑ..

   ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ??

   """"ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...!!***

   Διαγραφή
  9. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
   ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ
   ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  10. ΠΙΤΣΙ ΚΟΚΟ
   ΠΙΤΣΙ ΚΟΚΟ
   ΚΟΚΟ ΠΙΤΣΙ
   ΚΟΚΟ ΠΙΤΣΙ
   ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΒΛΑΞ ΒΛΑΞ ΒΛΑΞ

   ΠΙΣΣΑ ant ΠΟΥΠΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  11. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΟΥΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΑ
   ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΩ@ΑΡΑΚΙ
   ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ

   Διαγραφή
  12. ΑΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ.........
   ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ SWIFT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ??????????????????????
   ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ!
   ΤΟΛΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΠΑΚΙΣΤΟΓΥΦΤΑ?ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

   Διαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΩΡΙΣ Η ΣΤΟΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 1ΟΟ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??

   ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΚΕΙ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΛOΤΑΚΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕI ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣKΕΔΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ....

   ΟΛΕ ΟΛΕ...!!!!

   Διαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ..............................
   ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 600 ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΜΑ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
   ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.....ΟΤΑΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ!

   Διαγραφή
  15. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΟΡΦΙΑ ΓΛΟΥΤΣ ΓΛΟΥΤΣ

   Διαγραφή
  16. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  17. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Artemis Sorras :---------
   ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ;ΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.......ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

   Διαγραφή
  18. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  19. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2.850.000.ΟΟΟ
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100.000.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
   ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ!
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------
   Η απόφαση αναφέρει ΣΑΦΩΣ ότι ο Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δις Αμερικανικού δημοσίου. Μόνο αν κάποιος δεν διαβάσει ο ίδιος την απόφαση μπορεί να πιστέψει αυτό το άθλιο επιχείρημα. Και σε αυτούς απευθύνεται… Εξάλλου πώς θα μπορούσε

   Διαγραφή
 9. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΤΟ ΜΠΕΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΡΡΑΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝΑ
  ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΟΟΥΝ
  ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ
  ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΛΑΘΩ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ Η ΚΛΟΥΒΑ ΘΑ ΤΑΨΗΣΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας παρακολουθω καιρο και εχω ξεχωρισει μια σοφια και μια μεγαλοπρεπεια στον αστειρευτο λογο σας που μονο σε μεγαλους φιλολογους και φιλοσοφους παρατηρει κανεις που πρεπει να ειστε τελειοφοιτος του πανεπιστημιου της Οξπορδης,με αυτη την ανεση λογου που σας διακρινει..!

   Ειμαι εκδοτης και θα ηθελα να συνεργαστουμε αν βεβαιως κι'εσεις συμφωνησετε να περασουμε σε ενα τυπικο συμβολαιο για να εχουμε αποκλειστικοτητα στην μοναδικη αυτη λογοτεχνια σας...

   Μου εχει μιλησει ο Καζακης για σας σε μια συναντηση που ειχαμε στη στοα,για την κουκουλα και τη μολοτωφ, ομως δεν με πειραζει,κι'εγω Ελληνας δεν ειμαι..

   Ενα θελω απο εσας,να μου πειτε αν δεχεστε και συγνωμη για την εφνιδιαστικη αυτη αναφορα μου και περιμενω με αγωνια απαντηση σας..
   Ευχαριστω...

   ΥΓ
   Ξαχασα να αναφερθω στην γνωριμια μου με τον Καζακη,ειχαμε βρεθει σε ενα πανελ και τον λυπηθηκα τον ανθρωπο οταν τελειωσε,ειχε τασεις αυτοκτονιας,τον πηρα σε ενα μπαρακι και μου εξομολογηθηκε οτι ειναι προσφυγας απο Βορεια Κορεα και το πραγματικο του ονομα ειναι Κλα-νια-ρι με ορκισε ομως μη το πω πουθενα,Δειτε στο βιντεο τι μαρτυριο περασε ο ανθρωπος...

   http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   Διαγραφή
  2. ΠΙΤΣΙ ΚΟΚΟ
   ΠΙΤΣΙ ΚΟΚΟ
   ΚΟΚΟ ΠΙΤΣΙ
   ΚΟΚΟ ΠΙΤΣΙ
   ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΒΛΑΞ ΒΛΑΞ ΒΛΑΞ

   ΠΙΣΣΑ ant ΠΟΥΠΟΥΛΑ

   Διαγραφή
 10. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
  --------------------------------------------------------------
  ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΦΟΡΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ!Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΙΚΟΥ ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 100ΜΚ 150 Ε ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ!
  ΠΧ. ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 200 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙ 100 = 20.000 + 20.000 ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΡΕΧΑ ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΟΓΙΔΟ ΣΩΖΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ Κ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ 750 ΤΡΙΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!Κ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ Κ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Artemis Sorras :---------
  ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ;ΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.......ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  2. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2.850.000.ΟΟΟ
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100.000.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
   ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ!
   ----------------------------------------------------------------------------------------------------
   Η απόφαση αναφέρει ΣΑΦΩΣ ότι ο Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δις Αμερικανικού δημοσίου. Μόνο αν κάποιος δεν διαβάσει ο ίδιος την απόφαση μπορεί να πιστέψει αυτό το άθλιο επιχείρημα. Και σε αυτούς απευθύνεται… Εξάλλου πώς θα μπορούσε να μην αποδεικνύεται το ψευδές, αλλά τα 600 να μην υπάρχουν;

   Διαγραφή
  3. ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  4. ΑΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ'

   ΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΡΡΡΑΣ ΣΚΟΠΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

   Διαγραφή
  5. ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ??

   ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ...

   Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...

   Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑ Π@@@@@ΑΣ ΜΙΑ 12ΘΕΗ Π@@@@ΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ!

   Διαγραφή
  7. ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΟΤΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ....

   Διαγραφή
  8. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!
   ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!ΘΑ ΠΕΣΕΙ Π@@@@Α ΜΕ ΛΥΡΙ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΛΑΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΙΑ!

   Διαγραφή
 12. ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΥΒΡΙΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, 12 ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 7/24
   ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΣΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑΣ?

   Διαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΟΤΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ....

   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑΑΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΣΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ...!!!

   ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
   ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!ΘΑ ΠΕΣΕΙ Π@@@@Α ΜΕ ΛΥΡΙ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΛΑΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΙΑ!

   Διαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟΛΟΓΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΘΟΔΟ...

   ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ..

   ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

   ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΥΔΗΣ ΤΟΛΜΑΜΕΙ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ,ΟΣΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΝΕΙΣ...!!!!

   Διαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!
   ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!ΘΑ ΠΕΣΕΙ Π@@@@Α ΜΕ ΛΥΡΙ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΛΑΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΙΑ!

   Διαγραφή
 13. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΣ. ΟΥΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΥΦΤΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
  ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ Ε ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΟΝ ΧΙΛΤΕΡ ΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ; ΜΠΑΡΜΠΑ ή ΚΟΥΜΠΑΡΟ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΙΜΟΥ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..

   ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΩΡΑ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ,ΣΕ ΜΜΕ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ,ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ??
   ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ..

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ,ΜΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ..

   ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,Ο ΥΛΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΠΟ Τ0 1700 ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...

   ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΩΡΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ,10 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ,ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 2-5 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ.

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ 400 ΦΥΛΛΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!!

   ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ...

   ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

   Διαγραφή
  2. χα χα χα χα
   ουπς!

   Διαγραφή
 16. ΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΣΤΑΛΗΣ ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΣ.
  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ''ΞΕΜΑΤΙΑΣΩ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΡΑΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΤΑΙΚΙΑ ΜΟΥ ΨΩΛΗ?.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΠΟΛΥ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ,ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...

   Διαγραφή
  2. χα χα χα
   ουπς!

   Διαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΜΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1.90 ΥΨΟΣ

   Διαγραφή
 17. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Artemis Sorras :---------
  ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ;ΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.......ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2.850.000.ΟΟΟ
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100.000.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
   ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ!

   Διαγραφή
  2. ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ??...ΤΡΕΜΕΤΕ???

   ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!
   ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!ΘΑ ΠΕΣΕΙ Π@@@@Α ΜΕ ΛΥΡΙ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΛΑΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΙΑ!

   Διαγραφή
  4. ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

   Διαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ..............................
   ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 600 ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΜΑ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
   ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.....ΟΤΑΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ!

   Διαγραφή
 18. Πιο Σωρραs πεθαινειs!-YouTube
  Αρτεμηs Σωρραs:Ελληνων Εξαπατησιs IV
  antizitro.blogspot.gr/2017/01/iv.html
  Εναs πΣωρραs με ολην την σημασιαν τηs λεξεωs!
  Εχει δυο χρονια να υποβαλλει φορολογικη δηλωση και οι τοκοι καταθεσεων του ειναι μολιs 93 ευρω-Η επιχειρηση με τον παιδοτοπο που εκλεισε λογω χρεων τα δανεικα και αγυριστα και η οδοs << Αγιου Αρτεμισιου >>!
  sxolianews.blogspot.gr/2017/01/blog-post_16.html
  Νεα στοιχεια για τη δολοφονια!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ τηλεφωνημα στον Σωρρα...
  press-gr.com/2017/01/blog-post_7718.html
  Σωρραs:Διαθετει τοσα τρισεκατομμυρια...που του κατεσχεσαν το αυτοκινητο!
  antizitro.blogspot.gr/2015/05/blog-post_5.html
  Το παγκοσμιο καταπιστευμα και ενα σ(ω)ρρο ανοησιεs!
  strovoliotis.wordpress.com/2014/03/26/
  O σχιζοφρενηs απατεωναs Αρτεμιοs Σωρραs εχει 6 μηνεs ζωη!
  strovoliotis.wordpress.com/2014/02/09/
  ο σωρραs μηνυσε ολουs ΟΣΟΥs ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕs ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗs ΔΗΛ.
  ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
  Ο ΣΩΡΡΑs ΜΗΝΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ εκτοs του ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ/ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ.
  αΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
  Υ.Γ ο DR κ.pantaton tsimpoykone δια τον αγαπητο κ.mpaterakh olone poytsoroufaei

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απο τοτε που εγινε η συνεντευξη με τον σροιτερ στον αλφα
   ο χαραλαμπης ο ποτης και η σωρραγια χα χα χα χα χα χα χσ
   εχουνε επιστρατευσι λυτους και δεμενους να γραφουν συνεχως
   ξερουν τι ερχεται αραγε? μηπως προσπαθει καποιος να τους
   σωσει αυτους και το γεροντακι? τι εχουν βρει στην αγγλια
   χαραλαμπη???

   Διαγραφή
  2. ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ??...ΤΡΕΜΕΤΕ???

   ΚΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!
   ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!ΘΑ ΠΕΣΕΙ Π@@@@Α ΜΕ ΛΥΡΙ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΛΑΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΙΑ!

   Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

   ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ...

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΟΡΘΙΟ ΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

   ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ!!!!

   ΜΕΤΑ ΜΩΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ??

   ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...

   Διαγραφή
  5. ΑΛΒΑΝΕ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ

   Διαγραφή
  6. ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΑ

   Διαγραφή
 19. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 12ΘΕΟΙ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΑΙΚ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕΙΣ...

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΦΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΑΓΕ...
  200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ??

  ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΒΡΑΙΟΙ,Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ...

  ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ,ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΨΕΜΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΝΑΙΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΚΗ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.....

  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.ΕΒΡΑΙΟΣ,ΠΟΔΙΤΣΑΣ,ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΝΗΚΕΙ,ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕΤΑ….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 8:20 μ.μ.
   άντηση

   Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 6:52 μ.μ.
   Απο τους προσφυγες το 40% ειναι μονο Συριοι.Οι υπολοιποι ειναι απο τις πιο απιθανες χωρες του κοσμου κοινως απο του διαολου τη μανα:Ασια,Αφρικης ζουγκλα,Λατινικη Αμερικη Σιερα Λεονε, σιερα σκατονε και βαλε.
   Μαθαν πως πηδιομαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι.κι οχι μονο...
   Ειναι απλα εμετικος ο ανθρωπος και δεν βλεπει πως πηγαινει ν αποτελειωσει την Ελλαδα!!!!
   Απάντηση
   Απαντήσεις

   Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:15 μ.μ.
   ΤΣΙ..ΤΣΙ....ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΛΙ ΔΥΣΛΕΞΑΡΑ !!!!ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΤΩΡΑ ????
   ΦΙΛΟΥΤΣΕΣ ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΕΥΗ

   Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:21 μ.μ.
   Χαχαχαχα!ευθυμησαμεν παλιν

   Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:34 μ.μ.
   ΤΟ ΕΥΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΦΡΟΣΙΟΣ Ή ΤΟ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ...

   Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:59 μ.μ.
   Η ΕΥΗ? ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ...

   Διαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Artemis Sorras :---------
   ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑ;ΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.......ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

   Διαγραφή
  3. ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

   Διαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ..............................
   ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 600 ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΜΑ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
   ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.....ΟΤΑΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ!

   Διαγραφή
 22. 12θεα σκουπίδια, τελειώσατε, οι εισαγγελείς σας πήραν χαμπάρι ζώα και θα σας καθαρίσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 12θεοι δολοφόνοι της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία, τελιώσατε η διακιοσύνη σας έχει πιάσει, θέμα χρόνου να πάτε φυλακή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

  Ξέσπασμα Μπασακιώτη: «Να σκάσετε ζώα, γιατί προσβάλλετε ανθρώπους»!

  Μία οργισμένη απάντηση σε εκείνους που γράφουν ανώνυμα σχόλια εναντίον του ιδίου και του Αρτέμη Σώρρα έδωσε μέσω facebook, ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης, Ηλίας Μπασακιώτης.
  Εμφανώς εκνευρισμένος και αφού κάνει αναφορά στον παππού του, είπε «να σκάσετε ζώα, γιατί προσβάλετε ανθρώπους που δεν ξέρετε καν τι έχουν προσφέρει οι ίδιοι και οι οικογένειές τους


  https://www.facebook.com/ilias.basakiotis.3/videos/10207105278460916/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ,ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ…

   ΥΒΡΙΔΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΠΕΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .!!!

   ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..
   ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

   https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2015/05/e6633-25ce25a425ce259f25ce259925ce25a325ce25a125ce259125ce259725ce259b25ce259c25ce259925ce25a325ce259525ce259925ce25a425ce259f25ce259d25ce259525ce259b25ce259b.jpg

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ??

   ΕΔΩ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ…

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

   http://www.artemis-sorras.gr/

   Διαγραφή
  3. ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ 12ΘΕΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΑΚΕΡ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΡ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ!ΟΥΣΤ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΥΦΤΟΙ

   Διαγραφή
  4. Απειλές βιαιοπραγίες και τελετές καταγγέλλουν πρώην οπαδοί του Σώρρα
   Απειλές βιαιοπραγίες και παγανιστικές τελετές καταγγέλλουν πρώην οπαδοί της “Ελλήνων Συνέλευσης” του Αρτέμη Σώρρα.

   Η δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα από τον 39χρονο Χρήστο Μπαλαντίνα έκανε πολλά στόματα να ανοίξουν και να καταγγέλουν εκβιασμούς απειλές και βιαιοπραγίες από μέλη της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα “Ελλήνων Συνέλευση” και μάλιστα από τον ίδιο τον δράστη του φόνου. Αν επιβεβαιωθούν όσα καταγγέλλονται, η οργάνωση μοιάζει να λειτουργεί περισσότερο ως μια εγκληματική και παραθρησκευτική οργάνωση, με απειλές για όσους θελήσουν να αποχωρήσουν και τελετές που μοιάζουν παγανιστικές.

   Μια γυναίκα που ήταν μέλος της οργάνωσης καταγγέλλει μεθόδους υποκόσμου με εκβιασμούς και ναρκωτικά. Η ίδια όταν αποφάσισε να αποχωρήσει δέχθηκε απειλές για βιαιοπραγία εις βάρος της από τον Χρήστο Μπαλαντίνα.

   Ενας άνδρας, μέλος της “Ελληνων Συνέλευσης” καταγγέλλει στην εφημερίδα Ελευθερος Τύπος ότι όταν αποφάσισε να αποχωρήσει, δέχθηκε απειλές από τον ίδιο τον Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος ζήτησε μάλιστα τη δολοφονία του. Ο ίδιος άνθρωπος δηλώνει ότι στην οργάνωση υπάρχουν 3.500 έως 4.000 μέλη και κάνει λόγο για όρκους που δίνονται από τα νέα μέλη και για ιεροτελεστίες που μοιάζουν με παγανιστικής ή και σατανιστικές τελετές.

   Ανθρωποι αφελείς ή απελπισμένοι με την οικονομική κατάσταση και τους πολιτικούς, προσέφεραν χρήματα ως μηνιαία συνδρομή στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, ακόμη και διαμερίσματα για να γίνουν γραφεία της.

   Διαβάστε ακόμα: Μπαλαντίνας - Πως ο πιστός στρατιώτης του Σώρρα έγινε φονιάς

   http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/apeiles-biaiopragies-kai-teletes-kataggelloun-prwin-opadoi-tou-swrra

   Διαγραφή
  5. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΠΙΘΗΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΥΦΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

   Διαγραφή
  6. ΔΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

   ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

   ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΣΤΟΕΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..

   ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ’ΑΚΡΗ Σ’ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

   ΟΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΕΜΠΕΡ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΤΕ ΕΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   https://1.bp.blogspot.com/-ydIeK6R5uw8/WINUJ7zVOmI/AAAAAAAAJMg/unu0p5Qx77s30FQVnUk3j687fYvzDxNWACLcB/s1600/16114852_1226056420812626_231300468356982990_n.jpg

   Διαγραφή
 25. ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ, ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟΧΩΡΩ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!
   ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΙΛΜ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΕ.
   ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΑ ΑΡΠΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΒΙΙΝΓΚ ΠΕΤΑΓΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΚΥΤΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ YAMASHINTA ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΡΩΠΟΥΣ!! ΡΕ? ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΠΙΘΗΚΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ

   Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   καλοοοοοοο

   Διαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ,ΞΕΚΟΛΑ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΠ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ???

   ΤΗΝ «ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΣΕ ΜΜΕ,ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ…

   ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

   ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ??
   ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ..

   Διαγραφή
 26. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

  ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ...ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ
  ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ?

  ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ COM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ G.R ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

   Διαγραφή
 27. Κλειστε τον μεσα (εννοω στο τρελλαδικο) γιατι τα πιστευει και ο ιδιος .Επισης επειδη η χωρα ειναι γεματη βλαμμενους μπορει και να αποφασιζει για την τυχη μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Πιάστε τον, πριν τον πάρει στον Όλυμπο ο κεραυνοφόρος και νεφελεγηρέτης Δίας!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Είναι εξωγήινος, ίσως ο ίδιος ο Δίας, όπως παλαιότερα ο Καματερός με το "θαυματουργό νερό του" ήταν ο Ιπποκράτης!!!!!!!!!!!!!!! Η παρακμή μας σε όλο της το μεγαλείο...."θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου.."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ποσο Μαλακες ειναι οι Έλληνες , που ασχολούνται με ενα αρρωστημένο ψώνιο , που κανονικά έπρεπε να βρίσκεται σε κάποιο τρελοκομείο , Εδω θα μου πεις πίστεψαν τον Τσιπρα τι ψάχνεις .Ελληνα ηλίθιε πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Πλάκωμα στις μπούφλες που θέλει .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. μην ασχολειστε αλλο με αυτον τον μαλακα τον πατερακη και τον τελειωμενο γυφτοαπατεωνα
  αφου τον βλεπετε οτι ειναι ενα ηλιθιο υποκειμενο
  του βαζει ο γυφτος την κασετα στο κεφαλι και την παιζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. από το Μοναστηράκι αγόρασε τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, ο γύφτος, 2 ευρω την μία τις έβαλε και σφαγγίδες μαιμού και πουλάει αέρα κοπανιστό !!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ο Γ.Β. ή ο Σ.Β. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ το πρώην μέλος ο Σωτήρης Χρήστου, τους έχει εντοπίσει ο εισαγγελέας μέσω του διαδικτύου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ : Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ….ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ….

  Ο …..»ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ» ΕΝ ΟΣΩ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ….»ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ» ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣ…..
  ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ »ΑΡΣΙΝΟΗ» ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ…ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ιδού ο ορισμός της "τακτοποίησης" για πρώτη φορά στα νομικά χρονικά! Πως ορίζεται ο τρόπος κατάλυσης κράτους, κοινωνικού συμφέροντος, ηθικής κλπ

   ΤΟ 2005 Υφυπουργός Πολιτισμού, ήταν ο σημερινός σουλτάνος του Μορέως…..

   Η εταιρεία ΑΡΣΙΝΟΗ είχε από καιρό »αγοράσει» μέρος της έκτασης στην οποία ευρίσκεται ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ στο ΜΕΤΣ, και επεδίωκε με κάθε τρόπο τον ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ

   Διαγραφή
  2. …..για να οικοδομήσει πολυτελείς μεζονέτες ή διαμερίσματα….

   ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΡ….ΤΟ ΜΕΤΣ !!!

   Τόσο οι κάτοικοι, όσο και το ΚΑΣ ( ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ) είχαν προστατεύσει ( με ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ως προς το δεύτερο ….που θα αναλυθεί σε επόμενο άρθρο, ως προς την πραγματική του στάση για το ΝΑΟ ) την έκταση, από τους καρχαρίες των εργολαβικών συμφερόντων, μέχρι εκείνη την περίοδο……

   Ο σουλτάνος που τότε είχε εξουσία επί των αρχαιοτήτων, »ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ» την εταιρεία των ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ….να κάνει ένα σημαντικά κυρίαρχο βήμα, προς την οικειοποίηση ολόκληρης της έκτασης …..αφού για πρώτη φορά, μετά από 40 ετών αγώνες των αρχαιολόγων, η έκταση απέκτησε με τη τζίφρα του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, την δυνατότητα…..»ΑΚΩΛΥΤΩΣ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ Ή ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ» !!!

   Ποιά είναι όμως η εταιρεία ΑΡΣΙΝΟΗ ???

   Μα είναι η εταιρεία της κυρίας ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ……ΠΟΥ ΣΥΔΕΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ !!!

   ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ?

   Διαγραφή
  3. Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ λοιπόν, είναι ΚΥΠΡΙΑ (!!!) και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της εταιρείας ΑΡΣΙΝΟΗ……όπως λέει και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !!!

   Διαγραφή
  4. Ξαναγυρίζουμε στην περιβόητη εταιρεία της κυρίας ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ…εκλεκτής συνεργάτριας του κυρίου ΑΡΤΕΜΗ …..(ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ …….ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΝΑΟ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ???????) ΣΩΡΡΑ , που ενώ είχε εγκατασταθεί και δούλευε στην ΕΛΛΑΔΑ απέκτησε αριθμό ΓΕΜΗ μόλις το 2016 !!!!!!!
   Συγκεκριμενα στις 22 Απριλίου 2016 !!!

   Πριν ελάχιστους μήνες δηλαδή…..

   ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ??? ΗΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή ΟΧΙ??? ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΜΗΠΩΣ ???

   Τι κατασκεύαζε λοιπόν αυτή η εταιρεία μέχρι τότε και ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ???

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ Α.Ε. ???

   ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΕΜΗ ???

   ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ???

   Ή ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ…..ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ??

   Διαγραφή
  5. Καταχωρημένη όμως στο ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ήταν από το 2003 !!!

   Από τις 17-12-2003 !!!

   ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ….ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ….
   Ο οποίος ένα χρόνο μετά, όπως είδαμε, έδωσε το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ του αποχαρακτηρισμού του αρχαιολογικού χώρου, με την : ΥΠΠΟ/Γ.ΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ3/88473/4359/31-10-2005 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ !!!!

   Εδώ και χρόνια βοά το διαδίκτυο, για τις εμπλοκές του ΣΩΡΡΑ με την ΑΡΣΙΝΟΗ, δηλαδή την κυρία ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

   http://mignatiou.com/2015/11/giati-argi-dikeosini-stin-ipothesi-apatis-tis-organosis-sorra/

   http://filonoi.gr/2014/07/17/f-emplekontai-synergates-toy-sorra-sto-skandalo-me-ton-nao-ths-agroteras-artemidos/

   Διαγραφή
  6. ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ 10/1/17 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΓΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  7. η μουλαρα απο την κυπρο που μας κουναει το δαχτυλο για την εγκληματικη συμμορια
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
   δεν θα βρεθει εισαγγελεας?

   Διαγραφή
  8. • Artemis Sorras
   ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΑΖΑΡΟΚΤΗΝΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ

   ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑ Η ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΛΟΟΥΝ ΛΕΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ [ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ . ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ; ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ]

   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΤΕ Η ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ????????

   ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΖΩΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕ ΖΩΑΑΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΥΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΞ

   ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΟΣΜΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ

   ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΡΩΤΟΝ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 20 % ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ [ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΟΒΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΝΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΣΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ [ ΤΟ ΛΕΩ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ 1870 1900 ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΧΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΖΩΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑ ]

   Διαγραφή
  9. ΕΚΤΟΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΑΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΚΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑΟΣ ΜΟΛΙΣ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ [ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΠΑΝΩ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ] ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΩΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ [ ΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ@@@ΣΤΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 20% ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ] ΤΟ ΑΛΛΟ 20 % ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΡΑ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΕΕΕ ΚΑΙ ???????? [ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΑ@@@ΣΕΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ????? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΕΕΕ ?????? ΕΕΕ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ CNN [ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΟΣΟ GEY ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΣΑΣ ] ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ 20% ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΟΥΣΤ ΔΙΑΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ

   ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

   Διαγραφή
  10. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

   ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

   ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ?????????? ΑΝΤΕΧΕΤΕ ??????????

   ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΣΑ ΣΑΙΤ ΚΑΝΑΛΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

   ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


   ΥΓ
   ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ??

   ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ Η ΚΥΡΙΑ,ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...

   Διαγραφή
  11. να μας φερει η πατσαβουρα και τις δηλωσεις της εφοριας που εκανε η αρσινοη?
   ρε τι μανια αυτο το 12θεο αποβρασμα με τα αρχαια!εδω δικαστηκε 7 μηνες φυλακη για αρχαιοκαπηλια και δεν βαζει μυαλο ο μογγολογυφτας!

   Διαγραφή
 36. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΛΠ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ.Ο 8.33. ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. καταργήν 5 χρόνια είναι μπλα μπλα μπλα και χρήμα μηδέν, μόνο χαρτιά και τρίχες κατσαρές, πάμε παρακάτω,

  η καταγγελία έφτασε εδώ και λίγες ώρες στην αίθουσα σύνταξης του makeleio.gr

  «Hμουν μέχρι πριν λίγο καιρό στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσης στο Ηράκλειο Κρήτης.
  Αποχώρησα μετά τα γεγονότα με την δολοφονία της Θώμης και εχω την αναγκη να σας μιλήσω και να επιβεβαιώσω γραφόμενα της εφημεριδος σήμερα.

  Τα χρηματα των συνδρομων και των αηδιων πανε καθε εβδομαδα σε τρεις διαφορετικους λογαριασμους ενω οι επιδοσεις γινονται ομαδικα κοστιζει 25 ΕΥΡΩ αλλα τους λεει οτι θα γίνουν ξεχωριστά.
  Ετσι δεκα ατομα επι 25 ευρω ισον 250 ευρω αλλα κανοντας ομαδικη επιδοση κοστιζει μόνο 25 ευρω.
  Ο προεδρος του Αρκαλοχωριου Μ. Π. αστράτευτος λόγο τρελοχαρτου και χρήστης χασίς με το παρατσουκλι Κινέζος μετειχε σε κυνομαχιες.

  Τα στελεχη της Κρήτης Ρ. Σ. και Ν. Χ. μαζι με τον αντρατης Π. ηταν αυτα που εψαχναν μεσα απο το φεισμπουκ χρυσαυγιτες να τους κανουν φιλους και να τους μιλανε για τον Σωρρα.

  Ο Σωρρας μου ειχε πει κ εμενα οτι θα πρέπει να αλώσουμε τους ψηφοφόρους της Χ.Α για να αποκτήσουμε δυναμική.

  Κατά τεράστιο ποσοστό αυτό απετυχε και μετα επικεντρώθηκαν στην διαβολη και στο ρουφιανεμα ακομα και στην ασφάλεια των μεγαλων στελεχων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.

  Συγκεκριμένα στον θεσμικο,και αγαπητο στον κοσμο περιφερειακο σύμβουλο Σπ. ,που ειναι και αστυνομικος και στον προεδρο του Ηρακλειου πυροσβεστη Π.

  Στον Σπ. προσπάθησαν να τον διπλαρωσουν με μια ομορφη γυναίκα μεσω φεισμπουκ και να μαθαινουν πράγματα που γινόταν στην Χ.Α πραγμα που απετυχε παταγωδώς παλι ,και στον Π. με ψευτικα εθνικιστικα προφιλ να στέλνουν στην ασφάλεια δημοσιευσεις κρυφες .
  Και στους δυο μαζι εκαναν διαφορες καταγγελιες στις δουλειεστους που φυσικα δεν ειχαν βάση, με εξαιρεση οταν στα επεισοδια του Ρεθύμνου για τους λαθρομεταναστες στελεχος του Σωρρα απο το ρεθυμνο εδωσε στην ασφάλεια ρεθυμνιωτες χρυσαυγιτες που πλακωθηκαν με αλληλλεγγοιους .

  Ο Σωρρας και τα στελέχη τους μας παρότρυναν σε προβοκατσιες και ρουφιανες κατα τις Χ.Α λέγοντας οτι εχουμε πλατες μεγαλα κεφαλια και πρέπει παση θυσια να διαλύσουμε την Χ.Α που ειναι πιστοι στο Ορθόδοξο δογμα και να ερθουμε εμεις οι απογονοι των Ολυμπιων 12 θεων.
  Αυτή ειναι η λίγη απο την σαπίλα Σωρρα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Χειρεται. Στην ερωτηση '' γιατι ο Σωρρας δεν καταδικαζεται...'' Δεν καταδικαζεται ,διοτι το χαρτι που καταθετει στα δικαστηρια ειναι μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΑΣ 600 δισ. Η αποδειξη ειναι ενα χαρτι που σε οποιο δικαστηριο του κοσμου και να το δειξεις θα σε πουν '' Ναι , αυτο ειναι μια αποδειξη καταθεσης'' δεν υπαρχει αδικημα.
  Αδικημα θα ειναι αν ο Σωρρας εμφανισει τις συναλλαγματικες του Αμερικανου δικηγορου Stephen Lois Wozny, διοτι οι Αμερικανικη δικαιωσυνη τις κυρηξε ακυρες.

  Κακως , λοιπον , ο κοσμος αποκαλει τα 600δισ ''ομολογα'' , ''χρηματα'' , κατατεθειμενα σε λογαριασμο. Το ποσο ειναι σε ακυρα γραμματια-συναλλαγματικες που και ακυρες ειναι , και εχουν ληξει στις 14.08.2012.

  Ο Σωρρας εμφανιζει μια αποδειξη καταθεσης σε καποια εταιρεια φτιαγμενη απο τον Διαμαντοπουλο στον Καναδα.
  Μια αποδειξη καταθεσης ληγμενων γραμματιων !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!
   ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SWIFT?ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΤΗΣΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ 600 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΦ ΣΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΝΑΤΟΝΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΙΘΗΚΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΡΒΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΘΗΚΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...

   ΒΡΕ ΣΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ...

   Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 16/2/2017..

   ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ...

   ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??

   Διαγραφή
 40. η λαιδη κωλομπατηρακη επικαθημενη επι του καναΠΕΟΥΣ η κλανορουφηχτρα του ψωρα εργαζεται εντατικα καθωs εχει θεσει τον πρωκτο τηs ειs μιαν βορβορωδη ψωλεκτασιαν οπωs λεει και η ζουραριοs ρηση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ LUCIS TRUST, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ e-mails,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ, ΞΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΔΕΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]