ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Να τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι αναλόγως της ηλικίας

Το σεξ δεν αλλάζει με τα χρόνια μόνο μέσα σε κάθε ζευγάρι αλλά και στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά ανά δεκαετία ζωής. Δείτε τι προτιμούν οι γυναίκες ανά δεκαετία ζωής…

Στις γυναίκες που βρίσκονται στην δεκαετία των 20 ο ρομαντισμός και το “μπέρδεμα” μεταξύ αγάπης και σεξ δεν έχουν χαθεί. Αντιθέτως μάλιστα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο ερεθισμού και ικανοποίησης. Αν θέλετε λοιπόν να “τρελάνετε” μια νεαρή γυναίκα …επιστρατεύστε την ρομαντική μουσική, το φεγγαρόφωτο, τους περιπάτους χέρι-χέρι, τα γλυκόλογα και τις εκπλήξεις… Στο κρεβάτι φιλήστε την επίμονα στο λαιμό και τα χείλη και χαιδέψτε την απαλά στα πόδια.

Στις γυναίκες που έχουν “πατήσει” τα 30 έτη έχει αρχίσει να χτυπάει το καμπανάκι της γονιμότητας και του γάμου. Το “μπέρδεμα” μετατίθεται σε άλλο επίπεδο λοιπόν, και αφορά την αποκατάσταση: Αν με αγαπάς, θέλεις και να με παντρευτείς. Αν εσείς δεν είστε έτοιμος ή γενικά δεν θέλετε την δέσμευση, μην πείτε ψέματα ότι σκοπεύετε να της κάνετε πρόταση γάμου αλλά μην το αποκλείσετε κιόλας. Όταν την βλέπετε να χαιδεύει ξένα μωρά, μην την ειρωνεύεστε, και όταν ανησυχεί για το μέλλον της, μην την κοιτάτε κοροϊδευτικά. Εσείς ως άνδρας μπορείτε να γίνετε πατέρας και στα 50. Εκείνη όχι! Στο κρεβάτι να φροντίζετε επισταμένως να ικανοποιείται! Μην αμελείτε τα προκαταρκτικά και μην τελειώνετε εσείς στο 5λεπτο. Φροντίστε να πλησιάζετε τουλάχιστον το 10λεπτο…!

Στις γυναίκες που βρίσκονται στα 40 και δεν έχουν παντρευτεί ποτέ ή δεν έχουν αποκτήσει παιδιά, ισχύει πιο έντονα αυτό που αναφέραμε παραπάνω για τις 30άρες. Αν ωστόσο έχουν παιδιά ή δεν θέλουν πια να αποκτήσουν, το “μπέρδεμα” έχει μετατοπιστεί στο ζήτημα της φυσικής γήρανσης και της απώλειας της ομορφιάς. Μια γυναίκα 45 ετών νιώθει νέα όπως στα 35 της αλλά έχει και την ανασφάλεια του χρόνου που περνά και έχει αρχίσει να αφήνει σημάδια. Μην την ειρωνεύεστε που κάνει δίαιτα ή τρέχει για θεραπείες σύσφιξης. Το έχει σωματικά και ψυχολογικά ανάγκη αφού η κοινωνία και …εσείς απαιτείτε να είναι πάντα νέα και όμορφη. Στο κρεβάτι να της κάνετε κοπλιμέντα ότι είναι όμορφη, να δείχνετε ότι την ποθείτε πολύ και να είστε ορμητικός. Επειδή οι ορμόνες της αλλάζουν και δυσκολεύεται μερικές φορές να φτάσει σε οργασμό, επιστρατεύστε στοματικό και δάχτυλα.

Στις γυναίκες που βρίσκονται στα 50 και είναι μαζί σας σε ελεύθερη σχέση, η εμμμηνόπαυση κυριαρχεί και το παράπονο τις κατακλύζει. Να τις βγάζετε πολύ έξω σε διασκεδάσεις, να κάνετε μαζί τους δραστηριότητες, να πηγαίνετε εκδρομές. Ο ήλιος και το περπάτημα τις βοηθά πολύ στην ψυχολογία. Στο κρεβάτι να τα κάνετε όλα! Ακόμα κι όσα δεν είχατε δοκιμάσει μαζί σε νεαρότερη ηλικία! Και να φροντίσετε την διάρκεια της στύσης σας.

medicalland.gr

loading...