Μια ολόκληρη πόλη της Κρήτης πήρε...ιθαγένεια!

Εντυπωσιακά τα νούμερα για την απόκτηση ιθαγένειας από τις υπηρεσίες της Κρήτης που έσπασαν όλα τα κοντέρ. Ποιοι αλλοδαποί κατέθεσαν και πήραν την ελληνική ιθαγένεια......Του Κώστα Μπογδανίδη.......

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Και γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα εάν σκεφτεί κανένας ότι πίσω από τους αριθμούς είναι άνθρωποι, ψυχές, οικογένειες. Μια ολόκληρη…κωμόπολη αλλοδαπών συμπολιτών μας έχει αποκτήσει στην Κρήτη , σε λιγότερο από δύο χρόνια, πλέον την ελληνική ιθαγένεια με το νέο νόμο! Πρόκειται για ρεκόρ αιτήσεων και εγκρίσεων ελληνικής ιθαγένειας σε όλη την Ελλάδα, όπως δείχνουν και τα στοιχεία του υπουργείου το οποίο θεωρεί όπως προκύπτει την Κρήτη περιοχή πρότυπο και μοντέλο εφαρμογής του νόμου.

Τα νούμερα που έρχονται στο φως είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά! Από την στιγμή που ψηφίστηκε το 2015 ο νέος νόμος 4332 για την ιθαγένεια μέχρι τέλος του 2016 έχουν κατατεθεί πάνω από 3500 αιτήσεις και έχουν εγκριθεί ή είναι στη διαδικασία έγκρισης- τελικό στάδιο- ήδη πάνω από 3000!

«Ναι, είμαστε σε πολύ μεγάλα νούμερα αιτήσεων και εγκρίσεων σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και με την Αττική ακόμη που έχει τόσο πληθυσμό» λέει ο προιστάμενος της διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικών υποθέσεων κ.Νίκος Τσαγκαράκης ο οποίος αναλύει τα στοιχεία, αλλά κι εξηγεί ότι το «φαινόμενο Κρήτη» έχει την ερμηνεία του.

Ο κ.Νίκος Τσαγκαράκης προιστάμενος της υπηρεσίας στην Κρήτη

«Συνολικά έχουν υποβληθεί 3454 αιτήσεις. Πολύ μεγάλος αριθμός πραγματικά. Από αυτές οι 2023 έχουν ολοκληρωθεί και τακτοποιηθεί δημοτολογικά, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η επεξεργασία 710 αιτήσεων περιλήψεις των οποίων έχουν αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται η δημοσίευσή τους. Συν έξι αιτήσεις που αναμένεται το δημοτολογικό. Επίσης είναι και 306 αιτήσεις που είχαν επεξεργαστεί εκτός συστήματος στο διάστημα που το πληροφοριακό σύστημα ιθαγένειας δεν λειτουργούσε λόγω εργασιών επικαιροποίησης. Αρα έχουμε 3054 συνολικά άτομα που παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια, είναι Έλληνες πολίτες όπως προβλέπει ο νόμος, με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις» λέει ο κ.Τσαγκαράκης.

Τρομάζουν τα νούμερα

Τα νούμερα ,σε πρώτη ανάγνωση, μπορεί να τρομάζουν. Εύκολα θα πει κάποιος τόσοι…αλλοδαποί ξαφνικά γίνονται Έλληνες; Δεν είναι όμως έτσι. Στην πλειοψηφία τους δείχνουν τα στοιχεία ότι είναι αλβανικής καταγωγής παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, πάνε σχολείο πλέον, μιλούν ελληνικά. Μικρότερο είναι το ποσοστό πολιτών που κατάγονται από άλλες χώρες, τη Σερβία, τη Μολδαβια, το ανατολικό μπλοκ.

Και φυσικά όλο αυτό δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν και μια νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται, μια νέα τάση που υπάρχει όχι μόνο στην Ελλάδα Ο κ.Τσαγκαράκης με την πείρα που έχει προσπαθεί να εξηγήσει το «φαινόμενο Κρήτη»:

«Ναι, καταρχήν να το εξηγήσω υπηρεσιακά: έχουμε μια υπηρεσία που έτρεξε πολύ γρήγορα τις διαδικασίες από την στιγμή που ψηφίστηκε ο νόμος. Νομίζω ότι δώσαμε και την πρώτη ιθαγένεια από την Κρήτη. Έχουμε μεν λίγους υπαλλήλους, μόνο 24 σε όλη την Κρήτη, αλλά είναι υψηλού επιπέδου, έχουν πολύ καλή συγκρότηση, έχουν όλο το νομοθετικό πλαίσιο υπόψιν τους και γι αυτό εφαρμόζουμε το νόμο κατά γράμμα. Δεν είναι τυχαίο ότι καμία από τις αποφάσεις μας θετική ή αρνητική δεν έχει προσβληθεί και να καταπέσει!»

Για τον κ.Τσαγκαράκη φυσικά το «φαινόμενο Κρήτη» είναι και κάτι διαφορετικό:

«Δεν είναι βέβαια η υπηρεσία μονο. Υπάρχουν και σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Η Κρήτη είναι και αποδεικνύεται ένας φιλόξενος χώρος, μια περιοχή που κατά τεκμήριο αγκαλιάζει τον κόσμο που ήρθε εδώ. Και είναι ακόμη μια περιοχή που μέσα στην κρίση προσπαθεί να αντισταθεί, υπάρχει παραγωγή, υπάρχουν ακόμη δουλειές, για αυτό τόσος κόσμος έμεινε εδώ. Έχουν φύγει και πολλοί αλλά έχουν μείνει και πολλοί ακόμη» αναφέρει ο κ.Τσαγκαράκης.

Ο ίδιος αποφεύγει να κάνει μια αξιολογική κρίση για το νόμο τον οποίο και πάλι έχουν προσβάλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Εμείς είμαστε εδώ για να τηρούμε κατά γράμμα το νόμο που ψήφισε η ελληνική Πολιτεία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο νόμο ο οποίος κατέπεσε ουσιαστικά αφού ανεστάλησαν διατάξεις του με την απόφαση 460/2013 του Συμβουλίου της Επικρατείας. Και ο τωρινός νόμος έχει προσβληθεί νομίζω με μια απόφαση δική μας» λέει και συνεχίζει:

«Κι αυτό θα κάνουμε. Οι αιτήσεις συνεχίζουν να έρχονται μαζικά, εμείς θα τις εξετάζουμε και θα κρίνουμε» αναφέρει και παραδέχεται ότι κάποιοι ζητούν την ελληνική ιθαγένεια για να…φύγουν!

«Ναι, έχουμε κάποιες περιπτώσεις νέων που μας το λένε ξεκάθαρα στην επιτροπή. Δώστε μου την ιθαγένεια για να φύγω. Για μας δεν μετράει αυτό. Σημασία έχει να πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου» αναφέρει.

Τι προβλέπεται

Διαφορετικές διαδικασίες προβλέπονται από το νέο νόμο 4332 για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας σε σχέση με τον 3838/10 που ουσιαστικά ακυρώθηκε από το ΣτΕ.

Ισχυουν το δίκαιο του αίματος, αλλά και του εδάφους. Για πρώτη φορά αυτός ο νόμος προέβλεπε για την ελληνική ιθαγένεια ότι ο αιτών πρέπει να μετέχει της ελληνικής παιδείας! Ο αιτών εάν είναι πχ ένα παιδί πρέπει να φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Α δημοτικού τουλάχιστον και οι γονείς του να είναι 5 χρόνια πριν στην Ελλάδα. Η να έχει πάει 9 τάξεις Δημοτικό και Γυμνάσιο ή εξι τάξεις γυμνάσιο και Λυκειο. Και εάν πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο δεν αρκεί, αλλά θα πρέπει να έχει κάνει και το Λύκειο στην Ελλάδα.

«Έχει πολλές λεπτομέρειες και προϋποθέσεις ο νόμος αυτός για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας» αναφέρει ο κ.Τσαγκαράκης επισημαίνοντας φυσικά ότι υπάρχει και η διαδικασία της πολιτογράφησης που αυτό είναι διαφορετικό:

«Ναι αυτή είναι μια άλλη διαδικασία, με άλλα χαρακτηριστικά από κάποιν που λέει: θέλω να γίνω Έλληνας. Με ενδιαφέρει ο πολιτισμός, η ιστορία , η γλώσσα,κάτι άλλο και εκεί μπαίνουμε σε άλλη διαδικασία» λέει ο κ.Τσαγκαράκης.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

45 σχόλια :

 1. ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....

  ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ !!

  Viky Charalambous
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!

  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ.
  Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ:
  ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

  ΠΑΝΤΟΤΕ, ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΡΗΤΩΣ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..

  ΕΑΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ., ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ:

  1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ Ν' ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,

  2. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Γ.Σ..
  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.

  ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
  Ο,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ.

  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ Η' ΟΧΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ.

  ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!ΕΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

  ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ

  - ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_13.html

  ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
  ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/toy.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΚΑΣΕ Ε.ΣΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  2. ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ...!!!!

   ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (εδω πολυ γελιο,οι βοσκοι εγιναν και σοφοι) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...

   Διαγραφή
  3. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΒΛΑΚΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.ΚΟΦΤΟ ΠΙΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ.ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ .ΟΠΟΙΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ?

   Διαγραφή
  4. ΖΩΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ,ΤΗΝ.ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΕΝΤ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ? ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΗΔΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  5. το ξερουν οτι θα φανε πολυ φυλακα για την πλαστογραφια στην δικη του αδωνι
   και η αποφαση λεει 12θεα ζωα οτι εισαι διαχειριστης βασει πληρεξουσιου!!!!!οχι οτι ειναι δικα σου καραγκιοζη γυφτε!
   την πατησες χοντρα,νομιζεις τους εισαγγελεις οτι διαβαζουν αλφειο μαλακα?

   Διαγραφή
  6. ΜΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ??

   ΠΡΕΠΕΙ Ο ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ....

   ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ Η ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...

   ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (ειπαμε εδω πολυ γελιο) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ....

   ΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..!!!!

   Διαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ?????ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

   Διαγραφή
  8. καλα τι χορτο καπνιζουν τα σωρογιδα? ολοκληρη εισαγγελια αρειου παγου τους εχει στοχο και αυτοι βλεπουν κυβερνηση κλπ? ουστ ρε ζωα,τελειωσατε δεν το πηρατε χαμπαρι? τι θα πειτε στην εισαγγελια οταν πρεπει να δειξετε τα ψευτοομολογα ρε ζωα? οτι τα εχει ο διαμαντοπουλος στον καναδα????? μαλακες γυφτοι

   Διαγραφή
  9. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  10. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ 12ΘΕΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ?
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΨΩΡΙΑΡΗ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑ

   Διαγραφή
  11. ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΓΥΦΤΥΟΣ ΤΣΑΠΛΟΦΑΓΟΣ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΥΥΣΤ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
 2. Ήτα που ήταν μαυράκια τα κρητικάκια.... τώρα θα γίνουν αραπάκια κανονικά!!!........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ήταν που ήταν μαυράκια τα κρητικάκια.... τώρα θα γίνουν αραπάκια κανονικά!!!........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΤΙΣΠΟΥΤΑΝΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΑΣ ΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΗΔΕΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΙΚΟΟΤΗΤΑ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΕ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΗΣΒΟΛΟΙΣΒΟΛΟΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Α.ΤΣΙΠ ΤΣΙΠ ΤΣΙΠ!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΝΗΚΙΣΤΕΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΡΕΘΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Μακ Ντοναλντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

   Διαγραφή
 5. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΕ ΠΛΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΤΖΟ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΩΡΑ? ΟΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΛΕΠΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΞΩΒΓΑΛΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΖΩΟΝ

   Διαγραφή
  2. οι ψωριαρηδες γραφουν με αλλο ονομα

   Διαγραφή
 6. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ?ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ.ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ.ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ...................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ??

   ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΩΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ...

   ΥΓ
   ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝ ΨΩΦΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ...

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (εδω πολυ γελιο,οι βοσκοι εγιναν και σοφοι) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...

   Διαγραφή
  2. ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 12ΘΕΟ ΑΠΙΒΡΑΣΜΑ!ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Γ@ΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ 12ΘΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ...

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (εδω πολυ γελιο,οι βοσκοι εγιναν και σοφοι) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...

   Διαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΙ 12ΘΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!! ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

   Διαγραφή
  5. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!
   ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ....

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ?? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!
   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ??? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!

   Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΟΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΣΑΠΕΛΟΓΙΟΥΦΤΑ ΜΠΑΤΙΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ?

   Διαγραφή
 7. ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ.
  Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΜΑΣ.ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ,ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!
  ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. θα κλεισει και αυτο οπως και ο αλφειος ο διονιος επειδη αφηνουν να ποσταρουν ολες τις πλαστογραφιες της εγκληματικης συμμοριας

   Διαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΝΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΚΜΑΙΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ....

   ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ???

   ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΧΘΕΣΙΝΑ..!!!!

   Αλκαιος Ιωαννης
   Η μήνυση είναι απολύτως βάσιμη, και παρακάμπτει με επίσης βάσιμο τρόπο τον σκόπελο του άρθρου 86 του συντάγματος περί βουλευτικής ασυλίας.

   Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν. Όποιος δικαστής την βάλει στο αρχείο, θα κατηγορηθεί επίσης για συνέργεια σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας και υπόθαλψη εγκληματιών.

   Ακολουθούν μηνύσεις προς Πρωθυπουργό και υπουργούς.
   Το σάπιο σύστημα ξεσκεπάζεται και προσπαθεί να αμυνθεί με τη μέθοδο της στρουθουκαμήλου.

   Η μήνυση αφορά τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, που συστάθηκε για να μαζέψει και να φυγαδεύσει όλα τα δημόσια έσοδα. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε φόρους σε μία "Τέταρτη εξουσία" χωρίς έδρα και νομικό πρόσωπο. Κατά το παρελθόν, τέτοιου είδους "ανεξάρτητες αρχές" αντί νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργούσαν οι κατακτητές στις υποτελείς χώρες.

   Όσο για τον Σώρρα, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια σε νομικούς και δικαστές, και να βάλει τα δύο πόδια των πολιτικών σε ένα παπούτσι. Αυτή η μήνυση έπρεπε να είχε κατατεθεί από Σύλλογο νομικών ή από τους δικαστές αυτεπάγγελτα.

   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ...!!!
   https://newradiofmb.blogspot.gr/

   Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΛΛΟ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΜΠΑΤΗΡΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ

   ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΖΩΟΝ ΔΙΠΟΔΟ

   Διαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΧΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΘΗΚΕ

   Διαγραφή
  5. red panther limited
   θα την θυμασαι πολα χρονια γυφτο,οπως λεει ο 9/13 θα σε πηδησιυν χωρις σαλιο για την παραπλανηση δικαστηριου και το οικονομικο οφελος αυτης της αποφασης!
   η νομιζεις οτι δεν ξερουν ποσα λεφτα εχεις στειλει στην οφ σορ στον παναμα

   Διαγραφή
  6. ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ...!!!!

   ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (εδω πολυ γελιο,οι βοσκοι εγιναν και σοφοι) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...

   Διαγραφή
  7. ρεντ γελοιε γυφτε
   Ο ΤΑΦΟΣ ΣΟΥ
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  8. ΝΑΤΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΕΞΩ...

   Διαγραφή
  9. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΛΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΙΟΥΦΤΑ

   Διαγραφή
 8. ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ !!

  Viky Charalambous
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!

  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ.
  Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ:
  ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

  ΠΑΝΤΟΤΕ, ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΡΗΤΩΣ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..

  ΕΑΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ., ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ:

  1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ Ν' ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,

  2. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Γ.Σ..
  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.

  ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
  Ο,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ.

  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ Η' ΟΧΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ.

  ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!ΕΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

  ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ

  - ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_13.html

  ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
  ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/toy.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!!!!!!!
   ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ ΨΩΡΑ

   Διαγραφή
  2. ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ...!!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ.!!!!

   ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (εδω πολυ γελιο,οι βοσκοι εγιναν και σοφοι) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...

   Διαγραφή
  3. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΜΟΝΑΖΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50%,ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ 300 ΔΟΛΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
   ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΕΣΥ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ…
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΣΤΑ Π Α Ν Τ Α…!!!!!
   ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ..!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=9IEc2kKZNdc

   Διαγραφή
  4. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΜΠΟΥΤΖ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΣ ΨΩΛΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΙΜΑ 45 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΟΑΤΙΡΟΓΙΟΥΦΤΑ.

   Διαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΛ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 12ΘΕΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ

   Διαγραφή
  6. ΜΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΕ??

   ΠΡΕΠΕΙ Ο ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ....

   ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ Η ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...

   ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (ειπαμε εδω πολυ γελιο) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ....

   ΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..!!!!

   Διαγραφή
  7. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ( http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

   ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

   ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

   ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΤΕ..

   Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
   Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

   Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

   Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

   ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

   ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
   ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ..!!!

   Διαγραφή
  8. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΦΩΝΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ. ΟΙΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]