ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ

Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Γράφει ο Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Είναι και πάλι καιρός να δούμε την πραγματικότητα, ώστε να κατανοήσουμε το γενικό σχέδιο της άρχουσας τάξης, αντί να

επικεντρωνόμαστε μόνο στα υποδεέστερα μέρη και στις αποσπασματικές ατζέντες εκείνων που σκοπεύουν να καταστρέψουν τη γη και τους κατοίκους της, όλα αυτά για να αποκτήσουν την απόλυτη κυριαρχία πάνω σε αυτόν τον κόσμο. 

Με τον τρόπο αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι για να επιτύχουν, αυτοί που επιδιώκουν αυτή τη μεγάλη εξουσία πρέπει να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου του χρήματος, της περιουσίας και των φυσικών πόρων στη γη. 

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η επιβολή αυτού του ελέγχου συγκεντρωθεί στα χέρια των ηγετών και οι άνθρωποι συμμορφωθούν οικειοθελώς.

 Για να είναι αυτό εφικτό, όλες οι κρατικές οργανώσεις πρέπει επίσης να είναι υποταγμένες στη μεγαλύτερη δύναμη που είναι το βαθύ κράτος- ή εκείνη η κυρίαρχη τάξη ατόμων που κατέχουν και ελέγχουν το κεντρικό και το μεγάλο τραπεζικό σύστημα, την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης, την ιατρική συμμορία, τα καρτέλ τροφίμων και γεωργίας και όλες τις μεγάλες εταιρείες και τις γραφειοκρατίες σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα ακατόρθωτο κατόρθωμα για να επιτευχθεί, αλλά είναι σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί σε κοινή θέα. 

Ενώ το ψέμα περί “κοβιδίων” και η από καιρό σχεδιασμένη βάρβαρη αντίδραση σε αυτό, ήταν μνημειώδους σημασίας για την προώθηση των αρχικών σχεδίων εξαγοράς παγκοσμίως, ήταν και είναι μόνο ένα μέρος του συνολικού σχεδίου για την ολοκλήρωση της πλανητικής κυριαρχίας στα χέρια των λίγων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...