Είδε την αρκούδα να πλησιάζει απειλητικά και της έριξε σπρέι πιπεριού… Η αντίδραση της αρκούδας; Θα σας τρομοκρατήσει!

Στο βίντεο, η Mary λέει συγκεκριμένα στην αρκούδα, «Θα σου ρίξω σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο … αυτό θα σου κάνω.» Αλλά η κ. Αρκούδα, η οποία ακόμα δεν έχει μάθει τα αγγλικά της, αδυνατεί να κατανοήσει την προειδοποίηση της και
πληρώνει το τίμημα.
Φυσικά, υποχωρεί. Όμως, όπως και οποιοσδήποτε ψεκάζεται άσκοπα στο πρόσωπο, ήθελε εκδίκηση. Η αρκούδα κάνει μια κίνηση προς την κατεύθυνση του καγιάκ, η Mary φωνάζει στη συνέχεια, «Μείνε μακριά από το καγιάκ! Έλα εδώ!»
Λυπάμαι Mary, αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρεται να ψεκαστεί με πιπέρι στο πρόσωπο και πάλι. Ω, όχι … έχει καλύτερες ιδέες.
Καθώς αρχίζει να καταστρέφει τη μοναδικό της μέσο μεταφοράς, η Mary, μία έμπειρη πεζοπόρος αρχίζει να φωνάζει εντολές που οι περισσότερες αρκούδες ανταποκρίνονται, όπως, “σταμάτα αρκούδα” και «Αρκούδα! αρκούδα! Μου καταστρέφεις το καγιάκ μου!» Αλλά χωρίς ανταπόκριση.
Η Mary αναγκάζεται να καταφύγει στις παλιές πρακτικές, «Σε παρακαλώ σταμάτα, θεέ μου, καταραμένη!» μαζί με άλλες παρόμοιες εξημερωτικές εντολές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Απολαύστε την όλη συνάντηση … αν μπορείτε να ανεχθείτε τη φωνή της αρκετά δείτε το παρακάτω βίντεο:

loading...

1 thought on “Είδε την αρκούδα να πλησιάζει απειλητικά και της έριξε σπρέι πιπεριού… Η αντίδραση της αρκούδας; Θα σας τρομοκρατήσει!

Comments are closed.