ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!


(Ακούτε μωρέ ...βλήματα της ψευδο-αριστεράς;)

Όπως Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι να γνωρίζουμε όλοι μας, σύμφωνα με τους διεθνείς και γενικά αποδεκτούς κανόνες, πρόσφυγας θεωρείται, όποιος φεύγει από εμπόλεμη χώρα και πηγαίνει σε μια ασφαλή χώρα.
Οπότε, οι Σύριοι και οι Ιρακινοί που καταφεύγουν στην Τουρκία, ασφαλώς και είναι πρόσφυγες, αλλά όταν περνούν από την ασφαλή Τουρκία στην ασφαλή Ελλάδα, είναι πλέον «οικονομικοί μετανάστες». Εφ΄όσον δε, έρχονται λάθρα, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε ς!
ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!

Το δεδομένο αυτό επιβεβαίωσε με επίσημη απόφασή του και το Συμβούλιο της Επικρατείας, που έκρινε την Τουρκία ...ασφαλή χώρα, καθώς έχει κυρώσει την Σύμβαση της Γενεύης, κρίνοντας ότι μπορεί να γίνει επαναπροώθηση από την Ελλάδα στην Τουρκία των λαθρομεταναστών που εμφανίζονται ως «πρόσφυγες»!

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, μετά από προσφυγή δύο Σύριων, που ζητούσαν να μην επιστρέψουν στην γείτονα χώρα και να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Επιτροπής Ασύλου (είχαν προηγηθεί αποφάσεις του γραφείου ασύλου της Λέσβου), με τις οποίες είχαν απορριφθεί ως απαράδεκτα τα αιτήματα των Σύριων να τους αναγνωριστεί η ιδιότητα του πρόσφυγος και να τους παρασχεθεί άσυλο στην χώρα μας…

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" - odysseiatv
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

 1. Η απόφαση είναι σαφής. Ξεκαθαρίζει ποιος είναι
  μετανάστης,
  πρόσφυγας,
  λαθρομετανάστης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Misternothing Abramo ο euroεπίτροπος για το μεταναστευτικό και o κύριος υπαίτιος του λαθρομεταναστευτικού ρεύματος στην χώρα. Τον είδε κανείς ; τον άκουσε κανείς ; Mούγκα στην στρούγκα όπως έκανε πάντα εις βάρος του Ελληνικού λαού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή