Και ενω η αναπτυξη καλπαζει και η χωρα ανεβαινει επιπεδα συνεχως οπως ονειρευεται ο Κουλης μια ματια στο Σουπερ μαρκετ ειναι αρκετη για να αντιστρεψει καθε οραμα και φαντασιωση της συμμοριας που κυβερναει,φυσικα αυτοι την δουλεια τους κανουν,την ιδια που κανουν τριαμιση χρονια τωρα,σου λενε ψεματα.

Χθες ο Κουλης ανεφερε οτι καποιοι Ιλουμινατι δεν εχουν πατησει ποτέ το ποδι τους στο Σουπερ μαρκετ και το μονο που κανουν ειναι να διασπειρουν φημες και τιποτα αλλο,καλο θα ειναι να μας πει πότε πατησε ο ιδιος το δικο του ποδι σε Σουπερ μαρκετ γιατι μας εχει αφησει με την απορια.

Ειναι δυνατον η ακριβεια να εχει γινει βραχνας και ο πρωθυπουργος της χωρας να λεει τετοιες παπαρες?

Ειναι.

Γιατι απλα δεν τον νοιαζει,δεν ξερει και δεν ενδιαφερεται να μαθει,τουλαχιστον ας μας πει…αφου το πετρελαιο και το φυσικο αεριο που ηταν η δικαιολογια για να αυξησουν οι μαυραγοριτες ακομα και τις οδοντογλυφιδες εχουν μειωσει τις τιμες τους….γιατι δεν εχουν μειωθει και οι τιμες των προιοντων αλλα αντιθετα αυξηθηκαν απο την αρχη του χρονου περα απο τις αυξησεις του περασμενου εξαμηνου.

Την ιδια ωρα τα Πετσωμενα μιντια σου πλασσαρουν νεα οπως ποιος θα φυγει αποψε απο το Σαρβαιβορ,ποιου γκομενα γαμηθηκε με ποιον,τι ειπε η τηλεπερσονα οταν την ρωτησαν αν κανει σεξ με πανω απο εναν και διαφορα αλλα ιδιου τυπου,ενω θα μπορουσαν μετα τις παπαριες του Κουλη να κανουν ενα ρεπορταζ….που εχουν ξεχασει τι σημαινει ο ορος …και να δειξουν την πραγματικοτητα,αλλα γιαυτο πληρωθηκαν τοσο αδρα,για να σε ριχνουν στο σκοταδι οταν η αποστολη τους ειναι εντελως αντιθετη.

Με την παπαροποιηση των επιτευγματων του θα παει στις εκλογες ο Κουλης,θα προσπαθησει με καθε τροπο να παρουσιασει το ασπρο μαυρο,δεν ειναι καθολου ευκολο γιατι η κατασταση που επικρατει καθε αλλο παρα ροδινη ειναι,με υποσχεσεις δεν γεμιζει το καλαθι,του νοικοκυριου η οποιο αλλο.

Ο καθενας μας που παει να αγορασει τροφιμα ξερει τι συμβαινει,φυσικα αν το εισοδημα σου ειναι ιδιο με του Κουλη δεν νοιαζεσαι,αν ομως εχεις ενα επιδομα,εναν μισθο η μια συνταξη για να επιβιωσεις τοτε ξερεις τι συμβαινει και απλα θλιβεσαι που σε θεωρει ηλιθιο με οσα λεει.

Αυτες τις νεοταξιτικες αθλιοτητες της παγκοσμιοποιησης πιστευει ο Κουλης,ας δωσει λοιπον πρωτος το καλο παραδειγμα στον λαο,ας μειωσει τις βουλευτικες αποζημιωσεις και την δικη του στα 200-500 ευρω και ας πανε μαζι ολοι στο Σουπερ μαρκετ να ψωνισουν τροφιμα για ενα μηνα,φυσικα θα πρεπει απο αυτα να πληρωσει την δεη,το νερο,το τηλεφωνο και τον Ενφια,αν το καταφερουν τοτε να ζητησουν να κανουμε ολοι μας το ιδιο.

Αλλα οταν ακολουθει τις εντολες του Σβαμπ και του Χαραρι και διαβαζει την Μεγαλη επανεκκινηση ειναι λιγο δυσκολο να κανει κατι διαφορετικο μιας και εμεις ολοι ειμαστε useless eaters και πρεπει να εξολοθρευτουμε ωστε να ελθει η νεα ταξη πραγματων,μα θα μου πειτε…δεν λεει κατι τετοιο…περιμενετε να σας το πει οταν καθε πραξη του οδηγει εκει?

 

Η Κυβερνηση αυτη πρεπει να φυγει,δεν παει αλλο,περα απο τα εγκληματα που εκανε στην διαρκεια της πανδημιας για τα οποια καποια στιγμη πρεπει να λογοδοτησει αυτη και οι υποστηρικτες της ειναι τελειως ανικανοι να αντιμετωπισουν τα προβληματα της χωρας,το φοβητρο οτι αν φυγουν αυτοι θα ερθουν οι αλλοι δεν ειναι δικαιολογια και δεν θα πιασει την στιγμη που ολα πανε κατα διαολου.

Καιρος να σκεφτειτε,καιρος να ξυπνησετε,πισω απο ολα αυτα κρυβεται το μεγαλο σχεδιο,και αν δεν κανουμε κατι να το σταματησουμε τοτε θα ερθουν πολυ χειροτερες καταστασεις.

Οι παραδουλευτρες των νεοταξιτων και των νεοφασιστων με μασκα δημοκρατη πρεπει να εξαφανιστουν.

Αλλοιως θα εξαφανιστουμε εμεις. 

Ψηφιστε με για να μην καταστραφειτε αφησε να εννοηθει ο Κουλης…

Ποσο πιο πολυ απο οσο μας καταστρεψε ο ιδιος?

Προτιμω να καταστραφω κι αλλο λιγο.

Εν,δυο….θα σε φαμε.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...