Αυτά συμβαίνουν στο ελλαδιστάν του 2017. “Τόλμησε” να προστατεύσει την περιουσία του από πλιάτσικο μεταναστών και κινδυνεύει τώρα με φυλάκιση!

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθούν  έξι πρόσφυγες, ηλικίας 13 έως 45 ετών, οι οποίοι διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός της Χίου, καθώς
και ένας κάτοικος του χωριού, που εμπλέκονται σε επεισόδιο που σημειώθηκε στο θερμοκήπιο του τελευταίου, αργά χθες το βράδυ.

Οι έξι αιτούντες άσυλο κατηγορούνται για κλοπή λαχανικών από το θερμοκήπιο και φθορά ξένης περιουσίας, καθώς και πρόκληση σωματικών βλαβών στον 75χρονο πατέρα του 43χρονου Έλληνα κατηγορούμενου, ο οποίος κατηγορείται για οπλοχρησία αφού πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο στον αέρα για εκφοβισμό.

Όπως μεταδόθηκε το πρωί από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το επεισόδιο εκδηλώθηκε, όταν ο πατέρας -που νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο της Χίου- ενημέρωσε τον αγρότη γιο του για την παρουσία τρίτων προσώπων στο θερμοκήπιο που διαθέτει, κοντά στην περιοχή του ΚΥΤ. Ακολούθησε καυγάς και τελικά η προσαγωγή των παραπάνω στην Αστυνομία και η απαγγελία των κατηγοριών.

thesecretrealtruth.blogspot.com

loading...

4 thoughts on “Αυτά συμβαίνουν στο ελλαδιστάν του 2017. “Τόλμησε” να προστατεύσει την περιουσία του από πλιάτσικο μεταναστών και κινδυνεύει τώρα με φυλάκιση!

  1. Γαμω τς υπουργεία σας καριόληδες και γαμώ τον ΣΥΡΙΖΑ σας.
    Φορτώσατε τη χώρα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι εγκληματούν σε βάρος της χώρας και του λαού μας και από πάνω ζητάτε και τα ρέστα από τους Έλληνες.
    Οι εισβολείς αντιμετωπίζονται με όπλα και όχι με χάδια.

  2. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΙΣΚΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟ.ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η Η ΦΩΦΗ Η ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ.ΟΙ ΔΕ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ,ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ,ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ,ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ?ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΕΣ ΜΚΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΦΕΣΙΑ.ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΜΚΟ?

  3. ΠΟΛΥ LIGHT AKOYΩ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ…
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕ ΞΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ,ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΌ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

  4. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ 2 ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΝΑ ΕΔΗΛΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΥΡΟΒ0ΛΗΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΣΦΑΙΡΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ. ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟΜ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΝΗΧΤΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΦΑΡΙΑ. ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ!!

Comments are closed.