Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα κόλπα του! (VIDEO)

Μετά από μήνυση από θεατή

Ένας ακόμα μύθος καταρρέει. Ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα κόλπα του,
το «13», κατά το οποίο υποτίθεται ότι εξαφανίζει μια ομάδα 13 θεατών-εθελοντών πάνω από την σκηνή!

Η αποκάλυψη έρχεται μετά την αγωγή που κατέθεσε εθελοντής που πήρε μέρος στο σόου. Την αγωγή υπέβαλε ο Άγγλος σεφ Γκάβιν Κοξ, ο οποίος είχε επιλεγεί από τον Κόπερφιλντ για το νούμερο αυτό σε ένα σόου στο ξενοδοχείο και καζίνο MGM στο Λας Βέγκας.

Ο Κοξ μαζί με 12 ακόμη θεατές ανέβηκαν σε μια μεταλλική κατασκευή με 13 καρέκλες, η οποία στη συνέχεια αιωρήθηκε στον αέρα. Ο μάγος σκέπασε την κατασκευή με μια κουρτίνα και οι συμμετέχοντες άναψαν φακούς από μέσα για να δηλώσουν την παρουσία τους. Μετά από λίγο «εξαφανίστηκαν», ωστόσο, αυτό που έγινε είναι ότι οδηγήθηκαν από ένα μυστικό πέρασμα προς την έξοδο του θεάτρου για να επανεμφανιστούν στη συνέχεια στο πίσω μέρος της σκηνής, εκπλήσσοντας το κοινό.

Το τέχνασμα δεν υπήρξε τραυματικό για κανέναν από τους χιλιάδες θεατές που συμμετείχαν σε αυτό εδώ και αρκετά χρόνια, όμως ο Κοξ υποστηρίζει ότι η ομάδα του Κόπερφιλντ τον πίεσε να τρέξει κάτω από το κρυφό διάδρομο, μέχρι που έπεσε και έπαθε εξάρθρωση του ώμου του. Όπως ισχυρίστηκε, ο τραυματισμός, του προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη παρόμοια με τη νόσο του Πάρκινσον.

«Ήταν σαν ένας συναγερμός πυρκαγιάς που είχε τεθεί σε λειτουργία. Αυτοί (η ομάδα του Κόπερφιλντ) φώναζαν «γρήγορα! Τρέξτε, τρέξτε, τρέξτε». Ήταν σαν ένα πανδαιμόνιο . Δεν ήξερα πού έπρεπε να πάω. Ήταν σκοτεινά. Τότε, σκόνταψα και έπεσα στο έδαφος», είπε ο Κοξ.

Φυσικά μαζί με την αγωγή ο Κοξ απαιτεί και μια αρκετά γενναία αποζημίωση. Ωστόσο, οι δικηγόροι του μάγου υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που γίνεται το μαγικό εγγυάται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους συμμετέχοντες. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται ως τον Ιανουάριο του 2017.

loading...