IncreaseRev

Και ΡΕΤΡΟ και ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ!!! – ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες από άλλη εποχή που θα σας κάνουν να ΓΕΛΑΣΕΤΕ!!! (PHOTOS)

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια έχουν δύο βασικά κοινά χαρακτηριστικά: είναι ασπρόμαυρες παλαιότερων εποχών και όλες τους απαθανατίζουν κάτι… αρκετά παράξενο!
Από την πόζα και τα ρούχα που φοράνε οι πρωταγωνιστές μέχρι την έμπνευση του φωτογράφου στο στήσιμο κάτι… δεν πάει και τόσο καλά! Το σίγουρο είναι ότι προκαλούν αρκετό γέλιο και προβληματισμό! Νομίζω θα διασκεδάσετε, όπως κι εγώ…1. «Καλλιστεία αλά Κου Κλουξ Κλαν!»
Μάλλον για να μην επηρεάζονται οι κριτές από το πρόσωπο των κορασίδων και να εστιάζουν απερίσπαστοι στο σώμα τους. Ίσως, πάλι για να μην τις γνωρίσουν οι γονείς τους ή οι σύζυγοι!!!

2. «Κυνηγετική πόζα»Σκέφτομαι ότι ο κυνηγός πατέρας του νεαρού αγοριού γύρισε στο σπίτι χωρίς την «κεφαλή ελαφιού»! Κοινώς μόνο τα κέρατα του έμειναν! Ε! είπε να τα στήσει στο κεφάλι του γιου του για να μην πάει χαμένος ο κόπος του! Γιατί τόσο μικρός... κερατάς, κομματάκι δύσκολο να το σκεφτώ!

3. «Σε κοινή θέα»!Τι άλλο να σκεφτώ δηλαδή όταν ένας δύτης εποχής, με σκάφανδρο και στολή ποζάρει δίπλα στην νεαρά καλοντυμένη δεσποινίδα, παίρνοντας, μάλιστα, και την ανάλογη στάση. Άντε να πω ότι είναι Απόκριες!

5. «Το παιδί με το τσιγάρο»Πέρα από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και το νεαρό της ηλικίας του αγοριού... η κότα τι θέλει δίπλα του; Πραγματικά πολύ θα ήθελα να ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο φωτογράφος εκείνη τη στιγμή!

6. «Καροτσέρη, καροτσέρη, άσ'το καμουτσίκι απ'το χέρι! «Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε μάλλον σε περίοδο επιδημίας που εξαφάνισε εν μία νυκτί όλα τα γαϊδούρια! Τώρα ποια από τις εικονιζόμενες κυρίες πήρε στην πραγματικότητα τη θέση τους, αυτό αφήνω εσάς να το βρείτε!

7. «Τα χείλη που θα αγγίξουν αλκοόλ δεν θα αγγίξουν τα δικά μας!»...Λένε με μια φωνή οι «σουφραζέτες» της εποχής. Βέβαια, βλέποντάς τες δεν ξέρω εάν... δύνανται να αποτρέψουν τους συζύγους από το αλκοόλ ή θα τους σπρώξουν πιο βαθιά στο βούρκο!

8. «Γράμμα από το ψυχιατρείο»«Αγαπημένη μου φίλη, είδα χτες στον ύπνο μου ότι είχε ανέβει στο κρεβάτι μου μια μεγάλη αρκούδα και με χάιδευε στον ώμο! Μάλλον όμως παράφαγα και το... αψέντι μετά μου έπεσε βαρύ! Τι λες κι εσύ;»

9. «Σημειολογική αναπαράσταση»!Αν και ο συμβολισμός με κουράζει, μια προσπάθεια θα την κάνω να καταλάβω το νόημα... Ο μουσικός με το τρομπόνι είδε τη μαύρη γάτα... και μην τον είδατε. Τα κόκαλά του έμειναν μόνο να θυμίζουν στην νεαρά ότι έτσι ή αλλιώς η μουσική του χάλια ήταν!

10. «Το λάφυρο»Αυτός μάλλον είναι ο κυνηγός από τη φωτογραφία Νο2 που γύρισε πίσω στο δάσος και έπιασε εν τέλει ολόκληρο το ελάφι! Έτσι για να σκάσουν οι οχτροί του και να'χει να βάλει κάτι στον τοίχο!

11. «Το νανούρισμα»!Τι να πω; Το σενάριο είναι εδώ λίγο πικάντικο. Η πραγματική γκουβερνάντα ήταν, λέει, η «πέτρα του σκανδάλου» που πιάστηκε στα πράσσα με τον κύριό της και διώχθηκε άρον άρον. Οπότε για να μην στήσουν το φωτογράφο και τους βγει το όνομα (το βγαλμένο!) είπαν να βάλουν το σκύλο στη θέση της!

12. «Koo, Κοο, το κορίτσι πουλί!»Ορίστε; Εσείς, πείτε μου, βλέπετε κανένα πουλί, γιατί για κορίτσι ούτε λόγος!!!

13. «Οι πυγμάχοι»Η εναλλακτική βερσιόν του κυνηγού με το ελάφι που είδαμε παραπάνω! Ε, να μη μένει άδειος και ο τοίχος!

14. «Η κυρία με την προβειά»!Εδώ το κυνήγι, πλέον, έχει ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα το βλέπετε. Μόνο που οφείλω να σχολιάσω ότι ο φωτογράφος παρουσιάζεται λίγο πιο συντηρητικός, αφού προτίμησε να κρεμάσει στον τοίχο το κάδρο από το κεφάλι του άμοιρου ζώου!

15. «Fitness»!

Από τα παλιά ακόμη χρόνια ο κόσμος μια εμμονή με τη γυμναστική την είχε, επιδεικνύοντας με υπερηφάνεια τα αποτελέσματά της. Και επειδή ακόμη δεν είχε εφευρεθεί το Photoshop για να «φτιάχνει» κοιλιακούς, έδειχναν ό,τι είχαν!

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...