ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! Πρόστιμα ΜΑMΟYΘ στην εταιρεία «ΚΑΡΕΛΙΑ» επειδή έδωσε παραπάνω χρήματα στους εργαζόμενους του!

Κανείς επιχειρηματίας δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους του!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο.

Αυτά και πολλά ακόμη σκαρφίστηκαν οι εγκληματούντες του υπουργείου οικονομικών, οι οποίοι πλέον με εντολές της τρόικας στοχεύουν ευθέως να στραγγαλίσουν και τις τελευταίες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις. Έχουν πάρει εντολή να παραδώσουν καμμένη γη και επινοούν και τον πλέον απίθανο φόρο ή πρόστιμο, προκειμένου να μην αφήσουν τίποτε όρθιο. Με θεότρελες φορολογήσεις όχι μόνον δεν πρόκειται να πατήσει στη χώρα μας κανείς νέος επενδυτής (κορόιδο είναι να χάσει τα λεφτά του) αλλά και όσες επιχειρήσεις επιβιώνουν σήμερα, νιώθουν εντονότερα τη θηλιά του κράτους-δήμιου να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους!
Ήδη, ανάμεσα στους υγιείς επιχειρηματίες, ακόμη και στους λεγόμενους μεγάλους, επικρατεί έντονος προβληματισμός μια και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νέους φόρους που επιβάλλει οι εκάστοτε κυβερνήσεις από 1/1/2014. Οποιαδήποτε διευκόλυνση προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενό της θεωρείται «δώρο», παροχή υπηρεσιών και φορολογείται. Η εταιρεία Motor Oil για παράδειγμα που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος φορολογεί με δυσβάσταχτο φόρο αυτή τη διευκόλυνση.
Έτσι, στο τέλος του χρόνου ο εργαζόμενος καλείται να πληρώσει περίπου 800 ευρώ φόρο επειδή η εταιρεία του έδωσε αυτοκίνητο. Και επειδή συνήθως οι υγιείς εταιρείες καλύπτουν για λογαριασμό του προσωπικού τους τέτοιες δαπάνες, ο φόρος αυτός πληρώνεται από την επιχείρηση!
Για πόσο όμως καιρό και για πόσους υπαλλήλους μπορεί μια υγιής εταιρεία ν’ αντέξει αυτά τα απίστευτα χαράτσια; Ούτε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν σκαρφίζονταν τέτοιους εξοντωτικούς φόρους. Και όμως, αυτά γίνονται σε εποχές που υποτίθεται θα έχουμε …ανάπτυξη. Αυτήν που έχουν υποσχεθεί με βεβαιότητα ΟΛΟΙ οι υπηρέτες των τροϊκανών. Με τέτοιους όμως εξοντωτικούς φόρους όχι ανάπτυξη δεν έρχεται, αλλά αργοσβήνουν και οι υγιείς επιχειρήσεις.
ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 3 ΕΚΑΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, 35 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟ 2016. ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2015-2016!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
Η ομιλία του κ. Ανδρέα Καρέλια (Διευθύνοντα Συμβούλου της Καρέλια Α.Ε.) αφενός μεν δείχνει την εντυπωσιακή πρόοδο που σημείωσε η καπνοβιομηχανία μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης, αφετέρου δε τα προβλήματα που της δημιουργεί η κυβέρνηση με τους συνεχείς φόρους στα τσιγάρα, την μη πάταξη του λαθρεμπορίου και τις κρατήσεις-φόρους που επιβάλλει ακόμη και στα πριμ-bonus που παρέχει η εταιρεία στους εργαζομένους της.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΔΩ


Προσέξτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Καρέλια:
«Για πρώτη φορά στην ιστορία μας ξεπεράσαμε τα 16 δις τσιγάρα σε πωλήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, και φτάσαμε τα 16.8 δις τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Μια αύξηση περίπου 8%.
Οι πωλήσεις μας εκτός Ελλάδος ξεπέρασαν τα 14.6 δισ τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την Εταιρεία μας. Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι στην ελληνική αγορά, και μάλιστα εν μέσω της κρίσης, και με εχθρική για εμάς φορολογία στα τσιγάρα, καταφέραμε να έχουμε αύξηση πωλήσεων κατά 2%, πράγμα ιδιαίτερα ικανοποιητικό.
Για άλλη μία χρονιά καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις πωλήσεις μας στον καπνό για στριφτό τσιγάρο. Στην ελληνική αγορά ξεπεράσαμε τους 340 τόνους και καταλάβαμε την τρίτη θέση, πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 15%. Στο εξωτερικό οι πωλήσεις μας καπνού για στριφτό τσιγάρο έφτασαν τους 86 τόνους παρουσιάζοντας θεαματική αύξηση 144%.

Μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση κατά 10 ολόκληρες περίπου ποσοστιαίες μονάδες, το οποίο και αποτελεί επίσης νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη και για την οποία πρέπει να σας συγχαρώ όλους σας, ιδιαίτερα του εργαζομένους εκείνους που πέτυχαν σταθερά πολύ υψηλές αποδόσεις, τους τεχνικούς των συγκροτημάτων για την συμβολή τους στην αύξηση αυτή των αποδόσεων, όπως επίσης πρέπει να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής διεύθυνσης, και της διεύθυνσης παραγωγής.
Προχωρήσαμε, σε νέες επενδύσεις 3.000.000 ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητάς, την βελτίωση της ευελιξίας στην παραγωγή και την περαιτέρω τόνωση των εξαγωγών μας, ενώ πρόσθετες επενδύσεις ύψους 1.900.000 ευρώ έχουν ήδη δρομολογηθεί για τις αρχές του 2017.
Σε μια εποχή όπου 3 στους 10 Έλληνες ζούνε καθημερινά την απόγνωση της ανεργίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι εμείς αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας κατά 35 άτομα ήτοι ποσοστό κοντά στο 8%. Λόγω των αυξημένων κρατήσεων σε φόρους και ασφαλιστικές κρατήσεις, η συνολική δαπάνη των έκτακτων παροχών της περσινής χρονιάς για την εταιρεία έφτασε τα € 2.250.000 περίπου. Φέτος με τις αυξημένες, στις περισσότερες περιπτώσεις παροχές, αλλά και την αύξηση του προσωπικού, υπολογίζω ότι η συνολική δαπάνη των παροχών που ανακοίνωσα θα είναι της τάξεως των € 2.500.000 περίπου. Αν υπολογίσει κανείς και τα διάφορα bonus που δόθηκαν σε στελέχη και εργαζομένους κατά την περσινή χρονιά αλλά και αυτά που θα δοθούν για φέτος, τότε για την διετία 2012-2013, οι οικειοθελείς έκτακτες παροχές της εταιρείας προς τους εργαζομένους της, ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ.
Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια εισέφερε στα δημόσια ταμεία € 400 εκ. από έμμεσους και άμεσους φόρους, και € 7,1 εκ. στα ασφαλιστικά ταμεία, έφερε 170 εκ. ευρώ σε συνάλλαγμα από τις διεθνείς μας πωλήσεις. Και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την έντονη κοινωνική δράση της εταιρείας υπέρ των συνανθρώπων μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, με την διαρκή οικονομική ενίσχυση συλλόγων, σχολείων, και άλλων αξιόλογων φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Η στήριξη που είχαμε στον αγώνα αυτό, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, καθώς και της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπίας στις Βρυξέλλες, υπήρξε καθοριστική και τους ευχαριστούμε.
Είναι χρέος μου να πω ότι μετά από πολύ καλά συντονισμένες προσπάθειες όλων των παραπάνω φορέων, καταφέραμε το βασικό μας σκοπό που ήταν η συνέχιση της κυκλοφορίας των slims τσιγάρων. Έγινε πολύ μεγάλη μάχη σε αυτόν τον τομέα, διότι το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο προέβλεπε την κατάργησή τους, αποτελούσε «σημαία» για το αντικαπνιστικό λόμπυ.
Τελειώνοντας θέλω από την θέση αυτή να υπενθυμίσω ότι η μεγάλη αύξηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων αλλά και τελευταία του χύμα καπνού είναι εν πολλοίς αποτέλεσμα της υπερβολικής φορολόγησης τόσο των οικονομικών τσιγάρων αλλά και της τεράστιας αύξησης φορολογίας του καπνού για τα στριφτά. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε πολλαπλώς προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, συνεχώς, ότι θα συνέβαινε. Πρέπει άμεσα να μειωθούν οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης, όχι για την δική μας ευμάρεια, αλλά για την ομαλοποίηση της αγοράς και την αύξηση των δημοσίων εσόδων. Ο συνεπής Έλληνας φορολογούμενος έχει πλέον εξαντληθεί από την συνεχή απομείωση του όποιου πλέον εισοδήματος του»…

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

127 σχόλια :

 1. Ε Ι Δ Η Σ Η

  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΠΕ

  ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ..ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η

  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΥΓΙΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??

   ΠΑΕΙ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..!!!

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΡΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ..!!!

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ??

   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ??

   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ???

   Διαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΩΦΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ ...

   ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΤΥΝΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.

   ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ...

   ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ.

   ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ?
   ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΑ??

   ΕΔΩ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ.
   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1913225075567662&set=a.1613539832202856.1073741914.100006405637501&type=3&theater

   Διαγραφή
  3. Ε Ι Δ Η Σ Η

   ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΠΕ

   ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

   ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ..ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η

   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΥΓΙΤΑ

   Διαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ,ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΟΥΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..

   ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??

   ΠΑΕΙ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..!!!

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΡΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ..!!!

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ??

   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ??

   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ???

   Διαγραφή
  5. ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. εδω σβηνουν παλι σχολια οι βρωμιαρηδες για την οφ σορ της βικης

   Διαγραφή
  7. ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΒΡΑΑΜ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ Η ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ..

   Διαγραφή
  8. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!!ΕΤΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕΤΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

   Διαγραφή
  9. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΚΥΠΡΙΑ ΜΕ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!! ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ!!!!!
   ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΑΝΥΕ ΠΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!

   Διαγραφή
  10. ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΩ,ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΟΥΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..

   ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??

   ΠΑΕΙ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ..!!!

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΡΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ..!!!

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ??

   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ??

   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ???

   Διαγραφή
  11. ρε παιδια αυτο ειναι ανηκουστο!!!
   αυτη που μας κουναει το δαχτυλο της νομιμοτητας βουτηξε τα λεφτα μας και τα πηγε στον παναμα!!!!! τρεξτε μαλακες τωρα σταπουρδελα τους που τα κλεινουν ενα ενα να παρετε τα λεφτα σας πισω!

   Διαγραφή
  12. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 7.51
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!
   ΜΕ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!!

   Διαγραφή
  13. 7.53
   που πηγαν αυτοι οι ελληναραδες τωρα με τις οφ σορ και τα σκοπιανομαγαζα? μας ειχαν τρελανει με τον "ελληνα" σωρρα!

   Διαγραφή
  14. ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ...

   ΠΑΕΙ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ..!!!

   ΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΡΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ..!!!

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ??

   ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ??

   ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ???

   Διαγραφή
  15. ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ????? ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΩΔΕΥΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

   Διαγραφή
  16. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΜΙΚΡΑ,ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕΕΕΕΕ!!!

   ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΑΦΕΡΩ ΘΕΛΕΙΣ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ??

   Διαγραφή
  17. χαχαχαχαχαχαχα
   οπως τα λες ειναι!
   την μονη λεξη που λεει στα ελληνικα ειναι η καταγωγη του....ζωα!!!!!!

   Διαγραφή
  18. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΕΔΩΕ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ.ΠΑΝΑΜΑ????

   Διαγραφή
  19. νομιζω ρε φιλε 8.03
   μηπως ειναι η βικη χαραλαμπους??? η υπαρχηγος του ουρακοταγκου????
   χαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  20. παντως 8.03
   θα πεσει πολυ ξυλο στα ψωριαρικα μολις παρουν γραμμη οτι τα λεφτα τους πηγα στον.παναμα απο τους εξαπατημενους!!

   Διαγραφή
  21. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΡΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ

   Διαγραφή
  22. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΜΙΚΡΑ...

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ??

   Διαγραφή
  23. 7.53
   ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ???ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ Σ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΙΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ...ΖΩΟ

   Διαγραφή
  24. ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ??

   ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ??

   ΒΡΕ ΖΩΟΟΟΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ??

   ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΣΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ..

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΜΤ??
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  25. 8.15
   παλι καποια ξεκωλιαρα κανει την κουφη για την οφ σορ στον.παναμα που στελνει τα κλεμενα!

   Διαγραφή
  26. ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  27. ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ 8.20
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!!!

   Διαγραφή
  28. καλα λες αστους ναουγκριζουν σαν πιθηκοι,θα τους τελειωσει η εισαγγελια

   Διαγραφή
  29. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  30. εσύ αντι να ετοιμαστείς για τον Κορυδαλό κάθεσαι και γράφεις σχόλια ,,,,,,,,,,,

   Διαγραφή
  31. τι έμαθα σήμερα, ο γύφτος πάει δημοτικό για να το τελειώσει ;

   Διαγραφή
  32. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  33. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  34. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  35. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  36. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  37. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  38. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  39. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ !
  ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
   ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ..

   Διαγραφή
 3. Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ,
  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΜΑΙ
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΒΙΚΗ ΑΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!!!
   ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ!!!!!
   ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ!!!!!

   Διαγραφή
  2. σωστα,καμια λυπηση σε τετοια γιδια που τα ταιζει σανο μια γυφτοσυμμορια αποτυχημενων απατεωνων

   Διαγραφή
  3. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΥΠΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ???

   Διαγραφή
  4. 7.25
   εχει οφ σορ η βικη στον.παναμα????

   Διαγραφή
  5. ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ Η ΚΥΠΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΤΞΣ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!!!!!!!
   ΓΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ!

   Διαγραφή
  6. οπα????? τι ειναι αυτα πατερακη????? μαγαζι στα σκοπια ο γυφτος οφ σορ στον παναμα η ξεκωλιαρα που μας κουναει το δαχτυλο???????
   και εχετε μουτρα μετα τον φονο να ζητατε και οπαδους?????
   ε ρε κλωτσιες που εχετε να φατε απατεωνες

   Διαγραφή
  7. 5 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΡΕΟΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!!ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ!!!!!
   ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ!!!!!
   ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ "" ΕΛΛΗΝΑ"" ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΣΩΤΗΡΑ!!!!!

   Διαγραφή
  8. Εισαι μαλακας εσυ,τι εισαι ανθρωπε;

   Διαγραφή
  9. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΜΑ ΣΙΧΑΜΑ 12ΘΕΟ

   Διαγραφή
  10. ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  11. ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ. ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ. ΤΟΛΜΑΣ? ΕΑΝ ΟΧΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΦΤΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΦΥΓΟΔΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΛΟΓΙΟΥΦΤΙΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ ΓΥΦΤΙΚΟ

   Διαγραφή
  12. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  13. ρε άντε τράβα τον Φεβρουάριο στην Πάτρα με τον χονδρό, δικάζεται για κακούργημα, δεν το πήρες χαμπάρι, πάει για μέσα........................................

   Διαγραφή
 5. OI ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΡΑΚΥΚΛΩΜΑΤΑ:
  - ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ
  - ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  - ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ
  - ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣΗΜΟ
  - ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ
  - ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
  - ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ
  - ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  - ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ
  - ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ 2-5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....

   ΘΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ 200 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Η ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ,Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΒΕΛ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΜΑΖΟΧΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...??

   Διαγραφή
  2. Εχεις ετοιμάσει τα εφοδιά σου
   γισ τη φυλακή ηλίθια?

   Διαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΥΠΡΙΑ??????
   ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ.ΠΑΝΑΜΑ????
   ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΣΙΧΑΜΑ

   Διαγραφή
  4. ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  5. ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ. ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ. ΤΟΛΜΑΣ? ΕΑΝ ΟΧΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΦΤΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΦΥΓΟΔΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΛΟΓΙΟΥΦΤΙΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ ΓΥΦΤΙΚΟ

   Διαγραφή
  6. Στα χέρια των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών βρίσκεται η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, καθώς η Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών έχει διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα αποτελέσματα διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για περαιτέρω ενέργειες.

   Αυτό ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, με την επισήμανση ότι οι ενέργειες της δικαιοσύνης καλύπτονται από το απόρρητο της ποινικής προδικασίας. Συνιστούν δε την προσοχή σε όσους προσπαθούν να καπηλευτούν αυτήν την υπόθεση, μήπως έτσι προσφέρουν δωρεάν και άφθονη δημοσιότητα σε αυτόν που υποτίθεται ότι χτυπούν.

   Όσον αφορά στους φορολογούμενους που ζητούν με εξώδικα από τις εφορίες να διαγραφούν οι οφειλές τους επικαλούμενοι τα κεφάλαια του Αρτέμη Σώρρα, οι κύκλοι του υπουργείου επισημαίνουν ότι, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΔΟΥ παραλαμβάνουν μεν τις εξώδικες δηλώσεις που καταθέτουν οι οφειλέτες, αλλά ενημερώνουν τους πολίτες ότι αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

   Διαγραφή
  7. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΡΕΜΑΛΙΑ 12ΘΕΟΙ?!!!

   Διαγραφή
  8. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  9. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
   ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ.
   ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ;
   ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
   ΟΥΣΤ !!! ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  10. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  11. την εφορία θα την πληρώσει ο χονδρός, χρωστάει 12.000 ευρώ, μην κάνει το κορόιδο ότι δεν καταλαβαίνει ο μπαταξής και άσε τις θεωρείες...................

   Διαγραφή
 6. ακουστε ολοι ... αυτοι που γραφουν με το προφιλ πατερακης ποσταρουν ολο τα ιδια
  και οι απαντησεις που δινουνε ειναι ολες ιδιες ..για να μην καταλαβαινει κανεις αν αυτος που γραφει ειναι αντρας ή γυναικα .... ο σωρρας ειναι ραδιουργος και πολυ πονηρος .... προσεχετε να καλυπτεται τη καμερα του υπολογιστη σας .... οι εισαγγελικες αρχες ξερουν τα παντα
  εχουν πολλες καταγγελιες για τον ιδιο και πολλους απο την ομαδα του
  ερχονται μεγαλες εξελιξεις και πραγματα που θα μεινετε αφωνοι
  ο κοσμος καταλαβε οτι ειναι εγκληματικη συμμορια και φευγει

  συντομα θα ακουσετε πολλα .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
   ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ.
   ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ;
   ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
   ΟΥΣΤ !!! ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΝΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ,, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΡΣΙΝΟΗ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

   Διαγραφή
  4. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  5. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ 8.49 ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ!

   Διαγραφή
  6. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  7. κρυφοεβραίε ο χονδρός θα κάνει φορολογικές δηλώσεις ; 2 χρόνια έχει να καταθέση φορολογική δήλωση το λαμόγιο, τα κορόιδα οι Έλληνες κάνουν κάθε χρόνο και πληρώνουν φόρους, αυτός την κοπανάει, να τον χώσουν μέσα την κουφάλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 7. ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ. ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΣΤΟΒΛΑΧΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΛΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΖΩΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΕΣΗ ?? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ
   Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ 76 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
   24 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ??

   Διαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ,ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ??

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  4. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
   ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ.
   ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ;
   ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
   ΟΥΣΤ !!! ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  5. Η ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΕΣΕΙ

   Διαγραφή
  6. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ;
   ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΦΕΣΑΤΖΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ;
   ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

   Διαγραφή
  8. ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

   Διαγραφή
  9. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??
   ΒΡΗΚΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  10. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΓΙΔΙ ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ !!!
   ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ
   ΒΡΗΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ
   ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΟΥΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ
   ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΦΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ

   Διαγραφή
  11. ρε εβραική σαύρα, θα απαντήσεις ποτέ σε αυτά που ρωτάμε, όλο το κορόιδο κάνεις :

   α. Πότε θα πληρώσει ο χονδρός τα 12.000 ευρώ που χρωστάει στην εφορία.

   β. Γιατί τα 2 τελευταία χρόνια ο χονδρός δεν έκανε φορολογικές δηλώσεις, οι Έλληνες που κάνουν κάθε χρόνο κορόιδα είναι, αυτός γιατί την κοπανάει που το παίζει και Ελληναράς.

   γ. Πόσους έχει φεσώσει στην Πάτρα ; γνωρίσεις αριθμό, έως και σύλλογο έχουν κάνει φεσωμένων.

   δ. Πόσα γραφεία έχουν κλείσει μέχρι σήμερα των Ε.ΣΥ.

   Διαγραφή
 8. ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΙΧ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
  ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
  ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΓΡΑΦΟΥΝΕ Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ποιος κοντοδικτατορας μωρε ενας φοβιτσιαρης χοντρομαλακας ειναι που οταν χεζει σκουπιζετται με το δαχτυλο του

   Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  3. ΜΑ ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΑ

   Διαγραφή
 9. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΩΡΡΑ AYTOI EXOYN ETAIΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ PANAMA PAPERS
  ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
  ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΟΥ Η ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ
  KAI ANAΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πηγαινετε τωρα ζωα να τα ακουμπησετε στη σκοπιανη εταιρεια μαλακεσ!στον καθε γυφτο απογονου του πιθηκου κ σην καθε ξεκωλιαρα με τισ οφ σορ εταιρειεσ στον παναμα!

   Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
 10. ΕΙΔΗΣΗ

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ
  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ; Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ
  ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ;

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ Γ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.

   Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  3. ΕΔΩ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΑΤΣΑ Κ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 9/08 ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!

   Διαγραφή
  5. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ!!!ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΣ!!!ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 11. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣΥΜΟΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!Κ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..

   ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Η ΟΧΙ??

   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ??

   Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  2. Η ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ

   Διαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟΚΟΥΡΑΔΟ ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ;

   Διαγραφή
 12. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ...

  ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..

  ΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΣΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΜΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ

  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...

  ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΥΣΤ !!! ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

   Διαγραφή
  2. ΛΕΡΑ!!! ΨΕΥΤΗ !!! !!! ΛΩΠΟΔΥΤΗ !!! ΑΠΑΤΕΩΝΑ !!!

   Ξεσπά ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ κατά Σωρρα και υποψηφίων που τον πίστεψαν
   https://www.youtube.com/watch?v=Io6ZYDstU5s

   Διαγραφή
  3. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μήνυση του Στεφανόπουλου κατά του Σώρρα.

   τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, διαβίβασε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τη μήνυση που είχε καταθέσει χθες ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος κατά του Αρτέμη Σώρρα και του συνεργάτη του, Εμμανουήλ Λαμπράκη, για πέντε αδικήματα.

   Πιο συγκεκριμένα, τα αδικήματα αφορούν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διέγερση των πολιτών σε βιαιοπραγίες ή αμοιβαία διχόνοια, παράβασης καθήκοντος, καθώς και σε εγκλήματα σχετικά με το νόμισμα.

   Ο κ. Ζαγοραίος θα εντάξει την εν λόγω μήνυση στην έρευνα που διεξάγει ήδη η εισαγγελέας Μαρία Αυγίτα για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων.

   Ο εν λόγω δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι το χρεόγραφο του Αρτέμη Σώρρα είναι «πλαστό και δεν έχει την παραμικρή αξία».

   μακελειο.gr

   Διαγραφή
  4. ρε εβραική σαύρα, θα απαντήσεις ποτέ σε αυτά που ρωτάμε, όλο το κορόιδο κάνεις :

   α. Πότε θα πληρώσει ο χονδρός τα 12.000 ευρώ που χρωστάει στην εφορία.

   β. Γιατί τα 2 τελευταία χρόνια ο χονδρός δεν έκανε φορολογικές δηλώσεις, οι Έλληνες που κάνουν κάθε χρόνο κορόιδα είναι, αυτός γιατί την κοπανάει που το παίζει και Ελληναράς.

   γ. Πόσους έχει φεσώσει στην Πάτρα ; γνωρίσεις αριθμό, έως και σύλλογο έχουν κάνει φεσωμένων.

   δ. Πόσα γραφεία έχουν κλείσει μέχρι σήμερα των Ε.ΣΥ.

   Διαγραφή
 13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ?Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ!ΗΡΘΕ Η ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΜΟΛΟΓΑ!Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ!Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 5 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!ΤΑ ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ!Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ Η ΚΥΠΡΙΑ ΕΧΕΙ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ Κ ΟΓΥΦΤΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΜΗΠΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ???ΛΕΩ....ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ,ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΘΕΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΨΩΡΟΓΙΔΟΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΤΟΥ ΦΕΥΓΑ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΔΙ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΩΖΟ? ΧΑ ΧΑ Χ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 14. ΕΙΔΗΣΗ

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ
  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ; Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ
  ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ;

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ!!!ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΣ!!!ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ναι μεγαλε,αλλα χθες πηγανε 500 κρητικοι στο Ηρακλειο κ καταθεσανε!500*50=25.000-50{του κλητηρα που τα δωσανε μαζεμενα οι απατεωνες}=24.950 ΚΕΡΔΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πως λοιπον να μην ανοιξει οφ σορ στον Παναμα η βρωμιαρα?

   Διαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΥΤΡΑ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Ο ΚΩΛΟΓΙΟΥΦΤΟΣ !!!!!! ΓΙΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ 'ΓΑΜΑ ΜΟΥΤΡΑ''' ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΥΥΣΤ ΓΥΦΤΟΙ ΜΠΙΡΤΑΚΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

   Διαγραφή
  4. μήπως τους πλήρωσε τους πατσάδες ο γύφτος, τζαμπατζής είναι τον κερνούσαν τα κορόιδα οι συνέλληνες αγωνιστές που ανοίγαν γραφείο και κάθε πόλη, χα χα χα χα χα χα χα χα χα

   Διαγραφή
  5. τα ματζούνια, οι χάντρες και οι πατσάδες , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   Διαγραφή
 15. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, τη μήνυση που είχε καταθέσει χθες ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος κατά του Αρτέμη Σώρρα και του συνεργάτη του, Εμμανουήλ Λαμπράκη.

  Η μήνυση είναι για πέντε αδικήματα, τα οποία αφορούν στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης, διασποράς ψευδών ειδήσεων, διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες ή αμοιβαία διχόνοια, παράβασης καθήκοντος, καθώς και για εγκλήματα σχετικά με το νόμισμα.

  Η επίμαχη μήνυση θα ενταχθεί στην έρευνα που διεξάγει ήδη η Μαρία Αυγίτα για την υπόθεση του 50χρόνου Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων.

  Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ, ζητά την ποινική δίωξη τόσο του Αρτέμη Σώρρα όσο και του Εμμανουήλ Λαμπράκη, υποστηρίζοντας ότι το χρεόγραφο Σώρρα είναι «πλαστό και δεν έχει την παραμικρή αξία».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΓΟΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΙΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ.

   Διαγραφή
 17. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
  ΚΑΡΕΛΙΑ !!!!! ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]