Ο Πάπας Φραγκίσκος ζητά «Μία παγκόσμια κυβέρνηση» για να «σώσει την ανθρωπότητα»

 

.. Τι άλλο πρέπει να κάνει το ολόγραμμα που υποδύεται τον Πάπα για να ξυπνήσει τον κόσμο;; Τι άλλο θα πρέπει να πει και να μας δείξει για να νοήσουμε;; Πως αλλιώς περιμένατε να έρθει αυτό το EBS αν όχι με τέτοιον τρόπο;;; Δείτε.. Αφουγκραστείτε… Και νοήστε.. Όλα μας τα λένε και μας τα δείχνουν… ΟΛΑ!!!!

Ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε « μια παγκόσμια κυβέρνηση » και « πολιτική εξουσία » αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση μεγάλων ζητημάτων όπως η «κλιματική αλλαγή».

Μιλώντας στην εφημερίδα «El Universo» του Ισημερινού, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος « για το καλό της ανθρωπότητας».

Αυτό όμως που προκαλεί περισσότερο το δημόσιο αίσθημα, είναι το κάλεσμα του Πάπα για μια νέα παγκόσμια πολιτική εξουσία.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα ζητήσει αυτή την εβδομάδα αλλαγές στον τρόπο ζωής και στην κατανάλωση ενέργειας για να αποτραπεί η «άνευ προηγουμένου καταστροφή του οικοσυστήματος» πριν από το τέλος αυτού του αιώνα, σύμφωνα με ένα προσχέδιο παπικής εγκυκλίου που διέρρευσε. Σε έγγραφο που κυκλοφόρησε από ιταλικό περιοδικό τη Δευτέρα, ο ποντίφικας θα προειδοποιήσει ότι η αποτυχία δράσης θα είχε «βαριές συνέπειες για όλους μας».

Ο Φραγκίσκος ζήτησε επίσης τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας πολιτικής αρχής επιφορτισμένης με «να αντιμετωπίσει τη μείωση της ρύπανσης και την ανάπτυξη των φτωχών χωρών και περιοχών ». Η έκκλησή του απηχούσε εκείνη του προκατόχου του, Πάπα Βενέδικτου XVI, ο οποίος σε μια εγκύκλιο του 2009 πρότεινε ένα είδος υπερ-ΟΗΕ για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων και των αδικιών του κόσμου .

Η λέξη «παγκοσμιοποίηση» σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει. Είναι η διαδικασία μετάβασης του κόσμου σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οι θρησκευτικοί ηγέτες παίζουν το ρόλο τους σε αυτή τη μεγάλη εξαπάτηση.

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είπε περίφημα ότι θα έπρεπε να συμβεί μια «παγκόσμια κρίση» προτού οι άνθρωποι του κόσμου είναι πρόθυμοι να δεχτούν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Όταν η παγκόσμια οικονομία υπέστη μια δραματική κατάρρευση το 2008, οι παγκόσμιοι ηγέτες διακήρυξαν και πάλι την ανάγκη για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη με παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο.

Όπως απέδειξε ο Πάπας Φραγκίσκος , η κλιματική αλλαγή και η φάρσα για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πλέον η προτιμώμενη μέθοδος τρομοκρατίας της παγκόσμιας ελίτ, καθώς προσπαθούν να τιμωρήσουν την ανθρωπότητα φέρνοντας μας πιο κοντά στην ενοποιημένη ολοκληρωτική διακυβέρνηση.

[WikiLeaks: Ομπάμα, Κλίντον, Σόρος ανέτρεψαν τον Πάπα Βενέδικτο στο Βατικανό]

Ανησυχητικά, οι παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες αρχίζουν επίσης να συγκεντρώνονται ως ένας για να κηρύξουν από το ίδιο φύλλο ύμνου, δίνοντας οδηγίες στα πρόβατά τους να αποδεχτούν τα συστατικά στοιχεία της ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σε περίπτωση που το χάσατε, παγκόσμιοι ηγέτες από μια διαφορετική συλλογή θρησκευτικών κοινοτήτων κάλεσαν για παγκόσμια ενότητα σε ένα μήνυμα βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Και το οποίο βέβαια έπεσε όπως θα δείτε εάν πάτε στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=Nr1TeDFOerY .. Επειδή πρόλαβα να ρίξω μια ματιά πριν πέσει το βίντεο, θα σας δώσω παρακάτω την κεντρική ιδέα..

Η έκκληση για μια παγκόσμια κυβέρνηση, με επικεφαλής τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Αγιατολάχ Αλ-Μιλάνι, τον Δαλάι Λάμα και τον Ραβίνο Αβραάμ Σκόρκα, θεωρείται ως ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο προς τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που είχε προφητευτεί πριν από περισσότερα από 2.000 χρόνια.

Οι παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες συγκεντρώθηκαν στις 14 Ιουνίου για να κάνουν κοινή δήλωση μέσω ενός βίντεο καλώντας τους ανθρώπους να ασπαστούν τις ιδέες της φιλίας και της ενότητας και να ξεπεράσουν την αρνητικότητα και τον διχασμό στην κοινωνία.

Στην πραγματικότητα, η έκκληση για παγκόσμια διακυβέρνηση από τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους πλούσιους ελιτιστές δεν έχει καμία σχέση με την εξύψωση των φτωχών εθνών ή τη «σωτηρία της ανθρωπότητας». Αντίθετα, μια τέτοια κυβέρνηση θα εγγυάται την παγκόσμια επιτήρηση, την παγκόσμια ανισότητα πλούτου και έναν κόσμο που διοικείται από αυτά ακριβώς τα διεφθαρμένα συμφέροντα που εδραιώνουν επί του παρόντος τον πλούτο και την εξουσία παγκοσμίως.

Έλα όμως που αυτή η έκκληση μας δείχνει και κάτι άλλο.. Εάν θέλουμε βέβαια να το δούμε… Και αυτό που μας δείχνει δεν είναι άλλο από τον τρόμο τους που βλέπουν την αυτοκρατορία που είχαν στήσει χιλιάδες χρόνια τώρα, να γκρεμίζεται!!! Να γκρεμίζεται παγκοσμίως και αυτοί πλέον να μην μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως..

Μπορεί λοιπόν να φαίνεται ότι είναι ακόμα στα πράγματα και ελέγχουν τα πάντα, αλλά δεν ελέγχουν ούτε την ίδια την μοίρα τους.. Και μάλιστα έχουμε και δηλώσεις αφύπνισης από δαύτους, όπως αυτή του Πάπα Φραγκίσκου που μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο “Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακηρύσσει «ο Ιησούς είναι ο Σατανάς» και ορκίζεται να εισαγάγει την «Μία Παγκόσμια Θρησκεία»“.. Μιλάμε για τόνους αφύπνισης στις μέρες μας και αν κάποιος δεν τα καταφέρει τελικά να ξυπνήσει, δεν του φταίει κανείς….

nikolaosanaximandros.gr

loading...