Από τα ανάκτορα της ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ανακοινώθει πως το Τατόϊ είναι έτοιμο

Από τα ανάκτορα της ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ανακοινώθει πως το Τατόϊ είναι έτοιμο (αφού ολοκληρώθηκαν τα έργα πασαλείμματος και ξευτίλας που πραγματοποιήθηκαν στην εγκαταλειμμένη και λεηλατημένη περιοχή) για να υποδεχτεί  τους βασιλείς και αρχηγούς κρατών που θα παραστούν στην κηδεία του τελευταίου Βασιλιά της Ελλάδος, μια και το πολιτειακό αυτής της Χώρας επιτρέπει την διακυβέρνηση της μόνο στις δυναστείες Καραμανλήδων, Μητσοτάκηδων και Παπανδρέϊδων.  

Πληροφορίες μας λένε, ότι στου Μαξίμου από χθες προσεύχονται όλοι οι μετεωρολόγοι των μπουκωμένων ΜΜΕ μην πιάσει καμιά ψιχάλα, γιατί την Δευτέρα 

όλοι οι καλεσμένοι θα είναι μέσα στη λάσπη έως το γόνατο.

Οπότε καιρού επιτρέποντος, στην είσοδο θα υπάρχουν τετρακίνητα αγροτικά για να μεταφέρουν στις καρότσες τους επισήμους, αφού οι αμαξάρες τους δεν θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα στα χαλίκια που έριξαν για να σκεπάσουν την ντροπή τους.

Ακόμα οι υπεύθυνοι έχουν μεριμνήσει για τις κυρίες επειδή οι γόβες τους δεν ενδείκνυται για το τοπίο θα τους μοιράσουν από ένα ζευγάρι γαλότσες.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, θα υπάρχει κονφλερ με αέρα για τη σκόνη και πιεστικό νερού για τη λάσπη ώστε οι καλεσμένοι να γυρίσουν καθαροί και ατσαλάκωτοι στις χώρες τους.

Βέβαια οι εικόνες θα ταξιδέψουν σ όλο τον κόσμο οπότε θα δουν όλοι το πόσο προνοητικοί και το πόσο οργανωμένοι είμαστε εδώ στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ…..

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών! 

loading...