Ο ΠΟΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Τον τίτλο, όχι μόνο του χειρότερου κλέφτη αυτοκινήτων στην ιστορία των… χειρότερων, αλλά και του λιγότερου… εύστροφου στη σχετική κατηγορία, διεκδικεί με αξιώσεις ένας Ιρλανδός.

Και αυτό γιατί, όχι μόνο δεν κατάφερε ποτέ να κλέψει το αυτοκίνητο (αν και… ανυπεράσπιστο), όχι μόνο τραυματίστηκε από αυτό (!), αλλά βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο έδαφος από τον ιδιοκτήτη του!
Για όλα αυτά μάλιστα, εκτός από τον ίδιο, φταίει και ένα… τούβλο! Τυχαίο;
Όχι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο θρασύτατος κλέφτης ζήτησε μετά και τα… ρέστα! Και συγκεκριμένα 50 ευρώ από τον ιδιοκτήτη του λευκού τετράτροχου για να πάρει… ταξί!
Το σχέδιό του πάντως φάνταζε απλό, εύκολο και αποτελεσματικό (όχι βέβαια ότι θα μπορούσε να «κατεβάσει» και τίποτα πιο ευφάνταστο): σπάσιμο παραθύρου, «εξαφάνιση» των τιμαλφών μέσα από το αυτοκίνητο, και μετά «εξαφάνιση» του ίδιου!

Έλα όμως που μια πέτρα δεν ήταν ικανή να σπάσει το τζάμι της πολυτελούς Mercedes που ήταν παρκαρισμένη σε δρόμο της Ντροχέντα (35 χιλιόμετρα βόρεια του Δουβλίνου)! Γι΄ αυτό άλλωστε επιστράτευσε ένα… τούβλο! Μόνο που αυτό αποδείχθηκε τελικά… μπούμερανγκ και αντί για το παράθυρο τού έσπασε το… κεφάλι, αφήνοντάς τον αναίσθητο στη μέση του δρόμου!
«Όταν τον βρήκα ξαπλωμένο κάτω, μέσα στο κρύο και τα αίματα, πίστεψα ότι είχε δεχθεί επίθεση», εκμυστηρεύτηκε στην Irish Independent ο Gerry Brady, ιδιοκτήτης μπαρ (εκτός και του αυτοκινήτου), αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως ο επίδοξος κλέφτης τον εκβίασε!
«Μου ζήτησε 50 ευρώ για ταξί», δήλωσε ο Brady και συνέχισε: «Όταν αρνήθηκα, έσκυψε και μου είπε πως θα με κάψει μέσα στην παμπ μου, ενώ θα πει στην αστυνομία ότι τον έδειρα».
Παρά τις απειλές, ο Brady κάλεσε τελικά την αστυνομία, η οποία βρήκε την άκρη του νήματος αφού εξέτασε το παραπάνω video από την κάμερα ασφαλείας του δρόμου…

loading...

1 thought on “Ο ΠΟΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

  1. ''ΠΟΙΟ'' ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ? ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΠΑΛΙ

Comments are closed.