«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ- Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΠΟΣ ΤΗΣ»

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ...ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι "φέρνουν" τα άσχημα νέα

Ο γνωστός γκουρού της παγκόσμιας οικονομίας Mujtaba Rahman, επικεφαλής της Eurasia Group, και ο Erik Nielsen, επικεφαλής σε όλον τον κόσμο του ομίλου UniCredit Όμιλος, φέρνουν άσχημα νέα για την χώρα μας με την έλευση του Τραμπ στην εξουσία. «Δεν είναι φίλος της Ελλάδας» λένε χαρακτηριστικά

Στην ουσία όμως μας προειδοποιούν για μελλούμενα που μεταφράζονται σε πτώχευση και επίθεση από Τουρκία….άμεσα εντός του 2017.

«Η πορεία του χρέους Ελλήνων θα αυξηθεί ενώ θα συνεχιστούν οι εντάσεις με την Τουρκία πάνω από το ζήτημα της Κύπρου. Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να πράξει οτιδήποτε για την Ελλάδα», καταλήγουν οι ίδιοι.

Έτσι τα «μαύρα σύννεφα» μαζεύονται πάνω από την χώρα μας η οποία θα πέσει αποκλειστικά στα «χέρια» των Γερμανών οι οποίοι ενδεχομένως και αυτοί κάποια στιγμή, να μας αφήσουν στο έλεος του Θεού, το οποίο είναι το μόνο που θα μας σώσει.


Η Ελλάδα στερείται εντελώς στρατηγικής για απεμπλοκή από την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με ανάλυσή του Ούγκο Ντίξον στους New York Times, «η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαθέτουν αξιόπιστο σχέδιο για την επίτευξη ουσιαστικής συμφωνίας με τους πιστωτές τους και δεν φαίνεται να έχουν προμελετημένο, εναλλακτικό σχέδιο για το πώς δεν θα οδηγηθούν σε χρεοκοπία.».

Η Ελλάδα θα βρεθεί στο έλεος της καταιγίδας μόνης χωρίς κανέναν να δύναται να βοηθήσει στην πραγματική διάσωση της, και ο λαός μας θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα ακούσει ότι χώρα πτώχευσε ολοκληρωτικά .

Το χειρότερο όμως δεν θα είναι αυτό αλλά η επικείμενη επίθεση της Τουρκίας στο Αιγαίο πέλαγος με σκοπό την υφαρπαγή νήσου ή νησιών.

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]