Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ:ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...


Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ...

6 ΒΙΝΤΕΟ, 15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτόγνωρες εικόνες πολεμικών προετοιμασιών: Στην πόλη Bremerhaven στην Γερμανία είναι σε πλήρη εξέλιξη η αποβίβαση...
της  3ης και 4ης Ταξιαρχιών πεζικού του αμερικανικού στρατού για την αποστολή δυνάμεων στα σύνορα με την Ρωσία. Tα ρωσικά ΜΜΕ καλύπτουν συνεχώς με βίντεο και ανταποκρίσεις τις εικόνες πολέμου που δημιουργεί το ΝΑΤΟ ενώ η Ρωσία προετοιμάζεται για hardcore καταστάσεις. Οι εισηγήσεις προς τον Β.Πούτιν από τους στρατηγούς του είναι συγκεκριμένες…

«Αποβιβάζεται συνεχώς αμερικανικός  στρατιωτικός εξοπλισμός», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διοίκησης των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων (Bundeswehr)  στο ομόσπονδο κρατίδιο του Βραδεμβούργου,  και από  την επόμενη εβδομάδα  θα μετακινούνται καθημερινά σιδηροδρομικώς  οι δυνάμεις αυτές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα μετακινηθούν 900 θωρακισμένα οχήματα σε συρμό με συνολικό μήκος  14 χιλιόμετρα.

Επί του παρόντος, στο λιμάνι Bremerhaven καταφτάνουν συνεχώς αμερικανικά πλοία που μεταφέρουν το στρατιωτικό εξοπλισμό των ΕΔ  των ΗΠΑ. «Οι ΗΠΑ απορρίπτουν τα γερμανικά τανκς σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία»,γράφει η γερμανική  εφημερίδα .
«Από 7 έως τις 16 Ιανουαρίου  θα αποστέλλονται καθημερινά τρία τρένα με στρατιωτικό εξοπλισμό»,  δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού στρατού .
«Η Ευρώπη με την μεταφορά αμερικανικών στρατευμάτων ωθείται άσκοπα σε ένα νέο επίπεδο έντασης  με τη Ρωσία»,  δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της  Bundestag και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Γερμανίας,  Αλέξανδρος Νώε.
Επιπλέον, ο πολιτικός είναι πεπεισμένος  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βορειοατλαντική Συμμαχία, κινούνται όλο και περισσότερο από τα λόγια στις πράξεις.
Ο Νώε είπε ότι  το «σκάνδαλο» για την  γερμανική κυβέρνηση είναι ότι προσπαθεί να μετατρέψει τη Γερμανία σε μια «περιοχή ανασυγκρότησης και ανάπτυξης των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ και των δυνάμεων του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Βερολίνο έπρεπε να αρνηθεί στην Ουάσινγκτον να χρησιμοποιηθεί  το γερμανικό έδαφος για τη μεταφορά στρατευμάτων,  και «να σταθεί υπερήφανα στην ανούσια πολιτική της κόντρας στις σχέσεις με τη Μόσχα».


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

 1. Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΤΗ ΒΥΖΑΧΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ
  ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ
  ΒΥΖΑΧΤΡΑ ΡΙΞΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ
  ΤΑΡΑΡΟΜ ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ
  Η ΑΡΣΙΝΟΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ
  Η ΒΥΖΑΧΤΡΑ ΜΟΡΦΕΑ ΛΙΑΠΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
  ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΟΛΟΥΣ ΠΗΡΕ!!!!!!

  ΑΟΡΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή