Τέτοια πολιτικά και ποδοσφαιρικά «παλτά» δεν είχε γνωρίσει ο τόπος

Μα πώς τα κατάφεραν έτσι οι Συριζαίοι; Δεν θα τολμούν να εμφανιστούν όπου υπάρχουν Ολυμπιακοί και Παοκτζήδες. Και ΑΕΚτζήδες και Παναθηναϊκοί θα λέγαμε.

Πώς κατάφερε η κυβέρνηση να στρέψει όλες τις μεγάλες ομάδες εναντίον της είναι απορίας άξιο. Ο Τσίπρας ήταν αυτός που κατά κύριο λόγο ποδοσφαιροποίησε την πολιτική ζωή. Τώρα θα πληρώσει τα επίχειρα της αποκοτιάς του.

Τα έβαλε με τον Ολυμπιακό; Δεν θα τολμάνε να πατήσουν το πόδι τους στον Πειραιά. Είδατε τι έγινε με τον Παοκτζή Τσακαλώτο.

Τα έβαλε με τον ΠΑΟΚ και τον τιμώρησε και θα χάσει το πρωτάθλημα; Αν δείτε συριζαίο πολιτευτή να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη να του στήσετε άγαλμα. Θα είναι ήρωας.

Πάει κόντρα στην ΑΕΚ για όλα, και για το γήπεδο; Θα περνάνε από τη Νέα Φιλαδέλφεια οι Συριζαίοι και θα τρέμει το φυλλοκάρδι τους.

Είναι έτοιμος να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός; Θα το ρίξουν στον… παναθηναϊκάκια Τσίπρα και μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν στη μπούκα και τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Και θα τον τιμωρήσουν όταν θα έρθει η ώρα.

Η κατάσταση αυτή δεν δημιουργήθηκε γιατί η κυβέρνηση τα έβαλε με το ποδοσφαιρικό σύστημα. Αλλά γιατί προσπάθησε να το κάνει δικό της και μπλέχτηκε. Ανίκανη να διαχειριστεί άλλα ευκολότερα θα μπορούσε να παίξει μπάλα; Όλο αυτογκόλ τρώει και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ένας δικός της, ο Σαββίδης έβαλε ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεμπρόστιασε την ανικανότητα της κυβέρνησης, του Τσίπρα, του Κοντονή, του Βασιλειάδη.

Τέτοια πολιτικά και ποδοσφαιρικά «παλτά» δεν είχε γνωρίζει ο τόπος.

loading...