ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕΡΟΣ Α


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ
ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΧΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ
ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΔΙΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ.

ΕΚΤΟΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ
ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΜΟΝΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
ΕΘΝΙΚΗ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,
ΚΑΘΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΙΕΡΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΕΒΓΑΛΕ
ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ
ΗΡΩΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ
ΑΥΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ Ο
ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ
ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ
ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΝ Β.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΝΥΣΣΗΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ
ΤΡΙΣΗΛΙΟΥ ΘΕΟΤΗΤΟΣ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΚΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ
ΔΙΔΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΞΡΑΤΗ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ
ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ.

Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο. Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.

Την Ελληνικοτητα του ιερου-αγιου χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την ορθοδοξη Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης όπως είναι η Αγια γραφή, και ολη
η καινη διαθηκη κλπ

Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.


​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Οι Αγιοι μεγιστοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,αλλαξαν τον εβραικο
Χριστιανισμο σε Ελληνικο.


Η πραξη τους αυτή επεφερε την οικουμενικοτητα του χριστιανισμου, και την σωτηρια του Ελληνικου εθνους αλλα και ολόκληρης της ανθρωποτητος .

Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης εξέλιξης.

Αντιστοιχα οι Πλατωνικες διδασκαλιες στηριξαν και θεμελιωσαν την νεα θρησκεια και εδραιωσαν τους Ελληνες του μεσαιωνα στην διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Οι ​Αγιοι​ Ιεράρχες ήταν
​ ταυτόχρονα ​ οι ιεραποστολοι του Χριστου και του Πλατωνα.Δίδασκαν την Χριστιανική θρησκεια,τον λογο του Ιησου
​ ​και τα πνευματικα-ηθικα αξιωματα του Πλατωνα ώστε να εδραιωσουν τον Ελληνισμο και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.


Το πάθος, με το οποιο διδασκαν και εγραψαν
​ εκεινα τα χρονια​ σε συνδυασμο με την μεγαλη τους μορφωση, τους εφερε όπως ηταν φυσικο αντιμετωπους με ολους τους
​ ​εβραιους
​σατανιστες​ του δωδεκαθεου
​.​
Οι αγιοι Ιεράρχες, ανέπτυξαν τα αξιωματα της πίστης με διαλεκτικη δυναμη, που φανερωνει αγαπη για την Ελλαδα, τον Χριστο, μεγαλη ευφυια και παιδευση πληθωρικη. Διαχάραξαν την τροχιά, επάνω στην οποία μεχρι σημερα επιβιωνει το Ελληνικο εθνος.

Οι Αγιοι Ελληνες πατέρες της Εκκλησίας οι τρεις Ιεραρχες ηταν ηδη γνωστες
του χριστιανικου φωτος, χρησιμοποιησαν την Ελληνική φιλοσοφία, για να διατυπωσουν μεσα απο αυτην τις χριστιανικες αληθειες ωστε να στερεωσουν το οικοδόμημα της πίστης και της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και κατ επέκτασιν να είναι σε θεση να επιβιωσουν οι Ελληνες του μεσαιωνα ως εθνος.

Η συμμετοχη των μεγάλων αυτων Ελληνων, στην θεμελιωση της Ελληνικης χριστιανικης φιλοσοφιας,μεσα από τα αξιωματα του Πλατωνα είναι τεραστια και καθοριστικη.

πό την θέση αυτή επετυχαν να θεμελιωσουν την ιερη Ελληνικη χριστιανικη φιλοσοφια, σαν συνεχεια της αρχαίας ελληνικής, με την οποια εισάγονται οι αιωνιες και διαχρονικες απόψεις θεωρησης της υπαρξης και της ζωης.

Οι ευαγγελικες αξιες ενωνονται με τα ιερα αξιωματα του Πλατωνα.
Οι ιεραρχες επετυχαν να μιλησουν μεσα στις καρδιές αρκετων ανθρώπων.

Οι Φωστήρες της τρισηλιου θεοτητος, μολις αντιληφθηκαν την αξια του χριστιανισμου για την Ελλαδα εργαστηκαν ακατάπαυστα με πολυ αγαπη για να ενωσουν την νεα θρησκεια με την Ελληνικη παιδεια και την αρχαια κλασικη σκεψη. Σε αυτό τους βιηθησε καταλυτικα η τεραστια αγαπη τους για την αρχαιοελληνικη παιδεια.

Μελέτησαν παρα πολυ σωστα τους αρχαίους φιλοσοφους-σοφιστες, για
αυτό κατορθωσαν να ενωσουν το ιερο αρχαιο Ελληνικό πνεύμα με την Χριστιανικη πίστη. Φυσικα απέρριψαν τα εωσφορικα εβραικα στοιχεία του δωδεκαθεου και κρατησαν τα εξαιρετικα αξιωματα-διδασκαλιες της Ελληνικης παιδειας.


Περισσότερο από ολους, οι Ιεραρχες, με την διδαχη και θαυμαστα εργα τους, συνετελεσαν στη ενωση των θησαυρων της ιερης αρχαιας φιλοσοφιας-γραμματειας με την διδασκαλία του Χριστιανισμού.


Το πνεύμα του Θεού και του Πλατωνα είναι διάχυτο στις σκεψεις, στους λογους, στις πραξεις και στα συγγραμματα των Τριων Ιεραρχων.


Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία έμεινε ο εβραικος παγανισμος ως
εωσφορικος και αναξιος του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου

Οι εβραιοι εωσφοριστες του εβραικου δωδεκαθεου προσπαθουσαν με κάθε τροπο και μεσο να ματαιωσουν την αναληψη της εξουσιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας από τους Ελληνες.

ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ
ΜΑΣ, ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Oι Ελληνες του μεσαιωνα οι τελειοι χριστιανοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, οι αγιοι προγονοι μας αρχικα επετυχαν να κερδισουν την ελευθερια τους, απο τους αρχαιους ρωμαιους χωρις να πολεμησουν ουτε ενα δευτερολεπτο. Αυτο το μοναδικο επιτευγμα παγκοσμιος συνεβη εξαιτιας του Χρστου, των χρηστων ηθων και της Πλατωνικης Φιλοσοφιας. Ομως δεν εφτανε οτι κερδισαν οι προγονοι μας εντελως ειρηνικα την Ελευθερια τους, αλλα εγιναν και διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγουμενος υπηρξαν σκλαβοι. Στην συνεχεια ολους εκεινους τους αιωνες οι προγονοι μας για να διατηρησουν την ελευθερια τους και να ειναι σε θεση να διοικουν την παγκοσμια Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια πολεμουσαν σε ολη την διαρκεια ζωης της αυτοκρατοριας σε καθημερινη βαση αδιακοπα.

Ολους τους τροπους εθνικης επιβιωσεως μας τους εδειξαν-διδαξαν οι αγιοι προγονοι μας οι Ελληνοχριστιανοι του μεσαιωνα.

Στο πιο κρισιμο ιστορικα σημειο για τον Ελληνισμο ερχονται οι τρεις αγιοι
φωστήρες της τρισηλιου Θεοτητος μαζι με τον Αγιο Γρηγοριο τον επισκοπο
Νυσσης ,να βαλουν τις πιο ισχυρες βασεις στο Ελληνικο -ρωμαικο κρατος.

Ανταξιοι θεμελιωτες της Ελληνικης (Ρωμαικης) αυτοκρατοριας οι τρεις Ιεραρχες, μαζι με τον Αγιο Γρηγοριο Νυσσης. Οι Τέσσερις κατ ουσιαν ιεραρχες καθως διπλα τους σταθηκε επαξια ο Αγιος Γρηγοριος Νυσσης, σπουδασαν φιλοσοφια, ρητορικη κλπ, στην αρχαια Αθηνα, καθως και σε αλλα μερη. Ο Αγιος Γρηγοριος Νυσσης, με τον Ιωαννη τονΧρυστοστομο, εγιναν για λιγο χρονικο διαστημα, επαγγελματιες ρητορες. Οι Τέσσερις κατ ουσιαν ιεραρχες, εχωντας πολύ υψηλες γνωσεις επανω στον Πλατωνα, εκαναν το αυτονοητο. Ενωσαν δηλαδή, τα εκ φυσεως ενωμενα, τα οποια είναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, με τον Χριστιανισμο. Αυτό συνεβη διοτι ειχαν της ιδιες ηθικες-ιδεολογιες. Εάν οι τέσσερις ιεραρχες, δεν εβαζαν τον Πλατωνα, μεσα στην χριστιανικη διδασκαλια τα αξιωματα του Πλατωνα, ο χριστιανισμος θα παρεμενε μια απλη ασημαντη θρησκεια.


Όλα αυτά γιατι την Χριστιανικη θρησκεια, ολους εκεινους τους αιωνες, την κατεδιωκαν αλύπητα οι Εωσφοριστες "νεοταξιτες ", με μοναδικο στοχο να την εξαφανισουν, ειτε να την περιορισουν, εάν δεν ηταν σε θεση να πετυχουν τον πρωτο στοχο τους.

Με την εισοδο του Πλατωνα, οορθοδοξος Χριστιανισμος, εκτοξευτηκε στα υψη, ενώ ταυτόχρονα εγινε πολύ ευκολα κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.


Με τον Πλατωνα και τα φιλοσοφικα του αξιωματα, ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια σε ολο τον κοσμο, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται χωρις να κινδυνευει από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν,ολους εκεινους τους αιωνες οι εωσαφοριστες με σκοπο να διαλυσουν τον Χριστιανισμο.

Μεσω του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων του Αριστοκλη ασφάλισαν την πίστη, όρθωσαν φραγμούς στις αιρέσεις και παρερμηνείες και σφυρηλάτησαν την πανοπλία, με την οποία αμύνονται παλιοί και νέοι πρόμαχοι της ορθόδοξης πίστης.

Ηταν τοσο φοβερες οι διωξεις σε καθημερινη βαση ολους εκεινους τους αιωνες, που παρα τον ερχομο, τα θαυματα, τα μαρτυρια και την ανασταση του Θεανθρωπου, ηταν τελειως αδυνατον να επιβιωσει ο Χριστιανισμος, χωρις τον Πλατωνα.

Ταυτόχρονα μεσα από της Πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε από την αρχη, ότι ο Χριστιανισμος είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.

Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια. Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.


Κατά την διαρκεια της τουρκικης κατοχης ο Ελληνικος πολιτισμος μαζι με την Ελληνικη γλωσσα επιβιωσαν με χαρακτηριστικη ευκολια παρα της απώλειες.


Ηταν τοσο δυνατα τα θεμελια τα οποια εβαλαν οι αγιοι ιεραρχες, οπου παρα τους συνεχομενους πολεμους, της καταστροφές, της αιρεσεις, της κατάκτησεις από τους ξενους λαους δεν υπηρχε κανενας απολυτως κίνδυνος.
ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ , ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ
ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 1825 Μ.Χ. -1826 Μ.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΙΣΤΗ

Η πρωτη πολιορκια ξεκινησε απο τον Απριλιο του 1825 μέχρι τον Οκτωβριο του 1825 όταν η πολη πολιορκηθηκε από τους Ισμαηλιτες του κιουταχη και η δευτερη απο τον Δεκεμβριο του 1825 εως τον Απριλιο του 1826 οταν η πολη πολιορκηθηκε απο τους Σαρακηνους του ιμπραημ και του κιουταχη απο κοινου.

Το 1825 ο Κιουταχης συγκεντρωσε μεγαλο στρατο και κατευθύνθηκε στο Ηρωικο Μεσολόγγι. Στα τελη Απριλίου 1825 στρατοπεδευσε στην περιοχη και ξεκηνησε την πολιορκία του ενδοξου Μεσολογγίου.


Όλες οι επιθέσεις που επιχείρησε ο Κιουταχης εναντιον της πολης απετυχαν, οπως και η προσπαθεια του να αποκλεισει τον ανεφοδιασμο της πολης απο στερια και θαλασσα.


ΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΓΕΝΑΙΑ.


Δυστυχως για τους Ελληνες ηρωες τα δεδομενα αλλαξαν δραματικα όταν στα τέλη του 1825 κατεφθασε στο αγαρηνο στρατοπεδο ο Ιμπραημ με αξιόλογες αγαρηνες δυναμεις.

Απο τον Μαρτιο λοιπον η κατασταση αρχισε να αλλαζει με καταληψη απο τους Τουρκους στρατηγικων θεσεων της λιμνοθαλασσας, οπως το Βασιλαδι και ο Ντολμας. Οι Έλληνες καταφεραν να διατηρησουν τον ελεγχο της νησιδας Κλεισοβα μετα απο μια σκληρη μαχη, στην οποια οι Ισμαηλίτες του Ιμπραημ ειχαν παρα πολυ βαριες απωλειες. Ομως η προσπαθεια του Ελληνικου στολου να ανεφοδιασει την πολη ειχε καταστει αδυνατη, με αποτελεσμα οι αμυνομενοι να βρεθουν σε δυσμενη θέση.

Η πολιορκια συνεχιζοταν με αμειωτους και εξαντλητικούς ρυθμους
και οι πολιορκημένοι ηταν καταπονημενοι απο τις μαχες και την ελλειψη τροφων.


Ομως η μαχητικοτητα και το παθος να πολεμησουν για τον Ιησαυ
και ειτε να νικησουν ειτε να θυσιαστουν μαχομενοι εδειχνε τον ηρωισμο και την αυτοθυσια που διέκρινε τους Χριστιανους της πολης, αυτους τους ελευθερους πολιορκημενους που παρα τον εχθρικο κλοιο εμειναν ελευθεροι και αδουλωτοι στο Ελληνες.

Οι Ελληνες είχαν γίνει η σκια του εαυτου τους, και η πολη ειχε γινει ερειπια από τους συνεχεις βομβαρδισμους. Τροφιμα δεν υπηρχαν, σπιτια ελαχιστα παρεμειναν ορθια και απο τα χαλασματα επαιρναν υλικο για να ενισχυσουν τις οχυρωσεις.

Η κατασταση στην πολη εγινε δραματικη και η πεινα αρχισε να θεριζει τους κατοικους.


Οι Ελληνες εξαναγκαστηκαν να σιτιζονται με σκυλια, γατες, ποντικια άλογα,
μουλαρια, γαιδουρια και ώστε να αποφυγουν τον θανατο απο την πεινα.


Οταν τελειωσαν και αυτα αρχισαν να τρωνε αρμυρικια, πικρα χορτα που φύτρωναν στην λιμνοθαλασσα του Μεσολογγιου.

Μπροστά σε αυτή την αθλια κατάσταση το συμβουλιο των οπλαρχηγων και προκριτων της πολης πηρε την αποφαση για την εξοδο των κατοικων απο το Μεσολογγι. Η έξοδος οριστηκε για την νυχτα του Σαββάτου του Λαζαρου με ξημερωματα Κυριακης των Βαιων, μεταξύ 10ης και 11ης Απριλίου 1826.

Η θυσια των Ηρρων του Μεσολογγιου, ο ηρωισμος των χριστιανων
υπερασπιστων του και η αυτοθυσια των αμαχων ξεσηκωσε μεγαλο κυμα φιλελληνισμου στην Ευρωπη και συνεβαλε στην ευνοικη αντιμετωπιση της Ελληνικης επαναστάσεως σε πανευρωπαικο επιπεδο.

​ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

ΤΟΥ 1453 Μ.Χ. ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΓΙΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ

ΣΤΟΝ
ΧΡΙΣΤΟ


​Αναφερουν ενδεικτικα οι Ελευθεροι Πολιορκημενοι του Μεσολογγίου :

​ Εν ονόματι της Αγίας Τριάδος. Βλέποντες τον εαυτόν μας, το στράτευμα και τους πολίτας, εν γένει μικρούς και μεγάλους παρ' ελπίδα εστερημένους από όλα τα κατεπέιγοντα αναγκαία της ζωής προ 40 ημέρας και ότι επληρώσαμεν τα χρέη μας ως πιστοί στρατιώται της πατρίδος εις στενήν πολιορκίανταύτην και ότι, εάν μίαν ημέραν υπομείνωμεν περισσότερον, θέλομεν αποθάνει όρθιοι εις τους δρόμους όλοι.

Θεωρούντες εκ του άλλου ότι μας εξέλιπεν κάθε ελπίς βοηθείας και προμηθείας τόσον από την θάλασσαν καθώς και από την ξηράν, ώστε να δυνηθώμεν να βαστάξωμεν, ενώ ευρισκόμεθα νικηταί του εχθρού, αποφασίσαμεν ομοφώνως: η έξοδός μας να γίνει βράδυ εις τας δύι ώρας της νυκτός 10 Απριλίου, ημέρα Σάββατον και ξημερώνοντας των Βαϊων, κατά το εξής σχέδιον, ή έλθη ή δεν έλθη βοήθεια.

Την τελευταία εκείνην βραδια ο επισκοπος Ιωσηφ βοηθουμενος απο τους ιερεις του κοινωνησαν των Αχραντων Μυστηριων ολους τους Ελληνες κατοικους του Μεσολογγιου (10.500 Ελληνες).

​Οι προγονοι εχυσαν το αιμα τους, για την ιερη πιστη του Χριστου και μονον, και εάν αυτην την εποχη φτασαμε στο απογειον της παρακμης αιτια είναι οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.


Α ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.

Σημαντικότερο ολων εiναι το β αρθρο της εθνοσυνελεύσεως διοτι δωθηκε ο ορισμος για το ποιοι είναι πραγματικοι Ελληνες. Στο αρθρο αναφeρεται ότι : Oσοι αυτόχθονες κατοικοι της επικράτειας της Ελλάδος πιστευουσιν εις Χριστον, εισιν Έλληνες και απολαμβανουν ανευ τινος διαφορας ολων των πολιτικων δικαιωμάτων.


Στο συνταγμα των επαναστατημένων Ελλήνων του 1821, υπάρχουν πολλές αναφορές στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

Νομικη διαταξη της Ανατολικης Χέρσου Ελλαδος, η Οργανισμος του Αρειου πάγου, Γερουσίας της Ανατ. Ελλαδος, 4/11/1821: Οι κοινωνικοι νομοι των αειμνηστων χριστιανων αυτοκρατορων της Ελλαδος μονοι ισχυουσι κατα το παρον εις την Ανατολικην Χέρσον Ελλάδαν.

Πολίτευμα της Ελλάδος 1/1/1822, όπου μεταξύ άλλων αναφερει: Άχρι της κοινοποιησεως των ειρημενων κωδικων, αι πολιτικαι και εγκληματικαι διαδικασιαι βασιν εχουσι τους νομους των αειμνηστων Χριστιανων ημων αυτοκρατορων..Νόμος της Επιδαύρου, Β Εθνοσυνέλευση, εν Άστρει 1823: ΔιορΙζεται επιτροπη για να εκθέση τα κυριωτερα των εγκληματικων εκ του προχειρου, ερανιζομενη από τους νομους των ημετερων αειμνηστων Ελληνωνν Αυτοκρατόρων. Πολιτικό σύνταγμα της Ελλαδος, Τροιζηνα, 1827 : Εως οτου δημοσιευθωσι οι κώδικες-Ελληνικοι-ρωμαικοι νομοι. Οι παρα της Ελληνικης πολιτείας δημοσιευομενοι νομοι εχουν ισχυν.


Η Εθνικη καταβολή από την Ελληνοχριστιανικη ρωμαικη αυτοκρατορια εκφράζεται και στις επαναστατικες σημαιες του 21 δεσπόζουν ο αγιασμενος δικέφαλος αετός με την κορώνα σε συνδυασμο με την πορφυρα, σύνδεσμος των επαναστατων με την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια. Μια άλλη Πολεμικη σημαια της επαναστασης, εχει τεσσερις ερυθρούυς δικεφαλους αετους στις τεσσερις γωνιες και κυανο σταυρο στο κεντρο. Στο γνωστο πινακα ζωγραφικης ο αγωνιστης Νικολακης Μητροπουλος κραταει τριχρωμη σημαια με το σταυρο και την επιγραφη απο το οραμα του Αγιου Κωνστατινου <<εν τουτω νικα>>. Η σημαια που υψωσε ο Αλεξανδρος Υψηλαντης στο Ιασιο, στις 22 Φεβρουαρίου 1821, εχει στο κεντρο της τον σταυρό και την ίδια επιγραφή εν τούτω νίκα.

Στην επαναστατικη προκήρυξη ο μεγαλος αυτος πατριωτης καλει τους Έλληνες να αγωνιστούν: Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, τα λογια του παραπέμπουν στον λόγο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τους υπερασπιστές της Πολης, οπως τα διασώζει ο ιστορικός της Άλωσης Γεωργιος σφραντζής :Ξερετε καλα, αδερφια, οτι για τέσσερις λογους οφειλουμε ολοι να προτιησουμε τον θανατο παρα την ζωη : πρωτον, για την πιστη και την ευσεβεια μας, δετερον, για την πατριδα,τριτον, για τον Χριστο και τον βασιλεα και τέταρτον, για τους συγγενεις και φιλους.

Ο Θεοδωρος Κολοκοτρώνης ο οποιος ανδρωθηκε με τα Ελληνοχριστιανικα ιδεωδη, αναφερει στον αγγλο ναυαρχο Χάμιλτον, οτι οι κλεφτες και οι αρματολοι στα βουνα είναι ο στρατος του Ηρωα Κωνσταντινου Παλαιολογου, ο οποίος συνεχιζει ακομη να πολεμα τους τουρκους.


ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ 1821 ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
ΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΕΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΙΓΛΗ
ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-
ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ
ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ
ΛΟΓΙΚΗ ;


​Αυτό διοτι ειχαν ως πρωτυπο της Ελληνιδες του μεσαιωνα.​

Όλες οι γνησιες Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.

Σε εβδομαδιαια βαση ολους εκεινους τους αιωνες επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενώ δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.

Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς. Για τους ιδιους οι Ελληνιδες λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Εντούτοις ολους εκεινους τους αιωνες.

​Με τον ιδιο ακριβως τροπο εζησαν οι ηρωες του 1821, για αυτό ηταν σε
θεση να επεναστατησουν.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο
ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΥΣΣΗΣ
ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ( 1η, 7η, 25 η ΚΑΙ
27η). Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΝΑ
ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ
ΑΓΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.


ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ... ΜΕΡΟΣ Α

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕΡΟΣ Β .

Ξυπνήστε ρε: ΕΛΛΗΝΕΣ ​ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ...


ΕΛΛΗΝΕΣ ​ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ (ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ) ΜΕΡΟΣ Β


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ


ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΜΕΡΟΣ Α

ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΜΕΡΟΣ Β


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΜΕΡΟΣ Α ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕΡΟΣ B


ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.


ΜΕΓΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ MEΓΑΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ-ΠΡΟΣΒΟΛΗ TON MAIO TOY 2017.


ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΜΟΔΑ.

Ξυπνήστε ρε: ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ...

O IEΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΤΩ ΘΕΩ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΡΩΜΑΙΩΝ

Ο ΑΡΓΑΛΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ.

NAI ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ

ΡΩΜΑΙΟΙ (ΡΩΜΙΟΙ) ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. MEΡΟΣ Α.

ΡΩΜΑΙΟΙ (ΡΩΜΙΟΙ) ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. MEΡΟΣ Β.

ΡΩΜΑΙΟΙ (ΡΩΜΙΟΙ) ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΡΟΣ Γ.

O IEΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΤΩ ΘΕΩ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΡΩΜΑΙΩΝ

Ξυπνήστε ρε: IOYΣΤΙΝΙΑΝΟΣ Ο Α. ΜΕΡΟΣ Α.

Ξυπνήστε ρε: IOYΣΤΙΝΙΑΝΟΣ Ο Α. ΜΕΡΟΣ B.

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ

EΛΛΗΝΑΣ Η ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ; ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΕΣ ​ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ (ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ) ΜΕΡΟΣ Α

ΕΛΛΗΝΕΣ ​ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ (ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ) ΜΕΡΟΣ Β

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ

ΤΑ TΡΟΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ

ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ

ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΣΤΗΝ

ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ

O XΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. MEΡΟΣ Γ ΚΑΙ Δ.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. MEΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Β.

Η ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΩ
Οι απόγονοι της Αγελάδας, του Δία, του Νείλου και του Ποσειδώνα.

ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ- ΜΕΡΟΣ Α.

ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ- ΜΕΡΟΣ B

ΠΕΡΙ "ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ" ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Α. ΜΕΡΟΣ Α.

H ANAΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΜΕΡΟΣ B.

H ANAΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΜΕΡΟΣ Α.

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΟΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Α.

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΟΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΡΟΣ B.ΡΩΜΑΝΟΣ Ο Δ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ


ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΡΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

58 σχόλια :

 1. ΠΡΟΣ τους Υπουργούς:
  •Οικονομικών
  •Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
  Η πρωτοφανής οικονομική κρίση των τελευταίων ετών δημιούργησε στρατιές απελπισμένων ελλήνων που λόγω των...
  συσσωρευμένων οφειλών σε εφορίες, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και οργανισμούς κοινής ωφελείας έχουν περιέλθει σε απόγνωση. Εκμεταλλευόμενος την κοινωνική διάλυση, την απελπισία και το οικονομικό αδιέξοδο, το 2012, ο Αρτέμιος Σώρρας εμφανίσθηκε, με την αμέριστη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ως ο εθνοσωτήρας που με τα εξακόσια δισεκατομμύρια ευρώ θα αποπλήρωνε το ελληνικό δημόσιο χρέος και θα έβγαζε τη χώρα από την κρίση. Ιδρύει την Μη Κυβερνητική Οργάνωσή με την ονομασία «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις», ανοίγει δεκάδες γραφεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και με ψεύτικες υποσχέσεις για αποπληρωμή των χρεών των πολιτών συνεχίζει να προσελκύει πλήθος ανενημέρωτου καλόπιστου κόσμου και να επιδίδεται, με την πλήρη ανοχή του πολιτικού, οικονομικού και νομικού συστήματος, σε ένα παράνομο και επικίνδυνο εμπόριο ελπίδας, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στον Ελληνικό Λαό και απειλώντας την ήδη διαταραγμένη κοινωνική ειρήνη της καταπονημένης από την οικονομική ύφεση ελληνικής κοινωνίας. Με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε, στις 18 Ιανουαρίου 2017, στον Άρειο Πάγο, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, μέσω της οποίας αφήνονται σοβαρότατες υπόνοιες για τυχόν εκούσια ή ακούσια εμπλοκή, αμέλεια, ευθύνη και ολιγωρία των συντεταγμένων θεσμικών οργάνων της Ελληνικής Πολιτείας και πολιτικών προσώπων για την εμφάνιση και εξάπλωση του επικίνδυνου αυτού φαινομένου, ερωτώνται οι αρμόδιοι κ.κ. υπουργοί:
  1. Μετά την εκδήλωση του φαινομένου αυτού, το καλοκαίρι του 2012, ζήτησαν, ως όφειλαν, οι οι ελληνικές οικονομικές αρχές αρμόδια και υπεύθυνη πληροφόρηση για την υπόθεση και τους ισχυρισμούς του Αρτέμιου Σώρρα και των συνεργατών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αμερική και Καναδά) περί δυνατότητας διάσωσης και εξόφλησης του ελληνικού δημόσιου εξωτερικού χρέους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ζήτησε το αρμόδιο υπουργείο οικονομικών πληροφορίες από τα αντίστοιχα υπουργεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά; Έπραξε τα δέοντα η αρμόδια Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, ώστε να δοθούν εγκαίρως υπεύθυνες απαντήσεις στον Ελληνικό Λαό; Έχουν προβεί το υπουργείο και οι αρμόδιες οικονομικές αρχές στις δέουσες ενέργειες για την επίσημη ενημέρωση και προστασία του ελληνικού λαού και, εάν όχι, για ποιο λόγο και πότε σκοπεύουν να το πράξουν;
   2. Μετά την εξάπλωση του φαινομένου, ζήτησαν οι δικαστικές ελληνικές αρχές αρμόδια και υπεύθυνη πληροφόρηση για την υπόθεση; Ζητήθηκε από το υπουργείο η δικαστική συνδρομή των Αμερικανικών και Καναδικών Αρχών προς διερεύνηση της υποθέσεως; Εάν όχι, για ποιο λόγο δεν ζητήθηκε και πότε σκοπεύει το αρμόδιο Υπουργείο να ζητήσει δικαστική συνδρομή και κάθε άλλη δυνατή βοήθεια και υποστήριξη, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διακρατικές συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ, Καναδά και Ελλάδας; Ασκήθηκε αναίρεση κατά της με αριθμό 67650/2013 δικαστικής απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει διασπορά ψευδών ειδήσεων από τους προβαλλόμενους ισχυρισμούς του Αρτέμιου Σώρρα και των συνεργατών του στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ (ή και αλλού); Μετά την έκδοση της άνω απόφασης, ζήτησε, το υπουργείο, ως όφειλε, να διεξαχθεί αυτεπάγγελτη έρευνα για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του φαινομένου, κοινωνικών αναταραχών και την προστασία των Ελλήνων πολιτών;
   3. Κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων οποιοδήποτε έγγραφο (εξώδικο ή άλλο δημόσιο έγγραφο) του Αρτέμιου Σώρρα ή τρίτου που αφορά στην υπόθεση αυτή και στους ισχυρισμούς του ιδίου και των συνεργατών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό και, εάν ναι, από ποιον, πότε και με ποια διαδικασία; Ενημερώθηκε το Σώμα της Βουλής, ώστε να λάβει θέση αρμοδίως ο κάθε πολιτικός φορέας και να δοθούν σχετικές απαντήσεις και, εφόσον η υπόθεση έχριζε περαιτέρω έρευνας, να πράξει η Βουλή των Ελλήνων τα δέοντα, ώστε να προληφθούν όσα εν συνεχεία επακολούθησαν;
   4. Ποιοι λόγοι υπαγορεύουν την προκλητική ανοχή των συντεταγμένων οργάνων της Πολιτείας στην υπόθεση αυτή όλα αυτά τα χρόνια;
   Αιτούμαι να κατατεθούν στη Βουλή
   Να κατατεθεί οποιοδήποτε έγγραφο (εξώδικο ή άλλο δημόσιο έγγραφο) του Αρτέμιου Σώρρα ή τρίτου που αφορά στην υπόθεση αυτή και στους ισχυρισμούς του Αρτέμιου Σώρρα και των συνεργατών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό περί δυνατότητας διάσωσης και εξόφλησης του ελληνικού δημόσιου εξωτερικού χρέους.


   Ο ΕΡΩΤΩΝ & ΑΙΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ"
   26.01.17

   Διαγραφή
 2. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της συμμορίας των γύφτων: Ο "ΜΑΚΗΣ ο ΣΑΤΑΝΑΣ", Ο "ΠΙΝ-ΠΙΝ", ο "ΧΑΖΟΥΛΗΣ", ο "ΠΑΡΤΑΟΥΛΑΣ", ο ΨΩΡΡΑΣ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ, ο ΓΥΦΤΟΝΤΙΝΑΣ, ο ΜΠΑΤΙΡΑΚΗΣ ο "ΓΑΛΗΣ", ο "ΠΟΝΤΙΚΑΣ". ο "ΜΠΑΜΠΗΣ ο ΦΛΟΥ", ο "ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ", ο "ΠΑΧΥΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", ο "ΣΑΜΣΩΝ", ο "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ" ο "ΡΑΜΠΟΣ"κλπ

  Χαλκιάς Βασίλειος με τοψευδώνυμο: ΜΑΚΗΣ-ΣΑΤΑΝΑΣ  συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως τις 25-3-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στη διερεύνηση τέλεσης επιπλέον εγκλημάτων επιβουλής της δημόσιας τάξης και κατά της ιδιοκτησίας που φέρεται ότι τέλεσαν οι ανωτέρω καθόσον έχουν κατασχεθεί κλοπιμαία που δεν έχουν έτι συνδεθεί με συγκεκριμένες κατά τόπο, χρόνο και λοιπές περιστάσεις πράξεις των ανωτέρω οργανώσεων και να πραγματωθεί ευχερέστερα η αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό τους.
  Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ

  Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875115 και 210-6875116 του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017
  Οι ασυναρτησίες του συνεργάτη του Σώρρα για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου - ΒΙΝΤΕΟ  Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της γνωστής παιδοψυχιάτρου, ο οποίος είναι σε κατάσταση σύγχυσης και μιλά με ασυναρτησίες.


  Ο δικηγόρος του 39χρονου, ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί ο πελάτης του μέχρι αύριο.

  Η παιδοψυχίατρος φέρεται να είχε ενταχθεί στον πολιτικό φορέα στον οποίο συμμετείχε ο κατηγορούμενος, ως κορυφαίος στέλεχος, πραγματοποιώντας περιοδείες και ομιλίες σε ολόκληρη τη χώρα.

  Ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας, ωστόσο με ανάρτησή του στο Facebook, ξεκαθαρίζει ότι ο φορέας δεν έχει καμία σχέση με τον κατηγορούμενο, ο οποίος όπως υποστηρίζει, με την προσβλητική συμπεριφορά του προκάλεσε προβλήματα.

  http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_549.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητοί σχολιαστές, έχω το δικαίωμα να σας αποκαλέσω γομάρια (ζητώ βέβαια συγνώμη από τα συμπαθή τετράποδα). Για κάποιους σαν και εσάς άλλα μπλογκς ελέγχουν τα σχόλια πριν τη δημοσίευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο 9.25
  ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ...

  ΟΜΩΣ...!!!
  ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…..

  ΕΙΝΑΙ "ΛΑΜΟΓΙΟ" Ο ΣΩΡΡΑΣ??
  ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" Ο ΣΩΡΡΑΣ??
  ΕΙΝΑΙ "ΨΕΥΤΗΣ" Ο ΣΩΡΡΑΣ??

  ΙΔΟΥ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΕΤΕ,Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΕΝΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ??

  ΕΝΑΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ!!!!

  ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ....!!!!

  Artemis Sorras
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ [ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ] ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΕΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ Η ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝ
  ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

  ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 300 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!

  ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ
  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απατεωνας ο ψωρρας;
   πρωτακουστο....

   Επικύρωσε ο Αρειος Πάγος την καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση του δικηγόρου και κουμπάρου τους από το Εφετείο Πατρών.

   Το δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 28 μηνών στον Αρτέμη Σώρρα και ποινή φυλάκισης 24 μηνών στη σύζυγό του.

   Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, το ζεύγος Σώρρα είχε αναλάβει να πουλήσει ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW του δικηγόρου και κουμπάρου του, ωστόσο ενώ το αυτοκίνητο πωλήθηκε ο κουμπάρος δεν πήρε ποτέ το αντίτιμο που ανέρχονταν στις 45.000 ευρώ.

   Το ζεύγος απειλούσε συνεχώς τον δικηγόρο με εξώδικα ενώ είχαν υποβάλλει και πειθαρχική καταγγελία εις βάρος του, στον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών.

   Σκοπός των απειλών, κ.λπ. του ζεύγους, όπως καταγράφεται στην δικαστική απόφαση, ήταν να απέχει ο δικηγόρος «από οποιανδήποτε διεκδίκηση του μη καταβληθέντος σε αυτόν αντιτίμου της πώλησης του οχήματος του και φοβούμενος τον διασυρμό και τον κίνδυνο από την προβολή των μυθευμάτων και των ψευδών περί απιστίας απειλών τους, για το με προέχουσα κοινωνική προφορά λειτουργήματος του, να μην στραφεί σε βάρος τους, έτσι ώστε να καρπωθούν αυτοί το ποσό με αντίστοιχη ζημιά στην περιουσία του δικηγόρου».
   Τελικά, από το Τριμελές Εφετείο Πατρών το ζεύγος Σώρρα καταδικάστηκε με τις εν λόγω ποινές και ο Άρειος Πάγος για τυπικούς λόγους απέρριψε την αίτησή τους με την οποία ζητούσαν να αναιρεθεί η καταδικαστική γι΄ αυτούς απόφαση του Εφετείου.

   Πηγή: Αρειος Πάγος: Οριστική και αμετάκλητη καταδίκη για τον Αρτέμη Σώρρα -«Εφαγε» 45.000 ευρώ από τον κουμπάρο του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/311752/areios-pagos-oristiki-kai-ametakliti-katadiki-gia-ton-artemi-sorra-efage-45000-eyro-apo#ixzz4XBWo7ZDA

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ??

   ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΥΤΗ ΝΕΟΤΕΡΑ...

   >>Γιάννης Καλογερόπουλος : ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ?
   .
   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
   .
   ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΗΝΑΡΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΩΤΗ;;;????
   .
   ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΒΙΖΙΟΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;????
   .
   Α. Λ. .... ΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;????
   . . . . ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..... ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΛΑΣΤΑ ........ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ <> 45.000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ........ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜHΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ......... ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.... ΣΤΟΝ "ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ".... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ....... ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ....;;;????
   >>Μάριος Ακάλυπτος : ΡΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ...

   ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

   ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

   ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΟΙ ΛΕΠΙΔΑ

   ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

   ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
   ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ
   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
   ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ;;
   '''ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ'''
   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ
   ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ,
   ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ,ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ,
   ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
   ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
   .
   ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ;;;?? ;)
   ΔΕΣ Φωτό:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1916590425231127&set=a.1613539832202856.1073741914.100006405637501&type=3&theater

   ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ;;;??

   Πηγή:http://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_51.html

   Διαγραφή
  3. Artemis Sorras :
   ΤΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ??? ΧΑΡΗ ΖΩΗΣ???
   ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ??????????
   ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΡΩΣ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ 25 ΣΥΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΟΒΙΑ

   Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΙ ΛΕΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ
   ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ
   ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΗ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ

   ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ 2008 ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ [ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ]

   ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
   ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

   ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  4. ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ...

   "ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ??"

   ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΖΩΩΟΟΟ ΕΙΣΑΙ...;

   ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ

   18 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ...
   ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ...

   Διαγραφή
  5. Πατεράκη άστο, τα ίδια σκατά είσαι με τους παραπάνω.

   Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ 45.000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ,ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ??

   ΜΕΤΑ...!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ??

   ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ,ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ,Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ,Τ Ε Λ Ο Σ.!!!...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ..

   ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΑΤΗ Η ΔΟΛΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ…

   ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ??

   ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ??

   Διαγραφή
  7. ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ…. Ε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑ, ΣΩΣΤΟ ‘Η ΛΑΘΟΣ.

   [ Η διεθνής δικαστική συνεργασία σε ποινικές υποθέσεις ασκείται επί τη βάσει διακρατικών συμβάσεων διμερών ή πολυμερών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λειτουργεί εν προκειμένω ως συντονιστική και μεσολαβητική αρχή προς το σκοπό της πραγμάτωσης της συνεργασίας αυτής.

   Το μεγαλύτερο δε μέρος της συνεργασίας καταλαμβάνει η παροχή της δικαστικής συνδρομής (βοήθειας) των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών της χώρας προς τις αντίστοιχες των αντισυμβαλλομένων χωρών και αντίστροφα…
   …Για την υλοποίηση των στόχων του δικτύου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ορίσει ως συνδέσμους δικαστές και εισαγγελείς των Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, δύο δικαστικούς υπαλλήλους της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, καθώς και δύο υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. ]

   Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

   ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ…
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26907

   Διαγραφή
  8. Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ RED PANTHER LIMITED! Κ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ!ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ!ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΩΡΡΑΓΙΑ?ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ 150 ΦΟΡΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΠΙΠΩΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΝΟ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ?????

   Διαγραφή
  9. ο ψωρρας πολυ συντομα θα εξαφανιστει απο το προσκηνιο, οπως συνεβη με ολους τους μυθομανης απατεωνες
   ο αλφειος ποταμος ομως πρεπει να παραμεινει ανεπαφος και μετα την εξαφανιση του ψωρρα, ως αθανατον μνημειον μπουρδας και ηλιθιοτητος

   Διαγραφή
  10. μην βιαζεσαι ειπαμε
   σου τα ετοιμαζουν τα ραμματα για την γουνα απατεωνα

   Διαγραφή
  11. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΚΑΖΑΡΙΑ,ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΙΜΩΝΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΥΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ...

   ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ..

   Διαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΓΥΦΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!ΠΑΛΙΟ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑ!!!

   Διαγραφή
  13. ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΡΠΕΤΟ,ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ..

   ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΣΩΡΡΑ ΣΑΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΣΟΥ??

   Διαγραφή
  14. ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ?ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΩΡΡΑ!

   Διαγραφή
  15. λεει ψεματα η τραπεζα, τα λεφτα ειναι στις τραπεζες!2.300.000.000.000 !
   στα σκοπια στη βουλγαρια και στον παναμα!τσιμουδια δεν βγαζει η εγκληματικη συμμορια για την οφ σορ στον παναμα!

   Διαγραφή
  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ???????????????????????????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΣΤ ΡΕ 12ΘΕΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

   Διαγραφή
  17. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ...

   ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ 12ΘΕΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥΣ,ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΟΛΑ....

   ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ....

   ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Η ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΒΕΛ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΜΑΖΟΧΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...??

   ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...!!!

   Διαγραφή
  18. ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΟΚΑΚΙΑΣ ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ!
   ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 1.50 ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΚΑΜΝΑΚΙ!
   ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΑΠΟΒΟΛΗ!

   Διαγραφή
 6. Viky Charalambous ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ..
  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ STATION ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ VLADIMIR I. KOBZAR, ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ, ΜΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ Ε, ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.

  ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΜΗΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ;

  ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;

  ΈΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ,ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΒΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ,ΑΠΟ ΤΟ 14 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ!ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ??????ΟΟΟΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΡΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΛΕΝΕ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
   ΠΟΙΑ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ
   O VLADIMIR KOBZAR ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ...
   ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ

   VLADIMIR KOBZAR (Convicted Russian Criminal), ALEX GLENN + DANIELE PALLA LINKED TO 2008 COLLAPSE OF $500M UK HEDGE FUND FROM FAKE BOND
   http://thewhistleblowers.info/vladimir-kobzar-convicted-russian-criminal-alex-glenn-daniele-palla-linked-to-2008-collapse-of-500m-uk-hedge-fund-from-fake-bond/

   Διαγραφή
  3. για να καταλαβετε ο κοβζαρ π[ου ειναι φιλος του πιθηκομουρη και πλανηταρχης των μαυρων τα μειων του πλανητη ο Νο 1 της α-ω ειναι αυτος που θααααααααα κατεβαζε το 2014 τα λεφτα για τον δημο τροιζηνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε αυτον εδωσε δηθεν το πληρεξουαιο του δημου ο γυφτος και εχουν βγαλει και φωτο μαζι[τις εχουν στον αλφειο για τα γιδια]για να φερει τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο 16/01/2014!!!!!!!!τρια χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που ειναι τα λεφτα ρε πιθηκομουρη???????????????????????????
   ξεφτιλισμενα 12θεα θεατρα

   Διαγραφή
  4. [email protected]'
   ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ι. ΒΑΒΟΥΡΑΣ says:
   13 Ιούνιος, 2016 at 04:17

   ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ

   ΦΟΡΑ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ), ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

   ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!
   ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ 6-8-2013, ΣΤΟ ΑΚΑΛΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΔΩΗ

   ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΙΟΒΕ, «ΧΑΡΤΙΑ» …) ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ .. RED PANTHER, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ (;)
   ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΜΑΣ ΔΙΕΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 60-70 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΗΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ

   ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ!

   ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 130 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .. ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΔΙΣ;;;;;

   Διαγραφή
  5. ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΒΑΒΟΥΡΑΣ Κ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ!130 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΟ 16 ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ???ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΩΡΗ 12ΘΕΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ???ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΖΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,ΤΟΝ VLADIMIR KOBZAR ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

   Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ??

   ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ??
   ΤΟ Α-Ω ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ Η ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ....

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ...

   ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΝΤΙΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ??

   ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!!

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..!!!!

   Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ?ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΑΣ?ΓΕΛΟΙΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

   Διαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ??

   ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ,ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ,Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ,Τ Ε Λ Ο Σ.!!!...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ..

   ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΑΤΗ Η ΔΟΛΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ…

   ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ??

   ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ??

   Διαγραφή
  9. ΑΚΟΥ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ ΓΥΦΤΟ...ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ 12ΘΕΕ?

   Διαγραφή
 7. για να καταλαβετε ο κοβζαρ π[ου ειναι φιλος του πιθηκομουρη και πλανηταρχης των μαυρων τα μειων του πλανητη ο Νο 1 της α-ω ειναι αυτος που θααααααααα κατεβαζε το 2014 τα λεφτα για τον δημο τροιζηνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε αυτον εδωσε δηθεν το πληρεξουαιο του δημου ο γυφτος και εχουν βγαλει και φωτο μαζι[τις εχουν στον αλφειο για τα γιδια]για να φερει τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο 16/01/2014!!!!!!!!τρια χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που ειναι τα λεφτα ρε πιθηκομουρη???????????????????????????
  ξεφτιλισμενα 12θεα θεατρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
  ΣΥΝΛΛΗΝΕΣ

  ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΩ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΨΙΜΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

  ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ

  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  10151865_1412999198964061_1081460404515678071_n
  ===============================================================================================
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΕΧΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
  ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ????????????ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ??????????????????
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΣΑΝΟ????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΩΡΑ,

   ΠΟΥΝ’ ΤΟ ΠΟΥΝ’ ΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ … ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.
   ===============================================================================================
   το δαχτυλιδι το εχει φορεσει ο γυφτος λογω ρηνου!!!!!!!!!!!!
   κατι βραχιολακια ακουμε ομως να κουδουνιζουν στη βρωμερη συμμορια σας,εσυ δεν τα ακουσες ακομα?

   Διαγραφή
  2. ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΖΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,ΤΟΝ VLADIMIR KOBZAR ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

   Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ??

   ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ??
   ΤΟ Α-Ω ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ Η ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ....

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ...

   ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΝΤΙΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ??

   ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!!

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..!!!!

   ΜΕΤΑ ΤΟ Α-Ω ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??

   ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ "ΩΜΕΓΑΣ"...!!!!

   Διαγραφή
  3. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΚΟΝΤΗ ΓΥΦΤΙΚΗ ΠΟΡΔΗ!

   Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ??

   ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ,ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ,Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ,Τ Ε Λ Ο Σ.!!!...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ..

   ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΑΤΗ Η ΔΟΛΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ…

   ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ??

   ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ??

   Διαγραφή
  5. ΤΟ Α ΓΥΦΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ 1.50 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡ@@@@Α ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΝΟ!ΜΗ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
   το πιο ωραιο σχολιο σημερα 1/35

   Διαγραφή
  7. ΑΚΟΥ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ ΓΥΦΤΟ...ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ 12ΘΕΕ?

   Διαγραφή
  8. ΞΑΝΑ Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΕΡΑ,ΤΩΡΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ...

   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...!!!!

   Διαγραφή
  9. ΞΑΝΑ Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΕΡΑ,ΤΩΡΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ...

   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...!!!!

   Διαγραφή
  10. ΚΟΨΕ ΡΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ!ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ!

   Διαγραφή
  11. ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΟΑΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΜΩΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ "ΜΑΛΑΚΑ" ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΙΧΑΜΑ...

   Διαγραφή
  12. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΖΩΑ 12ΘΕΑ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΠΡΕΖΑΚΙΑ ΦΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!
   ΠΙΘΗΚΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

   Διαγραφή
 9. O Γιάννης Φουράκης ,γνωστός δωδεκαθεϊστής ,λίγο πριν πεθάνει αποκαλύπτει ποιος υποθάλπει τον χώρο των δωδεκαθεϊστών εναντίον της Ορθόδοξης θρησκείας μας και κατ΄επέκταση εναντίον της πατρίδας ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

  ΠΗΓΗ :http://orthodoxgreek.blogspot.gr/2011/02/blog-post_1248.html
  Φουράκης: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΜΑΣΟΝΟΙ

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ!!ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΟΥΦΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!!!ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!(ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔ
  ΕΣ,ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ,ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ)ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΕ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ 12ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΩΡΡΑ??????????????

   Διαγραφή
 10. Ο ΡΗΝΟΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ Ή ΑΛΗΘΙΝΟΙ..

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
  ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.iban.com/calculate-iban.html
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Please Select Country ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Greece (GR)
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Account Number (αριθμός του λογαριασμού του Πελάτη) ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2007, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 97772541114.
  ΠΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ Calculate ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ IBAN. ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ IBAN ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ: GR0701109770000097772541114
  ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ!
  ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΛΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ:
  1 Central Bank of Greece ( * ) 9832554711 500.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  2 ΑΤΕ Bank 3597772412 11.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  3 Alpha Bank 54477738142 3.800.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  4 Bank of Athens 67347745960 7.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  5 Bank of Attika 8293477736421 7.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  6 Commercial Bank of Greece 28277754132 11.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  7 Greek Postal Savings Bank 777333218 7.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  8 Geniki Bank 864777212 5.200.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  9 National Bank of Greece 97772541114 52.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
  10 Piraeus Bank 98877722335 11.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.

  ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΛΕΕΙ Ψ Ε Μ Α Τ Α!
  ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ?
   ΠΟΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΛΕΣ ΤΩΡΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ??
   ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΔΙ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΡΕΤΑΛΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ! Ο ΡΗΝΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ?ΩΡΑΙΑ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΕΑ ΟΙΚ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ?????????????????????????????Ο ΡΗΝΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!!!!!!!!Η ΒΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!ΤΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!

   Διαγραφή
  2. τι δουλεια εχει ρε γυφτο ο ρηνος με τους ελληνικους λογαριασμους?ποτε δεν μιλησε για τις ελληνικες τραπεζες!σας εχει κανει σουργελα της γυφτιας να χασετε τον υπνο σας.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ολες οι τραπεζες δεν ειπαν οτι ειναι πλαστοι οι λογαριασμοι?πουτανες 12θεες βγαινετε σαν τα ποντικια τη νυχτα να γραψετε ψεματα

   Διαγραφή
  3. Τράπεζα Ελλάδος:Έρευνα αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν τα δισ. του Σώρρα- Οι τραπεζικοί λογαριασμοί ήταν γραμμένοι στην τύχη.

   Ακόμα ένας μύθος του Αρτέμη Σώρρα καταρρίπτεται από την έρευνα των δικαστικών Αρχών.

   Η ιστορία κινητοποίησε τις δικαστικές Αρχές τον περασμένο Δεκέμβριο, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ξεκίνησε έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί το κατά πόσο οι αριθμοί λογαριασμών είναι ενεργοί, εάν ενδεχομένως είχαν ανοιχτεί στο παρελθόν και εάν περιέχουν χρηματικά ποσά.

   Διαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ?Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙΚ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ???????????????????????
   ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΨΩΡΙΑΔΕΣ!

   Διαγραφή
 11. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

  you will die

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ηπειρχε και ελληνοϊουδαϊκο βασηλειο επί ελληνιστικής εποχής

  ΑπάντησηΔιαγραφή