Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά…

Ανυπόμονη η παγκόσμια μαφία διακίνησης εμπορευμάτων, ουσιών και ανθρώπων και το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας, οι αιώνιοι 200 χρόνια κοτζαμπάσηδες της χώρας που εορτάζουν το 2021, πασχίζουν να εξασφαλίζουν τα πολιτικά, επιχειρηματικά και κοινωνικά δικαιώματά τους και τον 21ο αιώνα εις βάρος του λαού. Έχοντας εξασφαλίσει ένα εγχώριο πολιτικό καρτέλ διαγωνισμού εθνικού ξεπουλήματος, που καθιστά τις εκλογές και τη δημοκρατία δώρο-άδωρον για το λαό, αναζητούν το πολιτικό πρόσχημα για να αντεπιτεθούν και καταλάβουν τον πυρήνα του Έθνους ξανά.

Την ανείπωτη καταστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε οικονομία, υγεία και εθνικά θέματα επιδιώκουν να σφραγίσουν με έναν ανασχηματισμό πριν την 1η Μαρτίου 2021 και εάν είναι εφικτό πρώτο στόχο το εντός του “Μαύρου Δεκέμβρη” της Ελλάδας του 2020 με τις εκατόμβες νεκρών COVID-19 καθημερινά. Το μήνα που ψηφίζεται ο νέος Νόμος των Αμυντικών Προμηθειών και funds με σημαίες ευκαιρίας ακόμα και ισχυρών κρατών έχουν ως ορόσημο για την τελική έφοδο στον πυρήνα του Έθνους. Προϋπόθεση επιτυχίας και αντικειμενικός σκοπός η αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας της Εθνικής Άμυνας με διαχρονικό στόχο και “κόκκινο πανί” για Μαντάμ “Ο”, Βαθύ Κράτος Ελλάδας Τουρκίας και Ευρωπαίους εποίκους, τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο νέος Νέος Νόμος και με απώτερο χρονικό σημείο την Άνοιξη επιδιώκεται να βρει στη Μεσογείων πρόθυμα πολιτικά πιόνια για τις υπογραφές-αναθέσεις αμυντικών προμηθειών εκατομμυρίων ευρώ σε επενδυτές του 1 ευρώ, ΙΚΕ που πλέον με το νέο Νόμο δεν υποχρεούνται να δημοσιεύουν στο ΓΕΜΗ όλα τα στοιχεία και κυρίως για τη διαμόρφωση της νέας ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, την υπακοή τους στις μελλοντικές εκχωρήσεις θάλασσας-αέρα και γης και μετακινήσεις-τοποθετήσεις των μετρίων-αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη εις βάρος του Έθνους. Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο σε εξέλιξη με καταληκτική ημερομηνία την 1η Μαρτίου 2021.

Η παγκόσμια μαφία διακίνησης εμπορευμάτων, ουσιών και ανθρώπων και το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας ως αντιπρόσωποί τους διαθέτουν τρισεκατομμύρια ευρώ, Κράτη σκιές, πολιτικούς συνεργάτες, αλγορίθμους, επικοινωνιακά μέσα που μπορούν να ανατρέψουν ακόμα και Προέδρους υπερδυνάμεων με το κατάλληλο εργαλείο και να επιβάλλουν το αυταρχικό μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης με μπροστάρη τη δικτατορία της Κίνας ως υπέρτατη λύση. Τον αποχωρισμό Η.Π.Α.- Ευρώπης με την Ελλάδα κύριο όργανο της υποταγής και τον πνιγμό κάθε ελευθερίας και δημιουργίας των ανθρώπων.

Δύναμη που μπορεί να βάψει το μπλε – κόκκινο και να προβάλλει τη σημαία της Τουρκίας καθημερινά στους δέκτες της ελληνικής τηλεόρασης. Η ιδέα της Μεγάλης Τουρκίας. παραγωγό και διακινητή ουσιών και εμπορευμάτων, εις βάρος της ισχύος και μεγέθους της Ελλάδας έχει χιλιάδες Έλληνες θαυμαστές και παγκόσμιους πολίτες “ελληνικών συμφερόντων”. Ακόμα και ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί στα διεθνή ύδατα αν χρειάζεται για το καλό της παγκόσμιας Κυβέρνησης. Πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο και “πράσινα άλογα” ανάπτυξης για τους υπηκόους.

Γραφικοί γίνονται νυν Υπουργοί που διαγκωνίζονται με δηλώσεις τα τελευταία 24ωρα με αφορμή το COVID-19 για να καταγγείλουν την αποτυχία του έργου τους σε οικονομία, υγεία, δημόσια τάξη και όπου άλλου χρειαστεί για να διευκολύνουν την αντικατάσταση τους. Ο κ.Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου δεν μπορεί να ανασχηματίσει το μηδέν και να μην παράγει μηδέν γιατί όλες οι αποφάσεις και δηλώσεις τους υπηρετούν την προσωπική πολιτική επιβίωση και προβολή τους εις βάρος της Ελλάδας.

Ακριβώς το ίδιο που έπραξαν πολιτικά ο κ.Τσίπρας και η παρέα του και διατηρήθηκαν στην πολιτική σκοπίμως παρά την εθνική ζημιά για να υπηρετούν το μεγάλο σχέδιο της πλήρους αποικιοποίησης της Ελλάδας. Δυσθεώρητο χρέος, κατακριμνησμό του ΑΕΠ και ανάπτυξη φλούδας για δεκαετίες σύμφωνα με την γερμανο-κρατούμενη ΕΕ είναι η οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα Μητσοτάκη. Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο ελληνικός λαός πλην της ελίτ θα φτωχύνει, θα απελπίζεται και θα μεταναστεύει αφήνοντας τη γη του σε Ασιάτες και Αφρικανούς που έφεραν Μητσοτάκης και Τσίπρας χέρι-χέρι.

Η 20η Ιανουρίου ’21 δεν έφθασε ακόμα και κάποιοι θέλουν να παραδώσουν μικρότερη Ελλάδα άρον-άρον. Εις μάτην. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Η Άνοιξη θα φέρει μία άλλη Ελλάδα, χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και χωρίς τη Μεγάλη Τουρκία με τις εξυπηρετικές νηοψίες της προδοσίας…

loading...