ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ..

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.


Γράφει η  Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Όσοι πιστεύουν ότι η κανονικότητα στην Ελλάδα θα επιστρέψει μόλις εμβολιαστούν οι περισσότεροι, απατώνται οικτρά. Έρχονται άλλες,

πιο άγριες καταστάσεις.

Ιδού γιατί:

Όλη η Δύση υφίσταται επίθεση από τους μεγιστάνες του Φόρουμ του Νταβός, αλλά ειδικά η Ελλάδα (και η Κύπρος) τη χειρότερη:

Από τη πέμπτη φάλαγγα των ελληνόφωνων -αλλά όχι Ελλήνων- που δρα προδοτικά εντός της πατρίδας μας, τη κυβέρνηση Ερντογάν, τη Γερμανία, το βαθύ αμερικανικό και βρετανικό κράτος, αλλά και τους μετα-σιωνιστές που βλέπουν την Ελλάδα ως ιδανικό “χώρο” εγκατάστασης και δράσης τους.

Όλοι αυτοί επιδιώκουν λυσσωδώς να αντικατασταθεί ο ελληνικός λαός από ακίνδυνους για τα συμφέροντά τους βάρβαρους πληθυσμούς που θα γίνουν υπάκουοι δούλοι τους, και να υφαρπάξουν τον τεράστιο δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της χώρας μας.

Αυτήν ακριβώς την πολλαπλή επίθεση έρχονται ακόμα μια φορά να καλύψουν οι αποκαλύψεις για εγκλήματα βιασμών και παιδεραστίας που βγαίνουν ξαφνικά στη φόρα ΤΩΡΑ…

Γιατί όχι πέρισυ; Γιατί όχι πριν από χρόνια, εφόσον είναι γνωστά στην ΕΥΠ;

Διότι ανέκαθεν όταν οι κυβερνήσεις στριμώχνονταν, εφάρμοζαν ΨΕΠ (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Πολέμου), στις οποίες κυρίαρχη θέση είχαν τα σεξουαλικά εγκλήματα, ενώ οι υπηρεσίες πληροφοριών και η αστυνομία τα γνώριζαν όλα εξ αρχής.

Οι ΨΕΠ της εξουσίας είναι πάντα καλά στημένες. Τα ίδια συνέβησαν πρόσφατα στη Γαλλία επειδή πολλοί γιατροί της αμφισβητούν το κρατικό αφήγημα του εμβολιασμού, οργανώνονται μεταξύ τους και προτείνουν φαρμακευτική θεραπεία του κορωνοϊού, και επειδή τα ποσοστά εμβολιασμού των πολιτών είναι από τα χαμηλότερα στον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...