Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή: Η ανατριχιαστική κατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Ντάνι Άλβες της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Το «El Periodico» έφερε, μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση του θύματος που φέρνουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Ντάνι Άλβες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πλησίασε την κοπέλα και κάποια στιγμή της τράβηξε με δύναμη το χέρι και της το έβαλε στα γεννητικά του όργανα δυο φορές .

Μετά ο Ντάνι Άλβες της είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε εκεί αλλά στην συνέχεια ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την εμποδίζει κλείνοντας την πόρτα.

Ο Βραζιλιάνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, μιας και έκατσε στην τουαλέτα και σήκωσε το φόρεμα της, αναγκάζοντάς την να κάτσει πάνω του λέγοντας πως είναι η μικρή του σκύλα.

Ο Ντάνι Άλβες της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα, εκείνη αρνήθηκε και ο Βραζιλιάνος την χαστούκισε και μετά την βίασε.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε σοκαρισμένη, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να της παραχωρούν ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

loading...