Λεφτά υπάρχουν. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ. Είναι για “μερικούς”… Εσύ λαέ σκάσε, ψήφιζε και πλήρωνε! Και εμβολιάσου να σωθείς από το σινάχι…

Πάρτι» απευθείας αναθέσεων από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη: Μοίρασε» 8,45 δις ευρώ μέσα σε 2,5 χρόνια!

Απίστευτο «φαγοπότι»

Η κυβέρνηση των «αρίστων» σύμφωνα με τα με τα επίσημα στοιχεία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) μέσα σε 2,5 χρόνια (από 1/1/2020 έως 30/6/2022) έχει υπογράψει 353.272 απευθείας αναθέσεις με συνολικό κόστος 3,86 δις ευρώ και συνολικά 373.986 απευθείας αναθέσεις και διαδικασίες κλειστού τύπου με κόστος 8,45 δις ευρώ!

Από το σύνολο των απευθείας αναθέσεων μόνο 14.945 αφορούν τον covid με το συνολικό κόστος να ανέρχεται σε 380 εκατομμύρια ευρώ. Τα υπόλοιπα 3,5 δις που έχουν δοθεί σε απευθείας αναθέσεις αφορούν άσχετα αντικείμενα!

Με λίγα λόγια άνω του 90% των συμβάσεων αυτών υπογράφηκαν με τη γενική διαδικασία απευθείας αναθέσεων (αρ. 118/αρ. 328) και όχι με την έκτακτη λόγω κορωνοϊού.

Μια τεράστια ευκαιρία για απευθείας αναθέσεις αποδείχθηκε η υγειονομική κρίση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς την ώρα που όλοι ασχολούνταν με τον Covid-19 αυτή μοίραζε χρήματα χωρίς κανέναν έλεγχο.

 Το πιο λαίμαργο ΚΟΡΑΚΙ που έχει καθίσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού έως τώρα …..

Γι αυτό τον συγχαίρουν όλοι οι βαρόνοι των πολυεθνικών. Αυτή η φαμίλια όποτε πάρει την εξουσία κάνει μπάζα για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες.

Αξιοκρατία και Μητσοτάκης είναι 2 παράλληλες γραμμές που διατείνονται στο άπειρο. Ο πολιτικός της λαϊκής διαίρεσης, του ατομικού και διαπροσωπικού συμφέροντος και κυρίως του ακραίου πελατειακού βαθέως κράτους πρέπει να τελειώσει δια παντός, να εκδιωχθεί από την χώρα με δημόσιο διασυρμό και χλεύη και να σταλεί μέσα σε ζελατίνα περιτύλιξης πτώματος αγνώστων αιτιών θανάτου πίσω στην μεγάλη στοά της Αγγλίας από όπου προήλθε και ανήκει

Η νδ, βγαινει απο τα πετσοκαναλα, τρωει το καταπετασμα, δεν πληρωνει τιποτα, βαζει φορους, και φευγει πριν την τετραετία.

Μερικα πραγματα, ΔΕΝ αλλαζουν ΠΟΤΕ!

Χωρις φιλολαϊκους Νομους,με κατηργημενο και εγκληματικα τροποποιημενο Συνταγμα, χωρις αδεκαστους Εισαγγελεις και Δικαστες μια χωρα χρονια τωρα χειραγωγειται απο το πολιτικο συστημα το οποιο δημιουργηθηκε για να υπηρετει αυτους τους θεσμους και τςλικα αυτοι υπηρετουν αυτους και τα αφεντικα τους…Ειμαστε βαρελι χωρις πατο

loading...