ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ερωτηματικά προκαλεί στους Έλληνες Ορθόδοξους- και όχι μόνο- Χριστιανούς, οι οποίοι παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα την συνεχή επίθεση που δέχεται ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός, και τα όσα έχουμε διδαχθεί, αλλά και ο θεσμός της Ελληνικής οικογένειας, ειδικά από τα συστημικά κυρίως Μέσα Ενημέρωσης, που προσπαθούν να αποδείξουν και να παρουσιάσουν το αφύσικο ως φυσικό!!

Παρακολουθώντας λοιπόν τα Πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια, και από κοντά κάποιες ιστοσελίδες, παρατηρούμε ότι έχουν πρώτες ειδήσεις ότι έχει σχέση με κάθε τι που για τα λογικά σκεπτόμενα άτομα, θεωρείται αφύσικο, στο βωμό της κουλτούρας και της προοδευτικότητας να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι φυσικό, αντιγράφοντας τα Αμερικάνικα κλπ Ευρωπαϊκά πρότυπα!!

Τα πάρτι των ΛΟΑΤΚΙ στη χώρα μας κατέχουν πάντα την πρώτη είδηση, όπως και αυτό της αφύσικης παρουσίασης ανδρών που ντύνονται με γυναικεία ρούχα, τους οποίους ονομάζουν Drag Queen* (άτομα συνήθως άντρες, που παρουσιάζουν ως υπερβολική εκδοχή του αντίθετο φίλου. Η παρουσίαση γίνεται με υπερβολική δόση μακιγιάζ, περούκες και εντυπωσιακά φορέματα).

Μάλιστα, αρκετοί αναρωτιούνται βλέποντας αυτούς/ες, εάν αυτός ή αυτή που μιλά, είναι άνδρας ή γυναίκα!!

*Ο όρος ντραγκ κουίν δε πρέπει να συγχέεται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή με την ταυτότητα φύλου, μιας και Drag Queen μπορεί να είναι οποιοσδήποτε το επιθυμεί. Στη σπάνια περίπτωση που εμφανίζεται μια γυναίκα να φορά ανδρικά ρούχα ονομάζεται Drag King), οι οποίοι πρόσφατα ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, όταν επισκέφθηκαν Νηπιαγωγείο!! της Θεσσαλονίκης, ντυμένοι με γυναικεία ρούχα, διαβάζοντας στα νήπια παιδικά παραμύθια!!, και μάλιστα παρουσία των γονέων των παιδιών!!

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, τα ανωτέρω άτομα φιγουράρουν στα πρωινάδικα κλπ ενημερωτικές εκπομπές, παρουσιάζοντας και υποστηρίζοντας τις απόψεις και θέσεις τους, κλονίζοντας την πίστη των μεγάλων που δυστυχώς είναι αδύνατη και εύπλαστη, αλλά και δηλητηριάζοντας έτσι τα μικρά παιδιά που ενίοτε και με την ανοχή των γονέων τους, τους έχουν σαν πρότυπα!!, ενώ όποιος τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη, οι παρουσιαστές/στριες κλπ σχολιαστές του πληκτρολογίου, εν είδη… Εισαγγελέα, τον καταδικάζουν και τον στολίζουν με κοσμητικά επίθετα όπως οπισθοδρομικός, φασίστας, αγράμματος κλπ.

Ήδη σύμφωνα με Νόμο του Κράτους έχει πλέον καθιερωθεί ο Πολιτικός Γάμος, η καύση των νεκρών, οι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλλου, ο γονέας Α και Β, οι υιοθεσίες από τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ έχουμε ξεχάσει πλέον τους όρους ”Ο Άνδρας μου και η Γυναίκα μου”, όροι οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με τον όρο ”Ο ή Η Σύντροφος μου”!! αλλά και άλλα πολλά που ακόμη δεν γνωρίζουμε αλλά ετοιμάζονται μεθοδικά από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, να τα καθιερώσουν στη ζωή μας, με αρωγό πάντα το σύνολο σχεδόν των Μέσων Ενημέρωσης, εκτός φυσικά ολίγων εξαιρέσεων…

… που προσεκτικά, με… αιχμή του δόρατος την τηλεόραση, μεθοδικά περνούν τη γραμμή αυτή, είτε μέσα από διάφορες σειρές και ταινίες που προβάλλονται αλλά και διάφορες άλλες εκπομπές τις οποίες παρουσιάζουν άτομα… αμφιλεγόμενα, τα οποία μάλιστα εκθειάζουν αυτές τις νέες μόδες, εφαρμόζοντας το ”δόγμα Γκαίμπελς” ο οποίος έλεγε ότι: ” Όταν λες συνέχεια για ένα θέμα, όλο και κάτι μένει”, περνώντας έτσι τα μηνύματά που θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Άλλο ένα φαινόμενο δυστυχώς που τείνει να καθιερωθεί, αν δεν καθιερώθηκε ήδη, είναι και η ενασχόληση με την κεντρική και όχι μόνο πολιτική σκηνή, ατόμων που δεν κρύβουν την ιδιαιτερότητά τους και τις προτιμήσεις τους σε αφύσικα γεγονότα και πρόσωπα!!

Ειδικότερα, διαπιστώνουμε δυστυχώς να αναρριχώνται σε θέσεις ευθύνες άτομα-στα πλαίσια της κακώς εννοούμενης προοδευτικότητας και πολιτισμού-που υποστηρίζουν για τους δικούς τους λόγους ή και ταυτίζονται σωματικά και ψυχικά με τα πιστεύω και τα είναι των ατόμων αυτών, οι οποίοι και διαχειρίζονται και προπάντων αποφασίζουν για τον Ελληνικό λαό.

Και μέσα σε όλα αυτά, η Κυβέρνηση, ανήμπορη να αντιδράσει καθόσον είναι δέσμια στο ”συμβόλαιο” που υπέγραψε με την Νέα Τάξη Πραγμάτων, και δυστυχώς και η Εκκλησία η οποία και αυτή μάλλον δεν έχει τη δύναμη και το σθένος να αντιδράσει σε όλα αυτά, και που δυστυχώς ενίοτε συντάσσεται με όλα τα παραπάνω, εκτός ευτυχώς ελαχίστων εξαιρέσεων που παλεύουν για την Ορθοδοξία, προκειμένου κρατήσουν ζωντανές τις παραδόσεις, τα ήθη και τα Ορθόδοξα Χριστιανικά μας ήθη και έθιμα, αλλά και αλώβητη την Ελληνική οικογένεια.

Εν κατακλείδι, κοινή διαπίστωση είναι το γεγονός, ότι τόσο η Ελληνική Οικογένεια, όσο και η Ορθοδοξία, έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καθόσον αποτελούν μάλλον εμπόδιο στα σατανικά τους σχέδια και δυστυχώς είναι πολύ πιθανών να επικρατήσουν για να επαληθευθούν τα μελλούμενα, αφού δεν βρίσκουν και δεν υπάρχει αντίσταση, εκτός όπως προαναφέραμε κάποιων εξαιρέσεων.

Ίσως κάποιοι να διαφωνούν με όλα αυτά-δικαίωμά τους, και μάλιστα όπως είπε και ο Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας Βολταίρος ”Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”- όπως όμως και δικαίωμα της υγιούς σκεπτόμενης Ελληνικής και Ορθόδοξης κοινωνίας είναι να περιφρουρήσει τα όσα μας άφησαν παρακαταθήκη οι γονείς, παππούδες και γιαγιάδες μας, που σίγουρα δεν φανταζόταν ποτέ στα χρόνια τους ότι η Ελλάδα θα ζούσε τέτοιες καταστάσεις.

Και όπως δείχνουν τα γεγονότα έχουμε πολλά δυστυχώς ακόμη να δούμε και να ζήσουμε…

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ

https://www.ifonitispellas.gr/

loading...