Φενγκ Σούι: 5 τρόποι για να φέρεις τύχη στο σπίτι σου!

Χρειάζεσαι θετική ενέργεια και λίγη καλή τύχη; Ακολούθησε τα παρακάτω tips για να φέρεις τύχη στο σπίτι σου σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι…

Τακτοποιημένη και απλή είσοδος:

Σύμφωνα με το φενγκ σούι μία είσοδος πρέπει να δίνει την αίσθηση της θετικής ενέργειας. Καλό είναι να έχεις καθαρή την είσοδό σου και να μην την έχεις υπερβολικά στολισμένη αλλά να τη διατηρείς λιτή.

Φρέσκα λουλούδια:

Πιστεύεται στο φενγκ σούι ότι η καλή τύχη έρχεται αν βάλεις φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σου. Μην βάλεις, όμως, καθόλου αγκαθωτά λουλούδια (όπως είναι οι κάκτοι) καθώς μπλοκάρουν τη ροή του τσι.

Βαμμένη πόρτα:

Το χρώμα της πόρτας σου είναι αυτό που “αποφασίζει” την καλή σου τύχη. Σύμφωνα με το φενγκ σούι οι πόρτες που κοιτούν το νότο πρέπει να βάφονται κόκκινες ή πορτοκαλί, ενώ εκείνες που κοιτούν βόρεια πρέπει να βάφονται μπλε ή μαύρο. Οι δυτικές είναι καλύτερο να είναι γκρι ή λευκές ενώ οι ανατολικές θα είναι τυχερές αν είναι καφέ ή πράσινες.

Έπιπλα:

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πως το να τοποθετήσεις τα έπιπλά σου σε κύκλο θα βοηθήσει στη ροή της ενέργειας. Επίσης πιστεύεται ότι η καλή ενέργεια θα έρθει αν βάλεις το κρεβάτι σου διαγώνια με την πόρτα του υπνοδωματίου σου.

Ονειροπαγίδα:

Σε μερικές κουλτούρες πιστεύουν πως μία ονειροπαγίδα κρεμασμένη στο υπνοδωμάτιο προστατεύει αυτούς που κοιμούνται σε αυτό από τα κακά όνειρα.

loading...