Ήταν Ερειπωμένο στο ίδιο Σημείο εδώ και 30 Χρόνια. Όταν Μπήκαν μέσα δεν Πίστευαν στα Μάτια τους

Το πλοίο Δούκας του Lancaster μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό αλλά αφού δείτε τις φωτογραφίες αποκλείεται να το ξεχάσετε.

Το πλοίο ήταν αρχικά κρουαζιερόπλοιο το 1950 και ταξίδευε χιλιάδες μίλια στην ανοιχτή θάλασσα. Ήταν ένα από τα τελευταία επιβατηγά ατμόπλοια και είχε σχεδιαστεί να μετακινεί και ανθρώπους και οχήματα.

Περίπου 10 χρόνια μετά το εναρκτήριο ταξίδι του, ο Δούκας του Lancaster άρχισε να χάνει πελάτες καθώς τα μεταφορικά αυτοκινήτων άρχισαν να γίνονται πιο δημοφιλή και αποφάσισε να το μετατρέψει αυστηρά σε κρουαζιερόπλοιο.

Μετά την ανακαίνισή του, μπορούσε να φιλοξενήσει 1200 ανθρώπους, 105 αυτοκίνητα και είχε 400 καμπίνες.

Το πλοίο χρησιμοποιήθηκε από το 1956-1979 όταν έκανε και το τελικό του ταξίδι. Πήρε «σύνταξη» στην Βόρεια Ουαλία και από τότε πολλοί άνθρωποι το επισκέπτονται.

Το πλοίο έχει παραμείνει κλειστό από τότε αλλά το εσωτερικό του παραμένει απείραχτο. Ο ιδιοκτήτης του, John Rowley, έχει επιτρέψει σε καλλιτέχνες του δρόμου να αφήσουν το σημάδι τους αλλά σε ελάχιστους έχει επιτραπεί να μπουν μέσα.

Πρόσφατα, ωστόσο, μία ομάδα ανθρώπων απέκτησαν πρόσβαση και κατέγραψαν τα πάντα. Ακόμα και αν δεν πιστεύετε στα φαντάσματα… αυτό το πλοίο θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Μόλις μπεις μέσα είναι λες και μεταφέρθηκες στο 1979. Νιώθεις πως από στιγμή σε στιγμή θα έρθουν το πλήρωμα και οι επιβάτες.

Κοιτάξτε στις τιμές των μενού!

Κάποιος τα έριξε όλα κάτω; Ή μήπως η γραμματέας ήταν πολύ ακατάστατη; Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Είναι πολύ τρομακτικό να προχωράς στου διαδρόμου του πλοίου. Αυτή η περιγραφή δίπλα στην πόρτα είναι ακόμα πιο τρομακτική.

Τσίρκο; Τόσες πολλές ερωτήσεις, τόσες λίγες απαντήσεις.

Το θέατρο δεν είναι και τόσο άσχημο αλλά αυτό το ποντίκι πρέπει να ζωγραφιστεί από την αρχή.

Ο Oliver Moazzezi, που τράβηξε τις φωτογραφίες, είχε ακούσει πως είχε ηλεκτρονικά παιχνίδια στο πλοίο, αν και κανείς δεν τα είχε δει. Προσπαθούσε για 8 μήνες να βρει τον ιδιοκτήτη του πλοίου για να δει τις μηχανές από κοντά.

Όλα τα μηχανήματα τελικά πουλήθηκαν σε λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών.

Πώς σας φάνηκε το εσωτερικό του πλοίου;

ΠΗΓΗ: true.gr

loading...